Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/11;

Γεγονότα που θα λάβουν χώρα αυτές τις ημέρες μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά στο πεπρωμένο σου ή να αλλάξουν τη μοίρα σου. Οι τομείς που επηρεάζονται ιδιαίτερα είναι τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/11;

~Σελήνη στους Ιχθύες ως τις 20:53~

Θα είσαι έτοιμος για δράση αφού ηρεμήσεις πλήρως! Η Δευτέρα συνήθως ξεκινά με αιτήματα για ενεργητικότητα και νέα ξεκινήματα, όμως με τη Σελήνη στο υδάτινο και συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων εσύ θα νιώθεις ότι κοιτάς την καθημερινότητά σου μέσα από τζάμι. Νοερά θα βρίσκεσαι ακόμα στο δικό σου κόσμο. Εκεί που έχεις ανάγκη να βρίσκεσαι για να ξεκουράζεσαι, να θεραπεύεσαι, να παίρνεις δύναμη και να ξεκινάς ξανά.

300x250 10 NIKOL

~Σελήνη στον Κριό~

Ενέργεια και θετική διάθεση στο φουλ! Στις 20:53 η Σελήνη εισέρχεται στον δυναμικό Κριό και ως εκ τούτου από τις βραδινές ώρες θα αρχίσεις να νιώθεις την ενέργειά σου να ξεχειλίζει και τη δάδα του ενθουσιασμού μέσα σου να ανάβει. Η ερωτική επιθυμία θα ακουμπήσει κόκκινο!

~Ο Ήλιος πλησιάζει σε όψη εξάγωνου τον Πλούτωνα~

Γεγονότα που θα λάβουν χώρα αυτές τις ημέρες μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή! Αν και αυτό ίσως το καταλάβεις πολύ αργότερα, έχε στο νου σου ότι αποφάσεις που θα πάρεις τόσο σήμερα όσο και αύριο μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά στο πεπρωμένο σου ή να αλλάξουν τη μοίρα σου. Οι τομείς που επηρεάζονται ιδιαίτερα είναι τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά σου.
Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος του γ' δεκαημέρου, Κριός, Λέων, Τοξότης του α' δεκαημέρου ή Σκορπιός, Ιχθύς, Αιγόκερως, Ταύρος, Παρθένος γεννημένος στα τέλη του α' ή στις αρχές του β' δεκαημέρου.
Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα αν έχεις αγάπη στην καρδιά, φως στο πνεύμα και θάρρος στην ψυχή!

Άκουσε την ανάλυση των πλανητικών επιδράσεων του τριημέρου σε όλα τα ζώδια, από την Μπέλλα Κυδωνάκη στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/175114149&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved