Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 15° 40' 54" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 11° 49' 59" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 01° 21' 03" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 27° 04' 19" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 16° 15' 12" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 29° 07' 50" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 18' 54" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 47' 57" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 38' 57" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 57' 09" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 10' 40" ΤΑΥΡΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/8

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/8

Να σχεδιάζεις χωρίς βιασύνη αλλά να εκτελείς γρήγορα.

 

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να έχετε μια ένταση και έντονες υποχρεώσεις και να είστε όσο μπορείτε συνειδητοί σε οτιδήποτε κάνετε, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Το συναίσθημά σας θα είναι πολύ δυνατό και θα αναζητήσετε την ίδια ανταπόκριση από τους άλλους. Η επαφή με Καρκίνο ή Αιγόκερω θα σας προσφέρει έντονες στιγμές και συγκινήσεις. Έχετε, όμως, τη διορατικότητα να βλέπετε τα πράγματα όπως είναι και αυτό σας βοηθάει να μην αποσυντονίζεστε πάρα πολύ.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Περνάτε ένα μικρό στρες αλλά, με τις δυνάμεις που έχετε, καταφέρνετε να το εξωραΐζετε και να γυρίζετε τα πράγματα υπέρ σας. Αν δεν έχετε ανάγκη να είστε το επίκεντρο, τότε θα καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποιες εντάσεις και υπερβολές. Η δυνατότητα να κάνετε ένα ταξίδι που θα είναι στα μέτρα σας μπορεί να σας κάνει πιο χαλαρούς. Αυτή την περίοδο γενικά δίνετε πολλά πράγματα για την οικογένεια ή σε άτομα που τα νιώθετε ότι είναι πολύ κοντινά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Κατά κάποιο τρόπο υποχρεώνεστε να είστε πολύ σοβαροί ή ακόμα και συγκεντρωτικοί για να καταφέρετε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Οι κοινωνικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις θα σας δημιουργήσουν ένα μικρό βάρος γιατί μερικές φορές δεν σας αρέσουν αυτές οι επαφές επειδή δεν είναι αυθόρμητες. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο περνάτε μια ένταση σε οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο, που για να την ξεπεράσετε θα χρειαστεί περισσότερο λογική, επειδή ίσως είστε αρκετά υποκειμενικοί.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Είναι η μέρα των υπερβολών και των υπερεκτιμήσεων σε όλα τα επίπεδα. Ίσως βιαστείτε να βγάλετε κάποια συμπεράσματα τα οποία τελικά δεν είναι και πολύ κατάλληλα για τον ψυχισμό σας. Για αυτό, να είστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα διακατέχεσθε από μεγαλύτερη συναισθηματική ευαισθησία και μπορεί να δημιουργήσετε έναν καυγά. Αν σχετίζετε με Κριό ή Αιγόκερω να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί μπορεί να πληγώσει ο ένας τον άλλον.

 

ΛΕΩΝ 

Είστε πολύ σοβαροί και τυπικοί με κάποιες καταστάσεις. Βρίσκεστε ακόμα σε μια σχετική απομόνωση την οποία προς το παρόν δεν έχετε απαρνηθεί, γι' αυτό μπορεί να αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να γίνετε πιο ανοικτοί. Ένα ταξίδι πιθανόν να σας βοηθήσει στο να κάνετε μια καινούργια αρχή σε ένα επαγγελματικό θέμα, κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Αν αμφισβητείτε την αξία μιας σχέσης καλό είναι να την αντιμετωπίσετε απευθείας και όχι να το κρατάτε μέσα σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πολύ πρακτικοί και μπορεί να φανείτε κάπως ψυχροί με ένα πρόσωπο. Κυρίως, μπορεί να βάλετε σε απόσταση έναν Καρκίνο που σας έχει πληγώσει και δεν ξέρετε πώς να τον διαχειριστείτε ψύχραιμα και όχι με εκρήξεις, που τις συνηθίζετε τώρα τελευταία. Πάντως, σήμερα θα πάρετε και μια ρεβάνς σε ένα θέμα που σας απασχολεί και ίσως η φιλική σχέση με έναν Αιγόκερω να εξελιχτεί σε κάτι παραπάνω. Κάποιοι φίλοι που για σας παίζουν και το ρόλο της οικογένειας θα είναι δίπλα σας.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

Αναλαμβάνετε ρόλους διαιτητή και αυτό σίγουρα δεν θα σας αρέσει, γιατί μέσα στο σπίτι σας μπορεί να υπάρχει μια ένταση ή μια μεγάλη «βαβούρα», που θα χρειαστεί από εσάς να βάλετε τάξη και γενικά όρια. Η σχέση με Καρκίνο μπορεί να γίνει πιο κοντινή και να επενδύσετε παραπάνω πάνω του, καλό όμως είναι να κρατάτε μικρό καλάθι γιατί μερικές φορές γίνεται μπούμερανγκ για σας. Η επικοινωνία σας έχει αποκατασταθεί και μπορείτε να κάνετε πιο προσωπικές συζητήσεις. Η θεατρικότητα που έχει το στυλ σας θα προσελκύσει νέο κοινό για να σας θαυμάζει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαστε πολύ συγκεκριμένοι στα θέλω και τις προσωπικές σας απαιτήσεις. Η ακρίβεια και η πειθαρχία σε ένα συγκεκριμένο προσωπικό θέμα θα σας δώσει μια άλλη κατεύθυνση. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε περισσότερες συναισθηματικές ευαισθησίες και αναγνωρίζετε την προσφορά κάποιων ατόμων στην ζωή σας. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει δυσκολία να επικοινωνήσετε λεκτικά, γιατί ίσως βλέπετε τα πράγματα μέσα από την δική σας προσωπική πλευρά. Και αυτό κυρίως αν σχετίζεστε με ένα Λιοντάρι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Έχετε αναλάβει ρόλο διαχειριστή και πιθανόν και συντηρητή. Σας δυσκολεύει βέβαια αυτό που κάνετε, γιατί σας αρέσει η απλοχεριά. Γενικά, όταν έχετε πολλά και δίνετε από εδώ και από εκεί νιώθετε ευτυχείς, αλλά καλό είναι να κάνετε και το κουμάντο σας, για να έχετε καλύτερη επαφή με την οικονομική πραγματικότητα. Συναισθηματικά, ίσως να μην εκδηλώνεστε τόσο έντονα και να είστε ελαφρώς συγκρατημένοι, προκειμένου να κρατήσετε και κάποιες αποστάσεις. Ο Καρκίνος θα είναι ο πρώτος που θα νιώσει την απόσταση και ίσως την ψυχρότητά σας. Παρόλα αυτά, βαθιά μέσα σας είστε πολύ συγχωρητικοί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αναλαμβάνετε σήμερα μεγάλο ρόλο και είναι πιθανόν να νιώθετε έντονα την υποστήριξη από τους γύρω σας, κυρίως αν είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Η οικογένεια παίζει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας και ίσως, έτσι ξαφνικά και χωρίς πολύ σκέψη, να αποφασίσετε να κάνετε δική σας οικογένεια, κάτι που το έχετε πολύ ανάγκη και νιώθετε ότι έχετε ωριμάσει αρκετά για αυτό. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είστε περισσότερο αποφασισμένοι να κάνετε τομές και αλλαγές σε θέματα που σας ενοχλούν. Τώρα που έχετε πάρει φόρα πιθανόν να απαιτήσετε από τους γύρω σας πολύ περισσότερα πράγματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Έχετε απομονωθεί για λίγο γιατί βλέπετε τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά. Είναι πιθανόν να σας ενοχλεί το αποτέλεσμα μιας οικογενειακής κατάστασης. Εσείς κάνατε ότι μπορέσατε, αλλά μερικές φορές άλλα επιλέγουμε και άλλα γίνονται. Αν ενδιαφερθείτε πάντως να εξιχνιάσετε το θέμα μάλλον θα χάσετε τον χρόνο σας, γιατί είστε συναισθηματικά ευάλωτοι και ευαίσθητοι ακόμα. Ένα Λιοντάρι μπορεί να κυριαρχεί στη ζωή σας και να σας δημιουργεί στρες για το πώς θα πρέπει να του συμπεριφερθείτε. Καλό είναι να συζητάτε αυτά που σας πειράζουν.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Έχετε έντονο ταμπεραμέντο σήμερα γιατί αναζητάτε την αλήθεια και τελικά θα την κατακτήσετε. Όσο πάντως πιο πολύ οργανώνεστε, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε. Αυτή την εποχή θα κερδίσετε χρήματα, αλλά πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και να μην χάνεστε από εδώ και από εκεί. Και πάνω από όλα, μην ανακατεύετε όλα τα θέματα μαζί, γιατί στο τέλος δεν θα βγάλετε άκρη. Οι συζητήσεις με ένα Λιοντάρι μπορεί να μην οδηγήσουν τελικά πουθενά, γιατί άλλα θέλετε εσείς και άλλα ο άλλος.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

 

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας; 

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

 

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας; 

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

 

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved