Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/9

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/9

Η υπονόμευση ακόμα και των πιο μικρών προσπαθειών μας μερικές φορές γίνεται με την σκέψη μας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Το ενδιαφέρον σας για πιο απλά πράγματα ίσως να σας κάνει περισσότερο ρεαλιστές αλλά και προσπαθήσετε να συγκρατήσετε οτιδήποτε κερδίσατε τις προηγούμενες ημέρες.
Ερωτικά: Ίσως κουραστήκατε να ωθείτε συνέχεια την σχέση σας σε μια κατεύθυνση και να σταματήσετε για λίγο για να χαλαρώσετε. Αυτό βέβαια δεν θα σταματήσει την καχυποψία σας ή ακόμα και την ζήλεια σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν προοπτικές αρκεί να μην έχετε εγωισμό να τις κυνηγήσετε. Τουλάχιστον για σήμερα κρατήστε τα χρήματά σας και μην τα σπαταλάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είναι η ημέρα σας σήμερα γιατί όλα πάνε όπως τα έχετε στο νου σας και μπορείτε να τα δείτε να εμφανίζονται στην πραγματικότητα.
Ερωτικά: Νιώθετε γεμάτοι αλλά κρατάτε αποστάσεις και ίσως να είναι αυτό που θέλετε αυτή την περίοδο. Αν περνάτε φάση χωρισμού και είναι από την πλευρά σας καλύτερα να αναθεωρήσετε μήπως είστε υπερβολικά άδικοι κριτές.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε φάση που είναι δύσκολο να κάνετε εύκολες συνεργασίες αλλά το ξέρετε και μέσα σας ότι για να γίνει ένα άνοιγμα που χρειάζεται θα πρέπει να τρέξετε για να το καταφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αναλαμβάνετε κάποιες ευθύνες που μπορεί να σας φαίνονται δύσκολες γιατί με αυτές θα κλειστείτε για λίγο μέσα. Όχι ότι θα σας κάνει κακό αλλά όταν εσείς μένετε για πολύ μέσα μελαγχολείτε.
Ερωτικά: Γίνονται αρκετές μεταβολές οι οποίες μπορεί να φαίνονται δύσκολες γιατί έχετε αλλάξει τα στάνταρ σας και αυτό είναι που σας ταλαιπωρεί. Κυρίως οι γεννημένοι από 30 -31/5 και 1.6 χρειάζεται να μπείτε πιο βαθιά πλέον στον εαυτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάπως ταλαιπωρηθεί με κάποια θέματα γιατί γίνονται μεταβολές οι οποίες σας έχουν αδειάσει. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες είτε εδώ είτε στο εξωτερικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Πατάτε σε πιο στέρεο έδαφος πλέον, οπότε μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο την ημέρα σας και να την μοιραστείτε με τα δικά σας άτομα.
Ερωτικά: Έχετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για να τα βρείτε σε προσωπικό επίπεδο και ίσως να είστε κάπως αυστηροί αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε τι θέλετε. Ο Σκορπιός και ο Υδροχόος θα είναι τα άτομα που θα σας απασχολήσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου τι θέλετε να κάνετε και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε συγκεντρωθεί ακριβώς εκεί.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Θέλετε οπωσδήποτε έστω για σήμερα να εξασφαλίσετε κάποια πράγματα τα οποία μπορεί να έχετε παραμελήσει, κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο για αυτό θα κάνετε κάποιες επαφές για να καλύψετε κάποια κενά.
Ερωτικά: Είστε κάπως κουμπωμένοι γιατί μπορεί να μην γίνεται η επαφή όπως την θέλετε και να έχετε απαιτήσεις στις οποίες δεν μπορείτε να καλυφτείτε κυρίως από Σκορπιό και Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο συνεχίζει ό Άρης να πριμοδοτεί την δράση σας όλο και κάτι θα κάνετε γιατί με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε πολλά θετικά και ίσως επικυρώνετε περισσότερο την θέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είναι μια ημέρα που θα περάσετε όμορφα γιατί θα έχετε την ευχέρεια να καταστρώσετε σχέδια που θα γίνουν με ευκολία.
Ερωτικά: Παρόλο που νιώθετε περισσότερο ασφαλείς συνεχίζετε να κρατάτε κάποιες αποστάσεις οι οποίες προς το παρόν δεν βοηθάνε την κατάσταση. Αν θέλετε να αλλάξει κάτι, σταματήστε να είστε τόσο σοβαροί και απόλυτοι. Μια μυστική επαφή με Υδροχόο ίσως να σας αναστατώνει πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή έχετε ανάγκη από προγραμματισμό σήμερα ίσως κάνετε μεγαλύτερες προσπάθειες να γεμίσετε τα κενά σας αλλά και να βάλετε κάποια πλάνα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο βαλθεί να κάνετε κάτι που εδώ και καιρό ίσως να το αναβάλατε γιατί σας δυσκόλευε. Είναι σημαντικό να ξεπεράσετε κάποια όρια ασφάλειας για να βρεθείτε σε πιο ελεύθερο δρόμο.
Ερωτικά: Προσπαθείτε να πάρετε μια εξασφάλιση από το άτομο που είστε μαζί. Είτε με λόγια που εκμαιεύετε είτε με πράξεις που πιέζετε να γίνουν, όλο και κάτι θα εισπράξετε. Η επαφή με Ιχθύ ίσως σήμερα να είναι περισσότερο ξεκάθαρη.
Καριέρα & Οικονομικά: Επενδύετε σε κάποιες καταστάσεις και ίσως θα πρέπει να είστε σίγουροι από πριν για να κάνετε μια ιδιαίτερη κίνηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Σήμερα είναι η ημέρα που θα έχετε ανάγκη την στήριξη και την συμπαράσταση των άλλων. Για να γίνει αυτό ίσως να μοιράσετε κάποια πράγματα παραπάνω για να είστε σίγουροι ότι θα εισπράξετε αυτό που θέλετε.
Ερωτικά: Υπάρχει ένα κόλλημα και ίσως να κρατάτε τα συναισθήματά σας και να είστε κάπως αυστηροί ή απόμακροι. Αν πιστεύετε ότι με αυτόν τον τρόπο θα είναι καλύτερα για σας, να το κάνετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που μένουν αναξιοποίητες και σήμερα που μπορείτε θα καθίσετε και θα δείτε ότι μπορείτε να υπολογίσετε καλύτερα όλα τα δεδομένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε περισσότερο πρακτικοί για αυτό έχετε ανάγκη να συμμαζέψετε τον χώρο σας και οτιδήποτε έχετε άνω κάτω για να λειτουργήσετε καλύτερα. Να προσέξετε την διατροφή σας γιατί μπορεί να κάνετε υπερβολές.
Ερωτικά: Είστε κάπως περίεργα σήμερα και μπορεί να προσπαθήσετε να καλύψετε τα κενά προσφέροντας ένα ωραίο γεύμα ή κάτι πολύ διαφορετικό από άλλες φορές. Ίσως να περάσετε από την θεωρία στην πράξη και αυτό να είναι καλύτερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Σας απασχολούν κάποια θέματα τα οποία δεν είναι και πολύ εύκολα να τα διαχειριστείτε. Χρειάζεται να μην χάσετε την ψυχραιμία σας για να είστε καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε όλη την πολυτέλεια να περάσετε καλά και να αφεθείτε τουλάχιστον για σήμερα. Το να βρεθείτε με τα δικά σας πρόσωπα ίσως να σας κάνει περισσότερο καλό από ό, τι πιστεύατε.
Ερωτικά: Θέλετε να περάσετε καλά για αυτό θα προσπαθήσετε να φτιάξετε την ατμόσφαιρα. Οι ελεύθεροι θα υποκύψετε στο να βγείτε με φίλους για να πιείτε ένα ποτό ή να επικοινωνήσετε και να νιώσετε γεμάτοι. Στην χαλαρότητα πάνω μπορεί να γίνει μια εύκολη γνωριμία.
Καριέρα & Οικονομικά: Βάζετε τα θεμέλια για μια γερή βάση. Το ξέρετε ότι έχετε ανάγκη από κινήσεις που να σας εξασφαλίζουν και κάνουν να φαίνεται η αξία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Όσο έχετε στο μυαλό σας να υλοποιήσετε πράγματα είστε αρκετά ενεργοί, μπορεί όμως να μην σας αρέσει πάρα πολύ αυτή η προσπάθεια γιατί είστε άτομα διανοητικά. Το σπίτι είναι το σημείο που θα δώσετε την μεγαλύτερη ενέργεια σας.
Ερωτικά: Είστε αρκετά κουμπωμένοι γιατί μπορεί να φέρνετε στο μυαλό σας κάποιες συμπεριφορές οι οποίες ίσως να μην σας άρεσαν και τώρα να αντιδράτε περίεργα και κατακτητικά. Ο Ταύρος και ο Σκορπιός είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έρχεστε στο δια ταύτα γιατί τις προηγούμενες ημέρες μπορεί να κάνατε διάφορες συμφωνίες και τώρα να πρέπει να ξεκινήσετε να τις υλοποιήσετε. Αυτό δεν είναι εύκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο. Το θέμα ενός ακινήτου θα σας απασχολήσει.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχετε το πάνω χέρι και ίσως για αυτό να αρχίσετε να κάνετε πολλά πράγματα που άλλες φορές δεν είχατε καθόλου ενδιαφερθεί. Χρειάζεται να επικοινωνήσετε ανοικτά και ίσως αυτό να είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανταλλάξετε και απόψεις με τους γύρω σας.
Ερωτικά: Ενδιαφέρεστε περισσότερο για ένα πρόσωπο και θέλετε να το δείξετε. Έχετε καταλάβει ότι πρέπει να κάνετε και εσείς κινήσεις. Αν είναι Λιοντάρι θα χρειαστεί να του συμπεριφερθείτε με σεβασμό για να σας αποδεχτεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Όλο και κάτι διαφαίνεται στον ορίζονται και σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Εσείς όταν το θέλετε μπορείτε να τραβήξετε κοντά σας το χρήμα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved