Planet stream-Οδηγός διασκέδασης για την Αθήνα και την Αττική, από 20 έως 26 Δεκεμβρίου

Τα Χριστούγεννα βέβαια, είθισται να έχουν έναν οικογενειακό χαρακτήρα, και αν κρατήσετε την παράδοση
Παπασταύρου Λίντα
Planet stream-Οδηγός διασκέδασης για την Αθήνα και την Αττική, από 20 έως 26 Δεκεμβρίου

Από τον Urania Lab και τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τα Χριστούγεννα βέβαια, είθισται να έχουν έναν οικογενειακό χαρακτήρα, και αν κρατήσετε την παράδοση θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στις επιλογές της δεύτερης ενότητας οι οποίες εξυπηρετούν ιδανικά αυτήν την αναγκαιότητα.
Από την άλλη, όσες και όσοι προσδοκούν σε πιο κοσμοπολίτικες πινελιές, αν ποντάρουν στο 1, το 3, το 4 η το 6 μπορεί να ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα από τον κοσμικό κρουπιέρη. Προσέξτε μόνον γιατί όσον αφορά τις κοσμικές επιρροές αυτήν την εβδομάδα λόγω των πλανητικών συνόδων στον Αιγόκερω κάποιες περιοχές είναι διπλές και ...τρίδιπλες, έχουν δηλαδή και θετικούς και αρνητικούς κραδασμούς. Γι αυτό πριν αποφασίσετε που θα κάνετε Χριστούγεννα, διαβάστε με προσοχή και τις δέκα ενότητες.

1.Στο κέντρο του κόσμου...
Χριστούγεννα με celebrities; Γιατί όχι; Για όσες και όσους επιθυμούν να γίνουν μέρος του main stream της εβδομάδας. Οι άνδρες θα βρείτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο στην Πανεπιστημίου, τη Σίνα, τη Λυκαβηττού, την Ακαδημίας, τη Σόλωνος, στο Κολωνάκι, τη Ριζάρη, τη Σπ. Μερκούρη, τη Λ. Υμηττού την Μάρνης, την Κωνσταντινουπόλεως, και τη Δεληγιάννη.
Αντίστοιχα οι γυναίκες έχουν πολύ καλές πιθανότητες να συναντήσουν έναν καλό φίλο η και σύντροφο.

ΑΤΤΙΚΗ: Υμηττός, Βύρωνας, Καισαριανή, Κορωπί, Μαρκόπουλο, Λαύριο, Περιστέρι, Ασπρόπυργος


2.Ήμουν κι εγώ εκεί...
Η εναλλακτική main stream πρόταση για όσες και όσους λάτρεις του «έξω» επιθυμούν να χάνονται η να παρασύρονται στο πλήθος. Ανάλογα πλεονεκτήματα όμως υπάρχουν και για εκείνες κι εκείνους που νοιώθουν καλύτερα σε ένα «οικογενειακό» περιβάλλον . Οι γυναίκες μπορούν ευκολότερα να πάρουν το «πάνω χέρι» ενώ οι άνδρες θα νοιώσουν μαγεμένοι από τις θηλυκές ...οπτασίες. Έντονες συγκινήσεις αλλά και ευμετάβλητες καταστάσεις αναμένονται στο Λυκαβηττό, τα Εξάρχεια, το Μουσείο, την Ιουλιανού, την Πλ. Βικτωρίας, την Γ΄ Σεπτεμβρίου και την Αχαρνών.

ΑΤΤΙΚΗ: Χαϊδάρι, Νίκαια, Μοσχάτο, Αργυρούπολη, Άλιμος, Γλυφάδα.
Συστήνονται και για cozy η οικογενειακές επιλογές.

3.Κόσμος πάει κι έρχεται...
Γνωστά και άγνωστα στέκια που αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να επιλέξετε ως ...ουδέτερο έδαφος για καφέ, συζητήσεις και συναντήσεις με φίλους γνωστούς η αγνώστους: Φιλελλήνων, Β. Σοφίας, Ξενοφώντος, Δ. Αρεοπαγίτου, Μακρυγιάννη, Μουσών, Λ. Συγγρού.
Οι ίδιες περιοχές είναι κατάλληλες για «έξυπνες» αγορές παντός είδους.

ΑΤΤΙΚΗ: Αρτέμιδα, Σπάτα, Πόρτο Ράφτη, Γέρακας, Βριλήσσια, Πεύκη, Λυκόβρυση, Αχαρνές, Πάρνηθα

4.Άρτος, θεάματα και shopping therapy...
Στη φάτνη του 2010 εκτός από σμύρνα λιβάνι και χρυσό μπορείτε να έχετε σαμπάνια, φουά γκρα και πολλές γλυκιές ματιές. Ο έρωτας, τα μαγαζιά και οι γαστριμαργικές η άλλες απολαύσεις σας περιμένουν στη Σταδίου, το Σύνταγμα, τη Β. Κωνσταντίνου, τα Παναθήναια, τη Λ. Υμηττού, την Πλ. Αττικής, την Ηπείρου και τη Σεπολίων.

ΑΤΤΙΚΗ: Βουλιαγμένη, Βούλα, Γλυφάδα, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Αγ. Δημήτριος, Πετρούπολη, Ίλιον, Άνω Λιόσια .
Φτιάξτε την ερωτική φωλιά σας!

5. Μόνον για δυνατούς παίκτες...
Ο Ηρώδης καραδοκεί... Μάλλον ανεπιθύμητες εμπειρίες, εντάσεις και καβγάδες μπορεί να έχετε στην Χ. Τρικούπη, την Ιπποκράτους, την Ασκληπιού, την Πατριάρχου. Ιωακείμ, τη Φιλολάου, την Αθηνάς, την Πειραιώς και στον Ψυρρή.
Οι σεξουαλικές εμπειρίες πάντως μπορεί να είναι πολύ δυνατές.

ΑΤΤΙΚΗ: Παλλήνη, Μαρούσι, Μελίσσια, Πεντέλη, Αχαρνές, Κερατσίνι, Δραπετσώνα.
Προσέξτε όταν οδηγείτε και γενικότερα στις μετακινήσεις σας.

6. Αν έχεις τύχη διάβαινε...
Ο δρόμος είναι ανοικτός για πλούσια και θεαματικά Χριστούγεννα. Ευχάριστα συναπαντήματα, τυχερά και ίσως τα ...δέκα λεπτά της δημοσιότητας, σας περιμένουν στις περιοχές Πλ. Κάνιγγος, Στουρνάρη, Πεδίον Άρεως, Κοδριγκτώνος, Ευελπίδων, στην οδό Σοφοκλέους, την Ερμού και τον Κεραμεικό.
Οι σπατάλες είναι στο πρόγραμμα, έχετε πολλούς λόγους όμως να δοκιμάσετε την τύχη σας σε κάθε «ναό» που θα βρεθεί στο διάβα σας.

ΑΤΤΙΚΗ: Πειραιάς, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Ν. Ψυχικό, Φιλοθέη, Βριλήσσια, Πεντέλη, Μαραθώνας, Σχοινιάς.

7. Μόνον για επαγγελματίες...
Α πα πα! Η διασκέδαση σας ενδέχεται να σας βγει λίγο ...ξινή στην Ακρόπολη, την Αρχαία Αγορά, το Λόφο Φιλοπάππου, τα Χαυτεία, το Μουσείο, στην οδό Ιπποκράτους και στην Πλ. Γκύζη.
Οι καθυστερήσεις οι αναποδιές αλλά και η ...τσιμπίδα του νόμου δεν ενδείκνυνται για πολλά-πολλά. Γενικώς ...γκαντεμιά!

ΑΤΤΙΚΗ: Π. Φάληρο, Ν. Σμύρνη, Γαλάτσι, Ν. Χαλκηδόνα, Ν. Φιλαδέλφεια, Λυκόβρυση, Βαρυμπόμπη.

8. Ένας κόσμος ανάποδα...
Παράξενα συναπαντήματα, απρόοπτα, αλλόκοτοι συνοδοιπόροι, αντιφατικές καταστάσεις, …εξωγήινοι, ψυχαναλυτές και high tec καταστάσεις κοσμούν τις διαδρομές σας. Ιδανική επιλογή για ιδιαίτερες εμπειρίες, αν και το να κάνεις Χριστούγεννα με Βουδιστές, Παγανιστές η Μουσουλμάνους είναι ένα θέμα.... Το γύρισμα της τύχης αλλά και οι εξωτικές πινελιές θα σας ακολουθούν στην οδό Καλλιρρόης, τη Λ. Συγγρού, την Ακρόπολη, την οδό Μητροπόλεως, την Ασκληπιού και την Γκύζη.

ΑΤΤΙΚΗ: Ν. Μάκρη, Παλλήνη, Κάντζα, Παιανία, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Καισαριανή, Γλυφάδα .
Ανατροπές και εκπλήξεις έχουν τον πρώτο λόγο!

9.Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε...
Ζήστε το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι κι αφήστε το λαμπρό άστρο να σας οδηγήσει στα βάθη της καρδιάς σας. Ρομαντισμός, ονειροπόληση, έκσταση, σαγηνευτικά μυστήρια και κάθε μέσον ...διαφυγής σας περιμένουν στην Πλ. Κολωνακίου, τη Μιχαλακοπούλου, τους Αμπελόκηπους, τον Κεραμεικό και το Γκάζι.
Παράλληλα όμως θα πρέπει να έχετε το νου σας για τους κάθε λογής ...αετονύχηδες και σε κάθε περίπτωση να τσεκάρετε το λογαριασμό. Πάντως οι περιοχές είναι εξαιρετικές στην περίπτωση που θέλετε να πάτε θέατρο, κινηματογράφο η σε μια μουσικοχορευτική παράσταση.

ΑΤΤΙΚΗ: Ραφήνα, Γέρακας, Χαλάνδρι, Χολαργός, Αιγάλεω, Ταύρος, Νίκαια.
Λάθη και αβλεψίες είναι στο πρόγραμμα. Χάρτες, GPS κι ένας ...καλός ύπνος κρίνονται ως απαραίτητα!

10. Της νύχτας τα καμώματα...
Να κι οι καλικάντζαροι! Για όσες και όσους θέλουν να γνωρίσουν τη νυκτερινή ζωή από την καλή και από την ...ανάποδη η απλά αρέσκονται να βουτάνε στα βαθιά. Ιδανικές επιλογές για τους «υποψιασμένους» είναι η Β. Αλεξάνδρου, η Πλ. Κάνιγγος, η Μάρνης, η Λένορμαν, η Φιλολάου, η Αθηνάς, ο Ψυρρής, ο Κολωνός και το Μεταξουργείο
Όσες και όσοι δεν αντέχουν, για αυτήν την εβδομάδα ας προτιμήσουν κάτι πιο light.

ΑΤΤΙΚΗ: Πόρτο Ράφτη, Βραυρώνα, Σπάτα, Γλυκά Νερά, Χολαργός, Ίλιον, Περιστέρι Ασπρόπυργος .
Όποιος ψάχνει, βρίσκει. Σε αρκετές περιπτώσεις θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τον ...Σέρλοκ Χολμς που κρύβεται μέσα σας αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες από τις εμπειρίες σας ενδέχεται να μην είναι και τόσο ευχάριστες…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved