Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/10

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/10

Στα όνειρα και την αγάπη τα πάντα είναι δυνατά.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θέλετε να μπείτε βαθιά σε κάποιες καταστάσεις γιατί μερικές φορές βαριέστε να είστε παρορμητικοί και να κάνετε του κεφαλιού σας. Ίσως τώρα να δώσετε μεγαλύτερη σημασία και υπόσταση σε κάποιες πληροφορίες τις οποίες παλιά ούτε που υπολογίζατε.

Ερωτικά: Το πάθος σας μπορεί να κατακλύσει την σχέση σας αλλά και κάποιες υπόνοιες να σας κάνουν αρκετά δεικτικούς ή ακόμα και επιθετικούς. Ίσως να μην εμπιστεύεστε και να είστε καχύποπτοι.

Καριέρα & Οικονομικά: Θα δώσετε μεγαλύτερη σημασία σε κάποιες προτεραιότητες των συνεργατών αλλά και του συντρόφου σας, παραβλέποντας τις δικές σας ανάγκες για χάρη τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Θα παραδώσετε την δύναμή σας στους άλλους αλλά δεν θα είναι και της απολύτου επιλογής σας αυτή η κίνηση. O λόγος είναι ότι μερικές φορές νιώθετε αδικημένοι και κάπως παραγκωνισμένοι αλλά στο τέλος θα βρείτε την σωστή σας θέση.

Ερωτικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο κουραστεί να αγωνίζεστε για κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να πάρετε. Αυτό είναι κάτι που σας μπλοκάρει μερικές φορές την κρίση και την ηθική σας και ίσως γίνεστε απόμακροι. Να είστε προσεκτικοί όταν σχετίζεστε με Σκορπιό γιατί μπορεί να βάλετε όρια που δεν θα κάνουν καλό σε κανέναν.

Καριέρα & Οικονομικά: Είστε στην κόψη του ξυραφιού και έχετε εύνοια αλλά υπάρχουν και δυσκολίες οι οποίες οι πιο πολλές σας πηγαίνουν στο παρελθόν για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας και τις αντοχές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε αναγκασμένοι να προσδιορίσετε τα θέλω σας γιατί πολλές φορές δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας και κάνετε κάποιες επιπολαιότητες που χάνετε την ουσία των πραγμάτων.

Ερωτικά: Έχετε ήδη καταλάβει ότι χωρίς κόπο καμία σχέση δεν μπορεί να σταθεί. Τα συστατικά της είναι και η πίστη και η εμπιστοσύνη. Αλλά μην σταματήσετε να προσπαθείτε γιατί μόνο τότε θα ανταμειφθείτε.

Καριέρα & Οικονομικά: Είναι σημαντικό να βάλετε τις δυνάμεις σας από την αρχή να δουλέψουν γιατί τώρα δεν θα παίξει ρόλο μόνο η γνώση σας αλλά και οι αντοχές σας. Ο καιρός έχει αλλάξει και τα πράγματα έχουν δυσκολέψει και θα κερδίσει αυτός που έχει υπομονή, πρόγραμμα και οργάνωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Όσο διατηρείτε χαμηλούς τόνους τόσο θα έχετε την ισορροπία και την εύνοια με το μέρος σας. Η τύχη πάντως δεν σας αφήνει και δρα ξαφνικά χωρίς περιορισμούς.

Ερωτικά: Έχετε ένα μεγάλο πάθος που κατά κάποιο τρόπο δεν το ξεχνάτε με ένα συγκεκριμένο άτομο και που και που αυτό βγαίνει στην επιφάνεια και άλλες φορές θυμώνετε και άλλες παίρνετε απόφαση να το διεκδικήσετε. Αν επιμείνετε κάτι θα γίνει.

Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα που είναι η ημέρα για να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε θα ασχοληθείτε περισσότερο με κάποια πράγματα γιατί έχετε πολλές έννοιες και πρέπει να τις επιλύσετε άμεσα. Πάντως αν κινηθείτε με το ένστικτό σας θα έχετε κάποιο καλό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είστε κάπως ανήσυχοι για πράγματα που σας συνδέουν με το παρελθόν αλλά και με καταστάσεις που δεν θέλετε και πολύ να σκαλίζετε. Όμως μερικές φορές είναι απαραίτητο να κάνετε ένα απολογισμό κυρίως αν δεν έχει ξεκαθαρίσει κάποια θέματα.

Ερωτικά: Ο Σκορπιός θα σας απασχολήσει γιατί θέλετε δεν θέλετε είναι πολύ κοντά σας. Από την άλλη αφού θα δείξετε τα αισθήματά σας πιο εύκολα καλό θα είναι να κεντρίσετε το ενδιαφέρον ενός προσώπου που ίσως να είχατε παρεξηγηθεί. Να προσέξετε με τον Υδροχόο γιατί μπορεί να τσακωθείτε για λόγους αρχών.

Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν διάφορες προτάσεις τις οποίες όμως κωλύεστε να τις κάνετε γιατί δεν έχετε τα κατάλληλα εχέγγυα ή δεν υπάρχουν τα χρήματα που χρειάζονται. Μην απογοητεύεστε όμως γιατί όλο και κάτι θα γίνει που θα σας αναιρέσει το αρνητικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ άνετοι και διαφορετικοί. Ίσως να γίνετε και πολύ συγκεκριμένοι και ερευνητικοί σε κάποια θέματα τα οποία μέχρι τώρα δεν τους δίνατε και μεγάλη σημασία. Ένα πιθανό μικρό ταξιδάκι θα σας ανανεώσει.

Ερωτικά: Έχετε κάποια απωθημένα τα οποία με ωραίο τρόπο θα τα λύσετε και θα δημιουργήσετε ένα έδαφος πρόσφορο για νέες επαφές. Η σχέση με Καρκίνο μπορεί να έχει δυσκολίες αλλά θα λυθούν πιο εύκολα με την δική σας βοήθεια.

Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ προσεκτικοί και για αυτόν τον λόγο δεν θα γίνουν λάθη τα οποία θα σας πάνε πίσω. Έχετε βέβαια τον καλύτερο τρόπο να κερδίσετε κάτι καλό. Μια νέα ξαφνική συνεργασία μπορεί στην αρχή να σας φανεί αλλόκοτη αλλά τελικά να σας κερδίσει με την διαφορετικότητά της.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχετε κάποιες σοβαρές αναστολές στο να διεκδικήσετε κάποια πράγματα, κυρίως σε θέματα οικογενειακά. Τελικά όμως με την επιμονή ενός προσώπου θα ζητήσετε αυτά που σας ανήκουν σε όλα τα επίπεδα.

Ερωτικά: Καλό είναι να μην μπερδευτείτε όσον αφορά στις συναισθηματικές και ερωτικές σας απαιτήσεις. Η ζωή σάς ανήκει και μπορείτε να την κερδίσετε. Σας αξίζει επίσης μια καλή σχέση γιατί έχετε δώσει πολλά και το ξέρετε.

Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες τις οποίες θα χρειαστεί να αναζητήσετε και να μην μένετε αδρανείς γιατί όσο μένετε έτσι τόσο θα χάνετε τις ευκαιρίες. Μπορεί ακόμα και από ένα πρόσωπο της οικογένειας να βρείτε κάτι που θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε την τύχη με το μέρος σας αφού μερικές φορές καταλαβαίνετε την δύναμή σας περισσότερο από άλλες φορές. Όταν παίρνετε απόφαση να ζείτε για σας γίνονται όλα πολύ καλά και αντλείτε με κάποιο τρόπο την τύχη που υπάρχει.

Ερωτικά: Είστε πολύ προσεκτικοί και έτοιμοι για να κάνετε κάτι καινούργιο ή να εκτιμήσετε περισσότερο την παλιά κατάσταση. Το επίπεδο της ωριμότητάς σας είναι αρκετό ώστε να διακρίνετε το σωστό και το λάθος για σας. Κυρίως ο Ταύρος είναι το ιδανικό ταίρι για σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Αφήνεστε σε κάποια πράγματα γιατί εμπιστεύεστε και θέλετε να κάνετε κάτι που να σας δημιουργήσει ασφάλεια. Η υπόθεση του εξωτερικού θα σας δώσει μια νέα ευκαιρία να βελτιώσετε την κατάσταση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε κάποιες αναμνήσεις οι οποίες ίσως σας πονάνε και δεν μπορείτε εύκολα να τις διαχειριστείτε. Θα γίνετε σίγουρα περισσότερο συναισθηματικοί και πιθανόν να κρίνετε κάπως σκληρά τον εαυτό σας.

Ερωτικά: Έχετε μαζέψει θυμό και αυτό θα σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι θα πρέπει να εκδικηθείτε ή να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Όσο δεν εκφράζεστε και μαζεύετε τόσο θα υπάρχει ένταση. Η σχέση με Ταύρο είναι κάπως δύσκολη.

Καριέρα & Οικονομικά: Η ζωή σας είναι αρκετά δύσκολη λόγω κάποιων γεγονότων που γίνονται συνέχεια. Παραμείνετε σταθεροί και βάλτε ένα χαμηλό στόχο γιατί μερικές φορές πηγαίνετε για τα πολλά και χάνετε και τα λίγα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε μεγάλη σταθερότητα στον λόγο αλλά και στις εκτιμήσεις σας. Μερικές φορές αυτό είναι για καλό σας και άλλες δεν σας βοηθάει και τόσο πολύ γιατί γίνεστε πολύ απόλυτοι. Κάποιοι φίλοι είναι πολύ κοντά σας και αυτοί τελικά είναι οι δικοί σας άνθρωποι.

Ερωτικά: Έχετε μεγάλη αγωνία για το τι θα γίνει τελικά με ένα πρόσωπο που είστε ήξεις, αφήξεις. Ο λόγος είναι ότι δεν είστε και εσείς σίγουροι και προσπαθείτε να γίνετε από κινήσεις και πράξεις και όχι από λόγια.

Καριέρα & Οικονομικά: Η δική σας καριέρα έχει κατά κάποιον τρόπο χαραχτεί αλλά δεν είστε σίγουροι μερικές φορές αν τελικά είστε ο εαυτός σας στην συγκεκριμένη δουλειά. Τον τελευταίο καιρό νιώθετε κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ότι κάποια αλλαγή θα πρέπει να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά πικαρισμένοι και ίσως να έχετε βάλει και στόχο να πετύχετε μέσα στις αντίξοες συνθήκες. Η ζωή σας μερικές φορές έχει αρκετές διακυμάνσεις και άλλες γίνεται δύσκολη και άλλες πιο εύκολη. Σήμερα που κάνετε ένα μικρό απολογισμό θα δείτε ότι κάποια πράγματα έχουν διορθωθεί.

Ερωτικά: Είστε γενικά έτοιμοι να κάνετε συμβιβασμό σε κάποιες κοινές σας υποθέσεις και δε θα βαρέσετε τη γροθιά στο μαχαίρι. Ο Σκορπιός συνεχίζει με τον τρόπο του να σας μαγεύει και σας να δημιουργεί ανομολόγητα πάθη.

Καριέρα & Οικονομικά: Αναγκαστικά θα κάνετε κάποιους συμβιβασμούς οι οποίοι θα φαίνονται ότι δεν θα είναι με το μέρος σας αλλά αν το καλοεξετάσετε μπορεί να χαμηλώσετε για λίγο την αξία σας και τελικά να δείτε ότι είναι για το καλό σας.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είστε πολύ έντονα συναισθηματικοί σήμερα και ίσως να θυμηθείτε πράγματα που σας είχαν κατά κάποιο τρόπο κινητοποιήσει και τώρα μπορεί να θέλετε να τα βγάλετε μέσα από το χρονοντούλαπο. Μπορεί να είναι ιδέες και κάποιες πεποιθήσεις οι οποίες καθορίζουν την ποιότητα της ζωής σας.

Ερωτικά: Είστε πολύ αισθαντικοί και θέλετε να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα ακόμα και σήμερα. Ίσως να βγει σε υπερβολικό βαθμό το σεξαπίλ σας ή να έχετε την επιθυμία να βρεθείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σε έντονες ερωτικές στιγμές.

Καριέρα & Οικονομικά: Παρόλο που σήμερα είναι Κυριακή το μυαλό σας δουλεύει πυρετωδώς και σίγουρα όλο και κάποια ιδέα θα κατεβάσετε για να βρείτε λύσεις επάνω στα οικονομικά σας θέματα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved