Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/9

Η φυγή δεν είναι νίκη, τ' όνειρο είναι τεμπελιά και μόνο το έργο μπορεί να χορτάσει την ψυχή και να σώσει τον κόσμο

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/9

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ανοίγεσαι και παραδέχεσαι ότι πολλά πράγματα θα ήθελες να τα είχες κάνει και πάλι από την αρχή. Η σημαντικότερη στιγμή για σένα είναι όταν είσαι σε περιβάλλον που μπορείς από την μια να βγάζεις τα ηγετικά σου προσόντα και από την άλλη να σε βλέπουν πολύ φιλικά οι υπόλοιποι.
Ερωτικά: Θα πρέπει να μιλήσεις και κυρίως να πεις την γνώμη σου στον Ταύρο που τις πιο πολλές φορές αποφεύγεις γιατί δεν σου βγαίνει να πεις την αλήθεια. Η επαφή επίσης με τον Σκορπιό δεν είναι εύκολη αλλά ούτε ακατόρθωτη. Πιθανόν να βλέπεις πιο φιλικά την κατάσταση και να μην του αρέσει καθόλου αυτό το στυλ για αυτό δείξε το εσωτερικό σου πάθος.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι κάποιες αλλαγές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς καλύτερα όλα τα προσόντα σου και κυρίως θα σου δώσουν την ώθηση να βρεθείς μέσα σε κόσμο που σου ταιριάζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αν αναζητάς κατανόηση μάλλον θα είναι δύσκολο να την βρεις γιατί δε θα διαλέξεις τον εύκολο τρόπο να δείξεις αυτά που πιστεύεις κυρίως για τους φίλους σου. Μην προσδιορίζεσαι από κάποιες συμπεριφορές που μπορεί να είναι πολύ ανοικτές ή σου μοιάζουν σαν απόπειρες παρέμβασης στην προσωπική σου ζωή.
Ερωτικά: Έχεις κόντρες με ένα Υδροχόο και πιθανόν να μην μπορείτε να συμφωνήσετε στον τρόπο της μεταξύ σας επικοινωνίας. Η θετική διάθεση από την πλευρά σου θα βοηθήσει κάπως τις αποστάσεις. Με τον Σκορπιό μπορεί να υπάρχει μια κόντρα για το ποιος είναι ο καλύτερος μέσα στην σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Παίρνεις κάποιες αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα την πολύ ανοικτή συμπεριφορά ή τις πρωτοποριακές απαιτήσεις που μπορεί να ζητάει είτε η ομάδα είτε τα άτομα που είστε πολύ κοντά. Να προσέξεις τις πιθανόν εκρήξεις σου γιατί θα δημιουργηθεί κομφούζιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις όλο τον χρόνο να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και να κινηθείς προς το συμφέρον σου. Η πιθανότητα να φύγεις μακριά από ευθύνες και έννοιες είναι μεγάλη. Η επαφή με γνώση που είναι ελαφρώς πρωτοποριακή θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από κάποιες κλειστές απόψεις που δεν σε προοδεύουν καθόλου.
Ερωτικά: Κινείσαι άνετα και με αυθορμητισμό και μπορεί να νιώθεις όλον τον κόσμο δικό σου. Αυτό σου δίνει την δυνατότητα να μιλάς περισσότερο με φίλους και νέα άτομα χωρίς να σε παρεξηγεί το πρόσωπο που είστε μαζί γιατί βλέπει τις προθέσεις σου. Το Λιοντάρι θα σου δώσει την χαρά της αποδοχής από την πλευρά του στο πρόσωπό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι βοήθεια την οποία τελικά παίρνεις αφού έχεις αποφασίσει βαθιά από μέσα σου ότι θέλεις να προχωρήσεις. Η εξυπνάδα είναι να το αντιληφθείς και να βάλεις ένα πλάνο που θα σε εξυπηρετεί και πάνω από όλα να είναι πολύ σταθερό και να πιστέψεις ότι μπορείς να το τηρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ανασφάλεια σε καταστάσεις που είναι τελείως διαφορετικές από την δική σου νοοτροπία ή ακόμα και τον τρόπο που δείχνεις τα συναισθήματά σου κι ίσως όλοι γύρω σου να σου φανούν ξένοι κατά μια έννοια.
Ερωτικά: Η δέσμευση για σένα δεν είναι δύσκολη αρκεί να μπορείς να κάνεις την προσωπική σου σχέση περισσότερο φιλική ή προσιτή και στους δυο. Το ζητούμενο είναι να μιλάτε χωρίς να φοβάται ό ένας η ό άλλος ότι θα γίνει παρεξήγηση. Η διαφορετικότητα στην επιλογή σίγουρα μπορεί να σε σφραγίσει γιατί πιθανόν να διαλέξεις πρόσωπο που είτε δεν είναι από το ίδιο μέρος με εσένα ή μιλάτε ακόμα και διαφορετική γλώσσα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς κάποιες στιγμές που θα σου δώσουν την φόρα που χρειάζεσαι για να ξεκολλήσεις από το ανούσιο και βαρετό κατεστημένο. Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί χωρίς να καταργήσεις και άλλα πράγματα. Αν ασχολείσαι με κάτι πρωτότυπο και εξελιγμένο άνετα μπορείς να το συνδυάσεις με κάτι γνώριμο και καθημερινό.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Τα ταξίδια σου αρέσουν αρκετά αρκεί να γίνονται με τους δικούς σου όρους. Πιθανόν να ξεκινήσεις καινούργιες φιλίες με ενδιαφέροντα που θα σου δημιουργήσουν μια νέα καθημερινότητα. Το μόνο που χρειάζεται να σταματήσεις να στεναχωριέσαι με κάτι που σε έχει πειράξει στο παρελθόν για να απελευθερωθείς από το κακό κομμάτι. Ένας φίλος μπορεί να νιώθεις ότι πιθανόν να σε έχει προδώσει και να τον κρατάς ακόμα σε απόσταση. Να το ξεδιαλύνεις γιατί μπορεί να σου έχουν μεταφέρει λάθος μηνύματα.
Ερωτικά: Έχεις κατασταλάξει στο τι θέλεις αλλά μπορεί να νιώθεις ότι αυτό τελικά δεν είναι και τόσο εύκολο να το πετύχεις γιατί είτε χρειάζεται να δεις πιο μακριά είτε να βεβαιωθείς ότι δεν έχεις κάνει λάθος για το συγκεκριμένο πρόσωπο που σκέφτεσαι να δεσμευτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανησυχείς για πράγματα που δεν μπορείς να φτάσεις. Το καλύτερο είναι να αποδεχτείς αυτό που μπορείς να κάνεις τώρα και να αφήσεις τα υπόλοιπα να κυλήσουν όπως είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η θετική σου πλευρά βγαίνει όταν νιώθεις ότι μπορείς να φέρεσαι με ελευθερία χωρίς όμως να κρίνεις ή να κρίνεσαι. Η εναλλακτική θεραπεία και οι συμβουλές πάνω σε θέματα αυτογνωσίας θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις μια ποιοτική καθημερινότητα.
Ερωτικά: Η Αφροδίτη που μπήκε στο ζώδιό σου σίγουρα θα σου δώσει τα δώρα που σου αναλογούν. Χρειάζεσαι να ανοίξεις για λίγο το μυαλό σου και να αποδεχτείς ένα πρόσωπο που είστε μαζί όπως ακριβώς είναι γιατί αλλιώς θα έχεις διάφορους ενδοιασμούς και προβλήματα τα οποία δεν θα είναι εύκολο να ξεπεράσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σύντομη και απλή περιγραφή ενός θέματος εσένα μπορεί να μην σε καλύπτει και να χρειάζεσαι μακροσκελείς καταγραφές και αναλύσεις. Πιθανόν τώρα να συνειδητοποιήσεις ότι χρειάζεσαι ένα πιο μοντέρνο, δραστικό και ανανεωμένο σύστημα για να λειτουργήσεις με νέους νόμους και συστήματα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις όλο το περιθώριο να ξανοιχτείς και να κάνεις τις απαραίτητες γνωριμίες που μπορεί να στερήθηκες από κάποιες αρνητικές σκέψεις που έκανες όλο αυτό το διάστημα. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου πιθανόν να σε στρέψει σε κάποιες εξερευνήσεις είτε σε καλλιτεχνικούς χώρους είτε θέματα δικαιοσύνης που έχεις ανάγκη για να κρατήσεις τις δυνάμεις σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Υδροχόο μπορεί να φαίνεται εύκολη αλλά μερικές φορές φεύγει έξω από τα όρια γιατί χρειάζεται να ξαναβρείτε μεταξύ σας τις προσωπικές σας ισορροπίες. Μπορεί να προσπαθήσει το άλλο πρόσωπο, κυρίως ο Καρκίνος, να σου επιβάλλει κάποιες δικές του εμπειρίες και πιθανόν να μην τις δεχτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι μια ηρεμία και ψυχραιμία πάνω στα δικά σου θέματα. Το καλό είναι ότι θα έχεις προοπτική για χρήματα και αυτό θα σου αλλάξει κάπως την κακή διάθεση ή τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Νιώθεις πίεση και προσπαθείς να αποφύγεις κάποιους φίλους που πιθανόν δεν συμφωνούν μαζί σου. Το ανοικτό πνεύμα θα σε βοηθήσει για να διαχειριστείς καλύτερα την διαφορετικότητα που υπάρχει μεταξύ των ατόμων που μπορεί να είναι στην παρέα σου. Αν δεν το κάνεις θα νιώσεις μοναξιά και θα βγεις από το παιχνίδι.
Ερωτικά: Η στροφή που θα κάνεις σου χρειάζεται γιατί η προσωπική σου σχέση έχει ανάγκη ανανέωσης και σωστής επικοινωνίας. Ο Υδροχόος μπορεί να φαίνεται κάπως αδιάφορος στις δικές σου ανάγκες αλλά ίσως να μην είναι και τόσο όσο νομίζεις και να το δημιουργείς εσύ με την δική σου θεώρηση των πραγμάτων.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βάλεις και κάτι νεωτεριστικό στην δουλειά σου για να μπορέσεις να ξεφύγεις από την ανωνυμία και την επανάληψη. Δεν θα είναι εύκολο αλλά χρειάζεται να πάρεις ιδέες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Προσπαθείς να βοηθήσεις στην θεραπεία και την λύση των προβλημάτων των φίλων σου ή ακόμα και ατόμων που έχεις δει μόνο μια φορά. Αυτό σου κάνει καλό γιατί μπορείς και αναγνωρίζεις εύκολα τις ανάγκες των άλλων. Η διδασκαλία που έχεις στο μυαλό σου μπορεί να οργανωθεί πιο εύκολα αυτές τις ημέρες.
Ερωτικά: Ένα ταξίδι μπορεί να σε κάνει να παρουσιάσεις τελείως διαφορετικά δείγματα συναισθηματικής έκφρασης γιατί δεν θα υπάρχει πίεση και πάνω από όλα θα νιώθεις ότι έχεις μαζί σου τον καλύτερό σου φίλο κι όχι απλά το ταίρι σου. Αυτό θα βοηθήσει να πέσουν τα τείχη της δύσκολης επικοινωνίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναθεωρείς κάποιες απόψεις που έχεις και βάζεις πλώρη για καινούργια πράγματα τα οποία σου πηγαίνουν περισσότερο και πάνω από όλα σε ανεξαρτητοποιούν. Η βασική σου φροντίδα είναι να κερδίσεις χρήματα και να εκπληρώνεις κάθε φορά τον στόχο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες προσωπικές ανησυχίες τις οποίες μπορείς να καλμάρεις αν βγεις έξω από το συνηθισμένο τρόπο σκέψης. Για αυτό πιθανόν να αναθεωρήσεις κάποιες παλιές εσφαλμένες αντιλήψεις και να δεις από άλλη οπτική γωνιά όλα τα θέματά σου. Η διακόσμηση του σπιτιού σου μπορεί να γίνει με ένα τρόπο πολύ μοντέρνο και πρωτοποριακό.
Ερωτικά: Αντιδράς κάπως περίεργα και κυρίως με τον Υδροχόο που είναι ήξεις - αφήξεις. Για αυτό αν δεν θέλεις να υπάρχουν συνέχεια σκαμπανεβάσματα χρειάζεται να βάλεις τα όρια σου και να μην υποκύπτεις σε πιέσεις που ναι μεν σε κολακεύουν αλλά δεν σου κάνουν καλό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μεγάλη διάθεση για ανανέωση αλλά και για αγορές που θα συνδυάσουν την τεχνολογία με την γνώση. Προσπάθησε να φέρεις το παιχνίδι με το μέρος σου για να εκπληρωθούν οι φιλοδοξίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις ανέβει ψυχολογικά και θα σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Πιθανόν να σε ελκύει κάτι που θα σου δυσκολέψει την ζωή γιατί πάντα διαλέγεις το δύσβατο δρόμο γιατί με αυτόν τον τρόπο ανεβαίνεις και έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Κάποια ημέρα θα αναζητήσεις την απλότητα αλλά προς το παρόν ανακατεύεσαι με τα σύνθετα.
Ερωτικά: Άφησε τον εαυτό σου να εκφραστεί ελεύθερα και μέσα από εκεί θα έρθεις πιο κοντά με το Λιοντάρι. Πιθανόν να γνωρίσεις σε ένα ταξίδι ένα Ταύρο ή Σκορπιό που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανησυχείς για τα πάντα και κυρίως με ποιο τρόπο θα επιλύσεις άμεσα κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με λογαριασμούς που σε πονάνε. Όμως μπορείς με τον δικό σου τρόπο να ξεφύγεις. Κοιτώντας το μέλλον με σιγουριά και με διάθεση θα φέρεις την «άνοιξη» στην ζωή σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία αλλά δεν τη δείχνεις όπως άλλες φορές γιατί υπάρχει μια αίσθηση ελευθερίας στην ζωή σου και θέλεις να βγεις μπροστά και να φανερώσεις κάποιες αλήθειες που σε καίνε.
Ερωτικά: Έχεις με το μέρος σου ένα Λιοντάρι αλλά προσπάθησε να μην είσαι τόσο περίεργα φευγάτος/η για να μπορέσετε να κάνετε κάτι μαζί. Ο Παρθένος μπορεί να μπει τώρα στην ζωή σου και να επιθυμήσει την συντροφικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναρωτιέσαι τι θα μπορούσες να κάνεις για να απαλλαγείς από κάποιες συνεργασίες που είναι πολύ περιοριστικές ή αρκετά αναχρονιστικές. Σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις το καινούργιο για αυτό σήμερα θα ψάξεις άτομα που έχουν να σου πουν κάτι τελείως διαφορετικό.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved