Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/9

«Το να σε αγαπάει κάποιος βαθιά σου δίνει δύναμη, το να αγαπάς κάποιον βαθιά σου δίνει θάρρος.»

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/9

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ξεφεύγεις από τις παγίδες και βγαίνεις μπροστά πολύ δυναμικά. Πιθανόν να δεις καθαρά κάποια πράγματα που δεν είναι εύκολο να δεχτείς.
Ερωτικά: Είσαι σε φάση πολύ ερωτική αλλά προτιμάς να κατευθύνεις όλες σου τις υποθέσεις μέσα από τα δικά σου θέλω και όχι από των άλλων. Για αυτό πιθανόν να αρνηθείς ακόμα μια επαφή που πιστεύεις ότι δεν θα βγει πουθενά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ευκαιρία καραδοκεί και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς όσο μπορείς πιο γρήγορα γιατί τίποτε δεν κρατάει για πολύ καιρό. Ίσως οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβεις να κάνουν καλό στο περιβάλλον της δουλειάς σου και να εισπράξεις τα εύσημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αναζητάς κάποιες αλήθειες και πιθανόν όταν τις ανακαλύψεις να σε εκπλήξουν, αλλά θα τις κρατήσεις για σένα ή το πολύ-πολύ για ένα στενό πρόσωπο που εμπιστεύεσαι.
Ερωτικά: Από έναν Κριό θα έχεις μια ξαφνική έκπληξη που σίγουρα θα σε αιφνιδιάσει. Ο λόγος είναι ότι δεν περίμενες να σε θέλει ακόμα μετά από τις δηλώσεις που είχες κάνει. Αν βρεις ευκαιρία να πας ένα ταξίδι με το πρόσωπο που είστε μαζί θα περάσεις καλά γιατί θα υπάρχει ελευθερία έκφρασης μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις να ερευνήσεις με το δικό σου τρόπο κάποιες πληροφορίες οι οποίες μπορεί να μην είναι και τόσο εύπεπτες για σένα γιατί πιθανόν να σε μετακινούν από τη σταθερή σου θέση και αυτό να σε φοβίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα που σου αρέσουν και συμφωνείς μαζί τους. Θα έχεις ελευθερία λόγου και αυτό σίγουρα θα σε απελευθερώσει. Πάντως θα σε τραβήξουν άτομα που θα έχουν πολύ πρωτότυπες ιδέες αλλά και πολύ εκκεντρική συμπεριφορά.
Ερωτικά: Ο αυθορμητισμός που θα δείξεις θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που βρίσκεται στην ευρύτερη παρέα των φίλων σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάτι καινούργιο γιατί νιώθεις ότι πνίγεσαι. Αυτό σίγουρα θα δημιουργήσει μια θετική πίεση για να ξεμπλοκάρεις και να δραστηριοποιηθείς περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Μπορεί να έχεις νεύρα γιατί τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχες υπολογίσει και ξαφνικά γεγονότα πιθανόν να σταματήσουν τη φόρα που είχες πάρει. Πάντως θα αντιδράσεις πολύ επιθετικά σε κάτι που θα σου μεταφέρουν και πιθανόν να εκραγείς. Η εμφάνισή σου θα είναι πολύ μοντέρνα και σίγουρα θα ξεχωρίσεις.
Ερωτικά: Η εκρηκτική σχέση με τον Κριό θα σε δυσκολέψει γιατί θα βρεθείς σε μια κατάσταση μεγάλης παρόρμησης. Ό, τι κάνεις θα είναι αποκλειστικά δική σου ευθύνη. Αν βρεθείς σε σεξουαλική επαφή, πολύ ξαφνικά και απρόσμενα, με ένα άτομο που δεν γνωρίζεις πολύ καλά, κράτα μικρό καλάθι γιατί μετά μπορεί να μην συνεχιστεί η σχέση με τον τρόπο που θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες οι οποίες σίγουρα θα δείξουν ότι τουλάχιστον στην προκειμένη φάση θα έχεις την αρχηγία. Χωρίς να σημαίνει ότι αυτό σε εξυπηρετεί ή κάπου θα σε οδηγήσει. Τουλάχιστον όμως θα ξέρεις ακριβώς τι γίνεται με τις συνεργασίες σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις την δική σου γνώμη η οποία σίγουρα θα είναι πολύ δυναμική και δραστική. Η πιθανότητα να αποτύχεις σε ό, τι βάλεις στο νου είναι μάλλον μικρή εκτός αν είσαι κοντόφθαλμος/η. Θα υπάρξει από την πλευρά σου δύναμη και θα πάρεις αποφάσεις που σίγουρα θα φανούν σαν λύσεις από τον ουρανό. Η επιτυχία με ένα Πανεπιστήμιο θα σε ωθήσει να κάνεις και πάλι όνειρα. Η επίλυση ενός νομικού θέματος θα σου λύσει τα χέρια.
Ερωτικά: Παίρνεις φόρα και μέσα από αυτό θα ξεδιαλύνεις όλες τις δυσκολίες που έχεις μέσα στην σχέση σου. Το καλύτερο από όλα είναι να έχεις αισιοδοξία αλλά και να μπορείς να δίνεις τον εαυτό σου απλόχερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δυνατότητα να καλέσεις κάποια άτομα να δουλέψουν για σένα χωρίς να έχεις απαραίτητα διευθυντική θέση δηλώνει την ευκολία με την οποία διαχειρίζεσαι τους άλλους. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο να περιμένεις κάποια χρήματα ή μια σημαντική εύνοια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θα εκπλαγείς από κάποιες πιθανές εσωτερικές ανακαλύψεις για σένα και θα τις μοιραστείς με τα άτομα που έχεις μεγάλη σύνδεση ψυχική ή φιλική. Το ότι θα αναγνωρίσεις δικά σου θέματα που σε μπλοκάρουν θα είναι η επιτυχία σου.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες αν το πρόσωπο που είστε μαζί είναι εντάξει μαζί σου ή όχι. Όσο πιο πολύ φοβάσαι, τόσο πιο δύσκολο θα είναι και για σένα και για την άλλη πλευρά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αντιμετωπίσεις ανοιχτά τις φοβίες σου για να μην νιώθεις δέσμιος/α των καταστάσεων. Με τον Κριό θα έχεις εξελίξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να εκπλαγείς από την ξαφνική αναχώρηση ενός συνεργάτη σου ή επίσης από τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει από εσένα. Θα αναρωτηθείς σίγουρα μέσα σου γιατί δεν στο έλεγε πιο πριν αλλά πιθανόν με τον τρόπο σου του απαγόρευες να σου μιλήσει ανοικτά.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Θα αφοσιωθείς σε κάποια πρόσωπα και θα τους δώσεις τα φώτα σου, επειδή πιθανόν να τα θεωρήσεις δικά σου. Ζητάς κάποιες συμβουλές από τους γύρω σου γιατί η εμπειρία τους θα σε σπρώξει σε πρωτότυπες λύσεις.
Ερωτικά: Έχεις έναν Κριό να κουμαντάρει την ζωή σου και αυτό θα σε βάλει να σκεφτείς τελικά τι ακριβώς θέλεις για να είστε μαζί. Η δυναμικότητα μερικές φορές του συντρόφου σου σε βάζει να κάνεις κινήσεις που ούτε καν θα τις σκεφτόσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις εντυπωσιαστεί από τις πρωτοβουλίες που μπορείς και παίρνεις με την βοήθεια συνεργατών ή άλλων ατόμων. Οι προσδοκίες σου θα ξεπεραστούν γιατί θα γίνει καλός συνδυασμός ατόμων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Πιστεύεις ότι πρέπει να κινηθείς δραστικά ώστε να ξεφύγεις από την συνηθισμένη σου ρουτίνα. Και θα το κάνεις γιατί το κίνητρο θα είναι αρκετά μεγάλο. Δεν είναι κακό να φανείς ή να έχεις την πρωτιά σε πράγματα που σου αξίζουν.
Ερωτικά: Με τον Κριό γίνεται τις πιο πολλές φορές ένα δυνατό παιχνίδι, αρκεί να μην βρεθείτε απέναντι ως εχθροί γιατί τότε υπάρχει έντονος ανταγωνισμός και δυστυχώς κόντρα δεν τελειώνει. Γι' αυτό φρόντισε να έχεις πιο εξευγενισμένες σχέσεις και πάνω από όλα να μην μπερδεύεις καθόλου τα οικονομικά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο μέσα στον εργασιακό σου χώρο και αυτό κατά κάποιο τρόπο σε αγχώνει αλλά θα σου δημιουργήσει και καλά γιατί θα πιεστείς να βγεις μπροστά. Είναι αναγκαίο να γνωρίζει ο κόσμος τι ακριβώς κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και μέσα στο μυαλό σου να είναι όλα ξεκάθαρα. Για αυτό δεν θα παίξεις παιχνίδια όσο και να σε αναγκάζουν οι καταστάσεις. Αντίθετα θα λες την αλήθεια και θα αναγνωρίζεις περισσότερο την ατομική σου αξία. Το παιδί που θα βγει από μέσα σου μπορεί να είναι λίγο ζωηρό αλλά μάλλον θα σου κάνει καλό.
Ερωτικά: Έχεις διάθεση για τρελό φλερτ και αν έχεις την ελευθερία σου θα διασπαστείς σε πολλά μέτωπα γιατί μερικές φορές βρίσκεσαι σε φάση που δεν μπορείς να διαλέξεις. Ο Ζυγός βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από εσένα αρκεί να έχεις κατανόηση για κάποια θέματα που τον απασχολούν. Με το Λιοντάρι η έλξη είναι πολύ μεγαλύτερη και σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάτι καινούργιο για αυτό τρώγεσαι και δεν κάθεσαι στα αυγά σου. Το καινούργιο αλλά και το δυναμικό σε συγκινεί. Πιθανόν να σου ζητηθεί κάποια συνεργασία. Προτού γίνει να προσέξεις πάρα πολύ τις συμφωνίες που θα κάνεις γιατί μπορεί να υπάρχει μια ασάφεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις την τάση να χαλάς οτιδήποτε πέφτει στα χέρια σου. Ο λόγος είναι ότι δεν δέχεσαι εύκολα κάποιες αλλαγές και προσπαθείς με όλη σου την δύναμη να κρατήσεις τις καταστάσεις ως έχουν, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι και το σωστό.
Ερωτικά: Η υπόθεση με έναν Κριό ίσως τώρα να αρχίζει ή τώρα να τελειώνει. Όταν βιάζεται δεν έχει και πολύ ώριμη συμπεριφορά και δεν μπορεί να δει καθόλου την σχέση σας μελλοντικά. Δεν εντοπίζει καμία λεπτομέρεια και στην πορεία ξεκινούν τα προβλήματα. Σήμερα ή θα έρθετε πιο κοντά που είναι πιθανό ή θα απομονωθείτε τελείως ο ένας από τον άλλον. Με τον Ταύρο υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και σταθερότητα αλλά όχι και η συγκίνηση που παίρνεις από άλλα πρόσωπα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις στο μυαλό σου να κάνεις κάποιες ξεκάθαρες κουβέντες. Οπότε στην φάση αυτή μπορεί και να τα πεις λίγο πιο χοντρά. Αν δεν θέλεις να τα χαλάσεις με συγκεκριμένα πρόσωπα να προσέξεις τον τρόπο που θα πεις ακόμα και τα παράπονα σου γιατί συνήθως είσαι επικριτικός/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η σκέψη σου θα είναι πολύ ανοικτή και μάλλον δεν θα κρατηθείς και θα τη μοιραστείς με άλλα πρόσωπα. Η δυναμικότητα των απόψεών σου και ο τρόπος που θα τις εκφράσεις πιθανόν να σε κάνουν να βρεις οπαδούς που θα συμφωνούν μαζί σου κι αν κάνεις κάποια δημιουργική δουλειά να θέλουν από εσένα να τους διδάξεις.
Ερωτικά: Παραμένεις δυναμικός/η και ζητάς από το άλλο άτομο να δράσει για να μπορέσετε να είστε μαζί. Μην παίζεις πάντως αν δεν νιώθεις συναισθήματα γιατί μπορεί να βρεις μετά τον μπελά σου και κυρίως με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθώντας να πιαστείς από καινούργιες καταστάσεις, δεν κοιτάς καθόλου πίσω σου και αυτό πιθανόν να σου δημιουργήσει μια εσωτερική ανασφάλεια. Όσο δυναμικός/η και αν είσαι θα δεις ότι χρειάζεσαι και συγκεκριμένα πρόσωπα που θα τα εμπιστεύεσαι.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Δείχνεις κατά κάποιο τρόπο τα δόντια σου. Πολλοί πιστεύουν ότι δεν είσαι και πολύ δυνατός/η και ότι έχεις παθητικότητα. Όταν όμως πάρεις αποφάσεις μπορεί να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.
Ερωτικά: Έχεις ένα ιδανικό που μπορεί να σε βοηθάει ο Ζυγός να το εκφράζεις χωρίς να σημαίνει ότι είναι και η πιο εύκολη σχέση. Επειδή αμφιταλαντεύεστε και οι δυο πιθανόν να χάνετε την δύναμή σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανοικτούς λογαριασμούς και προσπαθείς με τον τρόπο σου να κερδίσεις τις εντυπώσεις για να μην χάσεις την υποστήριξη των γύρω σου και κυρίως των πιο ισχυρών που έχεις γνωρίσει τώρα τελευταία. Πάντως μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ακόμα και μόνος/η σου, αρκεί να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved