Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 08° 29' 42" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 09° 16' 38" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 37' 01" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 01° 59' 22" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 09° 37' 41" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 05° 26' 40" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 27' 45" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 57' 18" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 30' 04" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 33' 29" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 49' 50" ΤΑΥΡΟΣ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/8

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/8

Πάντα να είστε έτοιμοι για την αλλαγή γιατί η ζωή ανά πάσα στιγμή επιφυλάσσει εκπλήξεις.

 

ΚΡΙΟΣ

Είστε στο φόρτε σας. Όταν παίρνετε φόρα δεν ξέρετε που πρέπει να σταματήσετε. Ίσως να τα έχετε πάρει αρκετά με κάτι που κάνει συνεχόμενα ένας συνεργάτης σας και παρόλο που έχετε την καλή διάθεση ίσως να μην αντέξετε και να τα βροντήξετε όλα. Αν σας ενδιαφέρει μελλοντικά η δουλειά αυτή προσπαθήστε όσο μπορείτε να συγκρατηθείτε γιατί και δίκιο να έχετε θα έρθει η κατάλληλη ώρα για να το διεκδικήσετε. Αν πάλι πάρετε απόφαση να κάνετε κάτι καινούργιο τώρα πιθανόν να είναι η ώρα του αιφνιδιασμού. Μερικοί από εσάς έχετε ανάγκη να είστε ανυπότακτοι στο σύστημα και απείθαρχοι και ίσως να κάνετε σημαντικές αλλαγές.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Έχετε αφεθεί ελαφρώς γιατί έχετε ανάγκη κάπου να ξεκουραστείτε ψυχικά. Παρόλα αυτά οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια επιτυχημένη συνεύρεση με φίλους ή άτομα γνώριμα και θα ευχαριστηθείτε αρκετά γιατί οι προσδοκίες σας έστω και μικρές θα βγουν εύκολα. Το θέμα ενός αμαξιού θα λυθεί γρήγορα. Αν κρατάτε κάποιες αποστάσεις από τα πράγματα το κάνετε για προστασία του εαυτού σας γιατί ακόμα υπάρχει μια κόντρα με ένα πρόσωπο από την οικογένεια σας. Ο Ζυγός αναγκαστικά σας δημιουργεί την διάθεση για αρμονία και συνεργασία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Είστε αρκετά μπερδεμένοι ακόμα ή και συναισθηματικά ευάλωτοι αλλά όσο περνάει η ημέρα αυτό θα φεύγει και την θέση του θα πάρει ένα γενναίο ξύπνημα. Μπορεί να νιώθετε ότι σας έχουν ξαφνικά αφυπνίσει πάνω σε πολλά θέματα που δεν μπορούσατε να πάρετε θέση λόγω ευαισθησίας. Πάντως ο ρόλος του θύματος δεν σας πηγαίνει για αυτό να μην μπαίνετε σε αυτή την θέση καθόλου. Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως ίσως να βοηθήσουν σε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Έχετε όλα τα φόντα να πετύχετε και πρέπει να το κάνετε για να νιώσετε και πάλι ήρεμοι και ασφαλείς. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες αυτό το διάστημα αρκεί να τις δείτε έγκαιρα και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Σε όποια ηλικία και να είστε καλό είναι να εξετάζετε βαθιά τα πράγματα που έχετε γύρω σας και να μην είστε καθόλου επιφανειακοί γιατί ήδη μπορεί να έχετε κάτι πολύ καλό και να μην το έχετε αναγνωρίσει. Μερικές φορές μπορεί να πιστεύετε σε κάτι το μαγικό και αυτό να είναι ψευδαίσθηση. Ο Ζυγός έχει ενδιαφέρον για σας αλλά τον κουράζει η γκρίνια.

 

ΛΕΩΝ 

Έχετε κατά κάποιον τρόπο αφεθεί σε ένα θείο σχέδιο και αυτό σας κάνει καλό σε ψυχικό επίπεδο. Όσο πιο πολύ πιστεύετε τόσο πιο πολύ θα σας εμφανίζονται πράγματα από το πουθενά. Ο καλός λόγος και το ενδιαφέρον να διορθώσετε τις επαφές σας και την επικοινωνία σας κάνοντας την πιο αρμονική θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο ουσιαστικές επαφές και αυτό θα κάνει καλό και στην αυτοπεποίθησή σας και κατά επέκταση και στην δουλειά σας. Ένα ταξίδι που ίσως να προετοιμάζατε εδώ και καιρό τώρα θα σας βγει ξαφνικά. Η γνωριμία με έναν Ιχθύ δεν είναι και πολύ εύκολη αλλά τουλάχιστον θα πάρετε μια εμπειρία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκινάει από σήμερα η δύναμή σας να πολλαπλασιάζεται αφού ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας και θα σας δώσει μεγάλη ζωτικότητα αλλά και συνείδηση των πράξεών σας. Η περίφημη λογική σας εδώ θα δουλέψει ρολόι και θα φέρετε εκεί που θέλετε όλες τις υποθέσεις σας, αρκεί να έχετε ευελιξία και πρακτικότητα. Η διαφάνεια για σας θα παίξει μεγάλο ρόλο και θα έχετε έντονη ανάγκη να γίνουν και κάποια οριστικά ξεκαθαρίσματα για να δείτε η πυξίδα που θα σας οδηγήσει.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζητάτε χρόνο για να κάνετε πολλά πράγματα τα οποία σας έχουν βγει στην πορεία. Επειδή έχετε αναλάβει καταναγκαστικά έργα και κυρίως με την οικογένεια ίσως να σας πέφτουν βαριά αλλά τελικά θα τα καταφέρετε. Η φροντίδα είναι το κυριότερο που πρέπει να δείξετε είτε σε άτομα είτε και σε θέματα σπιτιού. Η Αφροδίτη όμως δεν σας αφήνει να πέσετε γιατί σας δίνει συνεχόμενες ελπίδες και έχετε και βοήθεια από κάποια άτομα που σας συμπαθούν. Μπορεί πλέον να μην σας ενδιαφέρει τόσο πολύ το να προβάλλεστε μέσα από τις πράξεις σας αλλά να κάνετε έργο προσφοράς προς τους άλλους σε χαμηλούς τόνους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε αναλάβει κάτι πολύ καινούργιο και πρωτοποριακό κι αυτό θα σας φέρει αναστάτωση. Νέοι άνθρωποι, νέες καταστάσεις θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον να ανοιχτείτε και να κάνετε κάτι πολύ προχωρημένο για τα δικά σας τα δεδομένα. Πιθανόν να θέλετε να έχετε την αρχηγία σε ένα συγκεκριμένο θέμα και να μην σηκώνετε καμία αμφισβήτηση. Οι οικονομικές συνεργασίες θέλετε να έχουν διαφάνεια και οτιδήποτε πλέον πληρώνεται από εδώ και εμπρός θα είναι ξεκάθαρο και όχι με ασάφεια. Ο Κριός θα σας τραβήξει έντονα το ερωτικό ενδιαφέρον γιατί είναι κάτι πολύ διαφορετικό από τα δικά σας δεδομένα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Έχετε βαθιά ανάγκη μέσα σας να ξεκόψετε με οτιδήποτε σας αγχώνει και σας κάνει κακό και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο με υγεία και περισσότερο δράση. Για μερικούς από εσάς η απόφαση να πάτε στο εξωτερικό είναι σταθερή και αν ήδη δεν έχετε ξεκινήσει τις διαδικασίες βρίσκεστε προς το δρόμο για εκεί. Η αλήθεια για σας είναι ένα στοιχείο που το έχετε ανάγκη για να ξεπεράσετε κάποια στάδια που πιθανόν να έχετε κολλήσει κυρίως σε ερωτικό επίπεδο. Νέες φιλίες και γνωριμίες βασισμένες σε μεγαλύτερη αρμονία και ομορφιά θα σας παρασύρουν να περνάτε καλά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Θα σηκώσετε το ανάστημά σας και θα πείτε ξεκάθαρα τι είναι αυτό που σας ενοχλεί. Επειδή μπορεί να υπάρξουν και συγκρούσεις αν θέλετε να κρατήσετε και ένα κλίμα πολιτισμένο φροντίστε να επικοινωνήσετε σε πιο ήπιους τόνους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πείτε την αλήθεια. Η σχέση με Κριό παρουσιάζει ενδιαφέρον αλλά έχει πολλά σκαμπανεβάσματα τα οποία δεν σας αρέσουν καθόλου. Η επαγγελματική επαφή με άτομα που έχουν διαφορετικές ιδέες από εσάς ίσως να σας δημιουργήσει ένταση αλλά αν είστε περισσότερο υπομονετικοί κάτι καινούργιο θα φανεί στον ορίζοντα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Καταργείτε όλα τα προσχήματα των προηγούμενων ημερών και προχωράτε ακάθεκτοι σε νέες συμφωνίες και συζητήσεις οι οποίες ταιριάζουν περισσότερο στην φύση σας και στην ψυχολογία σας. Είναι βέβαια πολύ ελκυστικό το να αποδεσμεύεστε από κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις που σας έχουν ζορίσει αρκετά. Κυρίως η επαφή με Καρκίνο ή με την οικογένεια σάς έχει δημιουργήσει ακόμα και ενοχές αλλά τώρα θα βρείτε την φόρμα σας, αρκεί να μην ξεχνάτε ότι κάθε σας βήμα από εδώ και πέρα και για ένα μήνα περίπου θα πρέπει να είναι πολύ οργανωμένο και να έχετε διάθεση να νοικοκυρέψετε όλη την ζωή σας.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Θα διεκδικήσετε τα χρήματά σας με ένα τρόπο πολύ δυναμικό. Ίσως να έχετε βαρεθεί όλο αυτό το περίμενε και περίμενε και να σας έχει εκνευρίσει και ξαφνικά να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη λογαριασμούς αλλά και υποθέσεις ενός ακινήτου. Επειδή που και που σας πιάνουν ηγετικές τάσεις καλό είναι να ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και τι μπορείτε να κάνετε γιατί μπορεί να τάξετε ή να υπερτιμήσετε τις δυνάμεις σας με στόχο να πιαστείτε από εκεί και να συνεχίσετε. Η διάθεσή σας να ομορφύνετε και να ανανεώσετε ακόμα και τον χώρο σας εκτός της εμφάνισή σας θα σας βάλει σε δημιουργικούς μπελάδες.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

 

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας; 

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

 

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας; 

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

 

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved