Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/9

«Αν δεν αγκαλιάσεις τον εαυτό σου εσύ πρώτα, μην περιμένεις να το κάνει ο άλλος. Αγάπα τον άνθρωπο γιατί είσαι εσύ...»

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/9

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες μπορεί να νιώθεις ότι πνίγεσαι από κάποιες σκέψεις ή συναισθήματα τα οποία πιθανόν να είναι πολύ έντονα ή και βαθύτερα. Η ανάγκη σου για ασφάλεια θα σε κάνει να κινηθείς περισσότερο πρακτικά.
Ερωτικά: Έχεις αναλάβει ρόλο εμψυχωτή κυρίως ενός Σκορπιού που μπορεί να έχει κάποιες εντάσεις και με τον τρόπο σου να τον βοηθήσεις να ηρεμήσει. Η σχέση με Ταύρο μια νιώθεις ότι είναι στο τέλος της και μια στην αρχή. Άφησε τα πράγματα όπως είναι και μην βαλθείς να τα χαλάσεις επειδή έτσι και αλλιώς θα εξελιχθούν από μόνα τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσαρμόζεσαι στις τρέχουσες καταστάσεις και πιθανόν να έχεις μια ελαφρά συγκράτηση γιατί όπως ισχυρίζεσαι, θα κοιτάξεις το συμφέρον σου. Βέβαια δεν θα λείψουν και οι βιαστικές κινήσεις που συνήθως κάνεις αλλά τουλάχιστον θα είναι πιο λογικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να τα βάλεις όλα κάτω και να δεις τι μπορεί να κάνεις για να έχεις εσύ την δύναμη των καταστάσεων στα χέρια σου. Η πρόταση για ένα ταξίδι αφενός σου αρέσει πάρα πολύ αλλά από την άλλη σε φοβίζει γιατί μπορεί να μην πας με τα άτομα που είχες προγραμματίσει - φρόντισε τουλάχιστον η εμπειρία σου να είναι μοναδική, προσωποποιημένη και να ταιριάζει απόλυτα στα γούστα σου (πολλές επιλογές θα βρεις εδώ).
Ερωτικά: Θέλεις να ρίξεις ένα άτομο που κατά την γνώμη σου έχει ανάγκη από εσένα κάτι το διαφορετικό είτε από εμφάνιση ή από στυλ. Όμως μην αγχώνεσαι αν δεν είσαι έτσι. Μετράει και η προσωπικότητα που τουλάχιστον σήμερα θα είναι πολύ έντονη και θα δείξεις τα θέλω σου με πάθος. Η ασφάλεια που αναζητάς μέσω του άλλου ατόμου πιθανόν να έρθει από τον ίδιο σου τον εαυτό και αυτό να είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Εντυπωσιάζεσαι με την δύναμη που έχεις κινείς τα πράγματα και από εκεί που νόμιζες ότι δεν θα γίνει τίποτε ξαφνικά μπορεί να έχεις μια πρόταση που δεν την περίμενες καν. Πιθανόν να έχεις και κάποια είδηση ότι θα μεταφερθείς εκτός του μέρους που μένεις αλλά δεν θα σε νοιάξει καθόλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Χρειάζεται να λειτουργήσεις πολύ πρακτικά και αυτό θα σε προκαλέσει να ανακαλύψεις πράγματα τα οποία πιθανόν να μην είχες σκεφτεί ότι υπάρχουν. Επειδή φοβάσαι μήπως σου βγουν κάποια μυστικά στην επιφάνεια, προσπαθείς να τα κρύψεις και κυρίως να μην τα μάθουν ακατάλληλα πρόσωπα.
Ερωτικά: Αλλάζεις την συμπεριφορά σου και φέρεσαι περισσότερο με καχυποψία. Ο λόγος είναι ότι μπορεί με την λογική σου να πιστεύεις αυτά που σου λέει το άλλο άτομο αλλά η διαίσθησή σου αμφιβάλει για τις πράξεις του. Με τον Υδροχόο υπάρχει ένας βαθύτερος λόγος που σας κάνει να ζείτε μακριά ο ένας από τον άλλο αλλά ακόμα δεν έχεις καταλάβει συγκεκριμένα τι είναι αυτό που σας χωρίζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις να αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικά θέματα και μέσα από αυτά αλλάζεις στάση απέναντι στην χαλαρότητα και την πιθανή αδράνεια. Το καλό είναι ότι θα βγεις πολύ πιο δυναμικά από την άλλη εβδομάδα και θα ζητήσεις το δίκιο σου. Οπότε τώρα προετοίμασε τη δράση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Σε βολεύουν οι καταστάσεις που ξεκαθαρίζουν το τοπίο γιατί με τον τρόπο σου θα βάλεις σε μια τάξη όλες τις αυθαιρεσίες. Μπορεί εσύ βέβαια να νιώθεις ότι το έδαφος κινείται κάτω από τα πόδια σου αλλά στο τέλος θα σου βγει σε καλό.
Ερωτικά: Η επιθετικότητα που σου βγαίνει μπορεί να σε βάλει σε κάποιους μπελάδες, κυρίως με τον Κριό, γιατί δεν μπορείς να κάνεις υπομονή και να του πεις αυτά που θέλεις με πιο πολιτισμένο τρόπο. Η ιδανική σχέση που μερικές φορές φαίνεται ότι είναι ο Σκορπιός, αντιλαμβάνεσαι ότι τελικά ίσως δεν είναι τόσο τέλεια όσο νόμιζες αλλά τουλάχιστον σε κερδίζει με τον τρόπο του.
Οικονομικά & Καριέρα: Εντυπωσιάζεις με τον τρόπο που βάζεις τα πράγματα σε μια τάξη. Ο λόγος είναι ότι δεν φοβάσαι και μπορείς να αντιμετωπίσεις ακόμα και αντίξοες καταστάσεις που μπορεί να δημιουργούνται από τους γύρω σου ή τους συνεργάτες σου. Το ότι κινείσαι προς μια σωστή κατεύθυνση σου το δίνει να το καταλάβεις περισσότερο ο εσώτερος εαυτός σου που ποτέ δεν κάνει λάθη.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Οι υποθέσεις που μπορεί να σε βαραίνουν ή να σου δημιουργούν μικρή ανασφάλεια είναι σχετικές με θέματα των αξιών και ποιότητας που έχεις ανάγκη να υπάρχει στην ζωή σου. Η ενασχόληση με το σπίτι ή την μαγειρική θα σου αρέσει γιατί θα δημιουργήσεις πολλά πράγματα.
Ερωτικά: Έχεις μια λάγνα συμπεριφορά και αυτό σε κάνει πολύ αισθησιακό/η. Μαζί με ένα καλό φαγητό και ένα πολύ γοητευτικό Ταύρο θα προσπαθήσεις να περάσεις καλά και να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που σου χαλάνε την διάθεση. Με τον Δία στον Λέοντα η αισιοδοξία δεν χάνεται εύκολα, οπότε δεν θα το βάλεις κάτω γιατί θα δεις ότι υπάρχουν περιθώρια να διορθώσεις μια κατάσταση.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές η ειλικρίνεια και ο μονοκόμματος τρόπος που μπορεί να λες τις απόψεις σου πιθανόν να σε κάνει να δείχνεις σαν ένα άτομο απόλυτο που δεν εξελίσσεται και μένει στα ίδια. Όμως θα κοστολογήσεις σωστά τις αξίες που έχεις γύρω σου και θα κινηθείς ανάλογα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Νιώθεις σιγουριά και έτσι θα έχεις χρόνο να καταλάβεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις ώστε να ολοκληρώσεις κάτι με το εξωτερικό ή με θέματα σπουδών που μπορεί να τα έχεις αφήσει στην μέση. Μια νομική υπόθεση που ίσως αφορά σε ένα ακίνητο δικό σου θα τελειώσει πιο εύκολα από ό, τι περίμενες.
Ερωτικά: Όταν το μυαλό σου δεν είναι επικριτικό για το πρόσωπο που είστε μαζί όλα πάνε καλά. Επίσης όταν το αποδέχεσαι τότε βλέπεις την αξία της σχέσης με μια θετική ματιά. Για αυτό προσπάθησε να μην εστιάζεσαι στα αρνητικά του άλλου αλλά κυρίως στο πώς να περάσεις ευχάριστα και ήρεμα. Ο Υδροχόος μπορεί να παίζει μαζί σου κρυφτούλι.
Οικονομικά & Καριέρα: Σου αρέσουν τα δύσκολα για αυτό θα κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε επεκτείνουν αλλά συγχρόνως να φαίνονται υπερβολικές στα μάτια των άλλων. Η αλλαγή στην δουλειά σου θα γίνει αργά αλλά κυρίως με τον τρόπο που έχεις διαλέξει εσύ. Πιθανόν να πάρεις χρήματα σήμερα τα οποία όμως δεν θα τα κρατήσεις εύκολα στα χέρια σου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να κρατήσεις σταθερές κάποιες αξίες που για σένα δεν είναι και πολύ εύκολο αλλά από την άλλη φοβάσαι κιόλας να μην παγιοποιηθεί μια κατάσταση που μετά δεν θα μπορέσεις να την αλλάξεις. Πιθανόν να σου έρθει η όρεξη να κάνεις κάποιες αγορές που θα είναι πολύ καλές ποιοτικά αλλά η τιμή τους μάλλον δεν θα είναι και τόσο στα μέτρα σου - για να μην συμβεί αυτό, κλικ εδώ.
Ερωτικά: Ο Ταύρος ανησυχεί για σένα γιατί δεν ξέρει ακριβώς πως πρέπει να σου φερθεί. Εσύ μάλλον τον έχεις εκπλήξει με τον τρόπο που του συμπεριφέρεσαι και έχεις άνεση αλλά και ευγένεια. Αυτό σίγουρα θα τον κάμψει και θα σου ζητήσει να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί. Το μόνο που φοβάται από εσένα είναι την απρόβλεπτη διάθεσή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις μεγαλύτερες ευθύνες οι οποίες αναγκαστικά σε βάζουν να φροντίσεις για την διατήρηση κάποιων πλάνων. Κάθε τι που θέλει αλλαγή και εσύ δεν το μεταβάλλεις σε πάει περισσότερο πίσω παρά μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η προσωπική σου ζωή μερικές φορές εκτίθεται χωρίς να σημαίνει ότι φταις εσύ. Οι περιστάσεις σε οδηγούν να είσαι μαζί με κάποια άτομα και να μοιραστείς μαζί τους κοινές εμπειρίες και νέες πληροφορίες.
Ερωτικά: Το να δεχτείς να ζήσεις με το πρόσωπο που θέλεις και συγχρόνως να βάλεις και όλα σας τα οικονομικά σε μια τάξη δεν είναι και πολύ εύκολο αλλά είναι μια αρχή. Η συντροφικότητα είναι αναγκαία για σένα κυρίως που είσαι ανασφαλής.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις τα αποτελέσματα από τις ενέργειες ενός άλλου προσώπου και πιθανόν να ζηλέψεις γιατί το ίδιο θέλεις να κάνεις και εσύ. Θα αναγνωρίσεις τι χρειάζεσαι για να εμπιστευτείς αλλά και να δουλέψεις με ένα άλλο άτομο χωρίς να σε ενοχλεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Σφίγγεις κάπως τα λουριά αλλά αυτό θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τις αληθινές σου ανάγκες οι οποίες μπορεί να είναι περισσότερες από αυτές που είχες σκεφτεί. Η απλότητα που έχεις σαν άτομο σου δίνει την δυνατότητα να μπεις σε ένα ευρύτερο κοινωνικό κύκλο. Φρόντισε το αυχενικό σου και κάνε γυμναστική γιατί μπορεί να έχεις παρατράγουδα - φρόντισε την υγεία σου εδώ.
Ερωτικά: Βάζεις τα πόδια κάτω και μουλαρώνεις γιατί δεν θέλεις να αλλάξεις και πάνω από όλα έχεις ανάγκη να διατηρήσεις όλες σου τις συνήθειες για να νιώσεις ότι το περιβάλλον γύρω σου είναι γνώριμο. Αυτό δεν είναι και πολύ εύκολο αλλά με λίγη καλή θέληση θα το ξεπεράσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις διάφορα οικονομικά ή θέματα σπιτιού που έχεις αναλάβει και σε ταλαιπωρούν. Το καλό είναι ότι σου αρέσει η επέκταση σε γνώριμο έδαφος, οπότε θα προσπαθήσεις να κερδίσεις από οικείες καταστάσεις ή εμπειρίες, που σου παρέχουν ασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η σιγουριά της γνώμης σου λόγω της υπερβολικής εμπειρίας που έχεις σε συγκεκριμένα θέματα είναι αυτή που σε βοηθάει και δεν σε κάνει να χάσεις την υπόληψή σου. Η ζωή γενικά δεν σου χαρίζεται και προσπαθείς να κρατηθείς όσο μπορείς για να έχεις ατομική αξία.
Ερωτικά: Έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου για αυτό προσπαθείς να περάσεις καλά. Το μοίρασμα σε πράγματα που αρέσουν σε σένα και το σύντροφό σου θα είναι αυτό που θα φέρει μεγάλη οικειότητα. Ακόμα και η έξοδος με φίλους μπορεί να σου δημιουργήσει την διάθεση να φλερτάρεις και να αφεθείς πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Η γνωριμία με Ταύρο μπορεί να γίνει από εκεί που δεν περίμενες.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις να διαπραγματευτείς πολλά και πρακτικά θέματα τα οποία μπορεί να σε βάλουν στην διαδικασία του ρίσκου αλλά επειδή έχεις πεισθεί ότι είσαι σε σωστό δρόμο θα ρισκάρεις και δεν θα χάσεις. Για αυτό προσπάθησε να τα κάνεις όλα σήμερα για να έχεις τον χρόνο με το μέρος σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες δυσκολίες οι οποίες δεν σου αρέσουν γιατί έχεις υποχρέωση κατά κάποιο τρόπο να δεσμευτείς και ίσως νιώσεις ότι χάνεις την ελευθερία σου. Το σπίτι σου και γενικά θέματα με οικογένεια μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν λίγο γιατί θα είστε σε άλλο μήκος κύματος.
Ερωτικά: Ο Ταύρος μπορεί να παραμένει πιστός στο προσκήνιο αλλά τελικά αυτό που πάει να γίνει μεταξύ σας δεν είναι και πολύ εύκολο γιατί υπάρχουν είτε εμπόδια είτε καθυστερήσεις και από τις δυο πλευρές. Η διαίσθησή σου όμως γνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να μπούνε όλα σε τάξη.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να συντηρήσεις μια κατάσταση και από εκεί να βγεις αλώβητος/η. Μερικές φορές είναι δύσκολο να γίνει όμως γιατί σε πιάνει υπερβολικό άγχος και δεν μπορείς να διαχειριστείς με εξυπνάδα τις υποθέσεις σου. Χρειάζεσαι αέρα να αναπνεύσεις και αυτόν τον χάνεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Σήμερα δικαιώνεσαι γιατί βλέπεις ότι έχεις υποστηρικτές και αυτό σε κάνει να νιώθεις δύναμη αλλά και αντοχή να προχωρήσεις σε όλες τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Το σπίτι σου δημιουργεί θαλπωρή για αυτό μπορεί να θέλεις περισσότερο να κάτσεις μέσα. Πιθανόν να δεις φίλους σου που θα σε κάνουν να νιώθεις όμορφα.
Ερωτικά: Υπάρχει ένα μπέρδεμα αυτή την στιγμή στην συναισθηματική σου ζωή γιατί μιλάς με ένα πρόσωπο αλλά συγχρόνως μπορεί να σε ενδιαφέρει και ένα άλλο. Κυρίως ο Δίδυμος σε μπερδεύει γιατί δεν δείχνει ξεκάθαρα τι θέλει. Για αυτό εσύ διακόπτεις συνέχεια μαζί του. Από την άλλη Ταύρος και Σκορπιός είναι πιο σταθεροί αλλά ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το θέμα μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου αξία σίγουρα θα φανεί περισσότερο και μπορεί να κάνεις αρκετές συνεργασίες ή να έχεις καλύτερη ποιότητα σε θέματα επαφής. Για αυτό μπορεί να πετύχεις μια καλή συμφωνία η οποία θα σε αναδείξει.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved