Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/11

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/11

Θαύμασε την ομορφιά σ' ένα λουλούδι, νιώσε την ζεστασιά από ένα χαμόγελο. Ζήσε την αιωνιότητα σε μια ερωτική στιγμή.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Βλέπετε κάποια πράγματα που λίγο καιρό πριν δεν μπορούσατε να δείτε ξεκάθαρα. Και μάλιστα μπορεί να αναρωτιέστε τι είναι αυτό που σας εμπόδιζε να προστατέψετε κάποια προσωπικά σας δεδομένα. Πιθανή καχυποψία και οικονομική ανασφάλεια πιθανόν να σας κουράσει.
Έρωτας: Έχετε ανάγκη από πιο βαθιές αποδείξεις και ο λόγος είναι ότι δεν μπορείτε να αρκεστείτε σε επιφανειακές πράξεις. Πιθανόν να ζητάτε την ουσία και τη στήριξη και να μην την είχατε μέχρι τώρα. Για να έχει το αποτέλεσμα η επαφή με τον Σκορπιό ίσως χρειάζεται να ακροβατήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Σας απασχολούν πάρα πολύ τα έσοδα που έχετε μέσω συνεργασίας ή ακόμα και από τον σύντροφο. Βλέπετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα πιστεύατε και ίσως οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις να είναι υπερβολικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Ή έκλειψη που γίνεται σήμερα αφορά καθαρά τις επαφές σας και τον τρόπο που σχετίζεστε. Για αυτό ακόμα και ασυνείδητα μπορεί να βρεθείτε να κάνετε ξεκαθαρίσματα ή ακόμα και ένα νέο ξεκίνημα σε άλλη βάση.
Έρωτας: Οι παλιές συνήθειες θα βγουν και πάλι στην επιφάνεια και σίγουρα θα σας προβληματίσουν. Αλλά αν θέλετε μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες γνώσεις που έχετε ή ακόμα και την εμπειρία σας και να περάσετε σε πιο πρακτικά μονοπάτια.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν σκοπιμότητες τις οποίες δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να ξεπεράσετε. Κάποια καθυστέρηση που μπορεί να σας δημιουργήσει πίεση ή να αφορά ακόμα και ένα ακίνητο, τελικά θα είναι μάλλον για το καλό σας. Γιατί κάποια πράγματα μπορεί να μην τα είχατε λάβει υπόψη σας και τώρα να τα αναγνωρίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε στραφεί σε πιο σοβαρά και βαθιά πράγματα. Και αυτό κατά κάποιο τρόπο σας αφαιρεί την δυνατότητα της άνετης ή άμεσης επικοινωνίας. Ίσως τώρα να σοβαρέψετε περισσότερο και να κρατήσετε κάποια πράγματα πιο σταθερά μέσα σας.
Έρωτας: Είστε γενικά ανήσυχοι γιατί μπορεί να μην νιώθετε ότι υπάρχει συνταύτιση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η πιθανή σας ζήλεια ή ακόμα και η καχυποψία μπορεί να δημιουργήσει κάποια ένταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να γίνετε περισσότερο μεθοδικοί σε μια κατάσταση. Για να δημιουργηθεί μια γερή βάση θα βάλετε και το δικό σας χεράκι με φροντίδα και αγάπη. Η λογική θα επικρατήσει και θα ζητήσετε περισσότερες εξηγήσεις από κάποιους συνεργάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχετε εν γένει μια διάθεση να ασχοληθείτε με τα δημιουργικά κομμάτια της ζωής σας. Και ίσως να αποκτήσετε και ένα χόμπι το οποίο μπορεί να σας δώσει μια ώθηση και κίνητρο για να ξεφύγετε από κάποιες εντάσεις και στεναχώριες.
Έρωτας: Μια παλιά ιστορία θα ενεργοποιηθεί και πάλι και μέσα από αυτή θα θέλετε να δείτε τι πραγματικά έχει απομείνει και τι όχι. Γιατί μπορεί να έχετε ανάγκη να κάνετε μια ανοικτή και ξεκάθαρη συζήτηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε καλό δρόμο γιατί κάνετε κινήσεις πολύ προσεκτικές και θέλετε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Η διαδικασία που έχετε βάλει εμπρός, δηλαδή να φανερώσετε κάποια πράγματα που αφορούν συνεργάτες με έναν ξαφνικό τρόπο, τελικά καλό θα σας κάνει γιατί θα ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η έκλειψη μαζί με την Νέα Σελήνη που γίνετε σας βρίσκει στην προσπάθεια να γεφυρώσετε το τώρα με το παρελθόν. Και κυρίως να αποκτήσετε κάποια πράγματα που έχετε ανάγκη ή να δημιουργήσετε μια γερή βάση που δεν θα χαλάσει με τίποτε.
Έρωτας: Αναρωτιέστε μερικοί αν τελικά αγαπιέστε ή, επειδή προσφέρετε κάποια πράγματα, αν τελικά σας θέλει το άτομο που είστε μαζί. Καλό είναι να μην βάλετε τέτοια πράγματα στο μυαλό σας γιατί κάπου προκαλείτε την μοίρα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να βλέπετε ότι κάποια πράγματα έχουν κολλήσει, αλλά τελικά θα είναι για το καλό σας. Σίγουρα θα υπάρχουν υποχρεώσεις από το παρελθόν που χρειάζεται να κλείσετε μια κι έξω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ο Άρης σας συντονίζεται θαυμάσια με κάποιες ενέργειες σας, ώστε να αντλήσετε όλες σας τις ψυχικές δυνάμεις και να στηρίξετε κάτι νέο που βλέπετε ότι βγαίνει στην επιφάνεια.
Έρωτας: Η δύναμη που νιώθετε βγαίνει και σε αυτόν τον τομέα. Και εσείς που έχετε χωρίσει ή είστε σε απόσταση σίγουρα δεν θα κάνετε καμία υποχώρηση. Γιατί είστε σίγουροι ότι έχετε δίκιο.
Καριέρα & Οικονομικά: Από εκεί που δεν είχατε καμία ευκαιρία τώρα δημιουργούνται νέες και με έναν τρόπο που δεν το περιμένατε. Η ξαφνική πρεμούρα που μπορεί να σας πιάσει να κάνετε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα θα σας ενοχλήσει, γιατί η λογική σας δεν το επικροτεί. Το ένστικτο σας όμως σας καθοδηγεί καλύτερα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Όλα γυρίζουν γύρω από τα αποκτήματά σας και τι έχετε κάνει για αυτά. Τα έχετε προστατέψει; Επίσης έχετε υποψιαστεί προς τα πού πηγαίνετε σαν άτομα και σαν ιδεολογία; Όλα αυτά και πολλά άλλα θα σας τριβελίζουν το μυαλό και ίσως να νιώσετε ανασφαλείς.
Έρωτας: Μπορεί να κρεμαστείτε από μια σχέση με στόχο να ξεπεράσετε την ανασφάλεια που να νιώθετε είτε από μόνοι σας είτε από την μεταξύ σας σχέση. Καλό είναι να μην ανακατέψετε χρήματα με σχέσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ένας προβληματισμός για το τι θα κάνετε με κάποια χρήματα που πρέπει να χειριστείτε για να πληρώσετε λογαριασμούς. Τι δηλαδή θα πρέπει να χαλάσετε εσείς, για τη δική σας ικανοποίηση, και με ποιόν τρόπο θα ελέγξετε όλες τις παρούσες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είστε στο επίκεντρο της έκλειψης μαζί με την Νέα Σελήνη. Κυρίως οι γεννημένοι στις 3.11 θα έχετε να αντιμετωπίσετε μια διάθεση που ίσως να σας χαλάσει. αλλά τίποτε παραπάνω. Γιατί θα βρεθεί κανάλι να διοχετεύσετε την ενέργεια σας ακόμα και μέσω φίλων...
Έρωτας: Ίσως να περιμένετε άλλα και άλλα να έρθουν από το άτομο που είστε μαζί ή από κάποιο πρόσωπο που φλερτάρει μαζί σας. Εσείς τελικά αυτό που θέλετε είναι να είστε σαφείς και ειλικρινείς και ίσως αυτό να μην βοηθάει όταν εμπλέκεστε σε... φλου καταστάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν τρόποι να κερδίσετε χρήματα αρκεί να ξεφύγετε από τα παλιά μοντέλα. Η συστηματοποίηση των ιδεών σας θα σας κάνει να αποφύγετε λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε παραμείνει κάπως απομονωμένοι γιατί δεν θέλετε να κουράζεστε ή να ανταλλάσετε πολλά λόγια με άτομα που δεν σας εκφράζουν.
Έρωτας: Η μυστική σχέση, που ίσως να ξετυλιχτεί ξαφνικά από το κουβάρι που υπάρχει, θα σας ανεβάσει το ηθικό αλλά δεν θα σας δώσει κάτι καινούργιο. Προσπαθήστε με νύχια και με δόντια να είστε και ρεαλιστές.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε την ευθύνη ενός πολύ σημαντικού έργου. Μπορεί και να μην το θέλετε αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Κάποια κρυμμένα σχέδια και επαφές ίσως να σας εξυπηρετήσουν και να δείτε σε βάθος την υπόθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Δέχεστε πίεση από ένα Σκορπιό ο οποίος σας υποχρεώνει να έχετε αποδείξεις για τα δεδομένα που του δείχνετε. Ίσως να σας φέρει σε δύσκολη θέση και κυρίως αν είναι φίλος ή μέλος μιας ομάδας.
Έρωτας: Αναζητάτε να βρείτε ένα χαμένο κομμάτι της ξεγνοιασιάς σας και ίσως να μην μπορείτε να χαλαρώσετε εύκολα. Υπάρχουν όμως κομμάτια στην υπάρχουσα σχέση σας που σώνουν την κατάσταση, επειδή είναι ρεαλιστικά και γήινα.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να περνάτε κρίση ως προς το σύστημα αξιών σας, αλλά τελικά θα βγείτε νικητές γιατί θα αποδειχτείτε απόλυτα σωστοί και τυπικοί. Πιθανόν μέσα στην εβδομάδα να πάρετε χρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ίσως να νιώθετε θυμό για κάποια θέματα που έχουν προκύψει και σας έχουν κάνει να ξαναβγάλετε στην επιφάνεια κάποια τραύματα που δείχνουν ότι δεν έχουν θεραπεία. Ψυχραιμία και θετική στάση χρειάζεται και θα τη βρείτε τη λύση.
Έρωτας: Νιώθετε μια απόσταση από το πρόσωπο που είστε μαζί και αυτό σας δημιουργεί αντιφατικά συναισθήματα. Η πείρα όμως μπορεί να σας κάνει να δείτε μια άλλη πραγματικότητα, όπου αναιρείται ο κοινός εγωισμός και τότε γίνονται θαύματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε σκέψεις ή κινήσεις που δείχνουν ότι θέλετε να διεκδικήσετε και να έχετε έντονη συμμετοχή στο παιχνίδι που αφορά τα χρήματα. Προσέξτε τις επιλογές σας για να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Προσπαθείτε με τον τρόπο σας να κρατήσετε ένα μέτρο σε όλες τις υποθέσεις. Και ο λόγος είναι πως νιώθετε ότι που και που χρειάζεστε τον έλεγχο των καταστάσεων ή και των γύρω σας.
Έρωτας: Το καλό με εσάς είναι ότι έχετε βαθιά πίστη και ότι μπορείτε να διαχειρίζεστε καλύτερα κάποια συναισθήματα που βγαίνουν. Η διορατικότητά σας βοηθάει στο να ξέρετε ακριβώς τι θα κάνετε και πως θα κινηθείτε. Η σχέση από το εξωτερικό θα σας δώσει σιγουριά και σταθερότητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που ρέουν και χρειάζεται να έχετε μεγάλη σταθερότητα και καθόλου σκαμπανέβασμα. Η έρευνα είναι πολύ σημαντική στην προκειμένη φάση αλλά και το πώς θα χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved