Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 08° 29' 04" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 09° 08' 38" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 36' 26" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 01° 58' 36" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 09° 37' 35" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 05° 26' 33" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 27' 40" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 57' 18" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 30' 03" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 33' 28" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 49' 50" ΤΑΥΡΟΣ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/8

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/8

 Κανείς δεν θα ανέβει στην πλάτη σου, αν πρώτα εσύ δεν σκύψεις...

ΚΡΙΟΣ

Έχετε πλέον καλύτερη αντιμετώπιση σε πολλά θέματα και ίσως τώρα μπορείτε να ανακουφιστείτε και να πείτε ότι «κάτι καλό πάει να γίνει». Γενικά, σιγά σιγά τα πράγματα θα διορθώνονται αλλά εσείς ακόμα χρειάζεται να δίνετε τις υπηρεσίες σας ή την προσφορά σας. Και ο λόγος είναι ότι κατά κάποιον τρόπο δοκιμάζονται οι δυνάμεις και οι αντοχές σας. Η προσέγγιση από ένα Λιοντάρι θα γίνει με τέτοιο τρόπο που σίγουρα θα σας κερδίσει. Χρήματα από μια δουλειά μπορεί να σας προκύψουν ξαφνικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Έχετε την δική σας προσωπική άποψη και δεν είναι εύκολο να την αλλάξετε. Αυτό βέβαια θα σας δυσκολέψει γιατί τελικά μπορεί να μείνετε στάσιμοι σε μια ιστορία, με συνέπεια να «καθηλωθείτε» και ίσως να μην μπορείτε να κινηθείτε. Και όλα θα οφείλονται σε κάποια εγωιστικά κίνητρα που θα υπάρξουν ίσως σας βάλουν σε μεγάλο ανταγωνισμό με τον/την σύντροφό σας – κυρίως αν σχετίζεστε με ένα Λιοντάρι. Από την άλλη, έχετε πολλές ευκαιρίες να δείξετε την αξία σας και να κερδίσετε κάτι πολύ καλό σε οικογενειακό επίπεδο. Η μεγάλη σύνδεση που έχετε με ένα πρόσωπο από την οικογένεια σας θα σας γεμίσει με ασφάλεια και αγάπη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Έχετε μεγαλύτερη σιγουριά και σταθερότητα. Δείξτε επιμονή, γιατί θα κερδίσετε κάτι καλό σε οικονομικό επίπεδο από μια συνεργασία. Μόνο αν παραμείνετε σίγουροι για τον εαυτό σας θα γίνουν όλα όπως τα θέλετε και τα έχετε σχεδιάσει. Η μεγάλη έκπληξη μπορεί να έρθει από έναν Σκορπιό, ο οποίος μερικές φορές σας κουράζει με την γκρίνια του και την επιμονή του, αλλά τώρα θα κάνει κάτι που θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο. Η σκοπιμότητα της οργάνωσης που σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε για τον εαυτό σας, αλλά και στη δουλειά σας δεν είναι τυχαία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Δίνετε βάση σε θέματα που θα σας βγάλουν από την αφάνεια και την αδιαφορία. Ο Δίας στο ζώδιο σας θα εντείνει τις ευκαιρίες για να κάνετε ανοίγματα, αλλά πρέπει να είστε συγκρατημένοι στις υπερβολές γιατί έχετε επιρρέπεια. Από την άλλη, οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο επιδίδεστε στην κατάλληλη δράση, που σας βοηθάει να βάλετε τα πράγματα στην σωστή τους θέση. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα σας βγάλουν από την αβεβαιότητα των συνεργασιών. Παραμείνετε θετικοί απέναντι στα πράγματα και στις καταστάσεις.

 

ΛΕΩΝ 

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για σας, αφού η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιο σας και, θέλετε δεν θέλετε, θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Αυτό θα σας ενδυναμώσει και θα σας δώσει την δυνατότητα να πάρετε προσωπικές αποφάσεις που θα είναι πολύ καλές για σας. Κάποια χρήματα ή μια ευκαιρία που θα έρθει αιφνίδια και από εκεί που δεν περιμένατε, θα σας βγάλει από την αφάνεια και τον προβληματισμό. Τώρα κάτι ξεκινάει να γίνεται και ίσως να μην μείνετε τελείως άπραγοι ως προς τα δικά σας θέλω. Η σχέση μ' έναν Τοξότη ή Υδροχόο θα ενδυναμωθεί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναγνωρίζετε την αξία σας αλλά παραμένετε στην απόφαση ότι θέλετε να μείνετε μόνοι για να σκεφτείτε. Η υπόθεση με έναν Υδροχόο ο οποίος σας απασχολεί πάρα πολύ ίσως σας δώσει την ευκαιρία να κινήσετε τα νήματα χωρίς να φαίνεστε, από το παρασκήνιο. Καλό είναι να ενδυναμώσετε τη σκέψη και το ηθικό σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να επιβληθείτε πρώτα από όλα στον εαυτό σας και μετά στους γύρω σας. Είναι σημαντικό να δουλέψετε αυτή την περίοδο για την οικογένεια και για τα δικά σας άτομα, φροντίζοντας και προστατεύοντας πρώτα τον εαυτό σας και μετά τους γύρω σας.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

Έχετε δυναμώσει αρκετά, αφού ξέρετε τι θέλετε και δεν αφήνετε τίποτε στην τύχη. Μπορεί να υπάρχουν ακόμα κάποια οικογενειακά θέματα, αλλά θα δείτε ότι με τη δική σας στάση όλα θα λυθούν πιο εύκολα. Είναι σημαντικό να μπορείτε να μιλάτε για μια δουλειά, την οποία πιθανόν μοιράζεστε μ' ένα φίλο σας. Η κοινωνικότητα αυτή την περίοδο μπορεί να είναι συνδυασμένη με οικογενειακά θέματα, αλλά αυτό τελικά σας κάνει καλό, γιατί αντιμετωπίζετε κατά μέτωπο όλα τα προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε μέσα σας ένα αγκάθι που μπορεί να σας παιδεύει και ίσως να λέγεται εγωισμός, ο οποίος μπορεί βέβαια να σας δημιουργήσει και μεγάλη ένταση. Θα θέλετε να φανείτε ή να περάσει η δική σας γνώμη και, αν σας ενδιαφέρει ένα Λιοντάρι, μπορεί να εκτονωθείτε με αυτόν τον τρόπο. Ίσως αναζητάτε το δίκιο με το μέρος σας και τελικά, αν δεν το βρίσκετε, νιώθετε ότι όλο κάτι χαλάει. Από την άλλη, προβλέπονται αγορές και έξοδα, που μπορεί να αφορούν ένα κομμάτι στο οποίο θέλετε να προβληθείτε. Πάντως, μπορεί να έχετε και ένα φλογερό πάθος για έναν Υδροχόο και να μην ξέρετε με ποιον τρόπο να το δείξετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Μια πολύ καλή ημέρα για σας, αφού τα όνειρά σας ενδυναμώνονται και, μαζί με αυτά, οτιδήποτε «φλου» και αδύναμο μπορεί να γίνει ξαφνικά μια πραγματικότητα που θα σας αρέσει πάρα πολύ. Κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα είστε πολύ καλά. Ίσως κερδίσετε κάποιο σημαντικό ποσό το οποίο μπορεί να σχετίζεται με το εξωτερικό. Σήμερα πάντως, επωφεληθείτε από τα καλά της ημέρας γιατί θα αποκτήσετε μια "σημαντικότητα" που θα είναι πολύ καλή για την αξία σας. Η σχέση με ένα Λιοντάρι θα σας δώσει μεγαλύτερη σταθερότητα και θα κάνει πολύ καλό στην ψυχολογία σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Έχετε αντιληφθεί ότι πρέπει να γίνεται περισσότερο αποφασιστικοί για ένα θέμα και ίσως αυτό σας φοβίζει. Πάντως, οι συνθήκες από μόνες τους εξελίσσονται σε μια πραγματικότητα, η οποία μπορεί να μην σας εκφράζει απόλυτα. Για αυτό δεχτείτε κάποια πράγματα που αρνείστε να τα δείτε. Ίσως αυτό να είναι το καλύτερο για σας, γιατί δεν έχετε και μεγάλη εκπαίδευση πάνω στα θέματα του «φαίνεσθαι». Ίσως ένα Λιοντάρι να σας το διδάσκει αυτό, αλλά εσείς να το βλέπετε ως υπερφίαλο. Η κρίση που περνάτε μέσα από τις συνεργασίες θα σας κάνει στην αρχή να νιώσετε θυμό ή καπέλωμα, αλλά μετά θα λάμψει η αλήθεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Επωφεληθείτε από την τάση που έχετε εντός σας να κάνετε μια νέα αρχή, όπου θα προσδιορίζεστε καλύτερα σε σχέση με τα θέλω σας. Το Λιοντάρι είναι πολύ σημαντικό για σας γιατί με την γοητεία του θα σας επηρεάσει και θα σας αφοπλίσει. Είναι καλό να συνεργάζεστε γιατί με αυτόν τον τρόπο μοιράζεστε τις ευθύνες, όμως δεν χρειάζεται να πιστεύετε ότι έτσι χάνετε τον εαυτό σας. Κάποια οικογενειακά θέματα, που έχουν προκύψει μ' έναν Καρκίνο, ίσως να μην είστε σε θέση να τα αντιμετωπίσετε γιατί έχετε άλλες προσδοκίες από το συγκεκριμένο πρόσωπο.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Έχετε αναλάβει ρόλο διαμεσολαβητή, διότι είναι αναγκαίο κατά τη γνώμη σας να φανείτε και να κάνετε τα δικά σας «τερτίπια». Είναι δύσκολο να δείξετε ποιοι ακριβώς είστε, και αυτό σας κάνει να παίρνετε αποστάσεις από όλους και από όλα. Εσείς συνήθως είστε χύμα με τους άλλους, αλλά τώρα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με την εσωτερική σας δύναμη και τα θέλω σας θα αφορούν μόνο τις δικές σας πράξεις. Η ένταση από ένα οικογενειακό θέμα θα φανεί, όμως εσείς έχετε πάντα το μαγικό ραβδί και λύνετε υποθέσεις, κυρίως συναισθηματικού περιεχομένου.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

 

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας; 

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

 

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας; 

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

 

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved