Αστρολογική επικαιρότητα, 30/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 30/10

Ο εφιάλτης των κατασχέσεων για χιλιάδες οφειλέτες σε ασφαλιστικά ταμεία

Το πλανητικό σκηνικό δονείται στους παλμούς του Σκορπιού, του ζωδίου που σχετίζεται με τα τέλη, τους φόρους και τις πάσης φύσεως οφειλές. Η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή αυτήν την περίοδο στο Σκορπιό ενισχύουν το φοροεισπρακτικό έργο του Κρόνου , ενώ η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό στις 3/11 δείχνει ότι θα κάνουν «πρεμιέρα» νέα φορολογικά και εισπρακτικά μέτρα. Η επιρροή της βρίσκεται σε εφαρμογή και ήδη έχουμε τα εγκαίνια του ΚΕΑΟ. Σκοπός του πρόσφατα ιδρυθέντος Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών είναι να προχωρεί σε μέτρα αναγκαστικής είσπραξης για οφειλές άνω των 5000 ευρώ. Χιλιάδες οφειλέτες σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ απειλούνται με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, σε μια περίοδο που οι περιπτώσεις ανθρώπων , όπως του νεαρού πατέρα που σήκωσε τα τελευταία 2,80 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό του για να πάρει γάλα στο παιδί του, αυξάνονται καθημερινά.


Επέστρεψε η ελεγχόμενη στάθμευση στην Αθήνα

Με τον Ερμή (κυκλοφορία) σε ανάδρομη τροχιά στο Σκορπιό (χρήματα) η κυβέρνηση αναβιώνει το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας. Όπως, δείχνει η θέση του Ερμή το μέτρο δεν έχει σκοπό την αποσυμφόρηση του κέντρου αλλά την αύξηση εσόδων. Το comeback της ελεγχόμενης στάθμευσης συνοδεύεται από μια αλλαγή σχετικά με το ρόλο του «ελεγκτή». Λόγω της κατάργησης της δημοτικής αστυνομίας τον έλεγχο θα κάνουν υπάλληλοι της νεοσυσταθείσας υπηρεσίας του Δήμου Αθηναίων, Διεύθυνση Ελέγχου Κοινοχρήστου Χώρου. Τους ελεγκτές μπορεί πλέον να μην τους αναγνωρίζετε τόσο εύκολα, όπως γινόταν με τους ένστολους δημοτικούς αστυνομικούς, πάντως εκείνοι θα φέρουν πάνω τους ειδική ταυτότητα και θα κρατούν μπλοκάκι που θα βεβαιώνει κλήσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved