Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 51' 03" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 28° 04' 54" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 24° 40' 30" ΠΑΡΘΕΝΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 00° 52' 41" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 19° 44' 35" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 03° 15' 49" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 19° 01' 50" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 23' 28" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 40' 12" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 08' 05" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 48' 37" ΤΑΥΡΟΣ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/9

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/9

Διάλεξε να μείνεις μακριά από τις σκέψεις που σου δημιουργούν προβλήματα και πόνο.

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θα μιλήσει το καθήκον και ίσως η οικογένεια γι' αυτό θα γίνετε περισσότερο απαιτητικοί σε κάποια θέματα, κυρίως αν σχετίζεστε με Αιγόκερω.
Ερωτικά: Η αναστάτωση που μπορεί να έχετε προέρχεται από το ότι εσείς θα πρέπει να καταλαβαίνετε κάποιο άλλο άτομο χωρίς όμως αυτό να αντιλαμβάνεται την δική σας θέση. Αυτό θα σας δυσκολέψει και ίσως επαναστατήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Βλέπετε ότι για να έρθει κάτι που θα σας ικανοποιήσει οικονομικά θα πρέπει να ρίξετε σκληρή δουλειά αλλά και να έχετε με το μέρος σας κάποια πρόσωπα με εξέχουσα θέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά: Η δύναμή σας προέρχεται μερικές φορές από το να πατάτε γερά στα πόδια σας και είστε γειωμένοι με την πραγματικότητα γιατί σας αρέσει να πιάνετε τον ταύρο από τα κέρατα και να μην ονειροβατείτε.
Ερωτικά: Πιστεύετε ότι πρέπει να κάνετε κάτι πολύ εντυπωσιακό για να κερδίσετε το πρόσωπο που αγαπάτε. Αυτό μπορεί να είναι μόνο μέσα στο μυαλό σας και οι συνθήκες να ζητάνε άλλα από εσάς. Αν σχετίζεστε με Λιοντάρι θα σας ζητήσει πάρα πολλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε να παίρνετε είτε χρήματα είτε κάποια ηθική ανταμοιβή για την προσφορά και το έργο σας. Τώρα είναι που θα έρθουν οι απολαβές σας και θα σας προσθέσουν έξτρα ασφάλεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γενικά: Σας απασχολούν οι υποθέσεις των άλλων αλλά προσπαθήστε να μην χάσετε όλο τον πολύτιμο χρόνο σας γιατί στο τέλος δεν θα κάνετε και πολλά πράγματα για σας.
Ερωτικά: Έχετε αφήσει κατά κάποιο τρόπο να παρέμβουν κάποια άλλα άτομα στην ζωή σας και αυτό ίσως να μην σας κάνει και πολύ καλό. Καλύτερα να πάρετε τις αποστάσεις σας για να υπάρχει ασφάλεια. Μια ξεκάθαρη επικοινωνία ίσως είναι το καλύτερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Βρίσκεστε κάθε φορά μπροστά σε δίλημμα αλλά με τις ιδέες που έχετε τώρα ίσως να ξεμπλοκάρετε από μια υπόθεση που σας ταλαιπωρεί. Οι κινήσεις σας πάντως έχουν ανταπόκριση σε κάποια άτομα οπότε θα μπορέσετε πιο εύκολα να μιλάτε για θέματα χρημάτων και γενικών απολαβών.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά: Καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα ως έχουν και να περιμένετε για κάτι καινούργιο γιατί θα αναλωθείτε τσάμπα και δεν θα βγάλετε και κανένα συμπέρασμα.
Ερωτικά: Είστε στην φάση που έχετε ανάγκη να κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας απλά δεν εμπιστεύεστε και δεν έχετε και πολύ διάθεση είτε να ανοιχτείτε είτε να συγχωρήσετε καταστάσεις από το παρελθόν. Η γοητεία ενός Υδροχόου δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους.
Καριέρα & Οικονομικά: Εσείς έχετε κάνει τις κινήσεις σας και περιμένετε να έχετε ανταπόκριση από κάποια πόρτα που έχετε κτυπήσει. Για να βοηθήσετε την κατάσταση να έχετε όσο μπορείτε θετική στάση μέσα σας, χωρίς να το μπλοκάρετε με την λογική σας.

 

ΛΕΩΝ 

Γενικά: Νιώθετε γενικά πολύ καλύτερα, παρόλο που υπάρχουν κάποια εμπόδια από την ψυχολογία σας αλλά και από άτομα της οικογένειάς σας. Όσο μπορείτε αφήστε τα πίσω σας για να εκμεταλλευτείτε την καλή περίοδο για σας.
Ερωτικά: Είστε σε καλύτερη φάση και νιώθετε ότι μπορείτε να δώσετε αγάπη γιατί είστε πιο δυνατοί και δεν σας καθορίζει τόσο η συμπεριφορά του άλλου. Βέβαια σας ενδιαφέρει να είστε στο επίκεντρο και η γνώμη σας να είναι σεβαστή. Ο Σκορπιός είναι ένα πρόσωπο που σας απασχολεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιλαμβάνεστε ότι έχετε διάθεση να κάνετε κάτι πολύ πιο δυναμικό από αυτά που κάνατε παλιά κι αυτό θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε και την θέση σας. Κυρίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Μετά από το άνοιγμα που έχετε κάνει και τη δημιουργία κάποιων θετικών καταστάσεων, τώρα θα χρειαστεί να βάλετε ό, τι σκεφτήκατε σε εφαρμογή γιατί μόνο έτσι θα ξέρετε τι είναι σωστό και τι λάθος.
Ερωτικά: Η δική σας προσωπική κατάσταση μερικές φορές είναι αμφισβητήσιμη γιατί πολλοί από εσάς δεν έχετε μόνιμη σχέση. Όμως τώρα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να δημιουργήσετε κάτι πολύ καλό, κυρίως με έναν Καρκίνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο εσείς δουλεύετε για ένα σκοπό τόσο αυτός θα σας αποδίδει, αρκεί να μην φοβάστε και να μην παραμείνετε αδρανείς σε κάποιες άμεσες καταστάσεις.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Νιώθετε ότι κάτι καλό πάει να γίνει, αφού έχετε αλλάξει την αρνητική σας σκέψη και όλα τα βλέπετε πιο εύκολα και περισσότερο κοντινά σας. Ένα ταξίδι που μπορεί να περιμένατε ίσως να αναβληθεί.
Ερωτικά: Παρόλο που η καρδιά σας έχει ανοίξει περισσότερο κρατάτε κάποιες αποστάσεις οι οποίες σας δημιουργούν μια μαζεμένη συμπεριφορά. Ο λόγος είναι ότι φοβάστε να εμπιστευτείτε. Ο Ταύρος είναι ένα καινούργιο πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες και ανοίγματα αλλά μπορεί να σας φαίνονται ριψοκίνδυνα και μερικοί από εσάς να φοβάστε την επέκταση. Έχετε όμως την στήριξη των γονιών σας ή του κοινωνικού περίγυρου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αναλαμβάνετε ευθύνες που όμως σας φαίνονται πλέον πιο εύκολες. Η γενική σας ανταπόκριση σε όλα τα θέματα είναι αρκετά θετική γιατί κάνετε προσπάθεια να δεχτείτε περισσότερο τον εαυτό σας και τις πράξεις του.
Ερωτικά: Η ακτινοβολία σας είναι εντονότερη από άλλες φορές, οπότε θα έχετε με το μέρος σας τη Θεά του Έρωτα, την Αφροδίτη, που είναι στο ζώδιο σας χωρίς να κάνετε κάτι σπουδαίο. Ο Κριός είναι ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, άμεσα.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να εδραιωθείτε μέσα σε ένα περιβάλλον αρκετά ανταγωνιστικό και ίσως να σας φαίνονται δύσκολα κάποια πράγματα. Είναι σημαντικό προς το παρόν να μην ανοίξετε τα χαρτιά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά: Νιώθετε ότι πρέπει να κινηθείτε περισσότερο με την λογική παρά με την καρδιά. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλετε να σας πιάσουν κορόιδο. Ίσως να έχετε αρχίσει να καταλαβαίνετε που ακριβώς είστε αφελείς.
Ερωτικά: Το ίδιο ισχύει και μέσα στην σχέση σας. Προσπαθείτε να εκλογικεύσετε κάποιες καταστάσεις για να εξασφαλιστείτε περισσότερο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε ερωτικοί, απλά προφυλάγεστε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που αν τις αντιληφθείτε και δεν κάνετε πίσω θα μπορέσετε να κερδίσετε και να είστε εξασφαλισμένοι. Κάτι ξαφνικό μπορεί να σας προκύψει που θα είναι για το καλό σας, κυρίως στους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά: Θα ανακτήσετε και πάλι την δύναμή σας αλλά αυτή την φορά θα έχετε μεγαλύτερους πειρασμούς και εξωτερικές εντάσεις και θα πρέπει να σταθείτε στο ύψος σας.
Ερωτικά: Είστε σε δράση και ο λόγος είναι ότι δεν έχετε καταλήξει ακόμα τι είναι αυτό που θέλετε ακριβώς από την σχέση σας. Αν είναι εφήμερη θέλετε να την τελειώνετε γιατί δεν σας εκφράζει πάρα πολύ. Η επαφή με Καρκίνο σας κάνει καλό.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ξαφνικές ευκαιρίες οι οποίες όμως δεν σας δημιουργούν και την μεγαλύτερη ασφάλεια επειδή δεν έχετε άμεση ανταπόκριση. Κάντε εσείς τις κινήσεις σας και θα έχετε αποτελέσματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Είναι σαφές ότι έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε ή να οργανώσετε καλύτερα το μυαλό σας και τον χώρο σας.
Ερωτικά: Θα πρέπει επιτέλους να πάρετε απόφαση να φύγετε από ένα πρόσωπο που σας ταλαιπωρεί με ήξεις- αφήξεις και να είστε όσο μπορείτε ανεξάρτητοι. Ο Κριός ή ο Καρκίνος είναι μια καινούργια γνωριμία.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ένα φρενάρισμα το οποίο ίσως να σας δημιουργεί εντάσεις αλλά τελικά όσο και να νιώθετε ότι εξαρτάστε από άλλα πρόσωπα αυτά θα σας βοηθήσουν και θα σας κάνουν και πολύ καλό.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Νιώθετε ότι χρειάζεται να είστε περισσότερο τυπικοί και σταθεροί σε κάποιες αποφάσεις για αυτό θα ακολουθήσετε την πεπατημένη.
Ερωτικά: Μην αποφεύγετε να βρεθείτε με έναν Ζυγό μπορεί κάτι να έχει να σας πει και εσείς από λάθος πληροφόρηση δεν τα βρίσκετε μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα αλλά κυρίως θα πάρετε βοήθεια μέσω τρίτων. Αυτό μπορεί να μην σας αρέσει αλλά είναι αναπόφευκτο.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

 

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας; 

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

 

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας; 

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

 

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved