Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/10

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/10

Στην ιστορία κάθε επιτυχίας, θα βρεις κάποιον που πήρε μια θαρραλέα απόφαση.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Νιώθετε την ένταση του συναισθήματος να σας κατακλύζει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είστε και σε κάποια πράγματα πολύ δυναμικοί ή ακόμα και ανατρεπτικοί. Η ιδιαιτερότητά σας είναι στο ότι αναγνωρίζετε κάποια κομμάτια που χρειάζονται ανανέωση.
Ερωτικά: Θέλετε να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή πολύ καλά προστατευμένη γιατί τις πιο πολλές φορές τα λέτε στους άλλους κι αυτό ίσως μετά σας ενοχλεί. Να είστε προσεκτικοί οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γιατί μπορεί να πληγώσετε άθελά σας και πάνω στην φούρια σας έναν Καρκίνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε κάτι διαφορετικό μέσα στην δουλειά σας. Ίσως μερικοί να αλλάξετε ρόλους και να βρεθείτε να κάνετε πράγματα τα οποία δεν θα είναι και τόσο της αρεσκείας σας. Αλλά αν τελικά το κάνετε θα δείτε ότι δοκιμάζετε τις δυνάμεις σας σε πολλά επίπεδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αφεθείτε για λίγο στα όμορφα συναισθήματα που μπορεί να υπάρχουν και ζήστε την στιγμή, χωρίς να υπάρχει κάτι που να σας απασχολεί έστω και για λίγο. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να χαλαρώσετε και μπορείτε να μαζέψετε δυνάμεις.
Ερωτικά: Η προστασία που δείχνετε στο άτομο που είστε μαζί δημιουργεί ένα καλό κρίκο ουσιαστικής σχέσης. Αν είστε της άποψης ότι αυτόν τον καιρό χρειάζεστε κάτι παραπάνω από μια απλή σχέση, τότε καλό είναι να αρχίσετε να σκέφτεστε για οικογένεια γιατί είστε σε τέτοια φάση.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει κάτι που μπορεί να σας προσφέρει ένα κέρδος ή μια σιγουριά. Και αυτό είναι οι κινήσεις που έχετε κάνει και τώρα αποδίδουν. Ένα ταξίδι μπορεί να σας δημιουργήσει νέους ορίζοντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Επεκτείνεστε σε κάποιους τομείς τους οποίους είτε τους φοβόσασταν είτε δεν είχατε καταλάβει ότι μπορεί να σας εξυπηρετήσουν. Ακόμα και σε ένα θέμα σπουδών που μερικούς από εσάς σας καίει θα βρείτε τελικά την άκρη να ολοκληρώσετε αυτό που έχετε αρχίσει.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Αιγόκερω που τις πιο πολλές δυσκολεύεστε να τα βρείτε ίσως σήμερα να είναι περισσότερο συναισθηματική και εσείς να καταλάβετε κάποιες κοινές ανάγκες που έχετε. Η επαφή με Σκορπιό ή Ιχθύ θα γίνει πιο εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Κινείστε με στόχο το κέρδος αλλά μπορεί και να συμβιβαστείτε στις επιταγές της οικογενειακής επιχείρησης ή ενός ατόμου από την οικογένεια που σας λέει να χειριστείτε τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είστε σε μια καλή φάση γιατί μπορείτε τελικά και ξεπερνάτε με ευκολία κάποια εμπόδια τα οποία ίσως να προέρχονται από το παρελθόν και περισσότερο να είναι συναισθηματικής φύσεως.
Ερωτικά: Το συναίσθημά σας είναι πάντα ο οδηγός σας για όλα τα πράγματα. Σήμερα θα κάνετε καλές επαφές γιατί έχετε επίγνωση των αναγκών σας και αυτό βοηθάει. Η επαφή με έναν Κριό μερικές φορές σας χαλάει την ουσία γιατί νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνει αλλά τουλάχιστον για σήμερα θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε κάποιες προσπάθειες να βρεθείτε μπροστά από τις εξελίξεις και μερικοί που θα κινηθείτε γρήγορα χωρίς αναστολές και αναβολές, κάτι θα κερδίσετε.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Το ότι θέλετε να παραμείνετε για λίγο στην αφάνεια και στην απομόνωση σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε καλά αλλά και να νιώσετε τι είναι σωστό ή λάθος για σας. Η στήριξη σε ένα άτομο που μπορεί να έχει προβλήματα υγείας θα σας βγάλει στην επιφάνεια πολλές ευαισθησίες.
Ερωτικά: Σίγουρα θέλετε να προστατεύσετε το πρόσωπο που είστε μαζί και ο λόγος είναι ότι εσείς νιώθετε πιο δυνατοί από αυτό. Η επαφή με Ζυγό ή Αιγόκερω θα έχει έντονα συναισθήματα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα τα βρείτε στο τέλος.
Καριέρα & Οικονομικά: Μένετε για λίγο στην οπισθοφυλακή για να μαζέψετε τις δυνάμεις σας και να εξαργυρώσετε την κατά κάποιο τρόπο επιτυχία σας. Αν δυσανασχετείτε τελικά δεν θα κερδίσετε τίποτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Με γνώμονα την ευαισθησία σας και την ανάγκη για βελτίωση των οικογενειακών σας αλλά και φιλικών σχέσεων, κινείστε με στόχο να καλυτερεύσουν τα πράγματα και τελικά θα το καταφέρετε.
Ερωτικά: Είναι σημαντικό τελικά να υπάρχει μέσα στην σχέση σας και το φιλικό κομμάτι. Εσείς παλιά μπορεί να το φοβόσασταν αλλά τώρα μάλλον το επιδιώκετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ευκαιρίες και αν έχετε επαφή με κόσμο θα δείτε ότι θα αυξηθεί ξαφνικά η δουλειά σας χωρίς να το καταλάβετε. Για αυτό μην σας πιάνει η απαισιοδοξία σας γιατί έχετε όλα τα φόντα για να επιτύχετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η οικογένεια και οι δεσμοί μαζί της θα σας απασχολήσουν γιατί μερικές φορές νιώθετε τύψεις που την εγκαταλείπετε. Καλό είναι να δείξετε το ενδιαφέρον σας στα άτομα που θέλετε γιατί υπάρχει κι από την άλλη η διάθεση να ρίξετε μαύρη πέτρα πίσω σας.
Ερωτικά: Προσπαθείτε να γευτείτε όλες τις συναισθηματικές εμπειρίες που σας παρουσιάζονται, οπότε μην φέρνετε αντιρρήσεις επειδή δεν έχετε κατά την γνώμη σας επικοινωνία. Όλα χρειάζονται κυρίως με Καρκίνο και Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν αφουγκραστείτε καλά το ένστικτό σας, ίσως να προχωρήσετε σε κάποιες κινήσεις που θα σας ξελασπώσουν, αρκεί να έχετε την σιγουριά ότι θα πετύχετε. Για αυτό μην αρνείστε κάποιες συνεργασίες οι οποίες κατά την γνώμη σας δεν σας κάνουν. Να ελέγξετε καλά όλα τα δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μπορείτε εύκολα να ηρεμήσετε και να μπείτε σε μια εσωτερική ησυχία γιατί υπάρχει μια πίστη μέσα σας ότι όλα τα προβλήματα που σας απασχολούν θα λυθούν άμεσα. Ένα ταξίδι που προγραμματίζετε θα σας είναι πολύ ωφέλιμο.
Ερωτικά: Έχετε μεγάλη ανταπόκριση από ένα πρόσωπο που σας βγάζει έντονα συναισθήματα. Επειδή μπορεί να έχετε επικεντρωθεί στον εαυτό σας ίσως και να μην βλέπετε μερικές φορές αυτά που παίρνετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αυτή την περίοδο μια καλή ευκαιρία να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας αλλά και να έχετε καλύτερη απόδοση από τα οικονομικά σας. Μια δουλειά που την περιμένατε εδώ και καιρό θα γίνει με ευκολία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε γενικά μια καλή διάθεση η οποία σας βοηθάει και σας δίνει ευκαιρίες για ανοίγματα και πολλές επαφές. Ίσως να είναι η περίοδος που γνωρίζετε τον πιο πολύ κόσμο. Αυτό γενικά σας κάνει και νιώθετε ότι συνέχεια επεκτείνεστε.
Ερωτικά: Ό, τι και να γίνει έχετε την τιμητική σας λόγω της Αφροδίτης. Απλά σήμερα μπορεί να γίνετε λίγο πιο γκρινιάρηδες ή ευαίσθητοι απέναντι στον εαυτό σας και ίσως να νιώσετε ότι δεν καλύπτεστε αλλά μάλλον δεν θα κρατήσει για πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλογικά με την κρίση και τα προβλήματα προσπαθείτε πάρα πολύ με στόχο να έχετε επιτυχία και να τα βγάλετε πέρα και αρκετές φορές τα καταφέρνετε αλλά ίσως τα έξοδα να υπερκαλύπτουν τα έσοδά σας. Τώρα όμως θα βρεθεί η άκρη γιατί θα γίνετε πιο μεθοδικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ανοίγεστε περισσότερο αλλά με μια συστολή και ίσως και μια συναισθηματική ευαισθησία γιατί θέλετε να προστατεύσετε και να γεμίσετε κάπως τα κενά σας.
Ερωτικά: Η υπόθεση οικογένεια μπορεί να σας απασχολεί και να θέλετε στο άμεσο μέλλον να ξεκινήσετε και εσείς την δική σας. Οι δεσμευμένοι θα προσπαθήσετε να κάνετε ένα συνδυασμό που να τα περιέχει όλα αυτά και επιπλέον να δώσετε και την τρυφερότητα αλλά και τα συναισθήματα που έχετε και εσείς ανάγκη να παίρνετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θα είστε περισσότερο συνεργάσιμοι γιατί έχετε καταλάβει ότι με αυτόν τον τρόπο έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε κάτι. Μερικοί μπορεί να νιώθετε ότι ένας κύκλος μπορεί να κλείσει αλλά να είστε σίγουροι ότι τουλάχιστον μέχρι και το καλοκαίρι θα έχετε μια σημαντική εύνοια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η σημερινή ημέρα θα σας προσφέρει έντονες συγκινήσεις αλλά ίσως και να στριμώξει σε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να τις αποφύγετε. Η προστασία και η φροντίδα είναι σημαντική και θα πρέπει να στηρίξετε ακόμα και άτομα της οικογένειας σας.
Ερωτικά: Ίσως να τεθεί στην σχέση σας θέμα για το κάτι το παραπάνω. Δηλαδή, να υποστείτε πίεση για να καταλήξετε επάνω στο κοινό σας μέλλον. Ο Καρκίνος θα σας προβληματίσει και θα χρειαστεί να ακούσετε και την δική του την πλευρά.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα χρειαστεί να νοικοκυρέψετε την δουλειά σας ή την επιχείρηση σας και ίσως θα πρέπει να κάνετε βήματα προσεκτικά και με οδηγό το ένστικτο. Κάποια χρήματα που περιμένετε ή μια συμφωνία μέσω μιας γνωριμίας να σας ανοίξει μια πόρτα. Ίσως να σας βοηθήσει ένας φίλος σας Τοξότης.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Κινείστε με πυξίδα και το νιώθετε ήδη για αυτό θα δεχτείτε οτιδήποτε σας φαίνεται σαν ρίσκο ή κάτι που σας κάνει καλό εσωτερικά. Το να αφεθείτε για λίγο και να κάνετε σχέδια δεν είναι και τόσο κακό, αρκεί να παραμείνετε αγνοί και καθαροί.
Ερωτικά: Έχετε όλα τα φόντα να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα και να φανούν τα αληθινά σας συναισθήματα. Η ιδιαίτερη σχέση που έχετε με έναν Καρκίνο θα δείξει σήμερα τα δείγματα γραφής της. Αντίθετα, με τον Ζυγό μπορεί να υπάρχει δυσκολία στην κατανόηση πολλών πραγμάτων.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποια ανοίγματα που μπορεί να σας φαίνονται ελαφρώς ρίσκο αλλά αν θέλετε να σώσετε κάτι μπορείτε να το κάνετε χωρίς φόβο τουλάχιστον για σήμερα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved