Αστρολογική επικαιρότητα, 8/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 8/10

Όχι από το τηλέφωνο... έλα από εδώ

Ο Αλέξης Τσίπρας συνέστησε στα άτομα της κοινοβουλευτικής του ομάδας να προσέχουν γιατί τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται. «Αποδείξεις έχεις;» εμμέσως ρώτησε ο κ. Δένδιας. Προς το παρόν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει σιωπήσει. Ωστόσο, σύμφωνα με έκθεση της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου περισσότερα από 50.000 τηλέφωνα είναι υπό παρακολούθηση από την Αστυνομία και την ΕΥΠ. Αυτό αποτελεί μια ένδειξη του να είναι κάποιος υποψιασμένος, πόσο μάλλον όταν ο Ερμής είναι στο Σκορπιό («κοριοί», κατασκοπεία). Κι όταν η ίδια έκθεση αναφέρει ότι σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν παρατυπίες και μαύρες τρύπες, τότε το σκεπτικό «φύλαγε τα λόγια σου» μπορεί να έχει υπόσταση.

Αίμα, τιμή, «απεταξάμην»

Αν και τους παρουσιάζουν οπαδούς του Χίτλερ, ο Αρχηγός, Ν. Μιχαλολιάκος και υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χ. Παππάς απαρνήθηκαν και τον Αδόλφο Χίτλτερ και τις ιδέες του. Αν τα έβλεπε τώρα αυτά ο Γερμανός Δικτάτορας, ανεξάρτητα αν τον έχουν εικόνισμα στο σπίτι τους, τι θα έλεγε; Ίσως, κάτι όπως «μήπως να τους πάνε στο επισκεπτήριο να φάνε λίγο καλαμπόκι; εγώ είχα συνεργάτες με... προσωπικότητα όχι κότες». Φαίνεται ότι αυτήν την περίοδο η Χρυσή Αυγή, μέσα από καταστάσεις που δεν είχε προβλέψει, θα περιοριστεί και θα διαφοροποιηθεί ενώ θα χρειαστεί να βρει τρόπο να βάλει τέλος σε ό, τι δηλώνει αβεβαιότητα και σύγχυση για το ποιόν της, δημιουργώντας όμως περισσότερο μπέρδεμα. Από την άλλη και παρ' όλη την κρίση που βιώνει συνεχίζει να είναι τρίτο κόμμα, με όχι χειρότερα ποσοστά από αυτά των προηγούμενων εκλογών. Ο διελαύνων Δίας και Ποσειδώνας τριγωνίζοντας τους πλανήτες που έχει στο νερό θα βοηθήσουν να αποκατασταθεί και η όποια δημοσκοπική συρρίκνωση.
Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved