Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/2 έως 26/2

Σελήνη στον Αιγόκερω – Σκουφίτσα πέτα το κόκκινό σου, ο λύκος είναι μες το μυαλό σου

Ευτυχώς που υπάρχουν οι Απόκριες σε δράση και μπορούμε κάλλιστα να δικαιολογήσουμε πολλά απωθημένα που δημιουργούνται αυτό το διήμερο, καθώς η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 24/2 στις 3.51 το μεσημέρι.

Στις 25/2 και 19 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει ώρες πριν, καθώς και στις 2.21 η αρμονική όψη με τον Ήλιο, μεταμορφώνουν προηγούμενο βράδυ αλλά και το μεταμεσονύχτιο σε μπουντουάρ εσωτερικών υποθέσεων.
Οι αναστολές που η θέση αυτή της Σελήνης μας κάνουν να αισθανόμαστε ψυχρά και φοβικά, απαλύνονται μέσα από μια νοσταλγία που δεν τολμάμε και να παραδεχτούμε.
Γινόμαστε ανιχνευτικοί με τους άλλους, αφουγκραζόμαστε τις προθέσεις τους και δημιουργούμε έμμεσα και ποτέ άμεσα ένα μυστηριώδες κλίμα για να ψαρέψουμε ότι μπορούμε. Οι ευαισθησίες ξεμπλοκάρονται, ωστόσο δεν διακινδυνεύουμε να το δείξουμε, διατηρώντας εαυτούς και αλλήλους σε μια πλάνη.

Στις 9.16 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό και σχεδόν παράλληλα στις 9.22 η δυσαρμονική όψη με τον Δία στρεσάρουν τον συντηρητισμό και την επιφυλακτικότητα, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε εύκολα σε υπερβολές και σε κινήσεις που δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε.
Ως το μεσημέρι δεν είναι κατάλληλο διάστημα για σημαντικές επιδιώξεις.
Στις 1.21 το μεσημέρι η κορύφωση της συνόδου με τον Πλούτωνα μας εξωθεί σε εγωιστικές συμπεριφορές, επίμονες διεκδικήσεις και απαιτήσεις, ενώ ως το απόγευμα η κακή διάθεση και η γκρίνια δεν αφήνουν κάτι θετικό να εισχωρήσει στη μέρα μας.
Η μέρα κλείνει με σαφή ανικανοποίητη διάθεση και μεγάλη συσσώρευση απωθημένων.

Στις 26/2 στις 6.08 το πρωί η αρμονική όψη με τον Κρόνο και λίγο αργότερα στις 7.18 η σύνοδος με την Αφροδίτη ανοίγουν την ημέρα με διάθεση επιβολής και διαχείρισης των πάντων. Αποφασιστικότητα και ώριμη σκέψη είναι αυτά που προβάλλονται, αλλά το πρόβλημα παραμένει και είναι η έλλειψη ουσιαστικής πρόθεσης για κατανόηση.
Στις 12.51 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει από το πρωί, δίνει τη χαριστική βολή στις σχέσεις μας με τους άλλους, φέρνοντας εκνευρισμό και μειώνοντας υπομονή και αντοχές.

Στις 4.56 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο, αρχίζοντας να ελαφρώνουμε από το βάρος μιας αυστηρά τυπικής και πολύπλοκης διαδικασίας.

Αιγόκεροι, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, πρέπει να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να αντιληφθείτε πως τα προβλήματα δεν λύνονται περιγράφοντάς τα με μανία, αλλά βοηθώντας να κατανοηθούν.

Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι και Σκορπιοί, καταλαβαίνετε καλύτερα από όλους τι συμβαίνει και γίνεστε διαλλακτικοί, ευέλικτοι και δεκτικοί. Έτσι αντιμετωπίζετε λιγότερα προβλήματα και βοηθάτε και τους άλλους.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, αν κάτι δεν πάει όπως το θέλετε, μην το εξαναγκάζετε να πάει. Δείτε τι πραγματικά μπορεί να γίνει και προχωρήστε παρακάτω.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved