Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/8

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/8

Το να είσαι ευτυχισμένος δεν σημαίνει ότι όλα είναι τέλεια. Σημαίνει ότι αποφάσισες να δεις πέρα από την ατέλεια.

ΚΡΙΟΣ

Είστε αρκετά κλεισμένοι στον εαυτό σας ή ασχολείστε περισσότερο με το σπίτι σας και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Έχετε κατανοήσει ότι θα πρέπει να έχετε καλή σχέση με τους οικείους σας για να υπάρχει ισορροπία και αρμονία. Οι τυχερές ημέρες πάντως παρά τις δυσκολίες συνεχίζονται και αυτό σας δημιουργεί τελικά μια μεγάλη διάθεση να τα βγάλετε πέρα με όλες τις αντιξοότητες. Η σκέψη για γάμο ή για να συζήσετε πιθανόν να σας περιτριγυρίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν έχετε την λίστα στο χέρι και μπαίνουν τα πράγματα με τον τρόπο που εσείς έχετε σκεφτεί ή εμπνευστεί τότε νιώθετε πολύ καλύτερα από άλλες φορές. Η διάθεσή σας να προστατέψετε τα οικονομικά σας και το σπίτι σας θα σας δώσει λύσεις που ούτε καν τις είχατε σκεφτεί. Όσο πιο πολύ είστε με άτομα που σας βγάζουν στην επιφάνεια νοσταλγία και πολύ συναισθηματικές μνήμες, εσείς αντλείτε από εκεί και έχετε δυνάμεις για να ριχτείτε στον δύσκολο αγώνα. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να παρουσιάσετε δείγματα εγωισμού μέσα από την ανάγκη ό, τι κάνετε να φαίνεται τέλειο κι αυτό να είναι τροχοπέδη για την ελεύθερη έκφρασή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε ανάγκη να προφυλάξετε τα συναισθήματά σας για να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη σχέση με την οικογένεια σας ή ακόμα και με το κατεστημένο που σας πιέζει να φερθείτε με έναν συγκεκριμένο τρόπο ενώ εσείς θέλετε να ξεφύγετε από όλα αυτά και να κάνετε κάτι πολύ δικό σας. Καλό είναι να έχετε πυγμή και να ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο γιατί μέσα από αυτόν θα βρείτε την δική σας απελευθέρωση. Η επαφή με τον Ζυγό έχει ομορφύνει την ζωή σας και αυτό σας δημιουργεί ευεξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε την δύναμή στα χέρια σας και αυτό σας ηρεμεί και σας καλμάρει. Η συναισθηματική σας κατάσταση σας βοηθάει να ξεπεράσετε όλα τα δύσκολα πράγματα. Είναι καλό να μοιράζεστε τις σκέψεις σας με άλλους γιατί μέσα από αυτή την διαδικασία θα ελαφρώσετε και θα γίνετε περισσότερο ανοικτοί. Όταν βγάζετε τα εσώψυχά σας έχετε μια ιδιαίτερη δύναμη στα χέρια σας η οποία σας καθοδηγεί σωστά. Όσοι είστε σε φάση αλλαγής στέγης θα το κάνετε άμεσα γιατί θα βρείτε το σπίτι που σας αντιπροσωπεύει.

ΛΕΩΝ

Σας προβληματίζουν οικογενειακά θέματα τα οποία δεν σας αρέσει να τα μοιράζεστε αλλά το ζητούμενο είναι να κάνετε και ένα βήμα παραπάνω γιατί τώρα έχετε όλα τα φόντα και την δυνατότητα να έχετε συμμάχους και φίλους από πολλά μέτωπα. Η εύρεση λύσης για ένα οικονομικό θέμα θα σας αλλάξει την διάθεση και θα σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες. Να είστε όμως πολύ προσεκτικοί όταν αναφέρεστε στο παρελθόν ή σε ένα Σκορπιό γιατί δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καταλαβαίνετε την ανάγκη σας να γίνετε αρεστοί και αγαπητοί στους γύρω σας. Είναι καλό όταν εκφράζετε τα προστατευτικά σας συναισθήματα γιατί αποκτάτε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε όλα τα θέματα. Η σημαντικότητα του εαυτού σας αφαιρεί πλέον την σκέψη του θύματος ή του ατόμου που δίνει και δεν παίρνει τίποτε. Αντίθετα τώρα έχετε γεμίσει από καλά συναισθήματα και οράματα τα οποία σας δίνουν ελπίδα για το μέλλον. Χρήματα και πιθανόν κάτι που δεν το περιμένατε σε επίπεδο οικονομικό θα σας ικανοποιήσουν.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Αναζητάτε την οικογενειακή ισορροπία αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να την κερδίσετε γιατί ίσως κάνετε υπερβολές ή περνάτε στο άλλο άκρο και δεν κάνετε καμία κίνηση. Η σχέση με έναν Καρκίνο σας δίνει δυνατότητα να ξανακερδίσετε τον χαμένο χρόνο μεταξύ σας αλλά το ξέρετε από την αρχή ότι η σχέση αυτή είναι αρκετά δύσκολη γιατί θα χρειαστεί να αντιληφθείτε κάποιες λεπτές συναισθηματικές αποχρώσεις του άλλου που ίσως να σας ξεφεύγουν. Αν σχετίζεστε με Κριό τα πράγματα είναι καλύτερα από ποτέ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναλύετε τα πάντα και βγάζετε συμπεράσματα τα οποία τελικά σας οδηγούν σε σωστές αποφάσεις. Η πίστη σε αυτό που θέλετε θα σας βοηθήσει να μην είστε μοιραία άτομα και να μπορείτε να διαφεντεύεται το περιβάλλον σας. Γιατί όταν το θέλετε ανεβαίνετε πολύ ψηλά αρκεί να μην παρασύρεστε από αυτοκαταστροφικά συναισθήματα. Το υγιές συναίσθημα είναι αυτό που θα σας βγάλει από την δυσκολία σας. Η επαφή με τον Καρκίνο θα είναι άκρως δημιουργική. Καλό είναι οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να μην μπείτε σε σκέψεις εγωιστικές και ανταγωνισμού γιατί θα δυσκολέψετε την επαφή σας με Λιοντάρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενώ βρίσκετε λύσεις και υπάρχει εύνοια σε πολλά μέτωπα από την άλλη ό, τι κερδίζετε πάει στον κουμπαρά των υποχρεώσεων αλλά τουλάχιστον είστε μια ή άλλη. Η ερωτική σας φύση πάντως αντιδρά υπερβολικά και δεν σας αρέσει να συμβιβάζεστε μέσα σε καταστάσεις και υποθέσεις που σας υποχρεώνουν να μην είστε ο εαυτός σας. Αν αναλάβετε πάντως να εκπληρώσετε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε και μια άλλη πλευρά αφού θα μπείτε βαθιά σε οτιδήποτε φοβόσαστε ή νιώθετε ενοχές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας απασχολούν υποθέσεις που όμως τελικά λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Ίσως να έχετε αναλάβει από την φύση σας περισσότερες πρωτοβουλίες οι οποίες όμως μπορεί να επιβαρύνουν κατά κάποιο τρόπο την προσωπική σας σχέση γιατί μπορεί να μην αφιερώνετε σημαντικό χρόνο για αυτήν. Αν φέρεστε με αγάπη δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η επαφή σας με έναν Κριό θα σας φέρει τα πάνω κάτω και αυτό θα είναι η αφορμή για την αλλαγή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε πολλές υποθέσεις και πρακτικές δουλειές και αυτό από την μια σας κουράζει αλλά από την άλλη νιώθετε ικανοποίηση μόλις δείτε ότι τα καταφέρνετε. Είναι καλό να είστε μπροστά σε μια υπόθεση που έχει να κάνει με συνεργάτες γιατί υπάρχει διάθεση από ένα άτομο να μεταφέρει αλλιώς τα μηνύματα και να υπάρξουν μπερδέματα. Εσείς δεν πρέπει να το επιτρέψετε αυτό γιατί θα βρεθείτε αργότερα σε δύσκολη θέση. Καλό είναι να γίνονται όσο μπορούν όλες σας οι δουλειές με διαφάνεια. Ο Καρκίνος προσπαθεί κάτι να σας πει αλλά προς το παρόν υπάρχει απόσταση.

ΙΧΘYΕΣ

Είστε πολύ γεμάτοι από συναισθήματα που βρίσκουν ανταπόκριση από πρόσωπα που σας απασχολούν. Οτιδήποτε θέλετε θα είναι πιο εύκολο να το αντιμετωπίσετε γιατί θα έχετε όλα τα μέτωπα με το μέρος σας κι αυτό θα το έχετε κάνει εσείς και κανένας άλλος. Οι δυνάμεις σας είναι πολύ μεγάλες αυτό το διάστημα αρκεί να μην παίρνετε στάση θύματος για όλα αυτά που περνάτε. Είστε πολύ δημιουργικά άτομα όταν το θέλετε. Φροντίστε για την σωστή αξιολόγηση ενός ακινήτου διαθέτοντας περισσότερο χρόνο για να το φτιάξετε ή να το επιδιορθώσετε.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved