Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/10

O ανώτερος άνθρωπος νιώθει πάντοτε άνετα. Ο κατώτερος άνθρωπος είναι πάντα εκνευρισμένος.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/10

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Μετά από τις πολλές εμφανίσεις και γενικά εξόδους, μάλλον θα προτιμήσεις τη γλυκιά θαλπωρή του κρεβατιού σου. Θα βάλεις πάνω από όλα την ξεκούρασή σου και αυτό θα σε βοηθήσει κυρίως να δεις μια άλλη πτυχή του εαυτού σου, πιο γλυκιά και λιγότερο άγρια που θα σε ηρεμήσει. Η ανησυχία για κάποια άτομα που έχουν την ανάγκη σου μπορεί να σου δημιουργήσει λύπη και πιθανόν να μην δεις τη σωστή λύση που χρειάζονται από την πλευρά σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Παρθένο σου βγάζει πολλά θετικά συναισθήματα γιατί έχετε ένα κοινό. Μπορείτε να προσφέρετε πολλά στους άλλους. Και αυτό σε βοηθάει να νιώθεις καλά. Βέβαια υπάρχει περίπτωση να υπερβάλεις με κάποιες ιδιότητες που μπορεί να νομίζεις ότι έχει το άλλο πρόσωπο και σίγουρα μπορεί να πέσεις έξω. Αλλά μην αγχώνεσαι, γιατί θα χάσεις την ευκαιρία για ηρεμία.
Οικονομικά & Καριέρα: Εσύ έχεις κάνει τις προσπάθειές σου κι από εκεί και πέρα οφείλεις να ξεκουραστείς και λίγο. Πιθανόν λόγω καιρού ή άλλων συνθηκών να μη μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Για αυτό, χωρίς να πιέζεσαι και πάρα πολύ, θα ασχοληθείς με γραφική δουλειά και οργανωτικά θέματα, που πιθανόν να έχεις αφήσει τις προηγούμενες ημέρες λόγω υπερβολικού φόρτου. Η τάξη επιβάλλεται, για να δεις τελικά τι χρειάζεται να κόψεις και τι να κρατήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η φαντασία σου σε βοηθάει να ταξιδεύεις αλλά και να φτιάχνεις ένα όμορφο περιβάλλον για τον εαυτό σου και για τους άλλους. Οι φίλοι σου θα σε ξεσηκώσουν να πας κάπου που θα σου δοθεί η ευκαιρία, αν είσαι βέβαια στα μεγάλα κέφια σου, να ξεφαντώσεις είτε σε χορό είτε σε ποτό και να βγεις έξω από τα καθιερωμένα.
Ερωτικά: Θα δείξεις ανοχή και θα δώσεις μεγάλα περιθώρια, γιατί θέλεις να χαλαρώσεις και να είσαι σε ηρεμία. Για αυτό η κόντρα σου φαίνεται πολύ παρωχημένη τεχνική. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, μετά το μεσημέρι θα ηρεμήσουν τα πράγματα με έναν Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς εμπειρίες και πληροφορίες με άτομα πολύ ευαίσθητα αλλά και πολύ δημιουργικά. Για αυτό μπορεί να βρεθείς ξαφνικά σε κάποιο φιλανθρωπικό μπαζάρ ή συγκέντρωση που αφορά τα ζώα και τη φύση. Και εκεί όντως να γνωριστείς με άτομα που θα μοιράζεστε τις ίδιες ευαισθησίες. Να προσέχεις τα πράγματά σου και γενικά οτιδήποτε μπορεί πάνω στην αφηρημάδα σου να ξεχάσεις κάπου. Η προσφορά από ένα συγγενικό σου πρόσωπο θα είναι πολύ καλή και πιθανόν να μοιραστείτε κάποια χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Πιθανόν να υπάρχει διάσταση απόψεων με κάποια άλλα άτομα και να μην ξέρεις με ποιον θέλεις να πάς ή τι να αποφασίσεις. Ο σκοπός είναι να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες ή ακόμα και πλάνες που έχεις από την συμπεριφορά ενός προσώπου που έχει δημιουργήσει σε όλους τους φίλους σας προβλήματα.
Ερωτικά: Έχεις σημαντική βελτίωση αυτήν την περίοδο, για αυτό μην χαλάσεις ότι έχεις κερδίσει γιατί μπορεί να βρεθείς σε δίλημμα κάποια στιγμή και το άλλο πρόσωπο να θεωρήσει την συμπεριφορά σου είτε αδυναμία είτε δειλία ή διάθεση για χωρισμό. Κυρίως αν σχετίζεσαι με Παρθένο, σίγουρα θα υπάρξουν μπερδέματα ακόμα και στην λεκτική σας επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην ασχολείσαι και πάρα πολύ με το να σκέφτεσαι τι έχασες τις προηγούμενες ημέρες, γιατί θα παρουσιαστεί κάτι που θα είναι καλό και δεν θα έχεις την γνώση να το κρατήσεις. Αν έχεις αμφιβολίες για κάποια πρόσωπα μέσα στην δουλειά σου, το πιο εύκολο είναι να περιμένεις να δράσουν για να δεις ολοκληρωτικά την εικόνα τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες υψηλές και ποιοτικές φιλοδοξίες, για αυτό κάνεις όνειρα ότι θα βρεθείς είτε σε ταξίδι είτε θα δημιουργήσεις μια πιο μόνιμη κατάσταση στο εξωτερικό. Αυτό από τη μια δε σου αρέσει γιατί δεν αφήνεις το σπίτι σου με ευκολία, αλλά από την άλλη, αν σου ανοίγεται εύκολος δρόμος και κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, σίγουρα μπορεί να πας για ανώτερες σπουδές. Η τέχνη, η μουσική αλλά και γενικά όλα τα καλλιτεχνικά σε αγγίζουν πάρα πολύ και πιθανόν να βρεθείς σε μια πολύ καλή παρουσίαση που θα σε ενθουσιάσει.
Ερωτικά: Θα σε σκλαβώσει η σκέψη ενός προσώπου που αγαπάς και νιώθεις ότι θέλεις να το προστατέψεις και είναι πιθανό να μην ξεκολλήσεις από εκεί το μυαλό σου. Ο Ιχθύς είναι μέσα στις προοπτικές σου αλλά μερικές φορές μπορεί να σου φαίνεται πολύ χλιαρός ή ευαίσθητος. Ο Σκορπιός που μπορεί να σκέφτεται να γυρίσει μάλλον θα σε πάρει κανένα τηλέφωνο για να βολιδοσκοπήσει πως νιώθεις πριν εκτεθεί κυριολεκτικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφήνεις για λίγο τα άγχη και χαλαρώνεις για να έχεις δυνάμεις να αντέξεις τις επόμενες ημέρες. Η επαφή με πρόσωπα από τη δουλειά σου μπορεί να σου κάνει καλό, γιατί αν βρεθείτε σε κοινό γεύμα, μεταξύ τυρού και αχλαδιού, θα τους αναλύσεις τα προβλήματα που έχεις χωρίς να κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Χρειάζεσαι εξάσκηση και κυρίως δεν πρέπει να τσιμπάς σε συμπεριφορές πολύ ευαίσθητες ή ακόμα και στην περίπτωση που μπορεί κάποιος να εμφανίζεται ως θύμα. Γιατί τότε δεν θα έχεις καθαρή αντίληψη και πιθανόν να είσαι σε μια παρέα με φίλους επειδή νιώθεις ότι κάποια άτομα έχουν ανάγκη την βοήθεια σου.
Ερωτικά: Η σχέση με Ιχθύ σε μπερδεύει πάρα πολύ γιατί δεν ξέρεις για ποιο λόγο ακριβώς είναι μαζί σου. Επειδή σε θέλει ή επειδή δεν θέλει να σου χαλάσει το χατίρι. Το καλύτερο από όλα είναι να μη σκοτίζεις το κεφάλι σου με τέτοιες σκέψεις. Άφησε να κυλήσουν τα πράγματα ως έχουν. Με τον Σκορπιό θα υπάρξει έντονη ανταλλαγή συναισθημάτων.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δύναμη της σκέψης είναι αυτό που θα σε κρατήσει στην επιφάνεια, γιατί τα συναισθήματά σου μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος διαδρομές. Για αυτό θα χρειαστεί να σκέφτεσαι πολύ δυναμικά κάθε τι που είναι να ξεκινήσεις, επειδή μπορεί να παρασυρθείς από καταστάσεις και άτομα που σίγουρα θα σε πάνε πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις τα κέφια σου γιατί θα βρεθείς με άτομα που περνάς καλά σε χαλαρή ατμόσφαιρα. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι η δυνατότητα να ξεχωρίσεις με ποια άτομα μπορείς να συνυπάρξεις. Γιατί σίγουρα θα νιώθεις ότι κάποιος μπορεί να σε ξεγελάσει ή ότι παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου.
Ερωτικά: Η σχέση με Ιχθύ μπορεί να είναι υπερβολική από την πλευρά του αλλά συνήθως ξέρει τι θέλει από εσένα. Το μπέρδεμα είσαι εσύ γιατί δεν έχεις αποφασίσει ακόμα πως θα είσαι μαζί του και με ποιες συνθήκες. Το τίμημα με τον Τοξότη μπορεί να είναι μεγάλο, γιατί πιθανόν να στερηθείς κάποιες ψυχαναγκαστικές συνήθειες όπως π.χ. να πλένεσαι συνέχεια ή να τακτοποιείς με μεγάλο ζήλο όλα σου τα πράγματα ή να... κιτρινίζεις όταν χαλάς αρκετά χρήματα. Η αίσθηση της ελευθερίας όμως που νιώθεις μαζί του σε αποζημιώνει για πολλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να κάνεις κάποια λάθη τα οποία τώρα δεν είναι εύκολο να τα καταλάβεις. Όμως όταν έρθει η ώρα να μετρήσεις τα χρήματα ή τα κέρδη σου ή να υπογράψεις για μια δουλειά και δεν επαρκούν τα προσόντα που νόμιζες ότι έχεις, τότε θα διαπιστώσεις τα λάθη σου. Μπορεί όμως να είναι αργά, γι' αυτό πρόσεξε ακόμα και τις αναφορές των συνεργατών σου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Το να βρεθείς μαζί με κόσμο που εν μέρει σε εκφράζει αλλά από την άλλη σου είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις, δεν είναι και το πιο εύκολο για έναν κοινωνικό Ζυγό. Η ιδανική πάντως εικόνα που μπορεί να έχεις δημιουργήσει για κάποια πρόσωπα θα γίνει καλύτερη αν έχετε κοινά καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα.
Ερωτικά: Θέλεις να βάλεις ρομαντισμό στην σχέση σου και αυτό μπορεί να σε στείλει «αλλού για αλλού», αλλά σίγουρα θα σου αρέσει γιατί θα βρεθείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε ένα σημαντικό μέρος. Η σχέση με τον Ιχθύ είναι ιδιαίτερη αλλά και πολύ δύσκολη συγχρόνως γιατί μπορεί να νιώθεις ότι σου ξεγλιστράει σαν χέλι.
Οικονομικά & Καριέρα: Καλό είναι να καθορίσεις τι θέλεις και να μην αφήσεις να ξεφύγει ο στόχος σου, γιατί άλλες φορές δείχνεις αδυναμία συγκέντρωσης και άλλες δυναμισμό. Άφησε και ένα μικρό παραθυράκι για συνεργασία μ' ένα πρόσωπο, που μέχρι τώρα το θεωρούσες κάπως διαφορετικό από εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις ανάγκη να βρεις το δρόμο σου και μέσα από εκεί να αρχίσεις να προσδιορίζεις τις αξίες αλλά και τα ενδιαφέροντά σου. Η ποιότητα των σχεδίων σου θα εξαρτηθεί από το πόσο εσύ πιστεύεις σ' αυτά και τι ενέργεια έχεις αποφασίσει να διαθέσεις στην όλη κατάσταση. Η καρδιά σου πάντως θα κτυπήσει παιδικά και θα θυμηθείς τον/την έφηβο που βρίσκεται μέσα σου.
Ερωτικά: Μερικές φορές προτιμάς να παίζεις ρόλους αθώους για να μη σκέφτεσαι αρνητικά για το πρόσωπο που είστε μαζί. Γιατί ένα κομμάτι ζήλειας μπορεί σε ταλαιπωρεί και να μην σε αφήνει να χαρείς τις όμορφες στιγμές σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ είναι ανάγκη σου να έχεις εσύ τον έλεγχο και τον πρώτο λόγο, σήμερα θα έχεις την χαλαρότητα που χρειάζεσαι για να σταματήσεις να αγχώνεσαι. Είναι πολύ σημαντικό για σένα να αφιερώνεις και λίγο δημιουργικό χρόνο στον εαυτό σου, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα πετύχεις τα μέγιστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Δεν ανησυχείς και ακόμα κι αν βγεις να μιλήσεις σε κοινό, θα είσαι χαλαρός/ή και πιθανόν να κερδίσεις την εμπιστοσύνη πολλών ατόμων. Το σπίτι σου μπορεί να είναι το καταφύγιο σου. Να αποφύγεις τα πολλά γλυκά και ποτά, γιατί μπορεί στο τέλος να υποστείς τις συνέπειες της κραιπάλης σου. Καλό είναι να θυμάσαι που αφήνεις τα πράγματά σου γιατί μπορεί να ξεχάσεις ή να χάσεις ακόμα και πολύτιμα αντικείμενα.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Ιχθύ έχει την χροιά του ρομάντζο, παρόλο που υπάρχει μεταξύ σας μεγάλος αποπροσανατολισμός γιατί δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλει ο ένας από τον άλλον αυτή την περίοδο. Αν θα είστε τελικά μαζί συνέχεια ή θα έχετε σχέση εξ αποστάσεως, θα το δείξει η καρδιά σας και όχι οι συνθήκες.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να προσγειωθείς και αυτό σίγουρα σε κάνει να απασχολείς τη σκέψη σου με πράγματα που ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας σου. Η δοτική συμπεριφορά και η ευγνωμοσύνη σου απέναντι σε κάθε τι που κερδίζεις θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες φοβίες που είναι βαθιά ριζωμένες μέσα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες καλές προοπτικές που σου εξασφαλίζουν ότι θα περάσεις καλά και δεν θα έχεις πολλές ανησυχίες και κόντρες με τους γύρω σου. Η διάσταση απόψεων που μπορεί ανά πάσα στιγμή να παρουσιαστεί ανάμεσα σε σένα και σε άτομα που έχουν διαφορετικές αξίες, πιθανόν να σε ενεργοποιήσει τόσο πολύ που να θέλεις να τ' αλλάξεις όλα. Αλλά προς το παρόν κάνεις κινήσεις ήρεμες, γιατί θέλεις να εξασφαλίσεις τα νώτα σου.
Ερωτικά: Πιθανόν να θέλεις να πάς μια μικρή βόλτα είτε στη φύση είτε σε ένα σπίτι συγγενικό για να αλλάξεις παραστάσεις. Η νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει ξαφνικά από μια σχετικά καινούργια παρέα θα σε ενθουσιάσει, γιατί θα είναι αρκετά δυνατή για να σου κινήσει το ενδιαφέρον σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες εύκολες προσβάσεις που αν τις χρησιμοποιήσεις σωστά θα βγάλεις χρήματα μέσα από εμπόριο ή από πώληση κάποιων πραγμάτων. Ένα συμβόλαιο που πιθανόν πρέπει να υπογράψεις για ένα ακίνητο, θα χρειαστεί να ξαναδιαβαστεί δυο φορές από την πλευρά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αναζητάς να κάνεις κάτι που θα σε βγάλει από αδιέξοδα αλλά πάνω από όλα από ένα βαρετό περιβάλλον. Το καλύτερο είναι να μην περιμένεις να σε βγάλουν από το τέλμα, αλλά να προσπαθήσεις εσύ να βρεις ενδιαφέροντα που μπορούν να προτρέψουν και τους άλλους. Η κίνηση πάντως θα σου κάνει καλό για αυτό μην την αποφεύγεις.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο σηκώνει διόρθωση και σήμερα κυρίως από την πλευρά του θα είναι πολύ ζεστός/ή. Για αυτό προτίμησε να μην κοντράρεις μαζί του και επίσης να μη δείξεις απορριπτική συμπεριφορά. Από την άλλη, με τον Τοξότη μπορεί να πάτε και μια εκδρομή για να μην μένετε μέσα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι μια μικρή αναζωογόνηση για να μπορείς να δώσεις τα καλύτερα δείγματα του εαυτού σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, αντί να περιμένεις να έρθει η δουλειά σε εσένα, είναι να την κυνηγήσεις κι έτσι δεν θα έχεις αμφιβολίες ότι έκανες το καλύτερο για σένα. Αν έχεις αντιρρήσεις για τη στάση κάποιων συνεργατών σου καλύτερα να το πεις τώρα, πριν ξεκινήσετε κάτι που μετά δεν θα μπορείς να διακόψεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Πιθανόν να μην αφήνεις κάποιες σκέψεις σου να βγουν στην επιφάνεια γιατί πιστεύεις ότι καλύτερα είναι να τις κρατάς για τον εαυτό σου, επειδή νιώθεις την ανάγκη να τις επεξεργαστείς. Η αφηρημένη τέχνη μπορεί να βρει έναν οπαδό σε σένα και, μάλιστα, αν αποφασίσεις να κάνεις μαθήματα, θα έχει κάτι καλό να σου δώσει.
Ερωτικά: Αναγνωρίζεις την ανάγκη σου για συναισθηματική κάλυψη και επειδή έχεις μοναξιές θα επιδιώξεις να βρεθείς μ' ένα πρόσωπο που καλύπτει τη μοναξιά σου αλλά και τον πλούσιο συναισθηματικό σου κόσμο. Η σχέση με το Λιοντάρι μπορεί να σε καλύπτει εν μέρει αλλά σίγουρα θα υπάρχουν κάποια προβλήματα επικοινωνίας μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό και κυρίως να βγάλεις τα σπασμένα πολλών μηνών. Τώρα που έχεις τη δύναμη, πάρε αποφάσεις και μη φοβάσαι ότι κάποιος θα σε κοροϊδέψει, γιατί με αυτόν τον τρόπο απομακρύνεσαι από το στόχο σου.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved