Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/10

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/10

Οι άνθρωποι για να τα βγάλουν πέρα στη ζωή τους μηχανεύονται πολλά και διάφορα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σας θα σας φέρει σίγουρα κάποιες καινούργιες γνωριμίες αλλά και αλλαγές που αναγκαστικά θα τις δεχτείτε γιατί ίσως δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς.
Ερωτικά: Φαίνεστε συναρπαστικοί και ιδιαίτεροι. Η γοητεία που μπορεί να έχει πάνω σας ένα νεώτερο πρόσωπο ίσως να σας αναγκάσει να σπάσετε κάποιες παραδόσεις. Κυρίως αν έχετε γνωρίσει ένα άλλον Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Νέες συνεργασίες ή κάτι διαφορετικό μέσα στην ίδια δουλειά που κάνετε μπορεί να γίνει ξαφνικά και να μην προλάβετε να πάρετε ανάσα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Θέλετε δεν θέλετε θα αλλάξετε κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σας. Ίσως να είναι αναγκαία ή για λόγους διπλωματίας και αυτό να σας κουράζει αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο.
Ερωτικά: Η σχέση με Ζυγό μπορεί να δημιουργήσει τάσεις για πιο ξεκάθαρο τοπίο. Αν έχετε πάντως πάρει αποφάσεις για συμβίωση ίσως θα πρέπει πρώτα να είστε σίγουροι για τα κοινά σας σημεία.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να γεμίσετε κάποια κενά στην καθημερινή δουλειά σας. Η πίεση που νιώθετε για να γίνουν διαπραγματεύσεις κυρίως από την πλευρά σας θα σας αγχώσουν για λίγο αλλά τουλάχιστον θα φέρετε ένα τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μπορεί να είστε περιζήτητοι σήμερα σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και θα κάνετε πολλές νέες επαφές οι οποίες θα σας δημιουργήσουν κέφι και αισιοδοξία. Το να γίνετε και πάλι για λίγο παιδιά θα σας βοηθήσει στο να γεμίσετε κάποια κενά.
Ερωτικά: Είναι εύκολο να δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Θα ζητήσετε την έγκριση του προσώπου που είστε μαζί γι' αυτό θα έχετε ανάγκη να σας δείξει την εκτίμησή του σε κάποιες κινήσεις σας. Για τους ελεύθερους θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με μια υποτιθέμενη φιλία και θα πάρουν όλα τον δρόμο τους.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να ρισκάρετε για αυτό ανοίγετε τα χαρτιά σας σε νέες καταστάσεις κι ίσως να επενδύσετε πάνω εκεί γιατί έχετε ανάγκη να κάνετε κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δεύτερου θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες ανατροπές οι οποίες θα καθορίσουν τις επόμενες μελλοντικές κινήσεις σας. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε σπίτι ή θα πρέπει να φέρετε κάποιες ισορροπίες μέσα στην οικογένεια.
Ερωτικά: Θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί με πιθανές παρορμητικές κινήσεις που θα κάνετε γιατί δεν έχετε καθόλου περιθώρια για λάθη, κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό, Ζυγό.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλό είναι να είστε έτοιμοι για όλα γιατί μπορεί να χρειαστεί να προλειάνετε το έδαφος για κάτι καινούργιο ή για μια ξαφνική αλλαγή.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε μια νέα κατάσταση στα σκαριά η οποία θα σας αφυπνίσει ξαφνικά και θα σας βάλει σε διαδικασία να ξεκινήσετε κάτι από την αρχή. Οι ξεκάθαρες συζητήσεις αλλά και μια νέα γνώση θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ.
Ερωτικά: Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη τους γιατί μπορεί να είχατε παρεξηγηθεί στο παρελθόν και τώρα να χρειαστεί να κάνετε κάτι από την αρχή που θα έχει και αρκετό ρομάντζο αλλά και σασπένς.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια καλή συνεργασία θα σας δημιουργήσει την δυνατότητα είτε να κάνετε ένα ταξίδι, είτε να ξεκινήσετε κάτι πολύ ξεκάθαρο. Πιθανόν να πάρετε ξαφνικά χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η ισορροπία είναι απαραίτητη σε όλες σας τις υποθέσεις. Θέματα ομορφιάς αλλά και αγοράς διαφόρων τέτοιων πραγμάτων θα σας ξεσηκώσουν να κινηθείτε κάπως έντονα αγοραστικά.
Ερωτικά: Η κριτική σας θα είναι πολύ ήπια αλλά και η ερωτική σας ταυτότητα θα είναι κάπως εκλεπτυσμένη. Ίσως ο Κριός να σας δημιουργήσει θέματα προσωπικής εκτίμησης.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που χρειάζεται να ζυγίσετε και να κρίνετε με μια δόση δικαιοσύνης. Οι συνεργασίες σας κάνουν καλό και κυρίως με Ζυγό ή Αιγόκερω.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Με την Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας θα σας δημιουργηθεί μια επιθυμία για να γίνουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στην ζωή σας. Επίσης, να απελευθερωθείτε από εξαρτήσεις οι οποίες σας μειώνουν την δύναμη και την εσωτερική ελευθερία.
Ερωτικά: Ίσως να σας προσελκύσει μια νέα γνωριμία η οποία θα είναι ξαφνική και απρόσμενη. Ο μαγνητισμός θα είναι μεγάλος και ίσως η δύναμη αυτής της σχέσης να μπορεί να σπάσει και ένα κομμάτι από το παρελθόν σας που μερικές φορές σας πηγαίνει πίσω.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως θελήσετε να κρατήσετε την αυτονομία σας ακόμα και μέσα σε μια συνεργασία η οποία είναι μεν καλή αλλά έχετε ανάγκη να ακουστεί και η δική σας φωνή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είστε απομονωμένοι και κάπως απόμακροι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι νιώθετε μοναξιά απλά χρειάζεται να ασχοληθείτε πιθανόν περισσότερο με την ουσία των πραγμάτων.
Ερωτικά: Είστε ερωτικοί και σίγουροι για κάποια θέματα αλλά ίσως να έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η ξεκάθαρη στάση με ένα Κριό θα σας βοηθήσει να δυναμώσετε την μεταξύ σας σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε πολλές ευκαιρίες τις οποίες μπορείτε να αναπτύξετε. Επίσης, η βοήθεια από την οικογένεια με το θέμα ενός ακινήτου κάπως θα σας ξελαφρώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Όταν έχετε φίλους και επικοινωνείτε ανοικτά νιώθετε πολύ δυνατοί και αυτό σας αλλάζει όλη την διάθεση και το κέφι. Μια ξαφνική γνωριμία με μια ομάδα θα σας δώσει πολλά και καλά πράγματα.
Ερωτικά: Έχετε δώσει πολλά πράγματα χωρίς να περιμένετε πάντα να πάρετε πίσω γιατί γενικά είστε ανοικτοί και αισιόδοξοι. Η επαφή με Κριό ή Λιοντάρι είναι πολύ έντονη για αυτό χρειάζεται μεγαλύτερη επικοινωνία μεταξύ σας αλλά και καλλιέργεια και του φιλικού κομματιού.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια ξαφνική ευκαιρία θα σας δώσει και πάλι την δυνατότητα να κερδίσετε κάτι πολύ ιδιαίτερο αλλά και μια νέα δυναμική από συνεργασία που δεν περιμένατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι και ιδιαίτερα φιλικοί ή διπλωμάτες. Το ζητούμενο της ημέρας είναι να καταφέρετε να μην κρατήσετε το κοινωνικό σας προφίλ και να μην πείτε πράγματα τα οποία μπορεί να ενοχλήσουν είτε συγγενικά πρόσωπα είτε με αυτούς που έχετε επαφές.
Ερωτικά: Μπορεί να έχει γίνει κάτι που σας έχει ενοχλήσει με το πρόσωπο που σας αφορά. Αν δεν θέλετε να χαλάσει η σχέση αφήστε για αργότερα να κάνετε τις ξεκάθαρες συζητήσεις γιατί τώρα χρειάζεται αριστοτεχνική διαχείριση και δεν είναι σίγουρο ότι θα την έχετε. Ίσως σας ξεφύγουν χοντρές αλήθειες που μπορεί να πληγώσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν διάφορα προβλήματα που αφορούν καθαρά στις σχέσεις σας και τις επαφές σας. Κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο υπάρχουν υποθέσεις που πιστεύετε ότι μπορεί και να έχετε αδικηθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η εσωτερική σας διαίσθηση θα σας οδηγήσει σε μια καλύτερη επαφή με κάποια άτομα που έχετε κοινές ιδέες. Μπορεί βέβαια να είναι κάπως ακραίες αλλά συγχρόνως και πολύ καλλιτεχνικές.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη μόνο από αληθινή προσέγγιση και ίσως όλα τα άλλα να σας φαίνονται κάπως αδιάφορα. Το δυνατό σας σημείο είναι η προσωπικότητά σας που συνήθως ξεχωρίζει. Αυτό βοηθάει να μπορέσετε να περάσετε τις δικές σας ιδέες που έχουν βάση την ελευθερία αλλά και τη φιλία μέσα στην σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή είστε άτομα που μπορεί κάποιος να σας εμπιστευτεί, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάτι πολύ δυναμικό και ίσως να επιλέξετε την διαφορετικότητα. Ασχοληθείτε περισσότερο με συνεργασίες.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Υπάρχουν δυσκολίες γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε μερικές φορές τη διαφορά του συναισθήματος από την επικοινωνία. Σας είναι δύσκολο να κρατήσετε μια αρμονική ατμόσφαιρα. Πάντα μπορεί να υπάρχει ένα θέμα που θα σας χαλάει την διάθεση. Καλύτερα να ασχοληθείτε με θέματα καλλωπισμού και ξεκούρασης για να νιώθετε όμορφα.
Ερωτικά: Παρ' όλες τις προσπάθειές σας τα αποτελέσματα μπορεί να είναι διαφορετικά από αυτά που περιμένετε. Είναι σημαντικό να μπορείτε να επικοινωνείτε. Η σχέση με Λιοντάρι μπορεί να είναι καλύτερη και ίσως να πάτε με τα νερά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν πρέπει να δράσετε με ένα άλλο τρόπο καλό θα είναι να το δείτε πιο υπεύθυνα και δυναμικά. Η διαφορετικότητα κάποιων συνεργατών ίσως να είναι η δική σας λύση αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να τους διαχειριστείτε όλους μαζί.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved