Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 28' 07" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 16° 39' 54" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 17° 13' 44" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 26° 47' 27" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 07° 15' 02" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 39' 44" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 00' 47" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 16' 09" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 27' 57" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 08' 25" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 36' 43" ΤΑΥΡΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/8

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/8

Ο κάθε άνθρωπος εύκολα μπορεί να βλάψει αλλά το καλό σε έναν άλλον δεν μπορεί να το κάνει.

Καλό Μήνα!

 

ΚΡΙΟΣ

Επιτέλους νιώθετε πιο απελευθερωμένοι και κυρίως έχετε ξεκολλήσει για λίγο από κάποιες ευαισθησίες ή έντονες συναισθηματικές ανησυχίες. Η ευελιξία θα είναι το όπλο σας. Αν ασχολείστε με πωλήσεις θα έχετε κάποιο καλό αποτέλεσμα. Από την άλλη θα δείτε ότι τα ταξίδια και οι επαφές για να περάσετε τις προσωπικές σας γραμμές θα είναι πιο εύκολα στην προκειμένη στιγμή. Η πίστη και η δύναμή σας δεν πρέπει να μειώνεται ούτε στιγμή γιατί με αυτόν τον τρόπο αποδυναμώνεστε και χάνετε την ηγετική σας φύση. Μπορεί μερικοί από εσάς να αποκόψετε έναν γόρδιο δεσμό πιο εύκολα αυτή την ημέρα.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Έχετε γίνει περισσότερο επικοινωνιακοί και ανοικτοί. Ίσως να βρεθείτε ακόμα και σε φάση να παζαρέψετε για κάποια οικονομικά θέματα. Πάντως όσο είστε πολύ διπλωμάτες, θα δείτε ότι οι ελιγμοί και οι έξυπνες κινήσεις θα σας δώσουν κάτι καλό. Έχετε βέβαια και μια άποψη πολύ απόλυτη και ίσως εγωιστική, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο αλλά τουλάχιστον για σήμερα θα το διαχειριστείτε πάρα πολύ καλά. Η σχέση με έναν Κριό μπορεί να εξελιχτεί ξαφνικά και ιδιαίτερα αν αυτό το άτομο είναι από άλλη χώρα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Σήμερα είναι η ημέρα σας για αυτό θα βρεθείτε να κάνετε πιο εύκολα τις κινήσεις σας και γενικά οτιδήποτε που θα βελτιώσει την προσωπική σας επικοινωνία. Μερικές φορές όμως είναι δύσκολο να την συγκρατήσετε για μεγάλο διάστημα γιατί ενδέχεται να επηρεάζεστε από ένα άτομο που ίσως να σας μπερδεύει με τις απόψεις του κι εσείς να παρασύρεστε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα βρεθείτε ίσως να κάνετε πολλές επαφές αλλά να πρέπει να έχετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο γιατί μάλλον στο τέλος θα βρεθείτε στον αέρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Είστε περισσότερο επικοινωνιακοί, κυρίως αυτή την ημέρα αλλά και πιο μαζεμένοι και κλεισμένοι στον εαυτόν σας. Ο Τοξότης πάντως μπορεί να σας βοηθήσει σε ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολεί. Χρειάζεται ίσως να απελευθερωθείτε από ένα μεγάλο άγχος που σας πολιορκεί. Παρόλο που έχετε εύνοια είναι σημαντικό να καταλάβετε κάποια πράγματα τα οποία δεν σας δείχνουν τον σωστό δρόμο. Μην επηρεάζεστε από τους τρίτους. Απλά κρατήστε την διαίσθησή σας για να έχετε μεγαλύτερη δράση.

 

ΛΕΩΝ 

Είστε πολύ καλύτερα όταν βρίσκεστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Έχετε τις κλειστές σας αυτό το διάστημα αλλά όταν ανοίγεστε γίνεστε πιο καλά. Γενικά με τη δύναμή σας σε συνδυασμό με την συνείδησή σας, θα γίνει κάτι πολύ καλό, αρκεί να μην δειλιάσετε και να γίνετε πολύ δραστήριοι. Είναι σημαντικό να μην κάνετε πίσω. Μια ερωτική γνωριμία θα σας βγάλει κάτι πολύ καλό για αυτό οι ελεύθεροι θα γίνετε πιο επικίνδυνοι για να πιαστείτε στην φάκα την οικογένειας, πιο πολύ από Τοξότη ή Αιγόκερω.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πολλά πράγματα που έχετε να κάνετε ίσως να σας αγχώσουν αρκετά. Μερικές φορές θεωρείτε απαραίτητη την πληροφόρηση για αυτό ίσως μάθετε κάποια πράγματα τα οποία όμως χρειάζεται να μην τα μεταφέρετε σε άλλους, αν δεν τα διασταυρώσετε, γιατί χωρίς να το καταλάβετε μπορεί να δυσφημήσετε πρόσωπα ενώ η πραγματικότητα είναι άλλη. Η σχέση με έναν Δίδυμο ή Ιχθύ σίγουρα θα σας ανατρέψει κάποια δεδομένα ή θα σας μπερδέψει. Η διαχείριση των χρημάτων σας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

Ενώ υπάρχουν εντάσεις σε οικογενειακό ή επαγγελματικό επίπεδο θα διαπιστώσετε ξαφνικά ότι τουλάχιστον για σήμερα τα πράγματα θα ηρεμήσουν γιατί θα κάνετε μια εύκολη ντρίπλα από την πλευρά σας που θα σας εξασφαλίσει καλύτερη επικοινωνία. Η σχέση με έναν Παρθένο ίσως να είναι δύσκολη στη διαχείρισή της γιατί άλλα θέλει από εσάς και εσείς άλλα είστε διατεθειμένοι να του δώσετε. Γενικά ο συναισθηματισμός σας είναι πιο έντονος κι η σχέση με έναν Καρκίνο μερικές φορές σας αφοπλίζει γιατί σας δημιουργεί ενοχές. Τα οικονομικά σας είναι σε μια καλύτερη εξέλιξη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιτέλους μιλάτε και βγαίνετε από τα κλειστά στεγανά που συνήθως έχετε με τα διάφορα πρόσωπα. Παρόλο που είστε μυστικοπαθείς αυτή την φορά θέλετε να μοιραστείτε και να κάνετε μια καλύτερη επαφή με ένα Δίδυμο που σας ενδιαφέρει άμεσα. Είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνήσετε με κάποιους συγγενείς σας που συνδέονται με το εξωτερικό γιατί θα σας μεταφέρουν κάποιες ειδήσεις που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα. Η έντονη διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις στο θέμα μιας προσωπικής σχέσης.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Προσπαθείτε να είστε με το μέρος των άλλων για αυτό τον λόγο θα εστιάσετε στο τι θα προσφέρετε και με ποιον τρόπο θα επικοινωνήσετε για να είστε περισσότερο συνεργάσιμοι. Κάποια άτομα μπορεί να σας μπερδέψουν με την συμπεριφορά τους αλλά τουλάχιστον μέσα από προσπάθεια θα ξεχωρίσετε την αλήθεια με το ψέμα. Δεν είναι εύκολο για σας και κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, όταν όμως σηκώσετε το πέπλο θα δείτε ότι τελικά η αλήθεια θα λάμψει. Ίσως σας παρουσιαστεί η ευκαιρία κάπως να ελαφρύνετε οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε και αφορούν και έξοδα οικογενειακά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Έχετε αντιληφτεί τι πρέπει να κάνετε τουλάχιστον σε διανοητικό επίπεδο. Έχετε φτάσει σε σημείο να το συζητάτε κι αυτό σας ξελαφρώνει γιατί άμα συζητάτε το πρόβλημά σας τότε όλο και κάποια λύση βλέπετε μπροστά σας. Για αυτό όσο μπορείτε μοιραστείτε τα προβλήματα σας και κυρίως αυτά που έχουν δημιουργηθεί με έναν Δίδυμο. Θα τα καταλάβει και θα έρθετε πιο κοντά. Από την άλλη η μεγάλη πίεση που νιώθετε από τους γύρω και κυρίως μέσα στην δουλειά σας ίσως να σας δημιουργήσει ένταση την οποία θα πρέπει να την κοντρολάρετε εσείς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Μια πολύ καλή ημέρα για σας, αφού θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και ανοικτοί. Η ερωτική σας συμπεριφορά θα έχει περισσότερο χροιά γνώσης και ανταλλαγής κυρίως με έναν Δίδυμο ή Τοξότη. Κάποιες καταστάσεις που σας εμπόδιζαν να ελιχθείτε, τώρα θα διαπιστώσετε ότι είναι τελικά πιο εύκολες από ό, τι τις περιμένατε. Για αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την άνεση που έχετε και λύστε όλες σας τις υποθέσεις που κατά κάποιο τρόπο έχουν κολλήσει τουλάχιστον σε επίπεδο επικοινωνίας. Το ρίσκο επιβάλλεται κυρίως για μια δουλειά επαγγελματική.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Θα ανακατευτείτε με πολλές δουλειές και αυτό σίγουρα θα σας κουράσει περισσότερο γιατί τελικά θα διασπαστείτε και τίποτα δεν θα κάνετε. Είναι πολύ σημαντικό να κινηθείτε ακόμα και σε περιβάλλοντα που σας φαίνονται κάπως δύσκολα γιατί μπορεί να πιστεύετε ότι θα ζητηθούν από εσάς κάποια πράγματα που ίσως να μην τα καταφέρνετε αλλά αν δοκιμάσετε θα δείτε ότι θα νιώσετε πιο δυνατοί. Μερικές φορές υπερβάλλετε ή είστε μπερδεμένοι με τον στόχο σας κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Για αυτό μην επαφίεστε στην πληροφόρηση των άλλων, αν δεν έχετε δική σας προσωπική εμπειρία.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

 

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας; 

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

 

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας; 

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

 

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved