Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/11;

Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο της αναγέννησης, τον Σκορπιό, ευνοεί γεγονότα που μπορούν να επιφέρουν ριζικές αλλαγές στο σώμα και την ψυχολογία σου, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου αλλά και την υπαρξιακή σου διάσταση...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/11;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Κάποιες σχέσεις είναι σαν τα δέντρα που οι καταιγίδες τα κάνουν να αποκτήσουν πιο βαθιές ρίζες! Η μέρα ξεκινά με την κοινωνική και αέρινη Σελήνη στο Ζυγό να δίνει έμφαση σε σχέσεις κάθε είδους και να φέρνει στο προσκήνιο αιτήματα για αποκατάσταση ισορροπιών και εξομάλυνση διαφορών. Οι δυσαρμονικές όψεις της Σελήνης με τον απρόβλεπτο Ουρανό και το σκληρό Πλούτωνα δείχνουν ότι κάποιες από αυτές τις σχέσεις θα περάσουν από την κόλαση και θα γίνουν φωτιά και στάχτη και άλλες θα μοιραστούν την ομπρέλα για να επιβιώσουν στην καταιγίδα.

300x250px astrology

~Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο~

Σημασία δεν έχει που βρίσκεσαι αλλά που μπορείς να φτάσεις! Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο της αναγέννησης, τον Σκορπιό, ευνοεί γεγονότα που μπορούν να επιφέρουν ριζικές αλλαγές στο σώμα και την ψυχολογία σου, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου αλλά και την υπαρξιακή διάσταση της ζωής σου. Η σύνοδος που πραγματοποιεί σήμερα με τον αξιοζήλευτα επίμονο Κρόνο ευνοεί την επίτευξη όλων των ανωτέρω, αν δεσμευτείς σοβαρά και σταθερά. Ζητήματα καριέρας αλλά και θέματα με διευθυντές, προϊσταμένους ή προέδρους θα βρεθούν στο προσκήνιο.

Η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου σήμερα αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του α' και του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr αν γεμίσεις το φλιτζάνι της ημέρας με αγάπη ως πάνω, θα νιώσεις ότι είσαι σε θέση να τα καταφέρεις τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα κι απρόβλεπτα.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/177461614&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved