Αστρολογική επικαιρότητα, 28/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 28/10

Ο εορτασμός του «ΟΧΙ» με αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Τη μεγάλη μας εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου γιορτάζουμε σήμερα και η παράδοση της παρέλασης αποτελεί ένα συμβολικό τρόπο απόδοσης τιμής στη μνήμη εκείνων που έχασαν τη ζωή τους στα πεδία των μαχών το 1940 για την ελευθερία της πατρίδας μας. Γιορτάζουμε το «ΟΧΙ» την εποχή του «ναι». Την εποχή που ευδοκιμεί η υποταγή και οι εχθροί βρίσκονται εντός των πυλών. Την εποχή που η παρέλαση δεν είναι ανοιχτή για το κοινό... για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ για τη στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του πρόεδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου και άλλων επισήμων. Όπως δείχνει ο διελαύνων Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού οι δρόμοι θα είναι απροσπέλαστοι με τους αστυνομικούς, μυστικούς ή μη, να μπλοκάρουν τους δρόμους.

Μετά την παρέλαση, ετοιμαστείτε να ξηλωθείτε

Το τετράγωνο του Ουρανού – Πλούτωνα σε κοσμικό επίπεδο κορυφώνεται την 1η Νοεμβρίου προμηνύοντας προβλήματα για τη χώρα μας αφού επηρεάζει δυσμενώς το ωροσκόπιο της Ελλάδος (24/7/1974). Ρήξεις και κόντρες είναι πολύ πιθανές ενώ αναμένεται να μπει και «νέο χέρι» στην ήδη μισοάδεια τσέπη του κόσμου. Επιπλέον, ο διελαύνων Κρόνος που βρίσκεται σε σύνοδο με τη Σελήνη και τον Πλούτωνα στο προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδος δείχνει ότι όχι μόνο οι φόροι δεν θα ανακοπούν αλλά αυτοί που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία θα είναι ληστρικοί. Και επειδή οι δημοσκοπήσεις είναι των καιρών, ας ρωτήσουν τον κόσμο, αν θα ψηφίσει αυτούς που θα κάνουν δήμευση της περιουσίας τους.


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved