Αστρολογική επικαιρότητα, 1/11

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 1/11

Νέα ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα

Από σήμερα 1 Νοεμβρίου 2013 έως και τις 30 Απριλίου 2014 τίθεται σε ισχύ όπως κάθε χρόνο το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ. Σε αντίθεση με τους καλοκαιρινούς μήνες που το νυχτερινό τιμολόγιο ισχύει μόνο τις νυχτερινές ώρες (11:00 -07:00) το χειμώνα το ωράριο με νυχτερινή χρέωση είναι διακεκομμένο. Εδώ όμως υπάρχει μια σημαντική αλλαγή. Μέχρι και πέρσι ίσχυε από 15:30 -17:30 και από 02:00-08:00. Φέτος και μάλιστα μια περίοδο που ο Ερμής είναι ανάδρομος το ωράριο με νυχτερινή χρέωση αλλάζει. Το μεσημέρι θα ισχύει μισή ώρα νωρίτερα δηλαδή από τις 15:00-17:00 ενώ το βράδυ κανονικά 02:00-08:00. Κάτι που όμως δεν θα ισχύσει για τα νησιά: Κρήτη, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες στα οποία θα ισχύει το παλιό ωράριο. Επειδή, η ανάδρομη φορά του Ερμή προειδοποιεί για μπερδέματα που μπορεί να έχουν συνέπεια απώλεια χρημάτων, λόγω του ότι είναι στο Σκορπιό, σιγουρευτείτε κοιτάζοντας και μόνοι σας. Πως; Ελέγξτε αν, την ώρα που πρέπει να αρχίζει το νυχτερινό ωράριο, «γράφει» ο νυχτερινός μετρητής.


Που θα βρούμε τα λεφτά;

«Και δεν φοβάμαι να πω στον κόσμο που με ρωτάει πού θα βρούμε τα λεφτά, ότι η απάντησή μας δεν είναι πειστική. Δεν είναι. Πρέπει να είναι πιο πειστική» είπε ο Μανώλης Γλέζος και πρόσθεσε ότι ο ίδιος έχει κάνει κάποιες προτάσεις. Πάντως, με αυτή τη δήλωση, ο Αλέξης Τσίπρας ακόμα κι αν δεν έχει διάθεση να ανοίξει εσωκομματικό μέτωπο στο ΣΥΡΙΖΑ, ο διελαύνων Άρης στον 4ο οίκο του σε τετράγωνο αυτές τις ημέρες με τον ωροσκόπο του δείχνει πως αυτό συμβαίνει. Κι αν μέσα στο Νοέμβριο το αποφύγει ή το ξαναποφύγει, μέσα στο 2014 δεν μπορέσει να το κάνει. Οι δυσμενείς όψεις που δέχεται ο Κρόνος του από τους διελαύνοντες Ουρανό και Πλούτωνα δείχνει ρήξεις με άτομα ηλικιακά ή ιεραρχικά μεγαλύτερα του. Ωστόσο, αυτές οι αντιθέσεις μπορούν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα αν εκληφθούν ως μια υγιής κατάσταση εντός ενός κόμματος του οποίου η κάθε συνιστώσα μπορεί να εκφράζει τη γνώμη της.


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved