Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/8

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/8

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις ορμή σε ότι κάνεις και νιώθεις ότι βρίσκεις πάλι τον παλιό καλό εαυτό σου. Το καλύτερο είναι ότι θέλεις να ρισκάρεις και να περάσεις ωραία και αυτό σε βοηθάει να ξεχαστείς και να διασκεδάσεις, στο μέτρο βέβαια που μπορείς.
Ερωτικά: Έχεις μεγάλη πέραση και αυτό το βλέπεις γιατί οι γύρω σου σε φλερτάρουν πιο εύκολα από παλιά. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι αν είσαι σε σχέση ξαφνικά θα αρχίσεις να ερωτοτροπείς με άλλο άτομο. Απλώς, θα νιώσεις πολύ καλύτερα με το πρόσωπο που είστε μαζί και θα δείξεις με το δικό σου τρόπο το φλογερό ενδιαφέρον σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει κάτι που σε απασχολεί, αλλά βλέπεις φως στο τούνελ και με αυτόν τον τρόπο μπορείς και αντέχεις τις διάφορες δυσκολίες που πιθανόν υπάρχουν, παρόλη την εύνοια που έχεις αυτήν τη στιγμή στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα και έχεις ένα συγκεκριμένο δυναμισμό που σου αλλάζει κάπως τα δεδομένα αυτήν τη στιγμή, γιατί βάζεις σε εφαρμογή όλες σου τις καλές δυνατότητες. Μέσα στο σπίτι σου οι συνθήκες θα καλυτερέψουν αρκετά και αυτό θα σε βοηθήσει να νιώσεις μεγαλύτερη άνεση με τους γύρω σου. Μπορεί να επιτρέψεις μια μικρή πολυτέλεια στον εαυτό σου που θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα.
Ερωτικά: Μπορεί να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου για ένα πρόσωπο και να πετάξεις τα προσχήματα που σε κρατάνε δέσμιο/α. Γιατί μπορεί να θέλεις να προχωρήσεις –κυρίως με ένα Κριό– αλλά ο φόβος μερικές φορές δεν εξυπηρετεί πουθενά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες έξτρα ευθύνες οι οποίες σε βάζουν στην πρίζα και δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις ακόμα και στις διακοπές σου. Για αυτό φρόντισε να δουλέψεις μεθοδικά αλλά και πολύ δυναμικά για να μπορέσεις να στρέψεις τις καταστάσεις υπέρ σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η πραγματικότητα μερικές φορές δουλεύει θετικά για σένα, και τώρα θα βρεθείς μπροστά σε κάτι καινούργιο που θα σου κάνει καλό. Κυρίως μια νέα γνώση και συγχρόνως πληροφόρηση είναι πιθανό να σου αλλάξει τα κακώς κείμενα. Η επικοινωνία με φίλους μπορεί να είναι άκρως αποκαλυπτική.
Ερωτικά: Έχεις αναλάβει χρέη δυναμικά και θα τα εκτελέσεις εύκολα, αφού μπορεί να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Σίγουρα θα μιλήσεις και μάλιστα πολύ ανοικτά, γιατί δε σου αρέσει να περιστρέφεσαι συνέχεια γύρω από το ίδιο θέμα. Η παρουσία σου πάντως θα αφήσει σημάδια σε κάποια άτομα, κυρίως σε ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό μιλάς μαζί του αλλά δεν έχει γίνει κάτι πολύ σημαντικό. Η σχέση μ' έναν Κριό σε γεμίζει πάρα πολύ, γιατί υπάρχει ένα δυνατό ταίριασμα μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις μια νέα κατάσταση που αν τη θέλεις πολύ και προσπαθήσεις, θα πετύχεις και μάλιστα εύκολα. Για αυτό μην ακυρώνεις καμία δουλειά που σου πέφτει γιατί μπορεί να είναι αυτή η τύχη σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είναι πιθανή μια έκρηξη εξαιτίας κάποιων συνθηκών που δεν είναι και τόσο ιδανικές για σένα. Μπορεί να χρειαστεί να μιλήσεις πολύ δυνατά και να βάλεις κάποια όρια με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Αλλά μην το παρακάνεις, γιατί θα χαλάσεις ισορροπίες που έχεις ταλαιπωρηθεί για να πετύχεις.
Ερωτικά:
Ο Κριός σου δημιουργεί μερικές φορές ανασφάλεια με τον τρόπο που λειτουργεί. Εσύ προτιμάς μια σχέση πολύ κλειστή, για αυτό και δεν είναι εύκολο να ζήσεις κάτω από την ίδια στέγη αν δεν έχεις βάλει τα κοινά σας όρια. Η φωτιά πάντως που σε καίει για ένα πρόσωπο μπορεί να είναι διαχρονική, κυρίως με έναν Τοξότη.
Οικονομικά & Καριέρα:
Αναλαμβάνεις ευθύνες οι οποίες θα σε υποχρεώσουν να υλοποιήσεις διάφορες επιθυμίες σου, οι οποίες νιώθεις ότι είναι πιθανό να σε κάψουν. Επειδή δεν θέλεις να περάσεις απαρατήρητη/ος, πιθανόν να κάνεις υπερβολές στον κύκλο της δουλειάς σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Παίρνεις φόρα και γίνεσαι εσύ ο υποκινητής/υποκινήτρια όλων των καλών πραγμάτων στη ζωή σου. Μην αφήνεις κάποιες κακές σκέψεις να σου διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Μπορείς και πρέπει να είσαι καλά.
Ερωτικά: Έχεις έντονη διάθεση για παιχνίδια και καλή ζωή. Αφήνεις πίσω σου κάποιες αρνητικές εικόνες για ένα πρόσωπο που σε έχει πληγώσει και μ' ένα κλικ μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου. Η επαφή με Κριό ή Τοξότη είναι η καλύτερη για να περάσεις καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να κερδίσεις κάτι πιο εύκολα από άλλες φορές και αυτό να φαίνεται σαν πριμ ή σαν κάτι που με την αξία σου το πήρες. Η ανακοίνωση μιας αγοραπωλησίας θα σε ενθουσιάσει ιδιαιτέρως γιατί έτσι θα καταλάβεις ότι πέτυχες τον στόχο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Υποχρεώνεσαι να δουλέψεις πάνω σε ξεκάθαρο πεδίο και αυτό σου κάνει καλό από τη μια αλλά από την άλλη μπορεί να σε κάνει να τσακωθείς με πολύ κόσμο έτσι στα ξαφνικά και χωρίς λόγο. Μπορεί να νιώθεις ότι δεν έχεις πίσω σου υποστήριξη από άτομα και αυτό να σε μελαγχολεί αρκετά.
Ερωτικά: Η παγίδα, που ίσως σου έχει βάλει κάποιο πρόσωπο που δεν είναι και πολύ φανερό στην ζωή σου, θα αποκαλυφθεί άμεσα και θα μπορέσεις να ξεμπερδέψεις από οτιδήποτε αρρωστημένο και χρονοβόρο. Χρειάζεσαι χρόνο για να καταλάβεις τελικά ποιο άτομο είναι καλό για σένα και ποιο όχι.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις ότι πιθανόν χρειάζεσαι να κάνεις κάτι από την αρχή και για αυτό θα βάλεις εμπρός να δουλέψεις «κάτω από το τραπέζι», αλλά με συνθήκες πολύ πιο καλές για σένα. Η αναγνώριση των προσόντων σου θα είναι το δώρο προς τον εαυτό σου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μια ξαφνική φλόγα που θα ξεκινήσει να σε καίει θα σε κάνει να δράσεις, πολύ περισσότερο από ότι συνηθίζεις. Δεν θα υπολογίσεις τόσο τη γνώμη των άλλων, γιατί θα καταλάβεις ότι έχεις κι εσύ τη δική σου προσωπικότητα με την αντίστοιχη επιρροή πάνω στους άλλους.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Κριό πάντα είναι πολύ ανατρεπτική στη ζωή σου, γιατί είναι ένα πρόσωπο που δεν σου χαρίζεται με τίποτε και πάντα προσπαθεί να σου λέει την αλήθεια όσο «χοντρή» και να σου φαίνεται. Αυτό σίγουρα δεν πηγαίνει και πάρα πολύ με τους ευγενικούς σου τρόπους, αλλά τουλάχιστον ξέρεις με τι έχεις να κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Το βλέπεις ότι χρειάζεσαι για συνεργάτη ένα πρόσωπο πολύ δυναμικό, το οποίο να ορίζει το "ναι" και το "όχι" που μερικές φορές εσύ φοβάσαι να πεις επειδή δε θέλεις να τα χαλάσεις με κανέναν. Έτσι, θα σου δοθεί η δυνατότητα να ανοιχτείς περισσότερο αφού φυσικά εμπιστευτείς το πρόσωπο που είναι δίπλα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θα βρεις μια... τρύπα και θα ξεκολλήσεις από κάποιες εμμονές που έχεις και εξαιτίας τους δεν προχωράς από το φόβο μήπως χάσεις γενικά κάτι. Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να ρισκάρεις και να δεχτείς τις αλλαγές και τα νέα δεδομένα. Γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο προχωράει η ζωή και στην πορεία δίνει και καρπούς.
Ερωτικά: Έχεις μια εσωτερική δύναμη που σε σπρώχνει να φανερώσεις τα ερωτικά σου συναισθήματα σε ένα Λιοντάρι, αφού δεν χρειάζεται πλέον να κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά. Ότι είναι να γίνει, ας γίνει αυτό το καλοκαίρι.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κινηθείς πολύ δυναμικά με στόχο να ξεμπερδέψεις από κάποιες έννοιες που έχεις και σε ταλαιπωρούν. Μπορεί να χρειαστεί να πεις τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη σε ένα πρόσωπο που σκέφτεστε να κάνετε κάτι από κοινού. Το ενδιαφέρον σου για ένα σπίτι πιθανόν να έχει μπλοκάρει για λίγο γιατί η τιμή του είναι αρκετά αποτρεπτική για σένα. Αν επιμένεις όμως μπορεί και να το κερδίσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις το πάνω χέρι σε όλες τις υποθέσεις και μπορείς να ξεπεράσεις ακόμα και ένα παλιό τραύμα που ίσως τώρα να κάνει την εμφάνισή του. Το ότι θα διακρίνεις το σωστό από το λάθος είναι ένα πολύ δυνατό κομμάτι για σένα, γιατί καθορίζεις κατά κάποιο τρόπο το μέλλον σου.
Ερωτικά: Επιδιώκεις να βρίσκεσαι συνέχεια μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αυτό κάνει την υπόθεσή σου ακόμα πιο εύκολη. Βέβαια η σκέψη ενός Ταύρου σε κάνει να νιώθεις ένα βουβό πάθος για το άτομό του, χωρίς όμως να μπορείς εύκολα να το εκδηλώσεις γιατί οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Αντίθετα με Κριό, Λιοντάρι, Ζυγό και Υδροχόο τα πράγματα εξελίσσονται πιο νορμάλ.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις στο μυαλό σου να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και πιθανόν αυτές τις ημέρες να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που θέλεις. Μπορεί η δράση σου να είναι αρκετά μειωμένη, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα έχεις ευκαιρίες που θα είναι κερδοφόρες για σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Επειδή νιώθεις μεγάλη πίεση αναπαράγεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε βάζουν να κινηθείς στην πρώτη γραμμή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι εύκολο για σένα. Απλώς, θα μιλήσεις πολύ πιο αυθόρμητα και εύκολα. Αν τώρα πεις κάποιες κακίες, είναι θέμα δικό σου πώς θα διαχειριστείς τις αντιδράσεις των άλλων, που μπορεί να σου συμπεριφερθούν ελαφρώς εχθρικά.
Ερωτικά: Με τον Κριό μπορεί να υπάρχουν προηγούμενα και τώρα να ξαναβγούν στην επιφάνεια. Είτε θα τα λύσετε γιατί θα αγαπιέστε και δεν θα μπορείτε να κάνετε ο ένας μακριά από τον άλλον, είτε θα απομακρυνθείτε γιατί δεν κάνετε χωριό μαζί. Από την άλλη το Λιοντάρι μπορεί να κολακευτεί από την παρουσία σου και να δώσει γη και ύδωρ για να σε αποκτήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν θέλεις να λύνεις εσύ τα προβλήματα σου αναλαμβάνοντας ηγετική θέση, τότε πρέπει να ξέρεις ότι θα έχεις και κάποιες αντιδράσεις που ίσως να μην είναι και τόσο θετικές απέναντί σου. Όμως θα τα καταφέρεις γιατί σε διακατέχει αίσθημα δικαίου στον τρόπο που σκέφτεσαι και κινείσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η πραγματική σου εικόνα μερικές φορές κρύβεται και στη θέση της μπορεί να μπει μια άλλη, που θα είναι λιγότερο κοινωνική αλλά και λιγότερο φιλική. Θα έχει όμως αυθεντικότητα και πιθανόν μεγαλύτερη τόλμη να πει τα πράγματα όπως είναι. Έχεις πάντως τη συναίνεση των γύρω σου και αυτό σε κάνει να νιώθεις ότι υπάρχουν αρκετοί υποστηρικτές σου.
Ερωτικά: Μπορεί ξαφνικά να πάρεις απόφαση για γάμο ή συμβίωση και, παρόλο που μπορεί να υπάρχουν κάποιες συνθήκες δύσκολες, εσύ επιμένεις να νιώθεις άνετα και να θέλεις να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα. Κυρίως με το Λιοντάρι παρόλο που υπάρχει και ένα μικρό κομμάτι ζήλειας μεταξύ σας με θέματα που αφορούν περισσότερο το παρελθόν σας και όχι το παρόν. Νιώθεις μεγάλη συντροφικότητα και τολμάς να ρισκάρεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ευκαιρίες και παράλληλα διαπραγματεύεσαι και πιο δύσκολα πράγματα, στα οποία χρειάζεται να δείξεις ισχυρό ψυχισμό και εξυπνάδα. Κάποιες εντάσεις με παλιούς συνεργάτες θα σε κάνουν να τραβήξεις μπροστά και να ξεπεράσεις συναισθηματικές εμπλοκές που μπορεί να έχεις με διάφορα άτομα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Μετά τη γενική χαλαρότητα θα βάλεις μπροστά την πρίζα και θα τροφοδοτήσεις το καλώδιο με πολύ ρεύμα. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα σε φέρουν στην πρώτη γραμμή και θα σου δώσουν τη δυνατότητα να αποφασίζεις όχι μόνο για σένα αλλά και για πολλούς άλλους.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες τάσεις για ανεξαρτησία και κυρίως δε σου αρέσει να δίνεις συνέχεια λογαριασμό και να είσαι «υπό». Το ότι μπορεί να φέρεις αντιρρήσεις απέναντι στην κριτική που θα δεχτείς από το πρόσωπο που είστε μαζί είναι θετικό, γιατί θα μιλήσεις και εσύ στη δική σου γλώσσα. Η σχέση με τον Κριό θα είναι πολύ δυνατή γιατί υπάρχει και από τις δυο πλευρές μεγάλος έρωτας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες δικές σου θεωρίες και προσπαθείς να τις βάλεις σε πρακτική εφαρμογή. Προτιμάς αυτήν την περίοδο να δράσεις πολύ δυναμικά και να κάνεις μπαμ παρά να μένεις στο περιθώριο.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved