Αστρολογική επικαιρότητα, 8/11

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 8/11

Νυχτερινή έφοδος των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Εν μέσω των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, δόθηκε εντολή για εκκένωση του κτιρίου της ΕΡΤ, που βρισκόταν υπό κατάληψη από τους απολυμένους της 11ης Ιουνίου 2013, όταν η κυβέρνηση έριξε «μαύρο» στο σήμα της ΕΡΤ. Η όλη επιχείρηση έγινε με Σελήνη στον Αιγόκερω, το ζώδιο που σχετίζεται με το σκότος, γεγονός που δείχνει πως δεν είναι τυχαίο ότι η επιχείρηση έλαβε χώρα τα μαύρα μεσάνυχτα. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω συνδέεται με τα άτομα εξουσίας γεγονός που δικαιολογεί ότι το «τέλος» στην κατάληψη έγινε παρουσία εισαγγελέα και με εντολή του Αντώνη Σαμαρά. Συγχρόνως, όμως, δείχνει και μια ενέργεια με σκοπιμότητα η οποία θα ανεβάσει το πολιτικό θερμότερο, ενώ η παρουσία του διελαύνοντα Δία στο μεσοδιάστημα Άρη/ Υποθετικού Κρόνου της Ελλάδας, που συμβολίζει την αστυνομική επέμβαση, δείχνει την ικανοποίηση της κυβέρνησης από την επιχείρηση ανακατάληψης της ΕΡΤ.

Ελλάς και Κύπρος το ίδιο πεπρωμένο;

Ο Αντώνης Σαμαράς ανέβηκε στην εξουσία υποσχόμενος αντι-μνημονιακή πολιτική, αλλά κατέληξε να είναι ο πιο θερμός υποστηρικτής του μνημονίου. Ομοίως, ο Νίκος Αναστασιάδης που είναι μέλος του Λαϊκού Ευρωπαϊκού Κόμματος στο οποίο συμμετέχει και ο Έλληνας πρωθυπουργός, κέρδισε τις Κυπριακές προεδρικές εκλογές υποσχόμενος στους ψηφοφόρους ότι δεν θα άγγιζε της καταθέσεις, αλλά λίγο μετά την εκλογή του όπως θα θυμάστε το μαύρο Μάρτη του 2013 μπήκε βαθύ χέρι στις καταθέσεις των Κυπρίων. Όπως κατ' επανάληψη έχουμε πει οι δυσμενείς όψεις που σχηματίζει ο διελαύνων Ουρανός με τον Ωροσκόπο, τον Ερμή και τον Κρόνο της Ελλάδος προμηνύουν ξαφνικές δυσμενείς εξελίξεις σε οικονομικά και γενικότερα χρηματοπιστωτικά ζητήματα. Έτσι, μην απορήσετε αν, ένα ενδεχομένως «Παρασκευοσαββατοκύριακο», το μακρύ χέρι του κράτους, της ευρωπαϊκής τράπεζας ή της τρόικας αρχίζει να «κουρεύει» τις ελληνικές καταθέσεις.

Δείτε επίσης:

Το κλείσιμο της ΕΡΤ: Εδώ Αλληλεγγύη!

«Λουκέτο» στην ΕΡΤ: Επιβεβαιώθηκαν όλες οι προβλέψεις του Astrology.gr!

ΕΡΤ: Η αστρολογική πρόβλεψη του τέλους

Δείτε το 5ο αστρολογικό magazino με θέμα την ΕΡΤ και τις εξελίξεις στην Ελλάδα

ΕΡΤ: Το live streaming πρόγραμμα που μεταδίδεται από την EBU


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved