Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/9

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/9

Ας αγαπήσουμε αυτό που είμαστε και αυτό που κάνουμε, για να έχουμε εσωτερική ηρεμία.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχετε ζοριστεί για πολλούς λόγους αλλά προσπαθείτε να το αντιμετωπίσετε. Ίσως να έχετε ανάγκη να ειπωθούν αλήθειες με τα άτομα που σχετίζεστε στενά.
Ερωτικά: Έχετε συγκρατημένη συμπεριφορά γιατί δεν θέλετε να δείξετε και πολλά- πολλά αλλά μέσα σας βράζετε και δεν είστε σίγουροι που θα καταλήξετε τελικά. Ίσως να νιώθετε πολύ αδικημένοι. Ένας ήρεμος διάλογος θα βοηθήσει τα οξυμένα πνεύματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγάλη πίεση στο να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Ίσως ο χρόνος να μην σας φτάνει γιατί έχετε ανοιχτεί και θέλετε να τα κάνετε όλα όπως πρέπει η δημιουργικότητά σας όμως θα βοηθήσει στο να βρείτε λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μην μειώνετε την αξία σας επειδή νιώθετε είτε ένοχοι είτε ότι δεν τα καταφέρνετε και πολύ καλά. Να θυμάστε ότι την αξία σας δεν πρέπει ποτέ να την αμφισβητείτε.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Κριό ή Ζυγό θα περάσει από σαράντα κύματα και ο λόγος είναι ότι άλλα θέλετε εσείς και άλλα ζητάει το άλλο πρόσωπο. Για αυτό μην αφήνετε να σας ξεφεύγει η κατάσταση μέσα από τα χέρια σας επειδή δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει είτε να οργανώσετε κάποια δουλειά που σας αφορά για να γλυτώσετε χρήματα είτε κόβετε δαπάνες για να δείτε πως θα κινηθείτε. Πάντως ό, τι και να κάνετε θα έχετε κέρδος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε επιφορτισμένοι με κάποια θέματα τα οποία ίσως να μην μπορείτε να λύσετε με άνεση τώρα γιατί έχει μπει στην μέση ένα θέμα πολύ προσωπικό ή οικονομικό. Η σχέση με έναν Ζυγό μπορεί να διαταραχτεί.
Ερωτικά: Έχετε έμπνευση και διάθεση επικοινωνίας αλλά ίσως σας κοπεί από κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις και δεν είστε ο εαυτός σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ευθύνες παραπάνω και ίσως να αδημονείτε πότε θα τις τακτοποιήσετε. Αν φερθείτε έξυπνα και χωρίς πανικό θα βρείτε λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είστε έτοιμοι να κάνετε υποχωρήσεις και να πάτε με τα νερά των άλλων. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να είστε ελαφρώς εκρηκτικοί ή να έχετε παρορμητική συμπεριφορά, κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω.
Ερωτικά: Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και ίσως να μην σας αφήνουν να χαρείτε και να χαλαρώσετε, εκτός αν δεν παίρνετε τόσο πατριωτικά τις υποθέσεις που σας συμβαίνουν και ξεχωρίζετε τους ρόλους.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε περάσει σε φάση που τρέχετε περισσότερο από άλλες φορές και ίσως κάτι να βγάλετε αλλά χρειάζεται να είστε μαζεμένοι και πάνω από όλα ανοικτοί στην επικοινωνία.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η διάθεσή σας δεν είναι και πολύ καλή αφού υπάρχει μεγάλη πίεση για σοβαρότητα και ανάληψη ευθυνών. Παρόλα αυτά, έχετε δύναμη και τα βγάζετε πέρα κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.
Ερωτικά: Επειδή μπορεί να σας τραβήξει ένα πρόσωπο που είναι ελαφρώς διαφορετικό από τα δικά σας πρότυπα ίσως να σας αλλάξει και την ροή της προσωπικής σας ζωής. Από την άλλη η σχέση με έναν Αιγόκερω σας αναγκάζει σε μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές αλλά το ζητούμενο είναι να μπορείτε να κερδίσετε και χρήματα και για αυτό ίσως χρειάζεται να κατεβάσετε τον πήχη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε ανάγκη να ρισκάρετε αλλά εκ του ασφαλούς. Η διάθεσή σας να έχετε εξασφαλισμένα τα νώτα σας θα σας δώσει ένα προβάδισμα.
Ερωτικά: Εδώ θα νιώσετε κάπως καλυμμένοι αλλά χωρίς να έχετε την συμπεριφορά που θέλετε. Ο λόγος είναι ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι προς το παρόν αρκετά συγκρατημένο.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα κερδίσετε χρήματα σήμερα γιατί έχετε εύνοια, οπότε ό, τι μαζέψετε δεν θα το ρισκάρετε για πράγματα που ίσως να πάνε χαμένα αλλά θα το διοχετεύσετε σε λογαριασμούς και σε άλλες υποχρεώσεις.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε κάπως αγχωμένοι γιατί πάτε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και αυτό μπορεί να σας έχει επιβαρύνει αρκετά. Η πρόθεσή σας να είναι όλα τέλεια καλό είναι να μετριαστεί γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που περιμένατε.
Ερωτικά: Θέλετε να ξεκαθαρίσετε ίσως μια κατάσταση η οποία σας ενοχλεί και έχετε ανάγκη να αποφύγετε τους τύπους και αν μπορείτε να τα πείτε έξω από τα δόντια. Να προσέχετε την επαφή σας με Κριό, Καρκίνο και Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε μια μεγάλη πίεση η οποία μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε άτοπες κινήσεις. Μερικές φορές όμως, όταν τολμάτε κάτι στο τέλος το καταφέρνετε γιατί σας πνίγει το άδικο και αυτό δεν το αντέχετε αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είστε σε φάση αναμονής αλλά και αναδιοργάνωσης. Αυτό θα σας βγάλει από αδιέξοδα και από ανυπομονησία. Όσο πάντως κρατάτε τους τύπους τόσο πιο πολύ θα νιώθετε ασφαλείς.
Ερωτικά: Είστε διατεθειμένοι να αφοσιωθείτε σε ένα πρόσωπο το οποίο σας δείχνει τον καλό του εαυτό. Σε συνδυασμό με την καλή σας εμφάνιση θα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε το στοίχημα.
Καριέρα & Οικονομικά: Μην αφήνετε τα πράγματα έξω από τον έλεγχο σας γιατί δεν νιώθετε και τόσο βολικά. Οι ευκαιρίες είναι μεγάλες αρκεί να τα αφήσετε να έχουν ροή και να μην βάζετε τα δικά σας νοητικά εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε κάπως στριμωγμένοι και ίσως προβληματισμένοι με κάποια προσωπικά ή οικογενειακά θέματα αλλά χρειάζεται να βάλετε και κάποια σειρά που θα σας βοηθήσει στην διαχείριση.
Ερωτικά: Είστε γενικά θετικοί σε κάθε τι νέο οι ελεύθεροι, και οι δεσμευμένοι πολύ ευδιάθετοι και ερωτικοί με τον σύντροφό σας. Η επαφή με ένα πρόσωπο που σχετίζεται από το εξωτερικό μπορεί να σας κολακεύσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πεισμώσει και διατηρείτε το ακμαίο ηθικό ακόμα και στις αντιξοότητες που σας συμβαίνουν. Αφού περάσετε από ένα ζόρι τελικά θα υπάρξουν και καλά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Γίνεστε πιο συνειδητοί κι αυτό βοηθάει στο τι ακριβώς θέλετε να μάθετε αλλά και να δείξετε στους γύρω σας. Όμως, μια πληροφορία μπορεί να σας αναστατώσει και σας δημιουργήσει έκρηξη και διάθεση για να τα πείτε έξω από τα δόντια.
Ερωτικά: Έχετε ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο που μπορεί να σας φαίνεται πολύ γοητευτικό αλλά άπιαστο. Μην δυσκολεύετε την ζωή σας και κυνηγάτε χίμαιρες. Έχετε την εξυπνάδα να διαχειριστείτε αυτό το πρόσωπο, κυρίως Κριό, Ζυγό, αρκεί να μην δράσετε παρορμητικά..
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ξαφνικές ευκαιρίες που για να τις υλοποιήσετε θα πρέπει να κινηθείτε πολύ γρήγορα γιατί μπορεί να φύγουν μέσα από τα χέρια σας. Να προσέξετε γενικά τις αγορές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είστε ελαφρώς απομονωμένοι γιατί είτε σκέφτεστε κάποια γεγονότα τα οποία έγιναν αυτές τις ημέρες, είτε έχετε χρειάζεστε να μείνετε με κάποια πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη, κυρίως με Καρκίνο ή Αιγόκερω.
Ερωτικά: Νιώθετε ότι η σχέση σας δεν είναι και πολύ του χεριού σας και ότι θα πρέπει να παραδοθείτε στις απαιτήσεις του άλλου. Αυτό σας δημιουργεί θυμό και ίσως και ένα μικρό ανταγωνισμό. Η επαφή με Λιοντάρι είναι δύσκολη.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν δυσκολίες αλλά και σωστές συνεργασίες οι οποίες είναι μεν απαιτητικές αλλά τουλάχιστον θα έχετε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχετε τη διάθεση να κάνετε υπερβολές οι οποίες όμως θα βγάλουν και κάτι καλό. Η επαφή που έχετε κάνει με κάποια πρόσωπα ίσως να σας δίνουν την δυνατότητα να εξελίξετε κάποια πράγματα που θέλετε για το καλό σας.
Ερωτικά: Είστε κάπως σοβαροί και συγκρατημένοι και βαδίζετε με μια τεχνική που δεν μπορεί κανένας να σας κατηγορήσει για αδιαφορία. Απλά κινείστε πάνω στην πεπατημένη και δεν έχετε κανένα πρόβλημα. Η απόφαση για γάμο πάντως δεν είναι και πολύ μακριά.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες για να εξαπλωθείτε και να κερδίσετε χρήματα αλλά μην κατηγορείτε άλλα πρόσωπα ότι δεν σας βοηθούν γιατί είναι σαν να παραδίνετε την δύναμή σας και να φαίνεστε εξαρτημένοι. Κάντε αυτό που μπορείτε και θα πετύχετε.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved