Σάββατο 1 Απριλίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 27' 08" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 17° 59' 00" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 26° 07' 08" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 18° 32' 39" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 03° 25' 36" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 19° 13' 47" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 46' 21" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 49' 13" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 44' 07" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 08' 43" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 14' 49" ΤΑΥΡΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/9

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/9

Όποιος δεν γνωρίζει τον εαυτό του δεν γνωρίζει τίποτα.

 

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να νιώσετε ανασφάλεια με τον τρόπο που πάτε να διαχειριστείτε μια υπόθεση που αφορά και σε ένα συνεργάτη. Η καχυποψία θα σας κτυπήσει την πόρτα και αυτό μπορεί να μην σας κάνει και πολύ καλό. Έχετε μάθει και παίζετε με ανοικτά χαρτιά και δεν είναι αναγκαίο να μπείτε στο παιχνίδι κάποιου για να έχετε την λύση για ένα οικονομικό θέμα. Αν σας υποχρεώσουν να κινηθείτε πονηρά ίσως να σας ενοχλήσει πάρα πολύ. Η επαφή με Σκορπιό είναι πολύ δυναμική και προσθέτει σε εσάς μεγάλη εμπειρία ζωής.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Οι υποθέσεις των άλλων είναι στην πρώτη γραμμή. Ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάποια εξάρτηση αλλά δε θέλετε να κάνετε κάτι με αυτή γιατί πιστεύετε ότι με αυτόν τον τρόπο ελέγχετε τα πράγματα και είναι για σας πιο ασφαλή. Η ξαφνική επαφή με έναν Κριό ίσως να σας βάλει σε προβληματισμό γιατί δεν ξέρετε ακριβώς πώς να το διαχειριστείτε. Το οικονομικό θέμα που υπάρχει σε μια συνεργασία θα λυθεί πιο εύκολα από σήμερα. Ο Καρκίνος ίσως να σας βγάζει από μέσα σας την ιδέα της οικογένειας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Είστε κάπως περίεργα γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια ορισμένοι φόβοι που δεν έχετε καθόλου διάθεση να αντιμετωπίσετε. Αν ξεπεράσετε τον εαυτό σας και δείτε βαθιά, θα διαπιστώσετε ότι όλα μπορείτε να τα καταφέρετε και να βρεθείτε ακόμα και μπροστά από μια κατάσταση. Αρκεί να παραμείνετε πάνω από όλα αληθινοί και σίγουροι ότι αυτό που θέλετε κάνει για σας. Η επαφή με Ζυγό ή Υδροχόο θα ενισχύσει κάποιες καλές πεποιθήσεις. Θέματα πληρωμής ασφάλειας ή φόρων που θα αντιμετωπίσετε θα χρειαστούν να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Έχετε αλλάξει κατά κάποιο τρόπο γιατί σας βγαίνουν από μέσα σας κάποιες απόψεις που τις κρατούσατε εδώ και καιρό μέσα σας. Ο λόγος είναι ότι σας έχουν ενοχλήσει κάποια θέματα κι ίσως τώρα να πρέπει να τα πείτε γιατί αλλιώς δεν θα καθαρίσετε εσωτερικά. Η ενασχόλησή σας με έναν Σκορπιό θα σας δώσει τουλάχιστον μια βαθιά συναισθηματική ικανοποίηση. Αν έχετε θέματα νομικά που αφορούν στα οικονομικά της οικογένειας ή κληρονομικά σήμερα θα βρεθεί μια συμβιβαστική λύση.

 

ΛΕΩΝ 

Νιώθετε ότι πρέπει να δείξετε έναν διαφορετικό εαυτό για να μπορέσετε είτε να κλείσετε την δουλειά σας είτε να συμφωνήσετε με τους γύρω σας. Σε μια νύξη που θα σας γίνει για θέματα οικονομικά θα χρειαστεί να γίνετε πιο αυστηροί και απαιτητικοί και να υπολογίσετε και κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες πιθανόν να σας ξεφύγουν. Η σχέση με τον Σκορπιό μπορεί να γίνει περισσότερο εξαρτημένη γιατί ο έλεγχος του ενός προς τον άλλον ίσως να είναι ένα σημείο που σας δένει αλλά συγχρόνως σας κάνει και κακό στην προσωπική σας σχέση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε δει κάποια πράγματα τα οποία δεν σας αρέσουν ή σε μια ομάδα είτε σε ένα φιλικό περιβάλλον κι είστε κάπως επιφυλακτικοί γιατί δεν θέλετε να ανοίξετε τα χαρτιά σας. Η κοντινή σχέση με έναν Ταύρο σας δείχνει ότι κάτι πάει να γίνει αλλά χωρίς ακόμα να έχετε τα εχέγγυα ότι όλα θα είναι όπως σας ταιριάζουν και σας πηγαίνουν. Γενικά η επικοινωνία σας δεν θα είναι πολύ ανοικτή αλλά έχετε ανάγκη να εμπιστευτείτε κάπου τα εσώψυχά σας και να βρείτε ένα πρόσωπο της εμπιστοσύνης σας. Αν είναι σήμερα να βάλετε υπογραφές για ένα σπίτι ή συμβόλαιο μπορείτε να το κάνετε αλλά με προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με παλιές οικονομικές υποχρεώσεις.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να αναλωθείτε με κάποιες καταστάσεις που δεν σας κάνουν και πολύ καλό, κυρίως αν είναι να αντιμετωπίσετε θέματα οικονομικά που σχετίζονται με ανταγωνισμό. Ίσως κάποια άτομα να σας μπαίνουν εμπόδιο να κάνετε αυτό που επιθυμείτε. Ο Ερμής που έχει μπει ήδη στο ζώδιό σας δεν θα σας αφήσει να ταλαιπωρηθείτε και πολύ γιατί όλο και κάποια ιδέα θα σας δώσει και θα σας βγάλει από την δυσκολία. Ο λόγος που δεν πρέπει να φοβάστε είναι γιατί χρειάζεστε να κάνετε το δικό σας χωρίς φόβο και πάθος. Επειδή μερικές φορές υποκύπτετε στην πίεση των άλλων για να είστε αρεστοί, χάνετε την δύναμή σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα κατά κάποιον τρόπο νιώθετε προστατευμένοι και δυνατοί. Είναι ευκαιρία πλέον να ορίσετε εσείς τα γεγονότα και όχι τα γεγονότα εσάς. Αυτό σημαίνει ότι όταν σταματήσετε να φοβάστε και να είστε πολύ κλειστοί σε νέα ανοίγματα και ρίσκα τότε θα έρθουν όλα πολύ διαφορετικά. Το ζώδιό σας είναι μαθημένο να μάχεται και να ξεπερνάει τα εμπόδια σαν μια μπουλντόζα που δεν αφήνει τίποτα στο πέρασμα της. Όταν σας πιάνουν οι φόβοι σας να σκέφτεστε την δύναμή σας και να μην κολλάτε πουθενά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Έχετε κάπως μείνει πίσω γιατί έχετε ανάγκη είτε να απομονωθείτε για να σκεφτείτε και να επεξεργαστείτε κάποια θέματα που σας αφορούν άμεσα ή να χαράξετε το δικό σας πρόγραμμα το οποίο μερικές φορές σας βγάζει έξω από τον σταθερό σας στόχο. Η δυνατότητα να κάνετε καλές συμφωνίες και να τις τηρούν οι άλλοι είναι το δυνατό σας χαρτί γιατί σας εκτιμούν. Ένα πρόσωπο που μπορεί να έχει παρουσιαστεί ξαφνικά και ίσως να είναι από το εξωτερικό σίγουρα σας έχει κατά κάποιο τρόπο αναστατώσει γιατί δεν ξέρετε πως ακριβώς να φερθείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Είναι μια ημέρα που θα σας απασχολήσει αρκετά το παρελθόν αλλά και κάποιες οικονομικές συναλλαγές που έχετε με άτομα. Χρειάζεστε άμεσα να ξεκαθαρίσετε και να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα δημιουργήσετε εχθρική συμπεριφορά ή αντιπαλότητες. Στο χέρι σας είναι να μην συμβεί αυτό γιατί μερικές φορές περνάτε στο άλλο άκρο και ίσως αυτό να μην είναι και τόσο θετικό για σας. Η επαφή με έναν Σκορπιό μπορεί να μην έχει ακόμα οριοθετηθεί αλλά θα το κάνετε εσείς πλέον πιο εύκολα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Σας απασχολεί η υπόθεση με έναν Σκορπιό και δεν ξέρετε πώς να την διαχειριστείτε. Ο λόγος είναι ότι μερικές φορές έχει τον τρόπο να σας πονάει και ίσως μετά από αυτό να μην μπορείτε να επικοινωνήσετε ανοικτά. Σχετικά με μια παλιά δουλειά η οποία τώρα σας απασχολεί θα ήταν καλό να πάρετε απόφαση ότι κάποια πράγματα τελειώνουν κι ίσως ξεκινήσετε πάνω σε νέα βάση και με καινούργιες προοπτικές οι οποίες μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλες όσο οι προηγούμενες αλλά τουλάχιστον είναι στα μέτρα σας.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Έχετε αναλάβει δύσκολες υποχρεώσεις αλλά τα καταφέρνετε μια χαρά. Θα δέσετε θαυμάσια το παρελθόν με τον συναισθηματικό σας κόσμο και μάλιστα η νοσταλγία ή η επαφή με άτομα που σχετίζεστε μαζί τους από παλιά θα σας κάνουν αίσθηση και καλό. Η μοναδικότητα που έχετε σε ένα τομέα δημιουργικό θα σας ανοίξει πόρτες, αρκεί να πιστέψετε περισσότερο στο έργο σας. Κάποια χρήματα θα λάβετε από τα οποία βέβαια τα πιο πολλά θα τα δώσετε αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

 

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας; 

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

 

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας; 

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

 

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved