Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/7

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/7

Ο κόσμος μας είναι απλώς ένας μεγάλος καμβάς της φαντασίας μας.

ΚΡΙΟΣ

Είστε τελείως ξεκάθαροι αλλά και απαιτητικοί με τα θέλω σας. Αυτό από την μια σας οδηγεί εύκολα στον στόχο που θέλετε να κερδίσετε, αλλά ίσως σας εμποδίζει να αντιληφθείτε το περιβάλλον σας. Προσέξτε τον αυθορμητισμό σας γιατί μπορεί να είναι πολύ καλός για σας, αλλά ίσως πείτε ή κάνετε πράγματα που θα ενοχλήσουν τους γύρω σας. Η σχέση με τον Ζυγό θα μπει κάτω από νέο πρίσμα και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε ανανεωτικές τάσεις και προσπαθείτε να δεχτείτε μια νέα κατάσταση η οποία επικρατεί τελευταία στην ζωή σας, με αποκορύφωμα τις δυο τελευταίες μέρες. Κάποια νέα που μπορεί να μάθετε ξαφνικά πιθανόν να σας αναστατώσουν. Εσείς όμως έχετε τη δύναμη να το αποσιωπήσετε και να το κρατήσετε για εσάς η για κάποιο που εμπιστεύεστε απόλυτα. Είναι πάντως καλή εποχή για να κερδίσετε χρήματα η κάποια ευνοϊκή μεταχείριση από την οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε ανοιχτεί σε νέες παρέες που μπορεί να σας ξεσηκώσουν. Οι πρωτοποριακές ιδέες σας θα γίνουν πραγματικότητα, αν έχετε είτε την ευστροφία και την υπομονή να κατακτήσετε όλα όσα θέλετε. Επειδή έχετε ανάγκη την συμβουλή ή τη συμπαράσταση ενός Σκορπιού, καλό είναι να είστε πιο κοντά τους και να μην τους φέρεστε είτε απότομα, είτε αδιάφορα. Διαφορετικά, θα χάσετε ένα κομμάτι βιωματικής εμπειρίας που άθελά τους σας προσφέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε ξεσηκωθεί για να κάνετε κάτι καινούργιο, το οποίο από την μια μεριά φέρνει μια νέα κατάσταση στην ζωή σας που ίσως σας απελευθερώνει από τα πολλά ταμπού. Από την άλλη, ίσως σας σπρώχνει και στη μοναχικότητα. Για αυτό καλό είναι να κάνετε προσπάθειες εξισορρόπησης και βελτίωσης όλων των σχέσεών σας. Επειδή ο Δίας είναι ήδη στο ζώδιο σας και σάς πυροδοτεί με την καλή του ενέργεια, εσείς θα πρέπει να κρατήσετε τα καλά κομμάτια στη ζωή σας και τα υπόλοιπα να τα απαρνηθείτε.

ΛΕΩΝ

Έχετε ξεκινήσει να παίρνετε πρωτοβουλίες οι οποίες κατά τη γνώμη σας δεν σας θίγουν, ούτε και σας κάνουν να νιώθετε ότι είστε «από κάτω». Η ενορατική σας διαίσθηση θα βοηθήσει να κάνετε κάτι πολύ καλό για σας. Είναι σημαντική η στήριξη από έναν Κριό γιατί θα σας θυμίσει περισσότερο τον εαυτό σας. Αν σχεδιάσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, οι δυνατότητες επέκτασης είναι μεγαλύτερες. Η σχέση με Τοξότη θα σας ενθουσιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι σημαντικό να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα που σίγουρα θα σας δυσκολέψει, γιατί θα χρειαστεί να κάνετε τομές, οι οποίες μπορεί να σας φαίνονται παράδοξες ή πολύ δύσκολες στην εφαρμογή. Μπορεί να εκραγείτε χωρίς να το καταλάβετε και μάλιστα για πράγματα που τα μαζεύατε εδώ και καιρό. Αν σας ενδιαφέρει η σχέση με Καρκίνο ή Αιγόκερω, καλό είναι να είστε περισσότερο συναισθηματικοί και λιγότερο αυθόρμητοι σε θέματα που μπορούν να τους πληγώσουν.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε πάρει αποφάσεις οι οποίες καθορίζουν την σχέση σας με τους πολύ κολλητούς. Καλό είναι να μην αφήνετε περιθώρια να σας υποχρεώνουν οι άλλοι για να κάνετε «τα δικά τους». Ήρθε η ώρα να σηκώσετε το ανάστημά σας και να εκφράσετε τα δικά σας θέλω. Χρειάζεται βέβαια ειδικό χειρισμό η σχέση με Αιγόκερω. Ο Κριός μπορεί να σας αποκαλύψει κάτι που ίσως σας προβληματίσει. Μια σχέση που είχατε πριν καιρό με Παρθένο μπορεί να επανέλθει και να σας φέρει ισορροπία, αλλά προς το παρόν θέλετε να την κρατήσετε κρυμμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε αναλάβει ευθύνες πολύ σημαντικές και ίσως πιστεύετε ότι θα πρέπει «να βγάλετε το φίδι από την τρύπα». Και αυτό από την μια σας αναστατώνει γιατί σας δημιουργεί έναν περίεργο δυναμισμό και από την άλλη θα χρειαστεί να είστε πιο ειλικρινείς με τα βαθιά σας συναισθήματα. Το θάρρος που θα αποκτήσετε πάνω σε ένα θέμα που σας φοβίζει, ίσως να σας διώξει το στρες, κυρίως, αν το θέμα αυτό αφορά υγεία ή οικονομικά, τομείς όπου τον τελευταίο καιρό όλο και από κάτι πιέζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παίρνετε δυναμικές αποφάσεις γιατί βλέπετε ότι είναι αναγκαίο να μην υποχωρήσετε σε κάτι. Είναι σημαντικό να κερδίσετε την εμπιστοσύνη πάνω από όλα του εαυτού σας και μετά των υπολοίπων. Γιατί το παιχνίδι θα το κάνετε εσείς και κανένας άλλος. Η ιδιαιτερότητα που έχετε σαν άτομα και τα ταλέντα σας μπορεί αυτόν τον καιρό να φανούν περισσότερο. Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν βελτίωση, αλλά μόνον αν τα διαχειριστείτε πιο συντηρητικά, θα γίνουν μικρά θαύματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναλογίζεστε μερικές φορές τι θα πρέπει να αλλάξετε ή σε πιο σημείο να γίνετε πιο ξεκάθαροι ή επιθετικοί. Ο λόγος είναι ότι έχετε νιώσει μεγαλύτερη ευθύνη από παλιά σε όλα τα θέματα, οπότε δεν σας παίρνει να κάνετε λάθη ή και σοβαρές παραλείψεις. Έχετε επίσης καταλάβει, τουλάχιστον αυτές τις ημέρες, ότι τα ξεκάθαρα παιχνίδια μπορεί να ενοχλούν την τυπική συμπεριφορά σας, αλλά τουλάχιστον σας δίνουν την ουσία των πραγμάτων. Γι' αυτό, καλό είναι να τα πείτε έξω από τα δόντια και να είστε ο εαυτός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εμπιστεύεστε περισσότερο από παλιά τις δυνάμεις σας και αυτό σας δείχνει μια μεγαλύτερη πόρτα εισόδου. Μερικές φορές, επειδή θέλετε να είστε τα παιδιά της διπλανής πόρτας, ξεχνάτε τις δικές σας ανάγκες. Τον τελευταίο καιρό, μάλλον έχετε επιφορτιστεί με ιδιαίτερες οικογενειακές υποχρεώσεις, οι οποίες όμως σας κουράζουν γιατί σας βαραίνουν συναισθηματικά. Καλό είναι να είστε στην φύση και στην θάλασσα, για να ξεδώσετε από το ψυχοσωματικό στρες. Ο Καρκίνος είναι πολύ κοντά σας, αλλά μερικές φορές τα μηνύματα του ενός προς τον άλλον είναι κάπως δυσνόητα.

ΙΧΘYΕΣ

Έχετε πάρει φόρα και μπορεί να λέτε αλήθειες που ίσως αποστομώνουν τους άλλους γύρω σας. Αυτό όμως σας κάνει περισσότερο δυναμικούς και πιο δραστήριους. Καλό είναι μερικές φορές να δείχνετε προς τα έξω και ένα άλλο πρόσωπο για να μην δείχνετε ότι δεν ενδιαφέρεστε και είστε διαρκώς σε νιρβάνα. Η ερωτική σας ζωή είναι πολύ ήρεμη και έχετε ήδη ξεκινήσει μερικοί διαδικασίες για γάμο ή για σοβαρή συμβίωση. Ένας Ζυγός σας συγκινεί και ίσως να είναι πιο σίγουρος για τα συναισθήματά του προς το πρόσωπό σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved