Βιορυθμοί: Η νέα δωρεάν υπηρεσία του Astrology.gr

Προγραμματίστε την ημέρα σας βάσει του προσωπικού σας βιορυθμού – ενημερωθείτε για τα επίπεδα της ενέργειά σας!

Κάντε το μια καθημερινή σας συνήθεια: Δεν κοστίζει τίποτα!

Βιορυθμοί: Η νέα δωρεάν υπηρεσία του Astrology.gr

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!

Θα έχετε παρατηρήσει πως υπάρχουν μέρες που ξυπνάμε γεμάτοι ενέργεια, κέφι και ζωτικότητα. Τις μέρες αυτές, ακόμη και μερικές «αναποδιές» δεν είναι ικανές να μας πτοήσουν και όλα μοιάζουν εύκολα και ανεμπόδιστα.

Άλλες μέρες, όμως, νιώθουμε σαν να μην μπορούμε να διαχειριστούμε με την ίδια ευκολία τα προβλήματα της καθημερινότητας. Η διάθεσή μας δεν λέει να φτιάξει και νιώθουμε αποστραγγισμένοι από ενέργεια και δύναμη.

Προτού βιαστούμε να το αποδώσουμε αυτό σε μια διατροφική «κραιπάλη» της προηγούμενης νύχτας (που σαφώς θα μπορούσε να δικαιολογήσει την κατάσταση), καλό είναι να συμβουλευτούμε τους βιορυθμούς μας κάνοντας χρήση της νέας δωρεάν υπηρεσίας του Astrology.gr!

bioNEW2 officialbanner

Τι είναι οι Βιορυθμοί

Η ημέρα γέννησής μας αποτελεί το σημείο έναρξης του βιορυθμού μας – ξεκινά από το «μηδενικό σημείο» και περνά διαδοχικά από την θετική στην αρνητική του φάση, προτού καταλήξει ξανά στο μηδενικό σημείο, ολοκληρώνοντας έναν βιορυθμικό κύκλο.

Η διακύμανση αυτή αφορά στη φυσική, τη συναισθηματική και την πνευματική μας κατάσταση, η οποία έχει τα «πάνω» και τα «κάτω» της, διαφέρει από μέρα σε μέρα και καθορίζεται βάση της ημερομηνίας γέννησής μας.

Υπάρχουν τρία είδη βιορυθμών:

  • ο σωματικός (φυσική κατάσταση, ενέργεια, ζωτικότητα) ο οποίος συμπληρώνεται σε 23 ημέρες
  • ο συναισθηματικός που συμπληρώνεται σε 28 ημέρες και
  • ο διανοητικός (πνευματική κατάσταση) που συμπληρώνεται σε 33 ημέρες

Όπως είναι εύκολα κατανοητό, ο κάθε κύκλος επηρεάζει ένα ευρύ φάσμα σωματικών, συγκινησιακών και πνευματικών παραγόντων.

Πως διαβάζουμε το διάγραμμα

small sun biorythm 35095884

Οι καλές ημέρες παρατηρούνται όταν οι καμπύλες βρίσκονται πάνω από το μηδενικό σημείο και, αντίστοιχα, οι όχι και τόσο καλές ημέρες εντοπίζονται κάτω.

Όμως οι κρίσιμες ημέρες ή οι ημέρες προσοχής είναι εκείνες κατά τις οποίες οι καμπύλες των 2 ή και των 3 ειδών των βιορυθμών μας βρίσκονται στο «μηδενικό σημείο».

Πρόκειται για τις ημέρες μετάβασης (από το θετικό στο αρνητικό και αντίστροφα) κατά τις οποίες γινόμαστε πιο επιρρεπείς στα λάθη. Είναι οι μέρες που νιώθουμε αδύναμοι και τρωτοί, ή μπορεί να μην αποδίδουμε σωστά στη δουλειά μας, να έχουμε αναποδιές και μικροατυχήματα, ή αισθανόμαστε εριστικοί ή πιεσμένοι στα συναισθηματικά μας.

Ανάλογα με το ποια καμπύλη (ποιο είδος βιορυθμού) περνάει από το σημείο μηδέν, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε σε ποιο επίπεδο (σωματικό, συναισθηματικό, διανοητικό) θα εντοπιστεί η τυχόν δυσκολία που θα αντιμετωπίσουμε. Αντίστοιχα, αν στο μηδενικό σημείο τέμνονται 2 ή και οι 3 καμπύλες, την ημέρα αυτή θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί.

Εάν γνωρίζουμε τους βιορυθμούς μας, σίγουρα αυτό μας βοηθά στον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε τα συμβάντα της καθημερινότητάς μας με τον πλέον επωφελή τρόπο.

Μην χάνετε χρόνο: συμβουλευτείτε κι εσείς τους βιορυθμούς σας – αξιοποιήστε την υπηρεσία του Astrology.gr.

Η διαδικασία είναι απλή: Βάλτε στο ειδικό πεδίο την ημερομηνία γέννησής σας!

Μαζί με την προσωπική σας πρόβλεψη ανάλογα με τις κινήσεις των πλανητών και το γενέθλιο ωροσκόπιό σας θα έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για να είστε πάντα ενήμεροι και έγκαιρα προγραμματισμένοι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved