Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/9

Κάθε σκέψη μας αποτελεί ένα βήμα στη δημιουργία του μέλλοντός μας.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/9

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η φιλική σου συμπεριφορά βοηθάει ώστε να επικεντρώνεσαι σε άτομα που θέλουν να κάνουν παρέα μαζί σου κι αυτό σου κάνει πολύ καλό ...
Γενικά: Αναστατώνεις με το πέρασμά σου και με τον τρόπο που βάζεις τα πράγματα σε μια τάξη. Η φιλική σου συμπεριφορά βοηθάει ώστε να επικεντρώνεσαι σε άτομα που θέλουν να κάνουν παρέα μαζί σου και αυτό σε βοηθάει σε όλα τα επίπεδα.
Ερωτικά: Είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και με τον τρόπο σου παίρνεις την ρεβάνς γιατί στην ουσία δεν νοιάζεσαι και πάρα πολύ και το έχεις ρίξει... στην τρελή. Γιατί όταν νοιάζεσαι υπερβολικά τίποτε δεν γίνεται όπως το θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ίδιο συμβαίνει και με τη δουλειά σου γιατί όταν δεν φοβάσαι τότε όλα τα καλά μπορούν να συμβούν. Πάντως θα μπεις στην διαδικασία προσφοράς προς όλους που συνεργάζεσαι μαζί τους. Νέες μέθοδοι θα σου δώσουν υλικό για να προχωρήσεις σε καινοτομίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες αντιρρήσεις και πιθανόν να νιώθεις απομόνωση με τα άτομα που είστε μαζί ακόμα και σήμερα. Καλύτερα να ακολουθήσεις τις επιθυμίες των φίλων σου ή της ομάδας, αλλά να έχεις κέφι και να μη μουτρώνεις. Γιατί θα δείξεις δογματισμό.
Ερωτικά: Έχεις μια συγκεκριμένη διάθεση η οποία σου δημιουργεί μεγάλες εμπάθειες ή ακόμα και υπερβολικά νεύρα. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα δημιουργηθεί ρήξη με σένα και ένα Λιοντάρι ή Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενοχλείσαι από κάποια θέματα γιατί βλέπεις ορισμένα άτομα να θέλουν να σε βγάλουν έξω από το παιχνίδι και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου. Επειδή έχεις πασχίσει για το οτιδήποτε, αν κρατήσεις ειρηνική διάθεση μέσα σου θα δεις ότι θα επικρατήσουν οι απόψεις σου με έναν πολύ ήρεμο και έξυπνο τρόπο. Το να μετακομίσεις σε ένα ακίνητο πιθανόν να μην είναι και τόσο βουνό όσο σου φαίνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις πολύ πιο εύκολα με τους γύρω σου και αυτό σε κάνει και νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστεύεσαι ακόμα και άτομα που δεν τα γνωρίζεις πολύ καλά.
Ερωτικά: Η καλή επικοινωνία σε βοηθάει να κτίσεις καλύτερα την σχέση σου, επειδή δεν θέλεις να έχεις αντιπαραθέσεις και μιλάς πιο ανοικτά και πιο ευχάριστα. Η σκέψη ενός Ζυγού σε αναστατώνει γιατί ταιριάζεις μαζί του αλλά προσπάθησε να έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με τα δικά σου θέλω.
Οικονομικά & Καριέρα: Βγαίνεις από την αγωνία του ανταγωνισμού και προτιμάς να μοιράζεσαι τις πληροφορίες και τις γνώσεις που έχεις για να παραμείνεις με κάποιους συνεργάτες. Θα πάρεις θετικές απαντήσεις σε ορισμένα θέματα και αυτό θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις πιο κάτω αυτό που θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να καταλάβεις κάποιες έννοιες ή συμπεριφορές που με το συναίσθημά σου δεν τις «πιάνεις». Για αυτό μπορεί να απέχεις από κάποιες συγκεκριμένες παρέες που μπορεί να μην σε εκφράζουν. Από την άλλη η εμφάνισή σου ίσως να είναι πολύ εξτρήμ και να έχεις εισπράξεις διάφορα σχόλια, όχι όμως αρνητικά.
Ερωτικά: Η σχέση με Υδροχόο θα σε εμποδίσει να νιώθεις πλήξη και ανία γιατί με τον τρόπο του θα προσπαθήσει να σπάσει τις συμβάσεις που σε κρατούν για να πας κοντά του. Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να νιώθεις περισσότερο φίλος μαζί του παρά σύντροφος. Ο Σκορπιός ίσως θελήσει να κάνει κάτι άλλο από αυτό που σου έχει τάξει και μπορεί να συγκρουστείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να εξοικονομήσεις ενέργεια μέσα από νέες ιδέες και νεωτεριστικές μεθόδους. Αυτό για σένα δεν είναι και πολύ εύκολο να το ασπαστείς αλλά μην μπορώντας να δράσεις αλλιώς τελικά τα δέχεσαι όλα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις ανεβάσει τις φιλοδοξίες σου αλλά κυρίως τις έχεις μεταβιβάσει σε άλλα πρόσωπα γιατί κάτι περιμένεις από αυτά. Όμως δεν θα αναγνωριστείς με τον τρόπο που περιμένεις. Δηλαδή να είσαι το επίκεντρο και όλοι να σε επευφημούν. Μάλλον το αντίθετο θα γίνει θα χρειαστεί να γίνεις μέλος μιας αξιόλογης ομάδας που μπορεί να ασχολείται με τα κοινά ή την πολιτική.
Ερωτικά: Έχεις έντονη σεξουαλικότητα και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις έντονες εξάψεις και μεγάλους πόθους. Το σίγουρο είναι ότι με τον Σκορπιό θα εκτονωθείς τόσο πολύ που θα έχεις μια μοιραία σχέση μαζί του χωρίς να το καταλάβεις. Με τον Υδροχόο μπορεί να υπάρξουν εντάσεις που όμως θα προέρχονται από σκηνές ζηλοτυπίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ καταλαβαίνεις ότι χρειάζεσαι μια καθοδήγηση ή την εμπειρία ενός άλλου ατόμου, συνήθως το αποφεύγεις γιατί θέλεις να ορίζεις εσύ τα πράγματα. Η ανάγκη σου να ελέγχεις τα πράγματα πιθανόν να σε βάλει σε μεγαλύτερες ευθύνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες ασχολίες που μπορεί να σε βάζουν σε μια διαφορετικότητα σκέψης αλλά και πράξης. Οι εναλλακτικές θεραπείες θα δώσουν λύση γιατί θα σου προσφέρουν την ευεξία και τη ζωτικότητα που χρειάζεσαι. Συγχρόνως, θα μοιραστείς με κάποιες ομάδες ή φίλους πολύ προχωρημένες θεωρίες τις οποίες θα χρειαστεί να αποδεχτείς για να μη βγεις εκτός παιχνιδιού.
Ερωτικά: Έχεις με πολύ κόσμο ανακατευτεί και αυτό σου δίνει την εντύπωση ότι δεν ανήκεις πουθενά και σε κανέναν. Η αναβλητικότητα μερικές φορές στο να δεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει δεν είναι και πολύ καλή για τη σχέση σου. Μη φοβάσαι την κριτική του Σκορπιού και κινήσου όπως νιώθεις εσύ καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν πολλά θέματα που θέλεις να λύσεις αλλά με κάποιο τρόπο σαν να υπήρχε ένα μαγικό χέρι που σου εξασφάλισε ένα εισόδημα χωρίς να το περιμένεις. Η ενημέρωσή σου πάνω σε νέες τεχνολογίες θα σε ωφελήσει πολύ.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Συνδυάζεις την ομορφιά με την επικοινωνία και γιατί όχι και με το πρωτότυπο ντύσιμο. Μπορεί να έχεις ανάγκη να γοητεύεις τους γύρω σου και να μη δίνεις περαιτέρω σημασία στις λεπτομέρειες ή στο είδος των γνωριμιών που έχεις κάνει μέσα από τις δημόσιες σχέσεις. Μόνο αν έχεις υψηλές φιλοδοξίες θα αλλάξεις τις παρέες σου και δεν θα ακολουθήσεις την πεπατημένη.
Ερωτικά: Η κρυφή σχέση με τον Ιχθύ θα αρχίσει να σε προβληματίζει. Γιατί ενώ σου είχε τάξει λαγούς με πετραχήλια τώρα αρνείται να σου προσφέρει έστω τα δέοντα. Για αυτό και εσύ είτε θα κοιτάξεις αλλού είτε θα προσπαθήσεις να διορθώσεις την υπάρχουσα κατάσταση.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην το βάζεις κάτω και πάνω από όλα μην έχεις στο μυαλό σου αρνητικές εικόνες για το μέλλον. Χρειάζεσαι ενίσχυση που να βγαίνει όμως από μέσα σου. Κάποιες ιδέες σου θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες αρκεί να μπορέσεις να τις κάνεις πράξη. Η συζήτηση με άτομα που έχουν ιδιαίτερες γνώσεις θα σε βάλει να σκεφτείς με ποιο τρόπο μπορείς να επιλύσεις την έλλειψη μετρητών που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν διάφορα θέματα τα οποία όταν νιώθεις ότι στριμώχνεσαι βγαίνουν στην επιφάνεια σαν αγκάθια που σε ενοχλούν. Το κυριότερο που έχεις να κάνεις όταν νιώθεις έτσι είναι να κάθεσαι στον χώρο σου, αλλά να καλείς και φίλους και γενικά να είσαι μέσα σε κόσμο για να κάνεις συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν. Βέβαια εσύ σαν Σκορπιός προτιμάς τη μοναξιά και τη μυστικοπάθεια. Όμως αν δοκιμάσεις αυτήν τη μέθοδο μπορεί να σου βγει σε καλό.
Ερωτικά: Έχεις σκοπό να μιλήσεις και να εκφραστείς. Μπορεί να φοβάσαι τις αντιδράσεις αλλά καλύτερα από όλα είναι να ανοίξεις τα χαρτιά σου. Κυρίως με τον Υδροχόο που βρίσκεστε σε μια κόντρα μεγάλου διαστήματος. Αντίθετα με τον Ιχθύ μπορούν να λυθούν τα θέματά σας γιατί θα δείξετε και οι δύο κατανόηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Εντυπωσιάζεσαι από κάποιες τεχνικές και θέλεις με το δικό σου τρόπο να τις μάθεις. Μπορεί να σου φαίνονται απρόσιτες αλλά δεν είσαι το άτομο που δεν τα καταφέρνεις αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Προσπαθείς να αναλύσεις τα συναισθήματά σου και γενικά να ασχοληθείς περισσότερο με το πώς νιώθεις και με ποιο τρόπο μπορείς να τα μοιραστείς με τα δικά σου άτομα. Η συμμετοχή σου σε μια παρέα φίλων που έχετε κοινά προβλήματα αλλά και κοινές ιδέες θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα.
Ερωτικά: Μάλλον χαλάει κάτι μέσα σου που σχετίζεται με τον Ταύρο γιατί υπάρχουν συνθήκες περίεργες που δεν βοηθάνε και πάρα πολύ στη διατήρηση αυτού του δεσμού. Αντίθετα με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο θα υπάρχει συνέχεια γιατί κινείστε πάνω στις ίδιες ιδέες.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες καταστάσεις στο νου σου που μπορεί να σου φέρνουν εσωτερικό άγχος. Φοβάσαι τυχόν αντιδράσεις που μπορεί να υπάρχουν από ένα χώρο, αλλά αν μέσα σου το χειριστείς καλά και πάψεις να αγχώνεσαι θα λυθούν πιο εύκολα όλα τα θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αποφασίζεις να λειτουργήσεις για ένα θέμα που σε απασχολεί πολύ δυναμικά αλλά πρώτα φροντίζεις να ξεπεράσεις κάποια προσωπικά ταμπού που έχεις για να μη σου μπουν εμπόδιο. Πάντως μαζεύεις όλα τα περίεργα και τα παράξενα αντικείμενα για να φτιάξεις μια γωνιά στο σπίτι σου πολύ μοντέρνα.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες αλλά έχεις διαλέξει να εστιαστείς στον εαυτό σου και να νιώσεις επιτέλους καλά για αυτό που είσαι. Η επαφή με το Λιοντάρι μπορεί να σε φέρει στα ίσα σου και αυτό να σε γεμίσει αισιοδοξία.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν μέσα σου πιστέψεις πως ότι κάνεις είναι καλό και δεν κρίνεις συνέχεια με την απόδοσή σου στα οικονομικά, πιθανόν να βρεις κάποιες λύσεις που θα σε βγάλουν από μερικά αδιέξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα βιώσεις κάποιες δυσκολίες γιατί μπορεί να κοντράρεις με κάτι που δεν σου πηγαίνει. Κυρίως αν θέλεις να έχεις τον έλεγχο και την εξουσία θα σου δημιουργηθεί στρες και κυρίως αρνητική ενέργεια. Για αυτό άσε αυτού του είδους τις εξουσίες για τους άλλους που τις αντέχουν.
Ερωτικά: Έχεις μια εσωτερική ανησυχία και μπορεί να σου έχει μπει στο μυαλό ότι το πρόσωπο που είστε μαζί πιθανόν να μην είναι και πολύ εντάξει μαζί σου. Σίγουρα δεν θα το δείξεις αλλά πιθανόν να παραμείνεις με μούτρα ή να είσαι αμίλητος/αμίλητη. Το σεξ απήλ σου πάντως θα είναι πολύ έντονο και σίγουρα δεν θα πάει χαμένο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αγωνίζεσαι για να πετύχεις κάτι καλό και στην προσπάθεια σου αυτή μπορεί να αναζητήσεις μια βοήθεια έξτρα. Πιθανόν να φανεί σαν μορφή δανείου και να σε ενοχλήσει. Αλλά ευτυχώς οι συνθήκες βελτιώνονται γρήγορα οπότε θα κάνεις γρήγορα στροφή.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αφουγκράζεσαι περισσότερο τις ανάγκες των άλλων και κυρίως κάποιων φίλων που έχεις πολύ κοντά σου. Το ενδιαφέρον για τους άλλους θα φανεί έντονα από αυτό το διάστημα και μετά και πιθανόν να έρθεις πιο κοντά με άτομα που δεν το περίμενες καθόλου.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες τις οποίες όμως εκφράζεις πολύ θετικά. Έχεις ανάγκη γενικά από μια πιο έντονη επαφή για αυτό θα προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αγωνιάς και πολύ και προτιμάς τουλάχιστον για σήμερα να είσαι κατά κάποιο τρόπο στον κόσμο σου για να μη συμμετέχεις στο άγχος του τρεξίματος και του αγώνα. Προτιμάς να μοιράζεσαι κάποιες «φευγάτες» ιδέες σου με άτομα που έχετε το ίδιο σκεπτικό. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες, πιθανόν να βλέπεις τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου σαν τα πιο ιδανικά άτομα που υπάρχουν.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved