Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/10 έως 26/10

Σελήνη στον Καρκίνο – Η ζωή μας μια βόλτα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/10 έως 26/10


Το διήμερο που ακολουθεί είναι ένα από τα πιο ποικίλα και ενδιαφέροντα, καθώς η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο σήμερα 24/10 στις 6.37 το πρωί.
Η Σελήνη βρισκόμενη στο δικό της σπίτι, προκαλεί γεγονότα και αρκετή συναισθηματική ένταση, με τις πλανητικές της συναντήσεις.
Πρώτη και καλύτερη η αρμονική συνάντηση με τον Ήλιο στις 8.34 το πρωί και λίγο αργότερα στις 12.00 το μεσημέρι με τον Ποσειδώνα, δημιουργούν ως αργά το μεσημέρι την αίσθηση πως όλα θα φτιάξουν πηγαίνοντας προς το καλύτερο, αρκεί να έχουμε πίστη και αφοσίωση στο σκοπό μας. Οι ώρες αυτές είναι ιδιαιτέρως δημιουργικές και αυτογνωστικές, ενώ αποτελούν ιδανικό διάστημα για καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, ψυχανάλυση, yoga, διαλογισμό και έναρξη εναλλακτικών θεραπειών.
Στις 5.31 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Άρη μας κάνει να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, που ως το βράδυ θα έχουν άμεσο αποτέλεσμα. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για υπολογισμούς, ισολογισμούς, απολογισμούς, συναλλαγές και προτάσεις σε δείπνο, καθώς και προώθηση σχεδίων σε φιλικό και ζεστό κλίμα.

Στις 25/10 στις 1.19 μετά τα μεσάνυχτα και λίγο αργότερα στις 2.09 οι δυσαρμονικές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα, επηρεάζουν από αργά το προηγούμενο βράδυ, όψεις δύσκολες που φέρνουν ανατροπές και δημιουργούν εμπάθειες και εμμονές.
Αν το προηγούμενο βράδυ έχουμε προγραμματίσει μια συνάντηση, ας είμαστε προσεκτικοί καθώς περνάει η ώρα, στον τρόπο που εκφραζόμαστε και στο σερβίρισμα των αιτημάτων μας.
Στις 8.22 το πρωί η αρμονική όψη με τον Κρόνο μας βοηθά να ανταπεξέλθουμε στις ευθύνες και στις υποχρεώσεις που δημιουργούνται με συνέπεια και αξιοπιστία, ενώ το διάστημα ως το αργά το μεσημέρι είναι ιδανικό για να επισκεφτούμε ηλικιωμένα άτομα και να τα συντροφεύσουμε.
Στις 5.16 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον ανάδρομο Ερμή που επηρεάζει από το μεσημέρι ως το βράδυ χρειάζεται προσοχή, καθώς η ανάγκη μας για επικοινωνία μπορεί να μας οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και παρερμηνεύσεις.
Στις 11.31 το βράδυ η σύνοδος με τον Δία που επηρεάζει ώρες πριν, μας κάνει ενθουσιώδεις, παρορμητικούς και υπερβολικούς. Ωστόσο το βράδυ αυτό μπορεί να είναι ένα όμορφο ζεστό βράδυ, παρέα με οικογένεια, φίλους, αγαπημένους ανθρώπους, που νιώθουν την ανάγκη να μοιραστούν τις στιγμές, αφήνοντας πίσω πικρές σκέψεις και το άγχος της καθημερινότητας.

Στις 26/10 στις 7.13 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι κάντε μια υπέρβαση για να διαπιστώσετε κάποια πράγματα για τα οποία αμφιβάλλετε.

Ταύροι, Ιχθύες, Παρθένοι και Σκορπιοί, προσπαθήστε να τονώσετε σχέσεις, να προωθήσετε στόχους και να αφιερωθείτε σε όποιον και ότι εσείς θέλετε.

Ζυγοί και Κριοί συγκεντρωθείτε και μην αφήνετε την ενέργειά σας να ξοδεύεται άδικα και χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Λέοντες και Υδροχόοι μην οριστικοποιείτε τίποτα αν πρώτα δεν έχετε συμβιβαστεί με την ιδέα πως μπορεί να αναβληθεί, ή να ακυρωθεί.

Τοξότες και Δίδυμοι βιάζεστε να προλάβετε όλα εκείνα που έχετε στο μυαλό, αλλά δεν προλαβαίνετε τους ίδιους σας τους εαυτούς. Χαλαρώστε και βάλτε πρόγραμμα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved