Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/11

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/11

Αυτός που κάνει μεγάλα όνειρα είναι πιο δυνατός από εκείνον που δεν κάνει κανένα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείτε να κάνετε τα καλά παιδιά και μπορεί να έχετε μπλέξει στα γρανάζια της παροχής υπηρεσιών ή ακόμα να εξυπηρετείτε πιο ηλικιωμένα πρόσωπα. Η υγεία και η διατροφή σας προέχει αυτές τις ημέρες.
Έρωτας: Μπορεί να μην σας αρέσει να αναλάβετε χρέη της καλής Τερέζας ακόμα και στο αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά να ξέρετε ότι όλα είναι αναγκαία, γιατί έτσι έρχεστε πιο κοντά. Ο Παρθένος πάντως είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θα κινηθείτε βάσει των τυπικών σας αναγκών. Αναγνωρίζετε πάντως τις υποχρεώσεις της δουλειάς σας που σας αναγκάζουν να λειτουργήσετε πολύ συγκρατημένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μπορείτε να καταφέρετε να γευτείτε την επιτυχία της καταξίωσης αλλά και μιας οργανωμένης προσπάθειας, κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Το να συγκρατήσετε την έντονή σας όρεξη είναι πιο εύκολο αυτές τις μέρες.
Έρωτας: Έχετε κάνει πρόοδο γιατί θα διαχειριστείτε με έναν τρόπο πολύ δυναμικό τα δύσκολα συναισθήματά σας. Έτσι, θα τακτοποιήσετε με ευκολία κάποιες συγκρούσεις που μπορεί να είχατε ακόμα και με Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίζετε με κάποιο τρόπο τα βήματα που πρέπει να κάνετε για αυτό θα βρεθείτε σε θέση που θα κερδίσετε χρήματα. Η ανάλυση και οι λεπτομέρειες θα βοηθήσουν κυρίως σε ένα θέμα ακινήτου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Θα χρειαστεί να γίνετε πιο πρακτικοί και κυρίως αν είστε με άλλα άτομα, θα πρέπει, με τρόπο, να καταλάβετε τις ανάγκες τους. Η διακριτικότητα και η μυστικότητα ίσως να είναι αναγκαία για να εισπράξετε τον ανάλογο σεβασμό.
Έρωτας: Είστε αρκετά συγκρατημένοι και πιθανόν σας λείπει ο αυθορμητισμός. Τουλάχιστον θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τη σχέση σας με έναν Παρθένο ή Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Ακόμα και αν δεν συμφωνείτε με τον τρόπο που γίνονται κάποιες κινήσεις συνεργατών σας, εσείς, για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι, θα χρειαστεί να κρατήσετε μια στάση πολύ οργανωμένη και σταθερή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Το ότι ενδιαφέρεστε για τις υποθέσεις των άλλων με τον πιο σωστό τρόπο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε πιο εύκολα τον εαυτό σας.
Έρωτας: Έχετε μπει στο πετσί του ρόλου σας και αναζητάτε μια πολύ ιδιαίτερη επαφή με το πρόσωπο που είστε μαζί. Η ευαισθησία και η προσέγγιση θα συμβούν με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, τουλάχιστον από την πλευρά σας. Έτσι, θα κερδίσετε έναν Καρκίνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι συνεργασίες σάς «πάνε» τουλάχιστον για αύριο, γιατί βλέπετε μπροστά και έχετε μια ιδιαίτερη διορατικότητα να ξεχωρίσετε ποιος σας κάνει και ποιος όχι. Το να είστε δημοφιλείς δεν είναι κακό. Μερικές φορές μάλιστα χρειάζεται και να το επιδιώκετε.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε έναν ιδιαίτερο τρόπο να επιβάλλετε την γνώμη σας. Το πληθωρικό σας ταλέντο όμως δεν βρίσκει πάντα τον τρόπο να εκφραστεί και να σας δικαιώσει, γι' αυτό μερικές φορές χρειάζεται να μπείτε και εσείς σε ένα καλούπι.
Έρωτας: Μερικές φορές η σχέση χρειάζεται και την κοινωνική επαφή κυρίως με άτομα από την οικογένεια, κάτι που μπορεί να μη σας αρέσει και πολύ γιατί πιέζεστε να έχετε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Ο Αιγόκερως μπορεί να είναι κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο αναβάλλετε να κάνετε μια κίνηση που θα σας εξασφαλίσει και σε πρακτικό επίπεδο, τόσο μπορεί να είστε επισφαλείς ή να κινείστε σε σαθρό έδαφος. Προστατέψτε τα συμφέροντά σας για να νιώσετε σίγουροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Νιώθετε δυνατοί και στέκεστε πιο γερά στα πόδια σας. Αυτό σας βοηθάει να κάνετε κινήσεις για το μέλλον που θα σας εξασφαλίσουν σταθερότητα αλλά και επιτυχία δράσης.
Έρωτας: Αναγνωρίζεται η προσφορά σας και κυρίως αν είστε με ένα πρόσωπο που έχετε περάσει σκαμπανεβάσματα. Τώρα θα δικαιωθείτε και θα νιώσετε πολύ όμορφα. Η σχέση με έναν Σκορπιό μπορεί να είναι πιο βαθιά από ότι φαντάζεστε.
Καριέρα & Οικονομικά: Όλα τα πράγματα γενικά έχουν μια καλή λειτουργικότητα και αυτό σας δίνει την σιγουριά ότι η ενέργειά σας, σε συγχρονισμό με την δράση, σας παρέχει μεγάλες ευκαιρίες αλλά και οικονομική εξασφάλιση – έστω και σε καθημερινό επίπεδο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μερικές φορές μπορεί να είστε είτε απόλυτοι είτε σκληροί σε αντιδράσεις ατόμων που νιώθετε ότι κοιτάζουν μόνο τον εαυτό τους. Για αυτό ίσως να είστε κάπως απόμακροι σε επικοινωνία και επαφές.
Έρωτας: Το ότι είστε πολύ κτητικοί ίσως να μην φαίνεται με την πρώτη ματιά, γιατί κρατάτε αποστάσεις και πιθανόν να μην δίνετε εύκολα δικαιώματα. Η σχέση με Καρκίνο και Αιγόκερω αναβαθμίζεται.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανάγκη να σας φερθούν με σεβασμό και δικαιοσύνη, γι αυτό δεν θα δώσετε πολλά δικαιώματα σε κάποιον που φαίνεται ότι ανοίγεται παραπάνω από το κανονικό. Η τελειοποίηση σε ένα επαγγελματικό σύστημα θα σας δώσει τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Εξασφαλίζετε τα νώτα σας και αυτό ίσως να μην είναι και τόσο απλό όπως νομίζουν οι άλλοι. Αφού έχετε δοκιμαστεί και έχετε περάσει τις εξετάσεις με άριστα, τώρα μπορείτε άφοβα να συνεχίσετε το έργο σας.
Έρωτας: Έχετε έντονη την επιθυμία να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, αλλά μπορεί να σας συγκρατεί η συμπεριφορά του άλλου προσώπου. Ίσως να ζητάει έξτρα αποδείξεις που εσάς προσωπικά σας κουράζουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια χαρά τα καταφέρνετε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να βρείτε δουλειά που θα σας βοηθήσει στο να αυξήσετε το εισόδημά σας ή θα πάρετε χρήματα με ευκολία και θα πληρώσετε κάποιες υποχρεώσεις με μεγαλύτερη άνεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είναι δικαίωμά σας να διαχειρίζεστε με ένα σοβαρό τρόπο τα συναισθήματά σας. Ίσως οι άλλοι να μην έχουν συνηθίσει να σας βλέπουν πολύ συγκρατημένους, αλλά καμιά φορά είναι αναγκαίο να προστατεύετε και τον εαυτό σας.
Έρωτας: Έχετε σταματήσει να ανταλλάσετε ερωτικά μηνύματα, γιατί μερικές φορές σας απασχολούν τα πρακτικά θέματα, τα οποία βέβαια βαριέστε, γιατί δεν σας δίνουν πάθος και ζωντάνια. Πιθανόν τη σχέση με Ταύρο ή Καρκίνο να τη φέρετε στα μέτρα τους.
Καριέρα & Οικονομικά: Το βλέπετε και εσείς ότι μπορεί η ελευθερία που έχετε ανάγκη να ζείτε κάθε στιγμή μερικές φορές περιορίζεται, είτε από το παρελθόν σας είτε από συνεργάτες που σας εμποδίζουν να κάνετε κινήσεις με τον δικό σας τρόπο. Πιθανή εισροή χρημάτων αλλά με ένα πολύ περιορισμένο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είναι η μέρα σας γιατί θα εξασφαλίσετε με τον δικό σας τρόπο ενέργεια για την προσωπική σας ζωή αλλά και για το περιβάλλον σας. Το ότι θα πείτε τη γνώμη σας ξεκάθαρα μερικές φορές δεν θα είναι πάντα βοηθητικό. Γιατί αλλιώς τους έχετε συνηθίσει.
Έρωτας: Είστε πολύ πρακτικοί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χάνετε την αισθαντικότητά σας. Θέλετε να περάσετε καλά και θα το καταφέρετε, αν δοκιμάσετε να είστε ο εαυτός σας και ο εκφραστής των επιθυμιών των άλλων και κυρίως της οικογένειας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει συγκεκριμένη πρόοδος. Μπορεί να είχατε στριμωχτεί και κάποιος με τον τρόπο του να σας ανέβασε τον πήχη, αλλά μάλλον έχετε ξεπεράσει τον μεγάλο ανταγωνισμό. Πιθανόν να δείτε ανοίγματα από ένα δυνατό συνεργάτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Παραμένετε στις κλειστές σας, σκεφτόμενοι τελικά τι θα πρέπει να κάνετε. Η υποχρέωση απέναντι σε πρόσωπο της οικογένειας, που πιθανόν να έχει θέματα προσωπικά ή με την υγεία του, θα σας απασχολήσει περισσότερο απ' όλα.
Έρωτας: Κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά και ίσως να μην μοιράζεστε τα αληθινά σας συναισθήματα. Το κρυφό ενδιαφέρον για έναν Καρκίνο πιθανόν να μην βγει προς το παρόν στην επιφάνεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναφέρεστε συχνά σε ένα συνεργάτη που πιθανόν σας καπελώνει αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς, γιατί έχετε μια συγκεκριμένη συνεργασία. Αυτό το πρόσωπο μπορεί να είναι και του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και να μην έχετε την άνεση να διεκδικήσετε.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Δοκιμάζεστε αυτή την περίοδο γιατί βλέπετε ότι έχετε ανάγκη να είστε μαζί με άλλους. Ίσως οι προτάσεις σας τελικά να μην στέκουν επειδή δεν έχετε την σφαιρική εικόνα των άλλων.
Έρωτας: Είστε πολύ κολλημένοι με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και μπορεί μερικοί από εσάς να διατηρείτε κάποιες επιφυλάξεις βαθιά μέσα στην καρδιά σας. Αν και ο ίδιος νιώθει τα δικά σας έντονα συναισθήματα, κρατήστε με κάποιον τρόπο την ατομικότητά σας και όλα θα είναι πολύ καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή είστε σε καλή φάση, σήμερα τουλάχιστον θα πετύχετε κάτι που μπορεί εδώ και καιρό να μην το είχατε καταφέρει. Όμως τελικά όλα τα μπορείτε, αρκεί να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αλλά και στις θείες δυνάμεις που σας περιβάλλουν. Η εσωτερική σας πίστη, που σας λέει ότι όλο και κάτι θα γίνει, δεν πρέπει να ατονεί.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved