Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 19 έως 22/5

Πλήθος ετοιμασιών και εκκρεμοτήτων
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 19 έως 22/5

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina_copy

 

 

Η Σελήνη στον Αιγόκερω

Η μυστήρια γυναίκα με υπερήφανο ύφος χορηγού, της πιο πολυδιαφημισμένης εκδήλωσης, χτυπάει την πόρτα του ζωδίου του Αιγόκερω, σήμερα 19/5 στις 23:16 το βράδυ.

Πλήθος ετοιμασιών και εκκρεμοτήτων αναμένουν την πιο οργανωμένη διευθέτηση.

 

46’ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στις 20/5 πλέον, το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει ώρες πριν και μετά, αναπτύσσει εποικοδομητικά τη διαίσθηση και αντιλαμβανόμαστε χωρίς άσκοπους συνειρμούς, τι πραγματικά μπορούμε να πετύχουμε.

Στις 5:29 το πρωί το τετράγωνο με τον Ουρανό ξεκινά να επηρεάζει την ημέρα, κάνοντάς μας αλαζονικούς και απαιτητικούς, με μια παρόρμηση που δεν ελέγχουμε, αλλά παράλληλα τη θεωρούμε και εντελώς φυσιολογική.

Διεκδικούμε επαναστατικά με τάση απαξίωσης στις προτάσεις και τις συμβουλές των άλλων.

 

Ευτυχώς το τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 8:26 λυγίζει την έπαρσή μας, κάνοντάς μας διαλλακτικούς και πρόθυμους να επαναφέρουμε το κεφάλι στη σωστή θέση.

Λίγο αργότερα στις 10:05 το πρωί το τρίγωνο με τον Ερμή σοροπιάζει ακόμα περισσότερο τη συμπεριφορά μας, δημιουργώντας με όλες τις προηγούμενες επιρροές μια αλλόκοτη και εύθραυστη σύνθεση.

Όλα εξαρτώνται από την ψυχολογική κατάσταση των άλλων εκείνης της χρονικής περιόδου και η έκβαση είναι χωρίς προγνωστικά.

Οι όψεις συνεχίζουν να κεραυνοβολούν την ημέρα, που μοιάζει με πειραματόζωο στο οποίο δοκιμάζονται συνεχώς φάρμακα, καταγράφοντας αντιδράσεις.

Στις 11:13 το τρίγωνο με τον Άρη μας βοηθά να πάρουμε πρωτοβουλίες με σκοπό μια ξεκάθαρη εικόνα, την οποία επιζητάμε διακαώς ασχέτως αποτελέσματος, αφού έχουμε μπουχτίσει με το ογκώδες μπερδεμένο κουβάρι γύρω μας.

 

Στις 11:46 η σύνοδος με τον Πλούτωνα χρωματίζει αρνητικά τις καταστάσεις, εφόσον η αυτοπεποίθηση δίνει μάχη με την ανασφάλεια και τα ξεσπάσματα είναι αναπόφευκτα, κάτω από μια ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση.

Χρειάζεται ψυχραιμία και αλλαγή περιβάλλοντος, ώσπου να καταλαγιάσει ο αρνητισμός, που έχει κατακλύσει εμάς και τους γύρω μας.

Αυτό γίνεται πιο επιτακτικό, αφού στις 18:33 το απόγευμα, το τετράγωνο με τον Κρόνο δίνει τη χαριστική βολή στις συγκρούσεις, αφήνοντας μια πικρή γεύση στο στόμα και μια μελαγχολία που τα προγνωστικά δεν συμπεριελάμβαναν καθόλου.

 

Η επόμενη μέρα 21/5 θα είναι μια μέρα περισυλλογής από συναισθηματικής άποψης, κουβαλώντας όλες τις αναμνήσεις της προηγούμενης, οι οποίες αναμφισβήτητα είχαν και τις μεγάλες τους στιγμές.

Το βράδυ, η επιρροή του τετραγώνου με το Δία που κορυφώνεται 5’ μετά τα μεσάνυχτα δηλαδή στις 00:05 της 22/5, θα φέρει μια συγκρατημένη αισιοδοξία και μια δειλή χαρά στη διάθεσή μας. Η υπερβολή όμως της όψης ακόμα κι αν είμαστε μουδιασμένοι, θα παρασύρει πολλούς στο δέλεάρ της, έχοντας τη λογική να διογκώσουμε κάτι πολύ, για να απομείνει έστω και λίγο.

 

Στις 5:31 το πρωί η Σελήνη μπαίνει στον Υδροχόο, για να ένα διήμερο σεμινάριο απόδρασης και αντιμετώπισης της μετριότητας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved