Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/9

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/9

Στα όνειρα και την αγάπη τα πάντα είναι δυνατά!

ΚΡΙΟΣ

Έχετε κέφια και προσπαθείτε να ξεσηκώσετε και τους άλλους. Το ότι έχετε κατά κάποιο τρόπο αφεθεί και εμπιστευτεί ένα Ζυγό σας ξεκουράζει και σας κάνει να αφήνετε τα ηνία από όλες τις καταστάσεις. Ίσως σήμερα είναι πιο εύκολο να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Η συνεχόμενη δημιουργική φάση που υπάρχει αυτή την στιγμή σας κάνει να πιάνετε τον εαυτό σας να ονειροπολεί μέχρι που μπορεί να τα καταφέρει. Υπάρχουν όμως κάποιες δυσκολίες από το παρελθόν σας και αναχαιτίζουν την φόρα που έχετε πάρει αλλά αυτό το ξεπερνάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα σας νιώθετε πολύ συνειδητοί και έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις που έχουν σκοπιμότητα και σταθερές αξίες, όμως δεν αφήνεστε σε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να είναι πολύ δημιουργικές γιατί φοβάστε το ρίσκο και ίσως έχετε και ένα κρυμμένο εγωισμό. Επειδή φοβόσαστε την αποτυχία. Οι γεννημένοι από 4 έως και 6 Μαΐου έχετε μια σταθερή εύνοια την οποία θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Αν, προς το παρόν, δεν βλέπετε ευκαιρίες, καλό είναι να είστε αισιόδοξοι, θετικοί και ευδιάθετοι σε πείσμα και κόντρα των καιρών και των αρνητικών ειδήσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αγάπη για σας είναι το απαραίτητο συστατικό για να νιώθετε καλά και όσο βρίσκετε ευκαιρία και την ανακαλύπτετε τόσο νιώθετε καλύτερα και ανεβασμένοι. Επειδή υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσετε ένα ειδύλλιο ή να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, καλό είναι να κρατήσετε ισορροπίες πρώτα μέσα σας και μετά προς τα έξω. Με αυτόν τον τρόπο θα τραβήξετε πάνω σας κάτι καλύτερο. Αν έχετε καλλιτεχνική φύση και φυσικό ταλέντο θα βγουν τώρα πιο εύκολα, αρκεί να το θέλετε και να το δείτε ότι είναι κάτι που σας ξεκουράζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε ότι κάτι πάει να διορθωθεί αλλά φυσικά με την δική σας ατομική προσπάθεια. Τίποτε δεν γίνεται αν εσείς δεν κουνήσετε το δακτυλάκι σας και τον τελευταίο καιρό το έχετε πλέον αντιληφθεί για τα καλά. Μέσα στο σπίτι σας, αν επικρατεί κλίμα που δεν είναι αρμονικό, θα προσπαθήσετε να το δημιουργήσετε, κρατώντας ακόμα και το στόμα σας κλειστό για να μην δημιουργηθούν ρίξεις με άλλα πρόσωπα. Η καθαριότητα και το συμμάζεμα του χώρου μπορεί να είναι πρώτη σας προτεραιότητα. Οι γεννημένοι από τις 6 έως 8 Ιουλίου περνάτε μια περίοδο θετική και με πολλά ανοίγματα σε καινούργια πράγματα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα περάσετε είτε με φίλους, είτε με την συντροφιά ενός βιβλίου που έχει μέσα καλλιτεχνικά θέματα και σας αρέσουν, είτε με πολύ ανοικτή επικοινωνία που θα ακούσετε όμορφα λόγια που τα έχετε πολύ ανάγκη. Η διαδικασία που αυτή την στιγμή κάνετε, δηλαδή το να σηκώσετε το κεφάλι σας και να πάρετε αποφάσεις που αφορούν άμεσα τα επόμενα βήματά σας, ίσως να είναι πολύ δυναμική αλλά και επίπονη γιατί θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις και αυτό σας ζορίζει αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε την καλή διάθεση να αναλωθείτε με πράγματα που σας φτιάχνουν το κέφι και κυρίως με το να διαθέσετε τον χρόνο σας ακόμα και σε κάτι που εσείς παλιά θεωρούσατε χάσιμο, όπως το να ξεκουραστείτε ή να πιείτε ένα ωραίο καφέ απολαμβάνοντας και μια όμορφη παρέα. Όσοι έχετε γεννηθεί από τις 6 έως και τις 8.9 είναι σίγουρο ότι πολλά από τα κακώς κείμενα έχουν διορθωθεί και εσείς πλέον νιώθετε αρκετά καλύτερα. Η σχέση με έναν άλλο Παρθένο ή έναν Καρκίνο μπορεί να είναι πιο εύκολη τώρα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι η ημέρα σας αφού θα περάσετε όμορφα και θα νιώσετε ότι γενικά αρέσετε με κάθε τι που λέτε και που κάνετε. Αυτό για σας είναι μεγάλο φάρμακο γιατί η γνώμη των άλλων σας αγγίζει και την έχετε ανάγκη για να γεμίζετε τις μπαταρίες σας. Το ότι θα προσπαθήσετε να γεφυρώσετε ένα κενό μεταξύ εσάς και ενός ατόμου ή ακόμα και μιας ομάδας που σας ενδιαφέρει άμεσα αυτό είναι το καλύτερο για να νιώσετε δυνατοί και ασφαλείς γιατί αρκετά πράγματα τα κάνετε όταν έχετε και το πράσινο φως από άτομα που εσείς εκτιμάτε ή υπολογίζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να είστε ελαφρώς απομονωμένοι γιατί μπορεί να λείπει το αγαπημένο σας πρόσωπο και εσείς θέλετε να είστε σωστοί και τυπικοί. Από την άλλη αν δεν συμβαίνει αυτό έχετε ανάγκη να μείνετε μόνοι με το άτομο που σας αρέσει γιατί με αυτόν τον τρόπο θα έρθετε πιο κοντά. Γενικά δεν είστε και πολύ ρομαντικοί αλλά του πάθους αλλά τώρα μπορεί να έχετε βρει και διαφορετικό τρόπο έκφρασης και με αυτόν τον τρόπο να φαίνεστε περισσότερο εκλεπτυσμένοι και ιδιαίτεροι. Η καλή σας τύχη πάντως θα λειτουργήσει σε ένα σημείο και θα νιώσετε πολύ αισιόδοξοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλετε να μοιραστείτε πράγματα με άλλα άτομα και με φίλους και αυτό σας αλλάζει την κακή διάθεση αλλά και σας δίνει κέφι να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες. Το σίγουρο είναι ότι δεν σας πηγαίνει και πάρα πολύ αυτή η περίοδος γιατί όλα είναι κάπως βαρετά κατά την άποψή σας ή καθόλου δημιουργικά. Περισσότερο καθήκον και πρόγραμμα αλλά μέσα σε αυτό το κλίμα έχετε και μια σταθερή πορεία και ένα σύνθημα που σας λέει ότι θα βγείτε νικητές. Αυτό μην το ξεχνάτε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρειάζεται που και που να ομορφαίνετε τον χώρο σας ή γενικά την διάθεσή σας και για αυτό έχετε ανάγκη να ασχοληθείτε είτε με παρέες που περνάτε ωραία και υπάρχει έστω και λίγο κοινωνικός αέρας διαφορετικός, είτε με το σπίτι σας ή με την εμφάνισή σας που αρκετές φορές όταν δεν υπάρχουν κοινωνικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις κάπως την παραμελείτε. Επειδή θέλετε να φτιάξετε κάπως το κλίμα με ένα Λιοντάρι θα δείτε ότι θα τα καταφέρετε γιατί θα παίξετε ρόλο συμβιβαστικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε αναλάβει τον ρόλο του να αναβαθμίσετε οτιδήποτε άσχημο μπορεί να προκύψει στο περιβάλλον σας ή ακόμα και μέσα σας, να το αλλάξετε και να το αναγάγετε σε κάτι καλύτερο. Οπότε χρειάζεται να αντισταθείτε στην οποιαδήποτε αρνητική κριτική που μπορεί να σας έρθει να κάνετε ή στον οποιοδήποτε άχαρο ρόλο που θα επιπλήξει ή θα μιλήσει άσχημα. Προβλήματα υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντοτε, το μυστικό είναι ο τρόπος που τα διαχειρίζεστε και αυτό θα κληθείτε να μάθετε σήμερα. Αν πάρετε το σημερινό μάθημα θα λύσετε τις διαφορές σας με αυτόν τον τρόπο και τα πράγματα θα αλλάξουν.

ΙΧΘYΕΣ

Προσπαθείτε να είστε μέσα στο γενικό κλίμα της ευδιάθετης επικοινωνίας και την ανοικτής επαφής. Μερικές φορές τα καταφέρνετε και μερικές φορές έχετε τον δικό σας μονόλογο. Αυτό σίγουρα σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με περισσότερο κόσμο αλλά και να κάνετε πιο πολλές επαφές ακόμα και για θέματα οικονομικά που σας αφορούν άμεσα. Η σχέση με Καρκίνο μπορεί να βελτιωθεί αρκεί να μην θίγετε τα δύσκολα σημεία του. Οι γεννημένοι από τις 5 έως και 7.3 θα έχετε πάνω από όλα ερωτικές ευκαιρίες αλλά και διάθεση δημιουργίας ενός παιδιού και σίγουρα κάτι καλό θα πετύχετε.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved