Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/11

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/11

Αν θέλεις να αποφύγεις τις κακές σου προδιαθέσεις να αποφύγεις τις κακές συναναστροφές.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Πιστεύετε στην προσωπική σας δύναμη και γι αυτό έχετε το θάρρος να μιλήσετε με πυγμή για τις ιδέες σας αλλά και για τους στόχους σας, ακόμα και σε κείνους που δεν είστε πολύ κοντά.
Έρωτας: Θέλετε να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά μπορεί να υπάρχει ένα εμπόδιο και κυρίως αν σχετίζεστε με Σκορπιό. Χρησιμοποιήστε τη φιλική στάση για να γίνουν όλα πιο εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου να κάνετε κάτι που θα ενώσετε τις καταστάσεις που έχουν κοινό στόχο. Αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο, αλλά αν δουλέψετε συγκεντρωτικά θα έχετε άμεσα αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν εμπόδια στο να βγουν προς τα έξω κάποιες ενστάσεις που έχετε και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Ο λόγος είναι ή ότι κρατιέστε γιατί το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας είναι μεγαλύτερο ή επειδή το σέβεστε.
Έρωτας: Αναζητάτε να σπάσετε τα καλούπια και μέσα από αυτό θα βρείτε αντιστάσεις γιατί ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ίσως να μην ανταποκριθεί με τον τρόπο που θέλετε. Ο Υδροχόος είναι επίκαιρος.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως θα πρέπει να κάνετε μια υποχώρηση σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα γιατί η κόντρα δεν βοηθάει στην προκειμένη φάση. Για αυτό όσο μπορείτε βρείτε την δική σας προσωπική διέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αναγνωρίζετε ακριβώς πως πρέπει να κινηθείτε και δεν ξεφεύγετε ούτε πόντο. Γιατί έχετε μεγάλη ανάγκη να εκφραστείτε πιο ελεύθερα.
Έρωτας: Μερικές φορές τα πάτε πολύ καλά και άλλες φορές βρίσκεστε σε μια κατάσταση που δεν ξέρετε τι θέλετε και που πάτε. Στην προκειμένη φάση θα τα βρείτε με έναν Τοξότη γιατί μπορεί και ανταποκρίνεται τέλεια στις ανάγκες σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Εκεί που παλεύετε να κάνετε την υπέρβαση, εκεί ξαφνικά γίνονται εύκολα γιατί κάτι από μέσα σας πιθανόν ν' αλλάζει και να έχετε άλλη θέαση του προβλήματος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αναγνωρίζοντας τις προσωπικές σας ανάγκες ίσως να μην συμβιβάζεστε με καταστάσεις που ρέουν γύρω σας, επειδή είναι τελείως απομακρυσμένες από τα προσωπικά σας συναισθήματα.
Έρωτας: Η ευαίσθητη φύση σας δεν αφήνει τις πιο πολλές φορές να μπλεχτείτε με άτομα που είναι πολύ μακριά από τις ανάγκες σας. Ίσως όμως μερικές φορές, αν ρισκάρετε όπως και τώρα, να τυχαίνει να γνωρίσετε έναν εκκεντρικό Κριό ή Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει πάνω από το κεφάλι σας ένας διαρκής φόβος ότι κάτι αρνητικό θα συμβεί, χωρίς εσείς να το έχετε επιλέξει. Αν δεν... ψαρώσετε, θα δείτε ότι τίποτε δεν θα γίνει ή και να γίνει θα έχετε μπροστά σας κάποιες ευκαιρίες για να επιλύσετε την αναποδιά.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αναγκαστικά ασχολείστε με την ενέργεια των άλλων. Αυτό είναι και καλό και κακό. Μερικές φορές έχετε ανάγκη να αντιλαμβάνεστε την αλήθεια των άλλων και ίσως με αυτόν τον τρόπο να σταματήσετε να βγάζετε κάποια λάθος συμπεράσματα.
Έρωτας: Μην προτρέχετε γιατί θα πέσετε έξω. Καθώς επίσης μην κρατάτε μούτρα γιατί δεν εξυπηρετούν πουθενά. Είναι καλύτερα να είστε χαλαροί και όχι αυστηροί.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ θέλετε να κάνετε βήματα μπροστά δυσκολεύεστε να μοιραστείτε και ο λόγος είναι ότι δεν εμπιστεύεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Νιώθετε ότι θα χρειαστεί να εφοδιαστείτε με πιο μοντέρνες αντιλήψεις για να σταθείτε σε μια συγκεκριμένη παρέα. Η εναλλακτική θεραπεία πιθανόν να σας απασχολήσει.
Έρωτας: Από εκεί γκρινιάζετε ότι είστε μόνοι, όλο και κάποιον γνωρίζετε και αυτό θα πρέπει να σας ευχαριστεί. Επειδή τους περνάτε όλους από ακτινογραφία, καλό είναι να γνωρίζεστε πρώτα με ένα πρόσωπο και μετά να βγάζετε συμπεράσματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια πίεση η οποία σας κάνει να νιώθετε ότι γρήγορα θα βγείτε από τα στεγανά σας και θα κάνετε κάτι που θα είναι πολύ εξτρήμ.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε σε φάση που μπορείτε να πιάνετε το καλό και το κακό για αυτό, χωρίς να προσποιηθείτε, για να μην τα χαλάσετε με τους άλλους θα είστε περισσότερο ο εαυτός σας.
Έρωτας: Όταν βγαίνουν οι δυνάμεις της επικοινωνίας σας το ξέρετε ότι έχετε μεγάλη πειθώ και κανένας δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Γι αυτό σήμερα χρησιμοποιείτε όλα τα μέσα για να είστε μέσα στα πράγματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αναμονή που υπάρχει λόγω ενός μικρού κολλήματος από την πλευρά σας θα ήταν πολύ χρήσιμη αν αναγνωρίζατε σε πιο σημείο κινδυνεύετε να κάνετε τα λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να μην είστε ευχαριστημένοι από το περιβάλλον που είναι γύρω σας και ίσως να μην σας καλύπτει ο τρόπος που μεταχειρίζονται κάποια προσωπικά σας προβλήματα. Εσείς έχετε ανάγκη να τα έχετε όλα κάτω από απόλυτη μυστικότητα και μερικά ξεφεύγουν από κάποιους επιμελώς, οι οποίοι προσποιούνται ότι ακούστηκαν τυχαία.
Έρωτας: Η προσωπική σας ζωή σας απασχολεί πάρα πολύ και κυρίως όταν θα πρέπει να κάνετε την θεωρία πράξη. Εκεί χάνετε το παιχνίδι μερικές φορές, αλλά έχετε και εσείς την ευθύνη σας, κυρίως με έναν Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσοι κινείστε με την θεωρία της ήττας, ίσως τώρα να μην βρεθεί εύκολα πόρτα ανοικτή. Να προτιμήσετε τα συνδυαστικά σχήματα παρά την ατομική μοναξιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε επανέλθει στα κανονικά σας και πάτε γυρεύοντας. Είστε οι οργανωτές μιας ομάδας και οι απαιτήσεις της είναι μεγάλες. Ίσως αυτό να σας εκνευρίσει και να λέτε ότι υπάρχουν πολλοί αχάριστοι άνθρωποι.
Έρωτας: Η ανοικτή σας συμπεριφορά προδιαθέτει το πρόσωπο που είστε μαζί ότι σας έχει συμβεί κάτι πολύ ιδιαίτερο. Αλλά εσείς απλά νιώθετε ότι εκτός από σχέση θα μπορείτε να έχετε κι ένα καλό φίλο και αυτό σας ευχαριστεί πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Ζητάτε ένα χεράκι βοηθείας για να ολοκληρώσετε τα πολλά σχέδιά σας. Για αυτό έχετε καταφέρει μερικοί συνεργάτες να είναι κολλημένοι πάνω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Δυσανασχετείτε με μια κατάσταση με την οποία γίνεστε κτητικοί, αλλά με πολύ περίεργο τρόπο. Δηλαδή μπορεί να διεκδικείτε ακόμα και αντικείμενα που έχουν χαθεί εδώ και πολύ καιρό.
Έρωτας: Υπάρχει μια πίεση για να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Αυτό σηματοδοτεί μια περίεργη κατάσταση, στην οποία όμως τελικά θα επικρατήσει ή ο Παρθένος ή ένα πρόσωπο που σας έχει σταθεί και με το παραπάνω.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι συμβουλές από κόσμο που αποδέχεστε πιθανόν να μην σας πείθουν ότι θα βρείτε τη σωστή λύση. Πάντως το εξωτερικό γενικά σας ευνοεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αφήνετε για λίγο τις έντονες εντάσεις και τους μπελάδες που νιώθετε για όλα όσα έχετε αναλάβει. Επειδή σας αρέσει η ελευθερία, σήμερα θα νιώσετε περισσότερο ανακουφισμένοι και ίσως να καταφέρετε να αδρανοποιήσετε άτομα από κοντά σας που ανακατεύονται εκεί που δεν τους σπέρνουν.
Έρωτας: Νιώθετε έτσι και αλλιώς ανοικτοί και έτοιμοι να συζήσετε με ένα πρόσωπο. Το μόνο που θα πρέπει να μειώσετε είναι η αβεβαιότητα ότι δεν εισακούγεστε από έναν Καρκίνο. Παρόλο που δείχνετε δυνατοί δεν παύει να σας απασχολεί το μέλλον της σχέσης σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι πολύ ωραίο πολλά άτομα να ασχολούνται μαζί σας. Από την άλλη εσείς μπορεί να μην το πιστεύετε ότι αξίζετε και θέλετε δεν θέλετε είστε το επίκεντρο. Από υπερβολική ταπεινότητα βέβαια και λόγω της εσωτερικής σας εξέλιξης.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχετε κρίση μυστικοπάθειας και αυτό σας συμβαίνει συχνά, κυρίως όταν είστε χωμένοι στα δικά σας. Για αυτό μην εμπιστεύεστε εύκολα, γιατί θα το μετανιώσετε μετά.
Έρωτας: Υπάρχει καθοδήγηση από μέσα σας και αν την ακούτε καλά θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε ένα δικό σας τρόπο που θα σχετίζεστε. Ο Παρθένος εξακολουθεί να σας ταράζει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Παραμένετε σταθερά καλουπωμένοι και αυτό είναι η σωτηρία σας. Γιατί όταν ρισκάρετε γίνονται λάθη και από την πλευρά σας αλλά και από την πλευρά συνεργατών. Σήμερα ίσως να θέλετε να ξεσκεπάσετε κάποια κοροϊδία που έχει γίνει εις βάρος σας. Καλό είναι να γνωρίζετε την αλήθεια.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved