Αστρολογική επικαιρότητα, 31/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 31/10

«Μαζί τα παρακολουθήσαμε»

Φωτιά έχουν πάρει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ατάκα του Θεόδωρου Πάγκαλου «Κι εμείς παρακολουθούσαμε τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα». Γκάφα ολκής ή άφεση αμαρτιών στις ΗΠΑ; Όπως και να έχει το twitter δεν έμεινε ασυγκίνητο. Ιδού μια μικρή γεύση: «Ο Πάγκαλος αντί για τον κωδικό αριθμό 007 είχε το πενταψήφιο τηλέφωνο της πίτσας φαν», «Ο μόνος που αποκάλυπτε τους κατασκόπους με φανουρόπιτα», «Τσελεμεντές: αναμνήσεις ενός διεθνούς κατασκόπου», «Θεόδωρος Πάγκαλος, γνωστός και ως «μαζί τα ακούσαμε», «Πάγκαλος, ο κατάσκοπος των 5 γύρων», «Σε κλείνω τώρα γιατί νομίζω ότι μας παρακολουθεί ο Πάγκαλος». Δεν μπορείτε να πείτε μπορεί χάρη στον Ερμή στο Σκορπιό να κατακλυζόμαστε από ειδήσεις σχετικά με κοριούς, μυστικές πληροφορίες και κρατικά μυστικά, αυτός ο Ερμής όμως θέτει και τη σατιρική διάθεση στις επάλξεις.


6 στους 10 Αμερικανούς υπέρ της θανατικής ποινής

Το ζώδιο του Σκορπιού εκτός από τις υποθέσεις φόρων, οφειλών και μυστικών υπηρεσιών οι οποίες βρίσκονται στο προσκήνιο, σχετίζεται και με τη θανατική ποινή. Η ανάδρομη φορά του Ερμή στο συγκεκριμένο ζώδιο ευνοεί την αναψηλάφηση τέτοιων ζητημάτων, ενώ η αμοιβαία υποδοχή Κρόνου – Πλούτωνα σε κοσμικό επίπεδο δείχνει την τάση να διερευνηθούν οι διαθέσεις και οι γνώμες που διαμορφώνουν το συλλογικό ασυνείδητο. Κάτω από αυτές τις αστρολογικές συγκυρίες στην Αμερική η εταιρεία Gallup διεξήγαγε έρευνα μέσω τηλεφώνου σχετικά με τη θανατική ποινή. Αν και το 1990 το ποσοστό υπέρ της θανατική ποινής είχε φτάσει το 80%, σύμφωνα με τα νέα αποτελέσματα της Gallup το ποσοστό έχει πέσει στο 60%. Το γεγονός ότι από το 2000 και έπειτα πολλοί ήταν οι άνθρωποι που είχαν καταδικαστεί εις θάνατο και ύστερα αποδείχτηκε ότι ήταν αθώοι είναι η αιτία που όλο και περισσότεροι Αμερικανοί είναι κατά της θανατικής ποινής σύμφωνα με τη δημοσκοπική εταιρεία. Παρ' όλα αυτά το 60% συνεχίζει να αποτελεί ένα μεγάλο ποσοστό το όποιο αποτυπώνει τις βαθιές πεποιθήσεις των Αμερικανών περί δικαίου και τιμωρίας.


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved