Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/11 έως 9/11

Σελήνη στον Αιγόκερω – Τρέχω να προλάβω και ευθύνες να αναλάβω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/11 έως 9/11

Ενδιαφέρον και πολυποίκιλο το διήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 6/11 στις 11.44 το βράδυ.

Στις 7/11 ξεκινά έναν μαραθώνιο πλανητικών συναντήσεων, από εκείνους τους σπάνιους, που κάνουν την ημέρα μας τρισδιάσταστη.

Στις 2.21 μετά τα μεσάνυχτα η συνάντηση με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για σύσφιξη σχέσεων, καλέσματα στο σπίτι και συνευρέσεις που αποσκοπούν στην πραγμάτωση των φιλοδοξιών μας. Ωστόσο η εγκράτεια πρυτανεύει και η έκφραση των συναισθημάτων και των επιθυμιών μας γίνεται με βάση την αίσθηση των ευθυνών μας και με μεγάλη σύνεση.

Στις 4.00 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα μπορεί να επιδράσει μόνο αν ξενυχτάμε και σαν ρομαντική συνέχεια, μιας πολλά υποσχόμενης βραδιάς.

Στις 6.02 τα ξημερώματα η αρμονική όψη με τον ανάδρομο Ερμή, ανοίγει την ημέρα με επικοινωνιακή διάθεση και με την αίσθηση του καθήκοντος να μας επιστρατεύει. Προσοχή χρειάζεται στα λεγόμενά μας και στον τρόπο που εκφραζόμαστε.

Στις 2.58 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει και αυτή από το πρωί και λίγο αργότερα η σύνοδος με τον Πλούτωνα, επιβεβαιώνουν την ψυχολογική μας φόρτιση, την ανάγκη να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες και την τελική αναστάτωση που αισθανόμαστε. Τις ώρες αυτές θα ήταν καλύτερα να μην καταπιαστούμε με κάτι σημαντικό, αλλά να το αναβάλλουμε για μια άλλη φορά, ούτε καν για αργότερα.

Στις 10.16 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Άρη, μας δραστηριοποιεί από το απόγευμα και για ορισμένους με πολύ θετικά αποτελέσματα.

Στις 11.31 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Κρόνο συνεχίζει την εύνοια των δραστηριοτήτων μας, αλλά όλα αυτά γίνονται κάτω από ένα κλίμα στρατιωτικής πειθαρχίας, στερούνται αυθορμητισμού και μοιάζουν με επιφυλακτικές και αναπόφευκτες επιταγές της μοίρας.


Στις 8/11 στις 1.42 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Ήλιο μας διατηρεί ώρες πριν σε μια υπερδιέγερση που τονώνει τα συναισθήματά μας, διατηρώντας ψηλά τη ζωτικότητά μας.

Στις 9.38 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Δία μας οδηγεί ως το μεσημέρι σε φιλόδοξα ξεσπάσματα, υπερβάλλοντας και διεκδικώντας αυτό που μας έχει καρφωθεί στο μυαλό.

Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, ως τις 9/11 στις 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, που θα περάσει στον Υδροχόο.


Αιγόκεροι και Καρκίνοι, έχετε πολλά να κάνετε, θέλετε ακόμα περισσότερα και ο ερωτισμός σας απογειώνεται. Μπορείτε να πετύχετε τον στόχο σας, αλλά όχι χωρίς παρατράγουδα, εντάσεις και εκνευρισμό.

Ζυγοί και Κριοί, θα έχετε ένα διήμερο γεμάτο ένταση και υποχρεώσεις, κουραστικό που σας καταδυναστεύει. Μην παραλείψετε να χαλαρώσετε μέσα σε αυτό, με όποιον τρόπο θέλετε.

Ταύροι, Παρθένοι, Ιχθύες και Σκορπιοί, καταφέρνετε να αντεπεξέλθετε σε πολλά, ενώ είστε διατεθειμένοι να στηρίξετε και όσους σας έχουν ανάγκη.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, αναλάβετε τις ευθύνες σας και μην αποφεύγετε άλλο να κλείσετε λογαριασμούς που τοκίζονται άπληστα. Μην κάνετε άλλο το κορόιδο δεν θα σας βγει σε καλό.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved