Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/9

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/9

Η υπονόμευση ακόμα και των πιο μικρών προσπαθειών μας μερικές φορές γίνεται με την σκέψη μας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Όταν σας φυσάει ο άνεμος της ελευθερίας και της αυτονομίας δεν κοιτάτε τις ανάγκες των γύρω σας. Αυτή την φορά όμως δεν είναι και εύκολο γιατί υπάρχει μια διαφορετική κατάσταση η οποία σας υποχρεώνει να υπολογίσετε και τους άλλους.
Ερωτικά: Η συντροφικότητα είναι το μεγαλύτερο μάθημα για σας. Οπότε χωρίς καν να ζορίζεστε και με διάθεση να γίνετε το επίκεντρο αλλά για καλό σκοπό θα κάνετε γενναιόδωρες πράξεις που θα σας βγάλουν από την μοναχική πορεία σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που μερικές φορές φαίνονται και άλλες όχι. Σήμερα τουλάχιστον θα δείτε καθαρά πώς ακριβώς είναι να παίρνεις τα πάνω σου και συγχρόνως να κερδίζεις χρήματα, τα οποία όμως μπορεί να τα σπαταλήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε αφοσιωμένοι σε ένα σκοπό αλλά μερικές φορές κουράζεστε και θέλετε να απομονωθείτε για να κάνετε τον εσωτερικό απολογισμό σας.
Ερωτικά: Έχετε βεβαιωθεί πλέον για τα δικά σας αισθήματα και τώρα προσπαθείτε να ζυγίσετε τις αντιδράσεις του άλλου ατόμου. Χωρίς καν να φανερώσετε τις προθέσεις σας ίσως να μάθετε κάποιες αλήθειες που θα σας λύσουν τις απορίες σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει μεγαλύτερες ευθύνες και τώρα θα πρέπει για λίγο να τις αποποιηθείτε και να το ρίξετε στην ξεκούραση ή ακόμα και στην χαλαρή έρευνα που θα είναι για σας περισσότερο αποδοτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Oι φίλοι σας ίσως να σας ξεσηκώνουν να κάνετε τρέλες και να βγείτε έξω από τα όρια σας. Μπορεί να βρείτε για λίγο τον εφηβικό σας εαυτό.
Ερωτικά: Είναι μια καλή ημέρα σήμερα για να φλερτάρετε και να ενδώσετε και εσείς πιο εύκολα από ό, τι παλιά. Οι καινούργιες γνωριμίες ίσως να έχουν το κάτι το διαφορετικό αλλά και οι παλιές αγάπες σας πάνε στον Παράδεισο, κυρίως αν είναι Σκορπιός.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάνει κάποια βήματα τα οποία σας δίνουν την προσωπική σας ελευθερία αλλά και την δυνατότητα να γίνουν κάπως διαφορετικά τα πράγματα που σας ενοχλούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είστε ακόμα στην πρίζα και ενώ θα χρειαστεί να φέρετε ισορροπίες σε πολλά θέματα εσείς ίσως ακόμα να είστε μέσα σας σε ένταση και να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση. Και πιο πολύ στα πρόσωπα ή τις καταστάσεις που σας θυμίζουν εξουσία.
Ερωτικά: Έχετε μεγάλη ένταση και αυτό σας δυσκολεύει να είστε ήρεμοι δίπλα στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Η νέα γνωριμία που μπορεί να κάνετε ίσως να σας φανεί πολύ ξαφνική και με δυσκολία να την κρατήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάτι καινούργιο πάει να ξεκινήσει αλλά για να γίνει ίσως πρέπει να γκρεμιστεί κάτι παλιό το οποίο σας δεσμεύει και δεν σας αφήνει να ζυγίσετε σωστά και τις συνεργασίες σας αλλά και τις δυνάμεις σας.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είστε σε καλή φάση αφού λαμβάνετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας φέρουν σε θέση ισχύος.
Ερωτικά: Η ερωτική σας καρδιά δεν μπορεί να αντισταθεί σε σκιρτήματα και σε ματιές γεμάτες πάθος. Μια περιπέτεια από το εξωτερικό ίσως να ξεκινήσει πολύ εύκολα από ό, τι πιστεύατε.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα η ημέρα είναι ιδανική και κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο γιατί μπορεί να κερδίσετε κάτι καλό και να σας αυξήσει την επιθυμία για να έχετε πάντα πρωτιές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να κάνετε τα δικά σας όμως αυτό ίσως να μην γίνεται εύκολα. Πάντως η γνώμη των άλλων θα μετρήσει για σας.
Ερωτικά: Έχετε κάποιες ιδιαιτερότητες και αναζητάτε κατανόηση. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο γιατί ίσως να είστε αρκετά ατομιστές στην προκειμένη φάση και δεν έχετε όρεξη να μοιραστείτε κάποιες εμπειρίες. Ο Ζυγός σας δυσκολεύει μερικές φορές.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε βαλθεί να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε και αυτό ίσως να μην είναι και τόσο δύσκολο να γίνει γιατί έχετε την τύχη με το μέρος σας. Η επαγγελματική σχέση με έναν Σκορπιό σας υποχρεώνει να είστε πολύ τυπικοί αλλά και ουσιαστικοί.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Το κόκκινο φως αντί για το πράσινο θα δείτε μερικοί που δεν θα κρατήσετε χαμηλά τους τόνους. Και ενώ ο Ερμής στον Ζυγό σας υπαγορεύει αρμονία και διπλωματία μάλλον το αντίθετο θα κάνετε.
Ερωτικά: Αναλογίζεστε το βάρος της ευθύνης σας με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει πάρα πολύ αλλά ίσως τώρα να επαναστατήσετε και να βάλετε και τους δικούς σας όρους. Τα ιδιαίτερα κάπως πρόσωπα που σας αρέσουν ίσως να σας απογοητεύσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο εσείς θα κινείστε τόσο θα υπάρχουν ευκαιρίες και πόρτες που θα ανοίγουν. Θα σας δοθεί πιο εύκολα η δυνατότητα να δείξετε τα προσόντα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε εξερευνήσει όλο το πεδίο από πριν και ίσως τώρα να ξέρετε προς τα πού πρέπει να πάτε. Το σίγουρο είναι ότι ίσως πρέπει να επαναστατήσετε απέναντι σε κάποιες απαιτητικές συμπεριφορές.
Ερωτικά: Η προσωπική σας στάση θα δείξει τελικά προς τα πού θα πάει η σχέση σας και κυρίως με έναν Κριό στον οποίο έχετε ανάγκη να του τα πείτε ένα χεράκι γιατί νιώθετε ότι δεν σας καλύπτει σε κάποια θέματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε στην αρχή μιας κατάστασης η οποία προς το παρόν δεν ξέρετε ακριβώς που θα σας οδηγήσει και κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο αλλά μέσα σας ελπίζετε για το καλύτερο κι αυτό συνήθως θα γίνεται από εδώ και πέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Νιώθετε καλά γιατί έχετε σπάσει την άκρη του παγόβουνου και ίσως αυτό να σας δείξει ότι κάτι πάει να αλλάξει.
Ερωτικά: Θα έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γιατί τον τελευταίο καιρό κρατάτε κάποιες αποστάσεις. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια ξαφνική γνωριμία στην οποία δεν θα έχετε και πολύ χρόνο να σκεφτείτε αλλά θα προχωρήσετε έτσι και αλλιώς.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως από εδώ και πέρα να κάνετε κάποιες καλύτερες κινήσεις γιατί θα έχετε και την υποστήριξη ατόμων τα οποία θα σας δείξουν ότι θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε βρεθεί σε μια οριακή κατάσταση και έχετε πάρει την απόφαση ότι ό, τι δεν κόπτεται, λύεται, κι ίσως να το κάνετε οι πιο τολμηροί. Οι άλλοι θα φωνάξετε αλλά στο τέλος θα υποκύψετε στο πεπρωμένο σας.
Ερωτικά: Θέλετε να είστε το επίκεντρο αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο γιατί μπορεί να βρεθείτε να κάνετε εξτρήμ πράγματα τα οποία ίσως να μην καλύπτουν τον συντηρητισμό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε μια γρήγορη αλλαγή γιατί μερικοί νιώθετε ότι πνίγεστε. Ίσως αν απομακρυνθείτε από το φάσμα της κουραστικής επανάληψης τότε να μπορείτε να εκτιμήσετε περισσότερο την ήδη υπάρχουσα κατάστασή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχετε βάλει τα δυνατά σας να βγείτε από μια κατάσταση η οποία και σας κουράζει και δεν σας αφήνει να προχωρήσετε μπροστά.
Ερωτικά: Παρόλο που φαίνεται ότι ξοδεύετε την ενέργειά σας στο άλλο πρόσωπο, τώρα θα την πάρετε πίσω και με το παραπάνω ή θα υψώσετε το ανάστημα να κάνετε το δικό σας χωρίς να νιώθετε ότι κάνετε κάτι κακό.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σημερινή ημέρα μπορεί να σας σπρώξει να βρείτε κάποιες λύσεις που δεν τις περιμένατε, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είστε υπ' ατμό και αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες που άλλες φορές μπορεί να μην το κάνατε.
Ερωτικά: Έχετε την ιδέα μέσα σας ενός γενναίου ξεκαθαρίσματος και ίσως να φερθείτε πολύ έντονα ή ακόμα και διεκδικητικά παρόλο που δεν λέτε και πολύ εύκολα τα συναισθήματά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν οργανωθείτε καλύτερα όλο και κάτι θα γίνει. Επειδή θέλετε να ανανεωθείτε και να πετάξετε πίσω σας τα κακώς κείμενα ίσως να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο και να μην κρατήσετε καθόλου τα προσχήματα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved