Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/12;

Η ανάγκη για παρηγοριά και κατανόηση, στοργή και φροντίδα θα είναι έντονη και είναι σημαντικό να έρθεις σε επαφή με άτομα που διαθέτουν έναν ώμο ή μια αγκαλιά για σένα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/12;

Σελήνη στον Καρκίνο

Σάλπαρε σε ήρεμο λιμάνι μέχρι η τρικυμία να περάσει! Η διερχόμενη Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο ζώδιο της κατοικίας της, τον Καρκίνο, και ως τούτου θα υπάρχει η τάση συναισθηματικά να κλειστείς στο καβούκι σου. Η ανάγκη για παρηγοριά και κατανόηση, στοργή και φροντίδα θα είναι έντονη και είναι σημαντικό να έρθεις σε επαφή με άτομα που διαθέτουν έναν ώμο ή μια αγκαλιά για σένα.

300x250px astrology


Πολυαστρία στον Τοξότη

Όλα δεν είναι καλά! Είναι ακόμη πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν! Υπάρχουν όμως και τόσα για τα οποία αξίζει να είσαι ευγνώμων! Αν και συναισθηματικά θα έχεις τις «κλειστές» σου οι ευκαιρίες για χαρά, διασκέδαση και μάθηση θα είναι σε αφθονία χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης (για τελευταία μέρα), του Ερμή και του Ήλιου στον αισιόδοξο και εύθυμο Τοξότη! Γιορτές και χαρούμενα γεγονότα, σκέψεις θετικές και στιγμές αισθηματικής ευφορίας θα σου υπενθυμίσουν ότι υπάρχουν λόγοι να είσαι χαρούμενος και να κοιτάς το μέλλον θετικά!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου.


Ανεξαρτήτως, ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν θυμάσαι ότι ακόμα και μέσα στις χίλιες δυσκολίες συνεχίζουν να υπάρχουν λόγοι για να βλέπεις τη ζωή θετικά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved