Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/11

Αν θέλεις να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή, εξάρτησέ την από ένα στόχο, όχι από ανθρώπους ή αντικείμενα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/11

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να σώσεις κάποιους φίλους σου ή άτομα που κατά τη γνώμη σου δεν πάνε καλά. Βέβαια μπορεί να παρεξηγηθείς από κάποιες κινήσεις που θα κάνεις αλλά εσένα δεν σε νοιάζει γιατί έχεις ανάγκη να βοηθήσεις κόσμο και άτομα που σε χρειάζονται.
Ερωτικά: Θέλεις να εκφράσεις τις ευαισθησίες σου και αυτό μπορεί να βοηθάει μεν στο να χαλαρώνεις μέσα στη σχέση σου, αλλά δε σημαίνει ότι δεν σε... καπελώνουν και μάλιστα με έναν τρόπο που δεν μπορείς να αντιδράσεις. Το καλό όμως είναι ότι θα βρεις κατανόηση από τον Παρθένο και το Σκορπιό. Οπότε κάπου θα πιάσει τόπο η ευαισθησία σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις κάποια χρήματα τα οποία δεν είναι και πολύ εύκολο να πάρεις γιατί βρίσκεσαι σε μια κατάσταση πολύ αδρανή, οπότε είτε ντρέπεσαι να τα ζητήσεις είτε δε θέλεις να δώσεις δικαιώματα και να φανεί ότι έχεις ανάγκη.

Άκουσε τις ημερήσιες προβλέψεις από το astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη, στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/175114147&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Χρειάζεσαι να κρατήσεις ισορροπίες και να μη χαλάσεις πράγματα που ήδη καταβάλει προσπάθεια για να γίνουν. Για αυτό, κρατάς πολύ κόσμο σε αγωνία γιατί δεν θέλεις να χαλάσεις το χατίρι κανενός. Δώσε όμως τελικά τις απαντήσεις που χρειάζεται ο άλλος και κυρίως πάρε μια απόφαση για ένα ακίνητο – είτε δείχνει αρνητική είτε θετική.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να σπάσεις κανένα αυγό και κρατάς και με τον Κριό αλλά και με τον Ιχθύ τις αποστάσεις και τάζεις, τάζεις με τη συμπεριφορά σου πολλά και διάφορα. Πρόσεξε γιατί στο τέλος θα βγεις από το παιχνίδι αρκετά χαμένος/η επειδή δίνεις αντιφατικά μηνύματα σε όλους.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιπροσωπεύεις δυο κόσμους έτσι ώστε να μην παραδίνεσαι σε κανέναν. Το πιο καλό που κάνεις αυτή την στιγμή είναι ότι κινείσαι με το ένστικτό σου και αυτό είναι κάτι που σε βοηθάει να κερδίσεις τουλάχιστον κάποια χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αντιμετωπίζεις κατάφατσα πολλά θέματα τα οποία όμως είτε τα παραμελείς είτε νιώθεις μια απέχθεια να τα λύσεις, γιατί σε έχουν πιάσει οι φοβίες σου ότι δεν θα τα καταφέρεις. Επειδή όμως το σύμπαν δε σε αφήνει, όλο και σου στέλνει άτομα δίπλα σου να σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον, που θα είναι αυτές που σου ταιριάζουν απόλυτα.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι μπροστά σ' ένα δίλλημα και πρέπει να αποφασίσεις για το τι πρέπει να κάνεις με έναν Ιχθύ γιατί έχετε μια σχέση που αυτήν τη στιγμή είναι ήξεις, αφήξεις. Αν συγχρόνως σου αρέσει κι ένα άλλο πρόσωπο, τότε είναι που θα μπερδευτείς και θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με τα βαθιά σου συναισθήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάθεσαι και περιμένεις γιατί όλο και κάτι σου έχουν τάξει κάποια άτομα και μπορεί με τον τρόπο τους να μη σου λένε την αλήθεια. Μπορεί να μην είναι καλό να συνεργάζεσαι μαζί τους και να πρέπει να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα, για να μην έχεις αρνητικά αποτελέσματα στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις μια αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά και αυτό σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις όλες τις αντιξοότητες με νηφαλιότητα και ηρεμία. Ακόμα και μακριά να βρίσκεσαι θα σου δοθεί η ευκαιρία να υλοποιήσεις κάποιες αποφάσεις σου και αυτό είναι το πιο σημαντικό για σένα αυτήν τη στιγμή.
Ερωτικά: Κάνεις εσύ το πρώτο βήμα για να επανασυνδεθείς με τον Παρθένο ή το Σκορπιό που αυτή την στιγμή βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής. Γιατί και οι δυο θέλετε να είστε μαζί άσχετα το τι λέτε και τι κάνετε έξω εκεί στον κόσμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή έχεις πολύ δυνατή διαίσθηση καταλαβαίνεις ότι κάτι μπορεί να πετύχεις με ένα άλλο άτομο που σου έχουν επιβάλλει οι ανώτεροί σου στην ιεραρχία. Γι' αυτό εσύ θα είσαι αυτός/ή που θα οδηγήσει την κούρσα χωρίς να φαίνεσαι ότι υποκύπτεις από φόβο ή από πίεση.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Θεωρείς ότι βρίσκεσαι στα χέρια των άλλων για αυτό θα επιλέξεις να πάρεις μια μοιραία στάση απέναντι στα πράγματα. Πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις ένα είδος απεξάρτησης από κάποιες σκέψεις που δεν σου ταιριάζουν καθόλου. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου θα έχεις μια εύνοια στην επικοινωνία και κυρίως σε θέματα αγορών που αφορούν το σπίτι αλλά και τα ρούχα σου.
Ερωτικά: Αφήνεσαι και χωρίς να ορίζεις εσύ τα πράγματα, μπορεί να νιώθεις κάπως σαν θύμα ενός Υδροχόου που σε εκνευρίζει αλλά δεν έχεις τη δύναμη να ασχοληθείς με αυτά που κάνει ή που σου λέει. Βέβαια αυτό μπορεί να μην κρατήσει για πολύ γιατί είναι μόνο στιγμές που χάνεις τον έλεγχο και την καλή σου διάθεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ένα μπέρδεμα αυτήν τη στιγμή στο κεφάλι σου για αυτό μπορεί να ξεχνάς ακόμα και να πληρώσεις κάποιες υποχρεώσεις σου. Ξεκαθάρισε σιγά σιγά το τοπίο και κυρίως για μια δουλειά που θέλεις να κάνεις από εδώ και πέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Πηγαίνεις πιο κοντά στους άλλους και αυτό σε βοηθάει να καταλάβεις και τις ανάγκες των άλλων. Σίγουρα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να δεις πως είναι οι άλλοι στην πραγματικότητα. Γιατί μερικές φορές γίνεσαι αυθαίρετος/η.
Ερωτικά: Ο Ιχθύς σου δίνει το έναυσμα να μοιραστείς μαζί του πολλά πράγματα και να έχεις μια ιδιαίτερη συντροφικότητα. Τίποτε όμως δεν σου φαίνεται εύκολο μέσα στη σχέση γιατί έχεις κάπου βαθιά μέσα σου τη σκέψη της μοναχικότητας. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι που δε σου αρέσει απομονώνεσαι και κάνεις σκέψεις περίεργες.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο πλησιάζεις τα άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σου τόσο θα εμβαθύνεις και θα μπαίνεις στο πετσί του ρόλου σου. Σίγουρα αυτό βοηθάει αρκεί να μην παρασύρεσαι από τα λάθη των άλλων αλλά μόνο από τη σωστή κρίση σου. Κι αυτό σίγουρα θα δημιουργήσει ένα καλύτερο υπόβαθρο σε οτιδήποτε πάς να κάνεις.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Θέλεις να πεις και να κάνεις πολλά και στο τέλος μπορεί να περιοριστείς σε θέματα καθημερινότητας και όχι μόνο. Δηλαδή με τον τρόπο σου να μπερδεύεσαι και να μην ξέρεις αν κάνεις το σωστό ή το λάθος. Καλό είναι να ελέγξεις το φαγητό σου ή ακόμα την πολύ ζάχαρη, γιατί μάλλον υπάρχει ένα μικρό χάος στη διατροφή σου. Για αυτό πιθανόν σήμερα να έχεις διάφορα ψυχοσωματικά.
Ερωτικά: Ανακατεύεσαι με πολλά άτομα και πιθανόν να παραμελείς το πρόσωπο που είστε μαζί ή να μην έχεις τον δημιουργικό χρόνο ή τη διάθεση να είσαι ο εαυτός σου. Πιθανόν να κάνεις την πολυπόθητη επαφή με τον Ιχθύ αλλά και πάλι να μη μείνεις ευχαριστημένος/η γιατί δε θα πάρεις το σωστό μήνυμα. Αλλά με το Λιοντάρι αν δεν επιτρέψετε να μπουν στη μέση άλλοι θα έχεις σημαντική βελτίωση.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην αφήνεις να σε καθορίζουν οι εξωτερικές καταστάσεις και άτομα που πιθανόν να είναι πολύ αρνητικά για σένα. Εσύ κάνεις τον αγώνα σου και μάλιστα με μεγάλη αξιοπρέπεια. Για αυτό χρειάζεται να περιφρουρήσεις τα έργα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η ιδανική κατάσταση για σένα είναι όταν μπορείς να εκφράσεις το συναίσθημα σου στους κατάλληλους ανθρώπους που θα νιώσεις ότι θα σε καταλάβουν και δεν θα σε κρίνουν. Γιατί έχεις και την κρυψίνοια, οπότε δε θέλεις να εκτεθείς απέναντι σε άτομα που δε θα σεβαστούν αυτό που νιώθεις.
Ερωτικά: Η ψυχολογία σου είναι καλή οπότε μπορεί να δεις μέσα από ροζ γυαλιά ακόμα και ένα λάθος που μπορεί να γίνει από το πρόσωπο που είστε μαζί. Κυρίως θα αντέξεις με ευκολία τη γκρίνια του Παρθένου και όλες τις παραξενιές του. Με τον Ιχθύ θα έρθεις πιο κοντά γιατί θα σου εκμυστηρευτεί διάφορα πράγματα από αφορούν τη δική του ζωή.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αντίστροφη μέτρηση σε μια ιστορία συνεργασίας μπορεί να έχει ξεκινήσει και επειδή είσαι σε καλή φάση μάλλον θα αλλάξεις όλα αυτά που σε έχουν ενοχλήσει. Γιατί το βλέπεις ότι προνοείς και διορθώνεις σχεδόν όλα τα λάθη που μπορεί να γίνουν, τα οποία πρέπει εσύ να τα έχεις προβλέψεις από πριν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Οι αντιξοότητες είναι αυτές που σε εμποδίζουν να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί να χάνεις ακόμα και το στόχο σου. Το καλό είναι ότι έχεις βαθιά μέσα σου μια πίστη και αντιμετωπίζεις όλα αυτά που έρχονται με ένα μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο. Απόφυγε όσο μπορείς να είσαι χαλαρός/η και αφηρημένος/η, γιατί θα γίνουν λαθάκια και μπορεί να ξεχάσεις πορτοφόλια, κλειδιά κλπ.
Ερωτικά: Αφήνεσαι και όπου σε πάει το κύμα. Κάπου πιστεύεις ότι εσύ την προσπάθεια σου την έχεις κάνει για αυτό έχεις ανάγκη να περιμένεις με ένα μοιραίο τρόπο τα αποτελέσματα των κόπων σου. Η εμπιστοσύνη που νιώθεις σου δίνει ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες να αφεθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή το ίδιο νιώθεις και για τη δουλειά σου δε θα πολυσκοτιστείς με τι τρόπο θα βρεις χρήματα. Εσύ κίνησες τα βουνά και τώρα περιμένεις, ενώ η πίστη σου όσο μεγαλώνει τόσο σε βοηθάει. Μόνο μην έχεις αφέλεια και ανοίγεις τα χαρτιά σου σε οποιονδήποτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η πρωταρχική σου πεποίθηση για πράγματα και καταστάσεις που σε κάνουν να ξεχωρίζεις από τους άλλους είναι η ίδια και είναι αυτή που σε κρατάει σε εγρήγορση και δε σ' αφήνει να νιώσεις ότι είσαι έξω από το παιχνίδι. Πάντως, με κάποιον θα μιλήσεις και θα νιώσεις αισιοδοξία ακόμα και από τα λόγια του.
Ερωτικά: Η φροντίδα και το να κάνεις τους άλλους να περνάνε καλά είναι η βασική σου επιδίωξη. Για αυτό θα σχετιστείς με ένα άλλον Αιγόκερω και θα έχεις ένα κοινό μέτωπο για να αντιμετωπίσεις τα θέματα της ζωής σου. Σε τραβάνε περισσότερο τα τρυφερά άτομα γιατί έχεις κουραστεί με τις σκληρότητες και τις ανώριμες συμπεριφορές.
Οικονομικά & Καριέρα: Εσύ την προσπάθεια σου την έχεις κάνει για αυτό θα δώσεις μια ιδιαίτερη βάση σε ένα σχήμα που πάει τώρα να γίνει. Και με τη βοήθεια του Άρη που είναι στο ζώδιο σου θα μπεις περισσότερο στη δράση και στην πράξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι για λίγο στα μετόπισθεν και παρακολουθείς με μεγάλο ενδιαφέρον όλα τα δρώμενα. Κάπου βρίσκεσαι σε μια φιλοσοφική διάθεση για αυτό δεν είναι εύκολο να σε συμπαρασύρουν οι αρνητικές σκέψεις και κινήσεις των άλλων. Η φιλανθρωπική σου φύση θα φανεί πάλι και θα δώσεις ακόμα κι από το υστέρημα σου χωρίς όμως να το ξέρει κανένας.
Ερωτικά: Έχεις χάσει για λίγο το έδαφος κάτω από τα πόδια σου και προσπαθείς να ανασυγκροτηθείς γιατί υπάρχουν διάφορα που γίνονται και δεν σου αρέσουν. Είναι σημαντικό για σένα να ξεχωρίσεις το άσπρο από το μαύρο και να μάθεις να δίνεις περισσότερο συναίσθημα γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα έχεις το άτομο που θέλεις. Κυρίως Καρκίνος και Λιοντάρι.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αμφισβητείς την αξία των συνεργατών ή των ατόμων που βρίσκονται πολύ κοντά σου. Για αυτό θα ξεπεράσεις κάποιες φοβίες με στόχο την δική σου ενεργοποίηση αλλά και την ομαδική συνεργασία που τόσο έχεις ανάγκη αυτήν τη στιγμή.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια σημαντική καμπή, γιατί από τη μια χρειάζεται να προσέξεις τον εαυτό σου και από την άλλη να βρεθείς με κόσμο που όμως μπορεί και να σε αποπροσανατολίσει. Γι' αυτό θα κρατήσεις κάποιες ισορροπίες σε καταστάσεις που δεν είναι σωστό να τις χάσεις.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια ευάλωτη θέση γιατί θέλεις να δείξεις τι νιώθεις και θα το προσπαθήσεις με όλη σου την καρδιά, αλλά μπορεί να μην πάρεις τα συναισθήματα που έχεις ανάγκη για να ξεπεράσεις τους ενδοιασμούς σου. Πρόσεξε τις αντιδράσεις του Κριού και του Ζυγού γιατί δεν θα είναι ανάλογες των προσδοκιών σου. Αντίθετα με τον Αιγόκερω θα υπάρχει πιο εύκολη ταύτιση άσχετα αν δε νιώθεις μεγάλη έλξη. Για προσπάθησέ το γιατί στην πορεία θα πάτε πολύ καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μαζέψει πολλές γνώμες και προτάσεις, αλλά ψάχνεις να δεις που είσαι εσύ. Γιατί αν δεν βρεις κάτι που να σε βγάζει από το αδιέξοδο μάλλον θα πρέπει να κάνεις πίσω σε όλα. Πάνω από όλα προέχει η δική σου προσωπικότητα και η αίσθηση αν κάνεις καλά τη δουλειά σου ή όχι. Οπότε θα λειτουργήσεις με στόχο τη δική σου καλυτέρευση.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved