Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/9

Η αλήθεια είναι μια εσωτερική διεργασία που πρέπει μόνο να βιωθεί.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/9

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να δυναμώσεις αλλά και για να καταλάβεις τι χρειάζεται να κάνεις γιατί μερικές φορές αποπροσανατολίζεσαι και χάνεσαι. Το παιχνίδι και η αστεία πλευρά της ζωής είναι η καλύτερη έκφρασή σου, οπότε αν λειτουργήσεις έτσι και σήμερα, καλά θα περάσεις.
Ερωτικά: Θα πάρεις όμορφα συναισθήματα και πιθανόν υποσχέσεις που θα σε κάνουν να πετάς. Κυρίως ο Ζυγός θα αλλάξει ξαφνικά και θα ονειρεύεται να είστε μαζί. Να κρατάς μικρό καλάθι μέχρι να κάνει πράξη αυτά που σου λέει. Η αλλαγή στην συμπεριφορά του Υδροχόου πιθανόν να είναι αυτό που επιδιώκεις εδώ και καιρό.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αναλύεις τίποτε από αυτά που γίνονται απλά μπορεί να κινείσαι πολύ δυναμικά ή να απολαμβάνεις κάποιες επιτυχίες σου. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να επεκταθείς και να μιλήσεις ακόμα και για μεγάλα σχέδια.

Άκου τις ημερήσιες προβλέψεις μας στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/169995358&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να γεφυρώσεις κάποιες διαφορές που έχεις μεταξύ της θεωρίας και την πράξης μέσα στο μυαλό σου χωρίς όμως να σου είναι πολύ δύσκολο. Η αρμονία και η ομορφιά μαζί με ένα φιλοσοφικό τρόπο σκέψης θα σου δώσουν μια νέα προοπτική.
Ερωτικά: Έχεις βάλει στο μυαλό σου ένα Τοξότη και σίγουρα θα τον ρίξεις γιατί θα τον κατακτήσεις με πολλούς τρόπους. Από την άλλη η σκέψη ενός ατόμου που μπορεί να είναι Σκορπιός πιθανόν να σε κάνει να αλλάξεις την στάση απέναντί του γιατί έχεις ανάγκη περισσότερο να μιλήσεις μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπικότητά σου θα είναι πολύ δυναμική για αυτό θα διεκδικήσεις μια ιδιαίτερη μεταχείριση για σένα. Η σκέψη για το εξωτερικό ή οι συνθήκες συνεργατών θα σε βάλουν να κινηθείς πάνω σε άλλους ρυθμούς. Μπορεί να ξεκινήσει κάτι καινούργιο χωρίς να το καταλάβεις και να έχεις μη αναμενόμενα οφέλη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό στους άλλους. Αυτό σίγουρα σου δημιουργεί έξτρα υποστήριξη και συμπάθειες. Μόνο πρόσεξε να μην υπερβείς όρια ή πάρεις πρωτοβουλίες που δεν είναι και τόσο διακριτικές. Χρειάζεται να έχεις μεγαλύτερη αρμονία και ισορροπία σε ό, τι κάνεις.
Ερωτικά: Ενώ δείχνεις ξεκάθαρα τα συναισθήματά σου πιθανόν να υπερβάλλεις σε αυτά που νιώθεις και μετά όταν περάσουν οι ημέρες να χρειαστεί να τα μαζέψεις και να μην μπορείς, κυρίως με τον Τοξότη και τον Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συνολική σου εικόνα σε μια συνεργασία είναι αρκετά δυναμική και θα έχεις την δυνατότητα να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να δεις κάποια άτομα όπως εσύ τα θέλεις για αυτό κράτησε αποστάσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει το οτιδήποτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις πάρει φωτιά και πιθανόν αυτό να σε αγχώνει αρκετά γιατί μπορεί να βγεις εκτός ορίων. Η σημαντικότητα των εναλλακτικών γνώσεων και γενικά το να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητά σου με μια φιλοσοφική διάθεση θα είναι το καλύτερο για σένα αλλά και για τους γύρω σου.
Ερωτικά: Βγαίνεις έξω από τα όρια σου και πιθανόν να ξεπεράσεις τον εαυτό σου γιατί θα έχεις τέτοια αισιοδοξία που μπορεί να πιστέψεις ότι θα γίνει κάτι με ένα πρόσωπο που τελικά να αξιολογήσεις λάθος. Για αυτό να προσέξεις και κυρίως αν με αυτό έχετε μεγάλη διαφορά ηλικίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Σου παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες που πρέπει όμως να μην έχεις καθόλου αναστολές για να κερδίσεις αυτό που θέλεις. Την ιδιαιτερότητα των καταστάσεων που υπάρχει χρειάζεται να την εξωραΐσεις με τον δικό σου διαισθητικό τρόπο.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Γίνεται κάτι καλό που το νιώθεις σαν κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο και το θεωρείς σαν ανταμοιβή απέναντι σε κάποιες προσπάθειες πολλών ετών. Για αυτό μην το μειώσεις από την παρέμβαση κάποιων εξωτερικών επιρροών.
Ερωτικά: Σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και μέσα από εκεί θα βελτιώσεις όλες τις δυσκολίες στην σχέση σου. Με τον Ιχθύ θα πρέπει να βιώσεις περισσότερο συναισθηματική επαφή για να μπορέσετε να είστε μαζί. Αντίθετα με τον Τοξότη έχετε κάτι πολύ δυνατό που αξίζει να το κρατήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις σημαντικές ευκαιρίες και αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα βρεις μια καλή διέξοδο για να μπορέσεις να δείξεις και τα προσόντα σου αλλά και την εμπειρία που έχεις πάνω σε συγκεκριμένα θέματα. Πάντως θα στραφείς περισσότερο σε επενδύσεις για να μπορέσεις να κερδίσεις κάποια χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Νιώθεις αναστάτωση και το άγχος κορυφώνεται γιατί θέλεις να έχεις ελευθερία και φοβάσαι ότι μπορεί να μην τα καταφέρεις. Όμως διατήρησε την προσωπικότητά σου όπως είναι αυτή την στιγμή γιατί κατά κάποιο τρόπο θέλεις να ξεσπάσεις.
Ερωτικά: Μπορεί να φλερτάρεις με ένα ιδιαίτερο στυλ και μάλλον να εκπλήξεις τους φίλους σου. Επειδή είχες κόλλημα με ένα πρόσωπο, τώρα δείχνεις ότι μπορεί να το ξεπεράσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανοίγεσαι με ένα πολύ δυναμικό τρόπο και αυτό είναι το δυνατό σου στοιχείο αλλά θα χρειαστεί να προσέξεις για να μην γίνουν λάθη ή υπερεκτιμήσεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί να κάνεις λάθος σε σχέση με κάποιες συνεργασίες.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ανοίγονται όλες οι καλές προοπτικές μπροστά σου για αυτό φρόντισε να κινηθείς με γρηγοράδα αλλά και με μεγάλη ευστροφία. Μόνο τότε θα φτάσεις στους στόχους σου, κυρίως αν υπάρχει ένα καινούργιο ξεκίνημα μαζί με μια ομάδα ατόμων.
Ερωτικά: Χρειάζεται να φερθείς με ειλικρίνεια γιατί δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις μετά κάποιες σωστές ισορροπίες, αν δεν υπάρχει η εμπιστοσύνη μεταξύ σας, κυρίως με τον Ιχθύ που μια θέλεις να είσαι μαζί του και μια όχι. Αντίθετα με τον Κριό ή τον Τοξότη θα έχεις πιο εύκολη σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανοίγεσαι σε κάτι καινούργιο και αυτό σίγουρα θα σου δώσει την αποκλειστικότητα που εσύ θέλεις. Αν είσαι μέσα σε πολύ κόσμο θα ηγηθείς από μια πρωτοβουλία που θα πάρεις. Έχεις πάντως ένα άνοιγμα και πιθανόν να πάρεις χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ο Ερμής που μπήκε στο ζώδιό σου θα σου δώσει την ευκαιρία να δεχτείς κάποιες καινούργιες ιδέες οι οποίες θα σε εκφράζουν προσωπικά. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα χρειαστεί να συνδυάσεις την φαντασία μαζί με την πράξη. Πιθανόν να ξεκινήσεις μαθήματα φωτογραφίας ή μουσικής.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει να μην σου δείχνει τα συναισθήματά του το πρόσωπο που είστε μαζί για αυτό θα έχεις μια συμπεριφορά πληθωρική η οποία πιθανόν να ξαφνιάσει το άλλο πρόσωπο γιατί θα προσπαθήσεις να καταλάβει τι ακριβώς θέλεις. Θα επιχειρήσεις πάντως να εκπληρώσεις κάποιες επιθυμίες σου με ένα υπερβολικό τρόπο. Η σχέση με Δίδυμο ή Τοξότη θα είναι και πολύ δυναμική.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις έξοδα και οι επιθυμίες σου είναι τόσο «ακριβές» που μπορεί να ξεφύγεις. Αλλά μερικές φορές μπορεί να σου κάνει καλό γιατί όταν νιώθεις ανασφάλεια μπορεί να κάνεις ένα μικρό shopping therapy. Πάντως θα γεμίσεις κάποια κενά που είναι απαραίτητα για την ψυχολογία σου. Το θέμα με ένα ακίνητο θα το λύσεις με ένα πολύ έξυπνο και διπλωματικό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις ενέργεια και μεγάλη ζωντάνια σε ό, τι κάνεις. Σίγουρα θα γίνεις η ψυχή της παρέας και θα τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου με τα αστεία και γενικά με την άνεση που θα σε διακατέχει.
Ερωτικά: Μέσα στο κλίμα της γενικής αισιοδοξίας σίγουρα θα κάνεις κάποιες υπερβολικές κινήσεις. Θα χρειαστεί να κρατήσεις μικρό καλάθι σε αυτά που θα εισπράξεις από ένα άτομο, τα λόγια του και τη συνολική συμπεριφορά του γιατί μπορεί να υπάρχουν παρανοήσεις. Ένα άτομο που είχε απομακρυνθεί από εσένα θα σε πάρει τηλέφωνο ή θα ξαναγυρίσει, κυρίως Τοξότης ή Ζυγός.
Οικονομικά & Καριέρα: Παίρνεις από τις συνεργασίες σου τα μέγιστα για αυτό άφησε τον εαυτό σου να το απολαύσει. Ακόμα και αν δεν είναι αυτά που είχες εσύ σχεδιάσει μην βάλεις περιορισμούς γιατί η ζωή μπορεί να θέλει να σε οδηγήσει σε κάτι πολύ διαφορετικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Απομονώνεσαι χωρίς να σημαίνει ότι θα κάτσεις στα αυγά σου. Σχεδιάζεις κάτι πολύ δυναμικό αλλά δεν θέλεις να το πεις στους γύρω σου γιατί φοβάσαι ότι μπορεί να χαλάσει. Η σκέψη σου θα είναι πολύ βαθιά και διεισδυτική και σίγουρα θα σε βοηθήσει να βγεις από μια δαιδαλώδη διαδρομή.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Δίδυμο μπορεί να ανανεωθεί αλλά σε μυστικό επίπεδο γιατί δεν θέλεις να το μάθουν ακόμα και οι πιο στενοί σου φίλοι. Με τον Σκορπιό υπάρχει ένα πολύ καλό, φιλικό κλίμα αλλά προς το παρόν θα μείνετε μόνο στις συζητήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια ιδιαίτερη εύνοια η οποία θα ξεκινήσει από αυτές τις ημέρες και μετά. Αλλά για να την αντιληφτείς θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις και κυρίως να έχεις ευελιξία και ευγένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Γίνεται κάτι δυναμικό στην ζωή σου και αυτό σε βοηθάει να ξεμπλοκάρεις και να έχεις την ελευθερία που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις τις ιδανικές σε καθημερινό επίπεδο συνθήκες.
Ερωτικά: Θα γυρίσει ένα πρόσωπο που εσύ το θεωρούσες ήδη χαμένη υπόθεση. Μόνο αφέσου στο σύμπαν και μην αρχίσεις να αναλύεις τι γίνεται και τι δεν γίνεται. Ή αν το έκανες αυτό σωστά ή όχι.
Οικονομικά & Καριέρα: Γίνεται ένα γύρισμα σε μια υπόθεσή σου που είχε κολλήσει. Πάντως έχεις σοβαρούς υποστηρικτές και αυτό σε βάζει να σκεφτείς με ποιο τρόπο μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις ξεσηκωθεί και δεν κάθεσαι καθόλου και πηγαίνεις από εδώ και από εκεί. Το ότι θα σου ανοίξουν τα χαρτιά τους κάποιοι φίλοι που νόμιζες ακόμα κι ότι σε περιφρονούσαν τις προηγούμενες ημέρες θα είναι σημαντικό γιατί θα ξέρεις επιτέλους τι σου γίνεται.
Ερωτικά: Ο Ζυγός έχει μια σοβαρή θέση στην ζωή σου και θα γίνει κάτι σημαντικό αυτές τις ημέρες που θα κατανοήσεις επιτέλους τον τρόπο που σκέφτεται και κινείται. Ο Τοξότης δεν έχει καμία αναστολή απέναντί σου και θα σου πει κάποιες αλήθειες που πιθανόν να σε στεναχωρήσουν αλλά πρέπει να μην διασπαστείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Έρχεσαι σε επαφή με πολλά άτομα και αυτό σίγουρα θα σου κάνει καλό γιατί θα αποκτήσεις νέες εμπειρίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις την ουσία των στόχων σου. Η πίστη είναι αναγκαία για να φτάσεις στον σκοπό σου.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved