Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/7

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/7

Αν κοιτάξεις για πολλή ώρα την άβυσσο στο τέλος και η άβυσσος θα κοιτάξει εσένα

ΚΡΙΟΣ

Έχετε πάρει μεγάλη φόρα γιατί οι ελπίδες σας έχουν αναπτερωθεί για ένα συγκεκριμένο θέμα και σίγουρα η πίστη σας θα βοηθήσει. Το εξωτερικό είναι για σας ασφαλιστική δικλείδα κι αν έχετε κάνει ήδη κάποιες επαφές, θα φανούν πολύ χρήσιμες. Ένας Τοξότης θα σας δώσει μεγαλύτερη αισιοδοξία και σίγουρα θα σας τονώσει για ένα προσωπικό θέμα. Κάποια χρήματα που περιμένετε από μια συνεργασία θα έρθουν πιο εύκολα. Μια συζήτηση που θα κάνετε με ένα άτομο από την οικογένεια σας ίσως να σας πιέσει συναισθηματικά αλλά μάλλον θα έχει δίκιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Χρειάζεται να στραφείτε προς μια άλλη κατεύθυνση που θα έχει εμπεριέχει και κάποια γνώση η οποία θα σας βοηθήσει να βγείτε από μια κατάσταση πολύ τετριμμένη και κυρίως ανασφαλή. Είναι μερικές φορές καλό να φιλοσοφείτε την ζωή και να βλέπετε και την άλλη διάστασή της επειδή μερικές φορές κολλάτε και τα βλέπετε όλα πολύ στενά. Για αυτό δώστε χώρο και ελευθερία για να μπει το καινούργιο στην ζωή σας. Ο Τοξότης θα είναι το πρόσωπο που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε κάποια νέα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε πνεύμα συνεργασίας και μοιράσματος που θα σας δώσει μεγαλύτερο άνοιγμα. Ίσως να γνωρίσετε ένα άτομο που μπορεί να είναι Τοξότης. Ίσως να υπερεκτιμήσετε κάποια κατάσταση σε πρόσωπα και συνεργάτες, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Για αυτό να είστε περισσότερο προσεκτικοί και μην ξεγελιέστε με ψεύτικα πράγματα. Επίσης αν σχετίζετε με Παρθένο ίσως να του φανούν κάποιες κινήσεις σας υπερβολικές και να σας κρίνει κάπως αυστηρά. Εσείς επικοινωνήστε όσο πιο αληθινά μπορείτε και θα δείτε τα αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σας έχει πιάσει μια αίσθηση ελευθερίας και θέλετε να αποκόψετε δεσμά ή οτιδήποτε άλλο σας εμποδίζει ή σας καταπιέζει. Μερικές φορές από εκεί που είστε τα καλά και φρόνιμα παιδιά ξαφνικά κάνετε ένα μπαμ και θέλετε να ακολουθήσετε την δική σας γραμμή. Ίσως να βρείτε τρόπο να ανανεωθείτε και να κάνετε κάτι πολύ τολμηρό που ίσως σε άλλες φάσεις να φοβόσασταν. Η επαφή με έναν Δίδυμο μπορεί να γίνει σε μυστικό επίπεδο και να σας φανεί κάπως ουρανοκατέβατη η παρουσία του. Μπορείτε να κλείσετε μια δουλειά ή μια συμφωνία η οποία θα σας φέρει ένα καλό αποτέλεσμα αλλά πρώτα χρειάζεται να έχετε έναν συγκεκριμένο στόχο.

ΛΕΩΝ

Έχετε αισιόδοξη στάση για αυτό θα έχετε θετικά αποτελέσματα σε ό, τι και να κάνετε. Η ερωτική σας διάθεση θα κτυπήσει κόκκινο για αυτό θα αλλάξουν πολλά αυτόματα γύρω σας, επειδή γενικά αυτόν τον καιρό έχετε κατά κάποιο τρόπο κλειστεί για λίγο στον εαυτό σας. Σήμερα ειδικά θα κάνετε ανοίγματα και θα ξαναβρείτε την φόρμα σας, χωρίς όμως να απομακρύνεστε και από τα βασικά σας σχέδια που είναι η απομόνωση και η εξερεύνηση του εαυτού σας. Όλα τα πνευματικά θέματα ή οτιδήποτε σας δίνει αυτογνωσία θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η ερωτική ιστορία με έναν Τοξότη θα αναθερμανθεί αυτόματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σας απασχολούν συγχρόνως πολλές υποθέσεις που η κάθε μια θα έχει την δική της ιστορία. Ίσως να υπερβάλετε από κάποια λόγια ή υποσχέσεις που μπορεί να σας δώσουν. Να είστε προσεκτικοί και σίγουροι για οποιοδήποτε συμπέρασμα βγάλετε. Η σχέση με Τοξότη ή Ιχθύ θα περάσει από μια μικρή ένταση αλλά χρειάζεστε μια αλλαγή στην κοσμοθεωρία σας για να μπορέσετε να αντιμετωπίζετε και άλλες καταστάσεις. Αν είστε σε φάση ξεκαθαρισμάτων ένας Κριός ή Ζυγός θα σας πει αλήθειες που δεν θέλετε όμως να δείτε κατάματα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε αισιόδοξα μηνύματα και μπορείτε να αντιμετωπίσετε με έναν πολύ έξυπνο κι επικοινωνιακό τρόπο όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Ένα ταξίδι ή μια νέα ενδιαφέρουσα γνώση θα σας κατακτήσει και ίσως από εκεί να ξεκινήσετε κάτι νέο και πρωτοποριακό. Αν σχετίζεστε με Καρκίνο καλό είναι να κρατάτε και μια πισινή γιατί μπορεί να δουλέψει ανατρεπτικά, κυρίως αν έχετε συνεργασία μαζί του. Για αυτό να είστε επιφυλακτικοί και πολύ προσεκτικοί σε οτιδήποτε δείτε περίεργο. Σίγουρα η υπερευαισθησία θα σας βάλει να φορέσετε ροζ γυαλιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε άμεση επαφή με οικονομικά θέματα. Ίσως να ξοδέψετε κάτι παραπάνω και να γίνετε αρκετά καταναλωτικοί. Μην αφήνετε τις έντονες επιθυμίες σας να σας υπερνικήσουν γιατί σίγουρα θα γίνετε υπερβολικοί. Η σχέση με έναν Δίδυμο θα σας ανατρέψει κάποια βασικά δεδομένα και θα σας βγει μπροστά ξαφνικά. Ίσως να έχετε διάθεση να του εξομολογηθείτε δικά σας κομμάτια εκεί που άλλες φορές είστε πολύ κλειστοί απέναντί του. Επίσης θα προκύψουν θέματα ασφάλειας και πληρωμών προς τρίτους αλλά υπάρχει διέξοδος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε όλη την ευχέρεια να πατήσετε ξανά στα πόδια σας και να είστε αισιόδοξοι. Για αυτό μπορεί να βγείτε προς τα έξω και να κάνετε δηλώσεις ότι θέλετε την ελευθερία σας. Η φιλοσοφία σας θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κάποιες δύσκολες οικογενειακές ή οικονομικές καταστάσεις γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Να είστε προσεκτικοί οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες γιατί μπορεί να έχετε κάποιες ψευδαισθήσεις και κυρίως με έναν Ιχθύ ή για το θέμα ενός ακινήτου. Δραστηριοποιηθείτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε ήδη πάρει κάποιες αποφάσεις αλλά χρειάζεστε χρόνο για να τις επεξεργαστείτε. Η φιλική σας συμπεριφορά θα βοηθήσει στο να γίνει κάτι καλύτερο με έναν Δίδυμο. Όταν πάντως είστε ανοικτοί και φιλικοί τότε πάντα βρίσκετε ένα άνοιγμα. Οι επαγγελματικές σας εμπειρίες δουλεύουν καλύτερα γιατί έχει ενταθεί το ένστικτό σας. Με αυτόν τον τρόπο βρίσκεστε ένα βήμα πιο μπροστά από τους πολλούς. Είστε πάντως πολύ θετικοί απέναντι σε έναν Καρκίνο ή Σκορπιό και αυτό βοηθάει στο να κάνετε μια καλύτερη σχέση μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε πάρει απόφαση να είστε γενναίοι και τολμηροί και την κρατάτε. Έτσι και αλλιώς αυτή η τακτική σας πηγαίνει και σας προωθεί, μην αφήνετε πίσω σας όμως πράγματα ανεξήγητα ή άλυτα γιατί μπορεί να μπερδέψετε ένα πρόσωπο και κυρίως έναν Καρκίνο ή Σκορπιό με την συμπεριφορά σας. Κάτι πάντως καλό θα γίνει με την δουλειά σας και ίσως να πάρετε και ένα μικρό μερίδιο χρημάτων. Το ταξίδι που προγραμματίζετε με φίλους σίγουρα θα γίνει και θα περάσετε καλά. Ο Δίδυμος και ο Τοξότης σας δίνουν μια αίσθηση μεγαλύτερης αισιοδοξίας.

ΙΧΘYΕΣ

Αναλογίζεστε τι θα πρέπει να πρωτοκάνετε γιατί σας έχουν πέσει πολλά και θα πρέπει να περιορίσετε τις υπερβολές, κυρίως τις επαγγελματικές. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να βασιστείτε σε λόγια του αέρα που πιθανόν να μην έχουν καμία υπόσταση. Από την άλλη, επειδή είστε και τυχεροί, την τελευταία στιγμή πάντα σώζεστε, γιατί δεν βάζετε κακό με το μυαλό σας, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Λάθη μπορούν να γίνουν χωρίς καν να το καταλάβετε. Εσείς, επειδή έχετε εύνοια γενικά αυτό το διάστημα, προσπαθήστε όσο μπορείτε να μείνετε λογικοί και ανεπηρέαστοι.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved