Αστρολογική επικαιρότητα, 21/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 21/10

Ερμής ανάδρομος

Η Δευτέρα είναι η 2η μέρα της εβδομάδας και η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο 2ο ζώδιο του ζωδιακού, τον Ταύρο. Τα οικονομικά θέματα είναι στο επίκεντρο όπως είναι όμως και ο αριθμός 2. Σημειολογικά, σκληρά δημοσιονομικά μέτρα ύψους 2 δις Ευρώ ζητά η τρόικα και απολύσεις 2.000 δημοσίων υπάλληλων ως το τέλος του 2013. Τι θα κάνει η δικομματική κυβέρνηση Βενιζέλου – Σαμαρά; Με τον Ερμή στο Σκορπιό από σήμερα σε ανάδρομη φορά αναμένονται μεταστροφές και υπαναχωρήσεις. Στα τέλη Νοέμβρη που ο Ερμής θα ξαναβρεθεί στη θέση που βρισκόταν προ ημερών όταν ο Αντώνης Σαμαράς απείλησε την Τρόικα με εκλογές θα παιχτεί ο δεύτερος γύρος. Περίοδος όμως πιο δύσκολη για τον Αντώνη Σαμαρά, καθώς ο διελαύνων Κρόνος θα έχει προχωρήσει και θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνά του αναγκάζοντας για ένα τέλος.


Στην υγειά μας με ρακί ευχήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου έκανε επίσημη πρεμιέρα η «Αγορά του Καταναλωτή» στην περιοχή του Ρέντη παρουσίας του πρωθυπουργού, παραμονή της Νέας Σελήνης στον Κριό - το ζώδιο που σχετίζεται με νέες αρχές και ξεκινήματα. Η αγορά θα είναι ανοικτή από τις 08:00 το πρωί ως τις 17:00 το απόγευμα, επτά ημέρες της εβδομάδα, και εκτός από φρούτα και λαχανικά οι καταναλωτές θα μπορούν να αγοράζουν κρέας, ψάρια, αλλά και ψωμί. Ο Αντώνης Σαμαράς δοκίμασε ρακί και κρητική γραβιέρα που τον κέρασαν από παντοπωλείο, ενώ έκανε το πλήθος που τον συνόδευε να χαμογελάσει λέγοντας «Με τον Ομπάμα είχα λιγότερους φωτογράφους».
Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved