Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 09° 21' 49" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 20° 05' 51" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 14° 25' 58" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 03° 03' 12" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 09° 47' 13" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 05° 36' 03" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 33' 47" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 57' 35" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 31' 33" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 35' 09" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 49' 40" ΤΑΥΡΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/9

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/9

Το χαρακτηριστικό που διακρίνει όλα τα άτομα που έχουν πετύχει είναι μια ακλόνητη πίστη.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά ευχαριστημένοι από την στάση κάποιων φίλων σας και μπορείτε κι εσείς να τους εμπιστευτείτε τα δικά σας προσωπικά θέματα.
Ερωτικά: Μην αφήνετε την αμφιβολία να σας κλονίσει, να παραμείνετε πιστοί στα θέλω σας και όλα θα γίνουν όπως τα επιθυμείτε. Αν σχετίζεστε με Ζυγό πιθανόν σήμερα να γίνουν εξομολογήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Είσαστε αποφασισμένοι να κερδίσετε το παιχνίδι και θα το κάνετε αρκεί να έχετε την δυνατότητα να στηρίξετε αυτό που θέλετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά: Υπάρχουν δυσκολίες γιατί πρέπει να κατανοήσετε κάποιες συμπεριφορές αλλόκοτες και αυτό σας ενοχλεί. Η πίεση σας εξαγριώνει και δεν σας αρέσει να προσποιείστε.
Ερωτικά: Έχετε ήδη ενοχληθεί από κάποια θέματα. Δεν σας αρέσει στην σχέση να υπάρχει μόνο φιλία και όχι ερωτικό πάθος. Ίσως να αντιμετωπίσετε μια τέτοια συμπεριφορά από Λιοντάρι και Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα πρέπει να συνηγορήσετε με το πνεύμα των γύρω σας και αυτό ίσως να σας ενοχλεί γιατί μπορεί να νιώθετε ότι καταργούνται τα δικά σας όρια. Πάντως η δύναμη της ομάδας μπορεί να υπερισχύσει σήμερα και εσείς να βρεθείτε εκτός παιχνιδιού.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γενικά: Κάτι πιο ευνοϊκό φαίνεται να γίνεται σήμερα για σας, αφού θα βρείτε πιο εύκολα τον εαυτό σας και θα κάνετε πιο σίγουρα βήματα, κυρίως σε μια υπόθεση με το εξωτερικό ή με το Πανεπιστήμιο.
Ερωτικά: Έχετε προς το παρόν πάρει άλλη στροφή και αντιμετωπίζετε πιο φιλικά και ανεξάρτητα γενικά την σχέση σας. Αυτή είναι και η καλύτερη στάση γιατί σας ταιριάζει στην ψυχοσύνθεση. Ο Υδροχόος δείχνει ενδιαφέρον.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα έχετε μια σοφή εσωτερική καθοδήγηση και θα ξέρετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε κάποιες δυσκολίες. Πιθανόν να πάρετε χρήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά: Έχετε υποχρέωση να αντιληφθείτε και κάποια πράγματα τα οποία ίσως να σας ξενίζουν αλλά αυτά μπορεί να είναι η πρόοδος σας.
Ερωτικά: Η επαφή με έναν Υδροχόο μερικές φορές σας βγάζει έξω από τα ρούχα σας γιατί δεν προσαρμόζεται με τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Χρειάζεται να είστε πιο ανοικτοί σε όλα τα μηνύματα
Καριέρα & Οικονομικά: Ο Δίας πάντα σας φέρνει κάποιες προοπτικές και κυρίως σε εσάς που έχετε γεννηθεί στις 7 και 8/7 οπότε μην τα παρατάτε και κινηθείτε με πείσμα στον σκοπό σας.

 

ΛΕΩΝ 

Γενικά: Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για σας αφού μπορεί να υποχρεωθείτε να δείτε με πιο ανοικτό μάτι τις υποθέσεις των άλλων. Μερικές φορές είστε πολύ απόλυτοι.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Υδροχόο μερικές φορές σας εξαγριώνει γιατί δείχνει ότι υποτίθεται ότι δεν ενδιαφέρεται για σας και αυτό είναι ένα σημείο διαμάχης. Γενικά όμως χρειάζεστε να γίνετε πιο ανεξάρτητοι και συζητήσιμοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αρκετές ευκαιρίες τις οποίες θα τις κυνηγήσετε και εσείς για να πάρουν σάρκα και οστά, Με την βοήθεια ενός άλλου ατόμου κάνετε μια πώληση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε ακόμα οι ευνοούμενοι της υπόθεσης παρόλο που όλο και κάτι σας φταίει. Έχουν βγει τα υπαρξιακά σας και σας παιδεύουν γιατί χρειάζεστε εκ των έσω μια μεγάλη αλλαγή.
Ερωτικά: Αν γίνετε περισσότερο φιλικοί και αποδέχεστε ακόμα και προσωπικότητες που δεν σας πηγαίνουν και πολύ, τότε πιθανόν να γνωρίσετε κάτι πολύ καινούργιο που μπορεί να είναι Λέων ή Υδροχόος.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε κάποιες ευκαιρίες να κινηθείτε καλύτερα και να γεμίσετε κενά από την προσωπική σας δουλειά. Υπάρχει περιθώριο κέρδους αλλά όχι με μεγάλη ευκολία.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Νιώθετε περισσότερο φιλικοί και ανοικτοί με όλους και αυτό βοηθάει στο να γνωρίσετε δημιουργικά άτομα που μπορεί να σας εμφυσήσουν μια νέα ιδέα.
Ερωτικά: Μπορεί να συναντήσετε ακόμα και σε φιλικό επίπεδο ένα πολύ ανοικτό και προχωρημένοι πρόσωπο πιθανόν Λέων ή Υδροχόος. Γενικά είστε πιο ερωτικοί και παιχνιδιάρηδες. Όσοι έχετε σχέση έχετε πάρει απόφαση να είστε πιο πιστοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Ο Ερμής στο ζώδιό σας θα σας τροφοδοτεί με ιδέες τις οποίες μπορείτε εύκολα τουλάχιστον να τις υλοποιήσετε και να κερδίσετε μια θαυμάσια δουλειά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είστε γενικά στο τρέξιμο αλλά τουλάχιστον νιώθετε ότι κάτι έχετε πετύχει. Θα χρειαστεί όμως για σήμερα να είστε πιο ανοικτοί με φίλους και ομάδες για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε πιο ανοικτά.
Ερωτικά: Μπορεί να είστε κάπως εκρηκτικοί ή ακόμα και έτοιμοι να μην ανεχτείτε ιδιόρρυθμες ή φιλικές συμπεριφορές από το πρόσωπο που είστε μαζί. Προτιμάτε το πάθος και όχι κάτι το ψυχρό. Συγκρατείστε τα νεύρα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Από μια επιλογή που έχετε κάνει θα δείτε τώρα τα αποτελέσματά της και ίσως να μην σας πολυαρέσει κυρίως αν κάνετε κάτι από κοινού με άλλα άτομα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά: Σήμερα νιώθετε πιο ξελαφρωμένοι από τις υποχρεώσεις και ο λόγος είναι ότι επιτέλους κατανοείτε και επικοινωνείτε καλύτερα με όλους.
Ερωτικά: Η διάθεση να ανοίξετε καινούργιες παρτίδες μέσω ενός κοινωνικού μέσου ίσως να σας ανεβάσει πολύ το κέφι και κυρίως αν γνωρίσετε και ένα πρόσωπο που είναι εκτός. Οι δεσμευμένοι θα είστε πιο ελεύθεροι και κατά επέκταση ο εαυτός σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάτι θα γίνει σήμερα με τα οικονομικά σας και θα φανεί περιθώριο κέρδους ή ακόμα και αναλήψεως μιας δουλειάς. Το Λιοντάρι θα σας βοηθήσει με τον τρόπο του.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά: Έχετε γενική ανησυχία μήπως και αυτά που έχετε σκεφτεί δεν είναι εύκολο να υλοποιηθούν. Δεν είναι εύκολο πάντως να κάνετε συμβιβασμό γιατί νιώθετε ότι προδίδετε τα όνειρά σας.
Ερωτικά: Η γενική σας ανησυχία μπορεί να οφείλεται και στην δύσκολη σχέση με ένα Λιοντάρι το οποίο σας βγάζει τον ανταγωνισμό. Καλύτερα είναι να μην ανακατέψετε τα οικονομικά με την σχέση σας, αν μπορείτε βέβαια.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε βάλει πλώρη για αλλαγή αλλά δεν είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε γιατί βλέπετε κι εσείς ότι θα πρέπει να ξεπεράσετε κάποια παλιά μοντέλα ή μοτίβα πάνω στα οποία δουλεύετε για να είστε μέσα στα νέα συστήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Είναι η δική σας ημέρα. Με δυσκολίες και με όρια που δεν σπάνε εσείς θα καταλάβετε ότι πρέπει να είστε ο εαυτός σας.
Ερωτικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε ξαναγυρίσει πίσω σε έναν Σκορπιό και να περιμένετε ιδιαίτερη μεταχείριση από αυτόν. Γενικά μπορεί να επενδύετε λάθος αυτή την περίοδο και να μην είστε και πολύ ευχαριστημένοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ήδη αναλωθεί με τρίτα πρόσωπα και κατά κάποιον τρόπο το βλέπετε ότι μπορεί να εξαρτάστε και από αυτά. Αλλά σήμερα θα έχετε διάθεση να αυτονομηθείτε και να θέσετε και τους δικούς σας όρους.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Φέρεστε με ένα τρόπο ελαφρώς περίεργο γιατί καταλαβαίνετε ότι πρέπει να αντιληφθείτε κάτι παραπάνω από αυτό που τώρα έχετε πιάσει. Ίσως να χρειάζεστε μεγαλύτερη ανεξαρτησία.
Ερωτικά: Το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο σε ένα πρόσωπο που είναι πολύ ζεστό μαζί σας αλλά εσείς μερικές φορές νιώθετε ότι πνίγεστε και ίσως να κάνετε και κάτι από μόνοι σας. Το Λιοντάρι παίζει πάντως κάποιο ρόλο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε όλα τα εχέγγυα να πετύχετε μέσω μιας συνεργασίας την οποία χρειάζεται να εμπιστευτείτε για να έχετε καλά αποτελέσματα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο καλό είναι να ενδυναμώσετε τις επαφές σας με συνεργασίες και άτομα που είναι αρκετά ρεαλιστικά.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

 

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας; 

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

 

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας; 

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

 

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved