Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/8

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/8

Πάντα να είστε έτοιμοι για την αλλαγή γιατί η ζωή ανά πάσα στιγμή επιφυλάσσει εκπλήξεις.

ΚΡΙΟΣ

Είστε σε ευαίσθητη φάση για αυτόν τον λόγο ίσως να έχετε ανάγκη για ονειροπόληση ή ύπνο και ξεκούραση. Η μυστικότητα με την οποία κινείτε κάποια θέματά σας θα σας δώσει μεν προστασία όπως πιστεύετε αλλά μπορεί και να σας μπερδέψει με κάποια άτομα. Για αυτό να προσπαθήσετε να έχετε μια πιο σαφή και ξεκάθαρη συμπεριφορά. Όσοι έχετε αποφασίσει να κλείσετε μια παλιά σελίδα μάλλον θα το κάνετε αυτή την περίοδο γιατί νιώθετε ότι έχετε κουραστεί και ίσως να μην αξίζει και πολύ τον κόπο όπως τελικά είχατε αρχικά θεωρήσει. Η επαφή με τον Ζυγό πάντως για να προχωρήσει και να μπει σε καλό δρόμο έχει ανάγκη από ένα γενναίο ξεκαθάρισμα όπου θα τεθούν νέοι όροι στην μεταξύ σας σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ροζ κουρτίνα που καλύπτει τα πάντα είναι ο καθοδηγητής σας και ίσως αυτό να σας δημιουργεί έντονα συναισθήματα λύπης και ευαισθησίας ή μπορεί να είστε κάπως νωχελικοί και αργοί σε κάποιες αποφάσεις σας. Αν έχετε ανάγκη να αφήσετε τον έλεγχο και την εξουσία από τα χέρια σας γιατί νιώθετε κούραση, είναι ευκαιρία να το ρίξετε για λίγο στην καλοπέραση και στην χαλάρωση. Μπορεί να έχετε διάφορα προβλήματα να αντιμετωπίσετε αλλά καλό είναι και για λίγο να τα αφήσετε πίσω σας. Με λίγο καλή θέληση και περισσότερο πίστη στον εαυτό σας να περιμένετε θετικότερα αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σίγουρα θα μπερδευτείτε και η ευαισθησία σας θα κτυπήσει κόκκινο. Ο διχασμός σας πάνω σε ένα θέμα ίσως να μην είναι και τόσο απλός όσο νομίζετε. Αν συνδέεστε με έναν Ιχθύ σίγουρα θα αναζητήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια γιατί μερικές φορές η μεταξύ σας σχέση είναι συνήθως φλου ή σχεδόν ανύπαρκτη με την έννοια που την έχετε εσείς μέσα στο μυαλό σας. Το σίγουρο είναι ότι δοκιμάζεστε και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε αποφάσεις αλλά και στα λεγόμενά σας γιατί μπορεί να παρασυρθείτε και να δείξετε λάθος εικόνα προς τα έξω. Μέσα στον χώρο της δουλειάς σας, αν δεν μπορείτε να κάνετε αυτό που σας ζητάνε, μην υπόσχεστε το αντίθετο γιατί θα βγείτε οι χαμένοι. Επίσης να είστε πολύ προσεκτικοί γενικά με οτιδήποτε καταπιάνεστε και έχει να κάνει με λεπτομέρεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε χαρούμενοι αφού θα διοχετεύσετε το συναίσθημά σας σε άτομα ή ακόμα και σε ενδιαφέροντα που σας αρέσουν πάρα πολύ. Η πιθανή αργοπορία που μπορεί να έχετε σε όλους τους τομείς δεν σημαίνει ότι σας κάνει και κακό. Αντίθετα θα σας ηρεμήσει και θα σας χαλαρώσει από το στρες και την ένταση. Καλό είναι να δείξετε τα συναισθήματά σας αλλά και την συμπόνια σας για τον οποιοδήποτε σας βγαίνει γιατί μαλακώνει η καρδιά σας. Μερικές φορές δεν είναι κακό να είστε ευαίσθητοι γιατί με αυτόν τον τρόπο ανακουφίζεστε και εκφράζεστε πιο ελεύθερα. Μια νομική απάντηση που περιμένετε θα είναι θετική για σας.

ΛΕΩΝ

Ευελπιστείτε να κρατήσετε τις ευαισθησίες σας σε ένα επίπεδο, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με κάποια πρόσωπα που χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση. Αν είναι δυνατόν να σταματήσετε να είστε ελαφρώς πεσιμιστές και μοιραίοι γιατί δεν είναι καθόλου του τύπου σας. Αν αποφασίσετε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση καλό είναι να είστε περισσότερο ευέλικτοι αλλά και λογικοί για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Η σκέψη ενός Ιχθύ μπορεί να σας ταλαιπωρεί αλλά όσο αμφιταλαντεύεστε αν πρέπει να επικοινωνήσετε ή όχι, τόσο θα ταλαιπωρείστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναζητάτε το ιδανικό σε μερικά πρόσωπα το οποίο τελικά ίσως να σας μπλοκάρει και να μην κινείστε ελεύθερα. Αν επιδιώκετε μια συναισθηματική περισσότερο κατάσταση σίγουρα θα την βρείτε γιατί θα βγει από μέσα σας ένα κρυμμένο στοιχείο που το έχετε και μερικές φορές του δίνεται η ευκαιρία να έρχεται στην επιφάνεια. Η επαφή με έναν Ιχθύ ίσως να σας δυσκόλευε περισσότερο παλιά αλλά τώρα είναι πιο εύκολο για σας. Μια εύκολη υπόθεση είναι το να πάρετε με το μέρος σας ένα πρόσωπο που πιθανόν να συνεργαστεί και μαζί σας. Η βοήθεια από ένα μέλος της οικογένειας ή έναν Καρκίνο θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα έχετε επιτυχία ό, τι και να κάνετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε αιφνιδιαστεί κάπως γιατί δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε μέσα σας τι ακριβώς ζητάει ένα πρόσωπο από εσάς. Θέλει να ζήσετε με τους όρους του ή τελικά δεν ξέρει και αυτό τι θέλει και σας μπερδεύει; Επειδή υπάρχει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας δώσει μεγάλη ευελιξία αλλά και διάθεση για εξισορρόπηση καταστάσεων που δεν μπορούσατε μέχρι τώρα να ελέγξετε. Τα θέματα ομορφιάς αλλά και ειρηνικής επίλυσης των προβλημάτων σας θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες που ήδη έχουν δημιουργηθεί. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα διαπιστώσετε ότι σας απασχολεί ακόμα το θέμα ενός ακινήτου ή μια οικογενειακή ιστορία από την οποία σας φαίνεται δύσκολο να ξεμπλέξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μετά την ένταση και την υπερβολή είτε του συναισθήματος, είτε από κάποιες μεγαλύτερες αξιώσεις που είχατε και κυρίως από τον εαυτό σας τα πράγματα ηρεμούν και μπαίνετε σε άλλη φάση πιο δημιουργική και περισσότερο κοντινή στον δικό σας ψυχισμό. Οι υποχρεώσεις σας μπορεί να λυθούν με πιο εύκολο και ήρεμο τρόπο, αρκεί να έχετε υπομονή και ηρεμία. Η προσωπική σας σχέση θα σας φέρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση και πιθανόν και μεγαλύτερες ευαισθησίες. Άμα πάρετε ένα μικρό ρίσκο θα δείτε ότι θα βγει για καλό σας και στο οικονομικό. Μια απάντηση που περιμένετε η οποία αφορά και εξωτερικό θα δείτε ότι θα είναι θετική για σας, αρκεί να μην αγχώνεστε και χάνετε το κουράγιο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περνάτε σε μια φάση πιο ήρεμη αλλά δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Πάντως έχετε διάθεση να συγχωρήσετε ή να δείτε τα πράγματα πολύ πιο θετικά ή ακόμα και με μεγάλη θρησκευτική κατάνυξη και πίστη. Εσάς αυτό γενικά σας βοηθάει αρκεί να μάθετε να κάνετε διάκριση γιατί μπορεί να τα βάζετε όλα στο καζάνι και αυτό να σας μπερδεύει αλλά και να σας κάνει αδρανείς και μερικές φορές αφελείς. Η σχέση με έναν Ιχθύ μπορεί να ενδυναμώσει και να γίνει πιο κοντινή. Ένα πρόβλημα που σας απασχολεί με την καριέρα σας και την σωστή αξιολόγησή σας θα δείτε ότι θα λήξει θετικά για σας, αρκεί να έχετε την υπομονή αλλά και την εγκράτεια να μην μιλάτε από εδώ και από εκεί γιατί ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε μεγαλύτερη ευαισθησία αλλά και κατανόηση σε όλα τα θέματα κι αυτό σας βοηθάει να επιδιορθώσετε κάποιες εντάσεις με κοντινά σας πρόσωπα ή ακόμα και στενούς συνεργάτες. Μην αμφιβάλλετε για τις αποφάσεις σας γιατί θα δείτε ότι είναι σωστές. Καλό είναι να κρατήσετε την πίστη σας πάνω στα σχέδιά σας και να μην αναβάλετε τίποτε. Θα δείτε ότι θα βγείτε εσείς οι κερδισμένοι. Ο Καρκίνος κάνει φιλότιμες προσπάθειες να σας φέρει κοντά του. Η καριέρα σας πάντως έχει ανάγκη από συνεργασία και μεγαλύτερη επικοινωνία για να μπορέσετε να κάνετε κάτι μαζί με άλλους. Η καλλιτεχνική σας φύση θα εκδηλωθεί έντονα αλλά συγχρόνως και η διάθεση σας για να διορθώσετε περισσότερο τα σημεία που δεν σας αρέσουν στην εμφάνισή σας ή στα ρούχα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε ανάγκη να ονειρευτείτε και να κάνετε σχέδια για καλύτερα οικονομικά. Μέσα όμως στο ονείρεμά σας όλο και κάτι καλύτερο θα πετύχετε και θα βελτιώσετε τα έσοδά σας, αρκεί να έχετε πίστη και να αφεθείτε σε ένα καλό σενάριο. Είναι βασικό το τι σκέφτεστε για την έκβαση μιας υπόθεσης γιατί άλλο να θεωρείτε ότι πάει να κλείσει και άλλο να φοβόσαστε για το αποτέλεσμα. Η ιστορία με έναν Παρθένο μερικές φορές σας ανησυχεί γιατί δεν μπορείτε εύκολα να τον κατανοήσετε. Να είστε προσεκτικοί με τα ανοίγματα σας γιατί μπορεί να το παίξετε άνετοι και τελικά να έχετε επενδύσει σε λάθος καταστάσεις. Εξετάστε καλά πριν την κάθε αγορά σας ή την κάθε συμφωνία που επαναδιαπραγματεύεστε.

ΙΧΘYΕΣ

Ανανεώνεστε γιατί γεμίζετε τις μπαταρίες σας με καλό υλικό. Η κρίση σίγουρα σας έχει επηρεάσει αλλά μερικοί την αντιμετωπίζετε πολύ αισιόδοξα ή έχετε κλείσει τα αυτιά σας σε όλα τα κακά δεδομένα. Αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη αντιμετώπιση. Την βαθιά σας αισιοδοξία δεν την χάνετε παρά μόνο αν έχετε επιρροή από άλλα άτομα τα οποία είναι κάπως μίζερα και γενικά τα βλέπουν όλα μαύρα. Επειδή εσείς παρασύρεστε μερικές φορές από τους άλλους μπορεί και να χαλάσετε την καλή σας διάθεση. Χρειάζεστε πάντως να επιδιορθώσετε τις σχέσεις σας και να γίνετε περισσότερο δίκαιοι γιατί από εκεί χάνετε μεγάλο μέρος της ενέργειά σας. Η σημαντικότητα κάποιων ατόμων και κυρίως των ικανοτήτων τους που εσείς δεν την παίρνετε και πολύ σοβαρά ίσως να είναι η τροχοπέδη για να δείτε ένα σχέδιο ολοκληρωμένο.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved