Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/1 έως 9/1

Σελήνη στον Κριό - Το πανάκριβο εισιτήριο της επανάπαυσης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/1 έως 9/1


Εκεί που νομίζαμε πως την πρωτοχρονιά ξεκαθαρίσαμε αρκετά, αποτινάξαμε θυμό, εκφράσαμε αρνητικές σκέψεις και ανησυχίες, συνεχίσαμε με μια ομαλή καθημερινότητα, η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 6/1, για να ξεσηκώσει και πάλι όλα αυτά που πιστέψαμε πως είχαμε κάπως δρομολογήσει.
Το διήμερο αυτό για ορισμένους μπορεί να αποβεί δυσάρεστο με πολλές εντάσεις, απρόοπτα και συγκρουσιακές καταστάσεις.

Στις 7/1 στις 1.19 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Ουρανό που επηρεάζει από το πρωί είναι η πρώτη ένδειξη μιας πολύ ανήσυχης ημέρας, που κρύβει παγίδες αν δεν κοντρολάρουμε τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις μας.
Η επαναστατική μας τάση δυσκολεύει τις κινήσεις μας, ενώ αισθανόμαστε ανικανοποίητοι ακόμα και στην δελεαστικότερη προσφορά.
Η ένταση εξακολουθεί να γιγαντώνεται καθώς στις 6.13 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα μας παθιάζει ανεξέλεγκτα. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στον τρόπο που οδηγούμε και κάνουμε οποιαδήποτε δουλειά. Λάθη, απροσεξίες, έλλειψη συγκέντρωσης και βιασύνη, μπορεί να προκαλέσουν ακραίες καταστάσεις.
Το γεγονός αυτό εντείνεται με την αντίθεση με τον Άρη που κορυφώνεται στις 11.54 το βράδυ και κάνει στις σχέσεις μας με τους άλλους αντίπαλες, εγωιστικές, ανταγωνιστικές, εριστικές και επώδυνες.
Το βράδυ αυτό είναι ιδιαίτερη συγκρουσιακό, η ένταση είναι τεράστια, το ίδιο και η υπερδιέγερση. Πολύτιμη και ωφελιμότερη κίνηση είναι η ενασχόληση με δουλειές του σπιτιού, η άσκηση και κάθε δραστηριότητα εκτόνωσης που θα διαπράξουμε μόνοι. Καλό θα ήταν να μην ανακινήσουμε κανένα θέμα, να προσέχουμε τα λόγια μας και να μην αντιδράμε σε οτιδήποτε μπορεί να πυρακτώσει έναν καβγά.

Στις 8/1 και 54 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Δία δεν αφήνει έλεος στην προηγούμενη έκρυθμη κατάσταση, εφόσον τείνει να τη διογκώσει. Ηρεμιστικά βότανα, τρόποι χαλάρωσης, ζεστό μπάνιο, αρωματικά sticks, χαλαρωτική μουσική και οτιδήποτε κατευναστικό, θα ήταν απαραίτητο αυτό το βράδυ.
Στις 5.39 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο, ανοίγει την ημέρα με κακή διάθεση και έλλειψη ζωτικότητας. Η αδρεναλίνη υποφέρει και ανεβαίνει μόνο με θυμό.
Στις 3.19 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με την ανάδρομη Αφροδίτη μας κάνει κυκλοθυμικούς, χειριστικούς και εξουσιαστικούς, ενώ η αγάπη πληγώνεται από τα νύχια της επιθετικής συμπεριφοράς.
Στις 6.21 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή, κλείνει την ημέρα με λεκτικές βόμβες μεγάλου βεληνεκούς, λέμε λόγια που απογοητεύουν, ακούμε επίσης ανάλογα και γενικότερα η ανταλλαγή πυρών είναι ανελέητη.
Μόνος τρόπος να αποφύγουμε ένα επεισοδιακό διήμερο είναι να ασχοληθούμε μόνο με τον εαυτό μας και να φροντίσουμε να μην έχουμε απέναντί μας άλλους όσο το δυνατόν, αναβάλλοντας κάθε σημαντικό ραντεβού διεκπεραίωσης και διεκδίκησης.

Στις 9/1 στις 4.24 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, δίνοντας τέλος στην ταλαιπωρία και στην εξάντληση.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, αν δεν μπορείτε να καταφύγετε σε σπηλιές, μην διανοηθείτε να πράξετε τίποτα που να σας φέρει σε αντιπαράθεση με τους άλλους. Προφυλαχτείτε από ατυχήματα, μην εκτίθεστε και ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας χαλαρώνει και σας κατευνάζει.

Δίδυμοι, Υδροχόοι, Λέοντες και Τοξότες, μπορεί να αισθάνεστε ένταση, αλλά είστε από αυτούς που θα βγείτε κερδισμένοι αν επιστρατεύστε χιούμορ, αισιοδοξία και υποχωρητικότητα, κάνοντας πως δεν ακούτε και δεν βλέπετε, όλα όσα είναι εκκωφαντικά και εξόφθαλμα.

Ιχθύες, Σκορπιοί, Ταύροι και Παρθένοι, φυσικά και πρέπει να υποχωρήσετε, αν δεν θέλετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που ενώ έχετε δίκιο, θα τις πληρώσετε άδικα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved