Αστρολογική επικαιρότητα, 28/9

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 28/9

This is Nostradamos speaking

Ώρες – ώρες δεν σας κρύβω πως ακόμα και εμένα η Uranian αστρολογία με εκπλήσσει. Στα Σεληνιακά Φαινόμενα Σεπτεμβρίου 2013 είχαμε γράψει για συνεδριάσεις εντός της νύχτας με την ένδειξη του κατεπείγοντος. Πράγματι αργά το βράδυ της Τετάρτης έγινε έκτακτη σύσκεψη στον Άρειο Πάγο μετά τον πανικό που δημιούργησε η ανάρτηση της ΚΕΕΔ στο διαδίκτυο που ζητούσε την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης και τη σύμπραξη λαού - στρατού. Στην ίδια ακριβώς παράγραφο γράφαμε και για επίθεση σε κτήρια. Πράγματι λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο θέμα» άγνωστοι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με βαριοπούλες έσπασαν τους υαλοπίνακες της εισόδους, πέταξαν μπογιές και επιδόθηκαν σε τυφλούς βανδαλισμούς.

1,2,3 όχι στην παραπαιδεία

Καζάνι που βράζει θυμίζει η παιδεία με τον Ουρανό κυβερνήτη του 9ου στο χάρτη της Ελλάδας σε δυσμενείς όψεις. Τα πανεπιστημιακά ιδρύματα βρίσκονται σε αναστολή της λειτουργίας του και αν και οι καθηγητές στα γυμνάσια και λύκεια σταμάτησαν τις απεργίες τη σκυτάλη πήραν οι μαθητές με καταλήψεις. Τώρα αρχίζει το δράμα του γονιού που έχει τον εκάστοτε υπουργό να παίζει με το μέλλον του παιδιού (χρόνια αυτή η κολόνια). Είναι γνωστό πως αν δεν τα σκάσεις στο φροντιστήριο, το παιδί σου δεν μπαίνει όχι στην Ανωτάτη Οικονομική ούτε στην Ανωτάτη οικοδομική. Το φροντιστήριο υποκαθιστά το σχολείο πια από το δημοτικό, αν δεν υπάρχει άτομο να βοηθήσει το μικρό μαθητή. Τώρα το προεδρικό διάταγμα (!) του υπουργείου παιδείας που ορίζει ότι «στα σχολεία που γίνεται κατάληψη πάνω από τρεις ημέρες θα παρατείνεται αντίστοιχα το διδακτικό έτος» θα συμβάλλει στην αναχαίτιση της παραπαιδείας; Μήπως αυτή η κυβερνητική πολιτική μέσω διαταγμάτων (κοίτα Χάινριχ Μπρούνιγκ) δεν γίνεται για το καλό του μαθητή αλλά της κυβέρνησης; Ένα ακόμα δείγμα ότι η δημοκρατία στην Ελλάδα κλονίζεται από αυτούς που θα έπρεπε να είναι προασπιστές της.


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved