Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/12;

Σήμερα, η θετική σου διάθεση θα βρει ανοιχτές πόρτες, ενώ οι ευκαιρίες και τα νέα ξεκινήματα, σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου επιθυμείς, θα γίνουν με άνεση...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/12;

~Σελήνη στον Κριό~

Ολοταχώς για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με κόκκινο γιορτινό φόντο! Με θέρμη, ανυπομονησία, ενεργητικότητα, δυναμισμό και ενθουσιασμό κάνει ποδαρικό ο Δεκέμβριος. Η γεμάτη τόλμη και άφοβη Σελήνη στον Κριό συναντά σήμερα σε θετικές όψεις τόσο τον Ερμή όσο και τον Ήλιο στον αισιόδοξο Τοξότη. Ως εκ τούτου, η θετική σου διάθεση θα βρει ανοιχτές πόρτες, ενώ οι ευκαιρίες και τα νέα ξεκινήματα, σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου επιθυμείς, θα γίνουν με άνεση. Συνάμα, η παρουσία του κυβερνήτη του Κριού, του Άρη, στον αγέρωχο Αιγόκερω δείχνει ότι αν σήμερα έχεις την όρεξη να ξεκινήσεις κάτι θα έχεις και την επιμονή να το πετύχεις!

300x250px astrology

~Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα~

Λαγοί με πετραχήλια! Ψεύτικες και αναξιόπιστες υποσχέσεις δείχνει η δυσμενής όψη Ερμή – Ποσειδώνα και ως εκ τούτου πρόσεχε μη γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης. Πιθανά είναι λάθη τόσο στο γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο, ενώ χρειάζονται προσοχή σε επαφές με νομικούς, αθλητές, εκπαιδευτές, ξένους, ιδιαίτερα νέους, καθώς και πάσης φύσεως μετακινήσεις. Επίσης, απόφυγε παρέες που ρέπουν προς πάσης φύσεως εξαρτήσεις, παρανομίες ή επιπολαιότητες.

~Άρης εξάγωνο με Κρόνο~

Αφιέρωσε χρόνο για επίμονη εργασία. Αυτό είναι το τίμημα της επιτυχίας! Ό,τι κάνεις σήμερα μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στο σημείο που θέλεις να βρίσκεσαι αύριο τόσο σε θέματα καριέρας όσο και σε οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει κοινωνική αναγνώριση, καταξίωση ή κύρος. Οι ενέργειες που είναι αποτελεσματικές ή προσφέρουν σημαντικές αποδόσεις θα έχουν την επιδοκιμασία ατόμων με κύρος, μεγάλης ηλικίας ή που βρίσκονται σε διευθυντικό πόστο. Ευνοούνται ασκήσεις ενδυνάμωσης και συστηματικής εκτέλεσης για προβλήματα με γόνατα, αυχενικό, σπονδυλική στήλη και γενικότερα ορθοπεδικής φύσεως.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του 1ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως, ζωδίου φίλε του astrology. gr, μπορείς να έχεις μια εξαιρετική ημέρα αν καταπιαστείς με οτιδήποτε σε ανεβάζει, σε ενθουσιάζει και σε γεμίζει με θετική ενέργεια!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/179430622&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved