Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 14° 09' 14" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 17° 05' 15" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 19° 31' 19" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 08° 55' 07" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 10° 47' 09" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 29' 14" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 07' 21" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 59' 49" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 40' 04" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 44' 14" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 20' 39" ΤΑΥΡΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/9

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/9

Το να δημιουργείς είναι σαν να ζεις δυο φορές!

 

ΚΡΙΟΣ

Αντανακλάτε την εσωτερική σας δύναμη προς τα έξω και αυτό σας προδιαθέτει να κάνετε πράγματα που θα αποδεικνύουν ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Επειδή έχετε ανάγκη να είστε επιθυμητοί και κυρίως στο επίκεντρο, σήμερα θα διαλέξετε να περάσετε την ημέρα σας με τρόπο που να είστε εσείς καλά πρωτίστως. Νιώθετε τον τελευταίο καιρό ότι θα πρέπει να κάνετε κάτι παραπάνω το οποίο δεν το έχετε βρει ακόμα, αλλά αν οραματιστείτε μέσα σας και ψάξετε περισσότερο τον εαυτό σας θα δείτε ότι θα έχετε σημαντικά αποτελέσματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Εκτός από το υλικό κομμάτι που έχετε κατά νου χρειάζεται να βρείτε και τη δύναμή σας που δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Μην θέλετε όλα να είναι τελείως υλικά γιατί με αυτόν τον τρόπο νιώθετε μόνιμα ανασφάλεια. Ακόμα και στην σχέση σας αφεθείτε και ανακαλύψτε την πιο ευαίσθητη πλευρά της, κυρίως αν είστε με Ζυγό ή Ιχθύ γιατί υπάρχουν έντονα συναισθήματα που μερικές φορές τα καλύπτετε. Όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί να κοντράρεστε με οτιδήποτε αντιπροσωπεύει για σας μορφή εξουσίας. Κυρίως σήμερα μην κάνετε πολύ βαριές δουλειές γιατί θα κουραστείτε διπλά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα γιατί θα νιώσετε ότι μπορείτε να λύσετε άμεσα ένα θέμα επικοινωνίας που φοβόσασταν να αγγίξετε. Σίγουρα μερικοί θα γίνετε πολύ εφευρετικοί και πρωτοπόροι σε κάποια θέματα γνώσης. Ο προσωπικός σας μαγνητισμός θα είναι έντονος και η γενναιοδωρία σας μπορεί να είναι κάπως υπερβολική. Παρατηρήστε τον εαυτό σας πριν κάνετε κάποια δοτική κίνηση. Το κάνετε από αγάπη και διάθεση βοήθειας ή για να φανείτε; Όσοι αντιμετωπίζετε θέμα μετακίνησης από ένα σπίτι σε άλλο θα σας φανεί κάπως δύσκολο γιατί δεν μπορείτε να αποκοπείτε από καθιερωμένες συνήθειες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Έχετε ανάγκη να δουλέψετε σκληρά για να έχετε μεγάλο κέρδος για αυτό δεν υπολογίζετε καθόλου κούραση ή εξάντληση. Αν όμως οι προσδοκίες σας δεν εκπληρωθούν άμεσα ίσως να γίνετε ανυπόμονοι. Ο Δίας που είναι στο ζώδιο σας ευνοεί περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και γι' αυτό σας ενδιαφέρει να περάσετε καλά και να μην έχετε κόντρες και στεναχώριες. Προσέξτε το βάρος σας γιατί είναι και αυτό ένα σημαντικό σημείο αποφυγής.

 

ΛΕΩΝ 

Σήμερα η ημέρα ανήκει αποκλειστικά σε εσάς, αφού εκτός από τον Άρη που έχετε στο ζώδιό σας έχει μπει και η Σελήνη, οπότε διπλασιάζει την δύναμη που θα λάβετε. Είναι όμορφο όταν ξαναβρίσκεστε στην παλιά σας κατάσταση. Σε μερικούς βέβαια μπορεί να μην έχει φύγει ποτέ αυτή η ισχύς αλλά χρειάζεται πολύ δουλειά και κυρίως αυτογνωσία ότι δεν πρέπει να την συνδυάζετε με την κοσμική επιτυχία. Αυτό είναι καθαρά όμως θέμα προσωπικής αυτοεκτίμησης. Αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα υπάρχουν ακόμα αντιστάσεις γιατί το παρελθόν μπορεί να σας παρασύρει, κυρίως αν σχετίζεστε με Σκορπιό και Υδροχόο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνεχίζετε να έχετε μεγάλη διάθεση να μπουν πολλά κακώς κείμενα στην θέση τους. Για αυτό μερικοί, χωρίς καν να το καταλαβαίνετε, πετάτε από πάνω σας πολλά παλιά. Οι συζητήσεις που αφορούν στα προσωπικά σας μάλλον θα είναι πολύ μυστικές. Αν σχετίζεστε με έναν Υδροχόο δεν θέλετε να το μάθει κανένας. Είναι η εποχή που αναβαθμίζεστε και νιώθετε ότι παίρνετε το αίμα σας πίσω. Καλό είναι να αμφισβητείτε και λίγο αυτά που σας αναφέρουν κάποιοι συνεργάτες ή άτομα του στενού σας κύκλου γιατί μπορεί να γίνουν λάθη.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

Έχετε δυναμώσει αρκετά γιατί ο στόχος σας είναι να ξεπεράσετε τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν. Μερικοί που ασχολείστε με την πολιτική ή τα κοινά θα ξεκινήσετε σιγά-σιγά να προετοιμάζετε το έδαφος κάνοντας πρόβες για το πώς τελικά σας βλέπουν οι άλλοι. Γενικά αυτό το διάστημα έχετε καλούς συνεργάτες και σωστές πληροφορίες. Αν σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε με θέματα ομορφιάς γενικά και όχι μόνο ρούχα αλλά και κάποιες μικρές επεμβάσεις η ημέρα προσφέρεται.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θέλετε να αφήσετε κάτι σίγουρο και να πάτε προς την αβεβαιότητα. Όχι ότι είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα αλλά όσο πιο πολύ αντιστέκεστε τόσο δεν βλέπετε ξεκάθαρα την αλήθεια. Αν έχετε δημιουργήσει γύρω σας ένα τοίχο προστασίας και τώρα πρέπει να τον αποχωριστείτε, μην νομίζετε ότι το καινούργιο που θα συναντήσετε θα είναι τόσο δύσκολο. Μάλλον στο μυαλό σας το βλέπετε με αυτόν τον τρόπο. Η ιδανική κατάσταση για σας είναι να μένετε με τον βαθύ εαυτό σας και να προσπαθείτε να εξομαλύνετε όλα τα εμπόδια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Αναθεωρείτε ορισμένες απόψεις που σας φαίνονται κάπως αναχρονιστικές και με αυτόν τον τρόπο ίσως ξεπεράσετε τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Επειδή έχετε την τάση να βλέπετε το μικρό μεγάλο, προσπαθήστε να ζυγίσετε όλες τις πιθανότητες αποτυχίας που έχετε κατά την γνώμη σας με σωστό ζύγι. Τότε θα δείτε ότι υπερβάλλετε μερικές φορές παντού. Επίσης δεν είστε εσείς υπεύθυνοι για όλα. Ο καθένας έχει την δική του ευθύνη. Μερικοί από εσάς μπορεί να νιώθετε κάπως κουρασμένοι ή καταβεβλημένοι. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα υγείας και διατροφής.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Έχετε ανάγκη να φανείτε μέσα από κάποια επιτεύγματα που έχετε πετύχει και αυτό είναι που σας κουράζει πιο πολύ. Βλέπετε το περιβάλλον σας ανταγωνιστικό και ίσως να πρέπει κατά την γνώμη σας να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντας. Εσείς συνεχίστε κανονικά την δουλειά σας, όποια και να είναι αυτή, γιατί δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλες υποχωρήσεις σε όλα. Το Λιοντάρι σας απασχολεί αλλά πρέπει πρώτα να βρείτε ισορροπίες μεταξύ σας για να έχετε μια σωστή σχέση μετά. Αν τίθεται θέμα ηθικής μεταξύ σας καλό είναι να μην το παραβλέψετε και να πάτε σύμφωνα με τους νόμους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Αναλώνεστε μέσα από τα προβλήματα και τις σχέσεις των άλλων. Αυτό είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσετε γιατί υπάρχει εγωισμός και ανταγωνιστικότητα και από τις δυο πλευρές. Για αυτό κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην σας πιάσει τώρα να λύσετε ό, τι διαφορά έχετε γιατί μάλλον θα βρεθείτε σε αδιέξοδο κυρίως με ένα Λιοντάρι. Τα οικονομικά σας έχουν πιθανότητα να γίνουν κάπως καλύτερα γιατί με ένα πρόσωπο που υπάρχει, κυρίως συγγενικό, ίσως να κάνετε κάτι από κοινού και να βγείτε για λίγο από το αδιέξοδο. Αν θέλετε αυτή η κατάσταση να γίνει νόμιμη, καλό είναι να κάνετε πιο οργανωμένες κινήσεις.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Αναλώνεστε με το ποιος θα πρέπει να ακολουθήσει εσάς και ποιος δεν είναι με το μέρος σας. Μάλλον θα έχετε νεύρα σήμερα γιατί έχετε ανάγκη να μην αρνούνται την γνώμη σας και την πρωτοβουλία σας και ίσως το περιβάλλον να αντιστέκεται. Αν συνεργάζεστε με Λιοντάρι προσπαθείτε όσο μπορείτε να κρατήσετε την σχέση πολιτισμένη αλλά μερικές φορές ξεφεύγετε και οι δύο. Ο σύντροφός σας έχει αναθεωρήσει κάποιες ιδέες και έχει γίνει πιο ρεαλιστής και πρακτικός. Ίσως με αυτόν τον τρόπο δεν τα μπλέκετε όλα μαζί και κάνετε ένα καλό διαχωρισμό.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

 

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας; 

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

 

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας; 

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

 

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved