Αστρολογική επικαιρότητα, 26/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 26/10


ΚΕΕΡΦΑ Vs Χρυσή Αυγή

Ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας «ενάντια στις άδικες, παράνομες, αντισυνταγματικές και αμιγώς πολιτικές διώξεις» πραγματοποιεί η Χρυσή Αυγή στις 6:00 μμ στο σταθμό Λαρίσης. Από την άλλη, αντιφασιστική εκδήλωση στην Πλατεία Βικτωρίας και πορεία στον Άγιο Παντελεήμονα «για να ματαιωθεί η ναζιστική παρέλαση μίσους της Χρυσής Αυγής» πραγματοποιούν, αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές οργανώσεις. Μάλιστα δήλωσαν ότι «μετά την «προκλητική ανακοίνωση της Χ.Α. που καλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση την ίδια μέρα στις 6:00 μμ, δηλώνουμε κατηγορηματικά και προς κάθε κατεύθυνση πως δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στους ναζί να διαδηλώσουν δημόσια για πρώτη φορά μετά τις συλλήψεις των ηγετικών τους στελεχών». Οι διαδηλώσεις και οι διαμαρτυρίες εκπροσωπούνται από τον Ουρανό ενώ ο Πλούτωνας δείχνει τον εξαναγκασμό. Το τετράγωνο που κορυφώνεται μεταξύ τους σε κοσμικό επίπεδο τις προσεχείς ημέρες είναι αρνητικό για εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που έχουν χαρακτήρα επιβολής απόψεων, καθότι μπορεί να μετατραπούν σε βίαιες αναταραχές.

Κλειστοί σταθμοί λόγω έργων

Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη Ερμή, του αγγελιοφόρου των Θεών κατά την ελληνική μυθολογία, πέρα από παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, συχνά προμηνύει προβλήματα στις μετακινήσεις και ματαιώσεις ή καθυστερήσεις ως συνέπεια αυτών. Έτσι, σε περίπτωση που το Σαββατοκύριακο είχατε σκοπό να χρησιμοποιήσετε το Μετρό έχετε υπόψη σας ότι εκτός λειτουργίας θα είναι οι σταθμοί Αιγάλεω, Ελαιώνας και Κεραμεικός της γραμμής 3. Αιτία, οι απαραίτητες τεχνικές εργασίες που θα γίνουν για την ενσωμάτωση στο δίκτυο του νέου σταθμού της Αγίας Μαρίνας στο Χαϊδάρι. Μάλιστα, οι συρμοί της «μπλε» γραμμής θα σταματούν στο σταθμό «Μοναστηράκι» από όπου επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται από την προσωρινή κυκλική λεωφορειακή γραμμή με ονομασία «Χ50 ΣΤ. ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΣΤ. ΑΙΓΑΛΕΩ», η οποία θα έχει Αφετηρία την οδό Όθωνος στο Δήμο Αθηναίων.


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved